Trending Now

Η επίσκεψη στο κομμωτήριο δεν πήγε πολύ καλά για αυτόν τον άντρα

Θα το είχες πάρει το ίδιο ψύχραιμα;

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
1-32.jpg

Όσο κι αν νομίζεις ότι έχεις κακές εμπειρίες με κομμωτές, το πιο πιθανό είναι πως ό, τι κι αν συνέβη στα μαλλιά σου δεν ξεπερνάς αυτό που έπαθε αυτός ο άντρας από την Κίνα. Ένας χρήστης του Weibo - του Facebook ουσιαστικά της Κίνας -, ο οποίος ανεβάζει γενικά χιουμοριστικό περιεχόμενο, μοιράστηκε με τους ακολούθους του τις φωτογραφίες και την δραματική ιστορία, που του έστειλε ένας φίλος του.

Απ’ ό, τι φαίνεται, ο άντρας είδε σε ένα βίντεο ένα κούρεμα που του άρεσε και έτσι το έδειξε στον κομμωτή του, ώστε να του κάνει το ίδιο. Δεν υπολόγισε, όμως, ότι έπρεπε να του ξεκαθαρίσει πως το σήμα του «play» στην εικόνα δεν ήταν μέρος του χτενίσματος που ήθελε να αποκτήσει, αλλά υπήρχε εκεί απλώς γιατί είχε πατήσει παύση στο αρχικό βίντεο, ώστε να βγάλει το screenshot. 

Αποτέλεσμα αυτής της παράλειψης του ήταν να φύγει από την καρέκλα του κουρείου με το κούρεμα που είχε ζητήσει, αλλά και με μια επιπλέον πινελιά, το τριγωνικό σήμα στην μία πλευρά των μαλλιών του.

barber-cuts-triangle-mans-hair-showed-play-button-picture-3-5c3453cb631ea_700_1.jpg

Η ιστορία έγινε αμέσως viral στην Κίνα, ενώ πλέον έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, με την αρχική δημοσίευση να έχει κοινοποιηθεί περισσότερες από 22.000 φορές, να έχει συγκεντρώσει κοντά στα 80.000 likes και να έχει σχολιαστεί από σχεδόν 20.000 ανθρώπους, οι οποίοι φαίνεται να έχουν σκεφτεί κάθε λογής σχετικά λογοπαίγνια, όπως «Θέλω αυτό το κορίτσι να παίξει με τα μαλλιά μου…» και «Έπρεπε να έχει παίξει το βίντεο, αλλά δεν το έκανε και ο κουρέας έπαιξε εκείνον», και σημείωσαν ότι τουλάχιστον η εικόνα δεν είχε σταματήσει στο σύμβολο της παύσης, οπότε ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του. 

4-30.jpg

Τα καλά νέα, πάντως, είναι ότι το ίδιο το «θύμα» δεν πήρε πολύ βαριά την νέα του κόμμωση, αφού έκανε και ένα gif, στο οποίο διακωμωδεί την κατάσταση του, με έναν φίλο του να ακουμπάει το «play» στο κεφάλι του και τον ίδιο να «ενεργοποιείται».

5-1.gif

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ