Trending Now

Μαθήτρια πριν και μετά το σχολείο – Οι φωτογραφίες που έγιναν viral

Μαμά φωτογραφίζει την κόρη της που γυρίζει άλλο παιδί από την πρώτη μέρα στα νήπια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Λούσι πριν και μετά το σχολείο
Η Λούσι πριν και μετά το σχολείο / © Facebook

Η Λούσι έφυγε από το σπίτι για την πρώτη μέρα στο σχολείο «πεντακάθαρη» και γύρισε σπίτι άλλος άνθρωπος. Οι πριν και μετά το σχολείο φωτογραφίες που έγιναν viral.

Οι πριν και μετά το σχολείο φωτογραφίες μιας πεντάχρονης από τη Βρετανία κάνουν τον γύρο του διαδικτύου από τη στιγμή που τις ανέβασε στο Facebook η μαμά της.

Η Λούσι έφυγε από το σπίτι για την πρώτη μέρα στο σχολείο «πεντακάθαρη», «ντυμένη στην τρίχα», «αψεγάδιαστη», όπως λέει η μαμά της, Τζιλ. Το παιδί που επέστεψε σπίτι ήταν ένα «χάλι», συμπληρώνει χαριτολογώντας.

Τα likes εκτινάχθηκαν και ξεπέρασαν τις 10.000 όταν η μαμά συναίνεσε να δημοσιευτούν οι φωτογραφίες στην ιστοσελίδα μιας τοπικής εφημερίδας.

«Λατρεύει το σχολείο και επειδή ήταν η πρώτη της μέρα στα νήπια ήθελε να φορέσει τα ολοκαίνουργια ρούχα της», λέει η Τζιλ. «Όταν γύρισε σπίτι και την είδα σε αυτήν την κατάσταση, τη ρώτησα τι συνέβη στο σχολείο και μου απάντησε: ‘τίποτα το ιδιαίτερο’».

 

 

Η ιδέα της Τζιλ με τις πριν και μετά το σχολείο φωτογραφίες άρεσε τόσο πολύ που κι άλλοι γονείς άρχισαν να ανεβάζουν παρόμοιες φωτογραφίες των παιδιών τους στα social media.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ