Trending Now

«Ο Κόμπε τρώει»: Αυτός είναι ο 1 έτους σεφ με τους 1 εκ. followers

Χαμός στην παιδική χαρά που λέγεται κουζίνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σεφ Κόμπε
Σεφ Κόμπε © Instagram

Είναι ενός έτους και είναι ο πιο διάσημος σεφ στο Instagram με περισσότερους από 1 εκ. followers. Είναι ο «σεφ Κόμπε» και λατρεύει το τυρί.

Ένας σεφ ενός έτους έχει καταγοητεύσει τον κόσμο των social media με τις συνταγές του και τον τρόπο που αναμειγνύει τα υλικά του στην κουζίνα, την οποία την έχει μετατρέψει σε παιδική χαρά. Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άτομα στο Instagram παρακολουθούν τα μαθήματα μαγειρικής του μικρού Κόμπε και χαίρονται με αυθεντική χαρά και το γέλιο του μωρού.

«Ο σεφ Κόμπε αγαπά τη μαγειρική, του αρέσει να τρώει και να εξερευνά την κουζίνα», λέει χαρακτηριστικά το βιογραφικό σημείωμα του μικρού μάγειρα. Η μαμά του σεφ, Άσλεϊ Γιάν, δήλωσε στο αμερικανικό δίκτυο CNN ότι η ιστορία με τα βίντεο του Κόμπε ξεκίνησαν για να δείξει σε λίγους φίλους και συγγενείς τον ενθουσιασμό του γιου της στην κουζίνα. «Το μαγείρεμα είναι ένα παιχνίδι για τον Κόμπε. Το διασκεδάζει αφάνταστα και είναι τόσο παραστατικός που αποφάσισα να τον βιντεοσκοπώ», λέει η μαμά Άσλεϊ.

«Ξεκινήσαμε τη σελίδα ‘Kobe Eats’ στα τέλη Φεβρουαρίου. Είχαμε τότε γύρω στους 200 followers και μέχρι τον Απρίλιο η δημοτικότητα του Κόμπε εκτινάχθηκε. Σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε αυτήν την ανταπόκριση από τον κόσμο των social media», συμπληρώνει. Οι δύο γονείς λένε ότι αυτό που τους κάνει περήφανους είναι όταν ακούν ότι το παιδί κάνει τον κόσμο να χαμογελά.

«Έχουμε όλοι τόσο μεγάλη ανάγκη από λίγη χαρά και γέλιο αυτήν τη δύσκολη περίοδο», λέει ο πατέρας του Κόμπε, Κάιλ. «Μας κάνει να αισθανόμαστε ότι κάνουμε κάτι σωστό ως γονείς», σχολιάζει. Από τις πιο επικές στιγμές του Κόμπε ήταν το βίντεο που τον καταγράφει να λέει για πρώτη φορά στη ζωή του on camera τη λέξη «Μπαμπάς». Το αγαπημένο υλικό του σεφ Κόμπε είναι το τυρί. Το βάζει απλά παντού. 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ