Trending Now

Αυτό είναι το πιο ξεκαρδιστικό post στο Facebook για το 2018

Αστυνομικό τμήμα + καταζητούμενος = Love for ever

foto_1.jpg
Νικολέττα Σταμάτη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
cat-1119801_1920.jpg

Σε έχουν στήσει χωρίς ειδοποίηση, τους ψάχνεις και ζητάς τα ρέστα, θίγονται, σου λένε να ηρεμήσεις και κανονίζουν για άλλη μέρα, για να σε αφήσουν και πάλι να περιμένεις; Τότε μπορείς να ταυτιστείς με το αστυνομικό τμήμα του Ρίτσλαντ της Ουάσινγκτον και το πώς έκαναν να αισθανθεί ο 38χρονος καταζητούμενος Άντονι Έικερς.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το αστυνομικό τμήμα δημοσίευσε στο Facebook του μία φωτογραφία του Έικερς, με την οποία ζητούσε από τον κόσμο να δώσει πληροφορίες για το πού βρίσκεται, καθώς δεν εμφανίστηκε στο τμήμα, όπως του είχε ζητηθεί. Πιθανότατα, όμως, δεν περίμεναν ότι στα σχόλια θα τους απαντούσε ο ίδιος ο καταζητούμενος, ζητώντας τους να ηρεμήσουν και ενημερώνοντάς τους ότι θα παραδοθεί.

Οι υπεύθυνοι του τμήματος, όπως φαίνεται, ακολούθησαν τη συμβουλή του και ηρέμησαν, αφού του απάντησαν ότι δεν τον έχουν δει ακόμα να έρχεται, τον ενημέρωσαν για τις εργάσιμες ώρες τους και του πρότειναν να τον μεταφέρουν οι ίδιοι μέχρι εκεί, αν ο ίδιος δεν διαθέτει όχημα. 

post_1.jpeg


comment1.jpeg


Ο ίδιος, μάλιστα, έδωσε την αίσθηση ότι εκτίμησε την ευγένεια του τμήματος και τους πληροφόρησε ότι θα πάει να τους δει κάποια στιγμή μέσα στις επόμενες 48 ώρες, ώστε πρώτα να διευθετήσει κάποιες εκκρεμότητες, μιας και θα ήταν εκεί για τον επόμενο μήνα.

comment2.jpg


Ωστόσο, αυτά ήταν λόγια του αέρα, αφού ο Έικερς και πάλι δεν εμφανίστηκε, αναγκάζοντας την αστυνομία να κάνει μία νέα ανάρτηση, όπου πληγωμένη πλέον απορούσε αν η ίδια είναι το πρόβλημα και δεν εμφανίστηκε και του δήλωσε ότι έχει αρχίσει να φοβάται ότι δεν θα έρθει. 

post_2.jpeg

Και εκεί που όλοι είχαμε ανησυχήσει ότι ο Άντονι είναι σαν όλους τους άλλους και απλά είπε ψέματα, για να αποφύγει την αστυνομία του Ρίτσλαντ και να εξαφανιστεί, έγραψε ένα σχόλιο που θα συγκινούσε και τον πιο σκληρό και άκαρδο:

«Αγαπητή RPD, δεν είσαι εσύ το πρόβλημα, εγώ είμαι. Προφανώς έχω θέματα δέσμευσης. Σου ζητώ συγγνώμη που σε έστησα, αλλά άσε με να διορθώσω τα πράγματα. Θα είμαι εκεί αύριο, το αργότερο μέχρι την ώρα του μεσημεριανού. Ξέρω ότι δεν έχεις κανέναν λόγο να με πιστέψεις μετά από όσα σου έκανα, αλλά σου υπόσχομαι ότι αν δεν καταφέρω να είμαι αύριο εκεί μέχρι την ώρα του μεσημεριανού, θα τηλεφωνήσω για να με παραλάβεις, ώστε να με βοηθήσεις με τα θέματα δέσμευσής μου. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων αν με υπομονή δώσεις σε εμάς άλλη μία ευκαιρία, ξέρω ότι δεν σου αξίζω.

Υ.Γ. Είσαι πανέμορφη» 

comment3.jpeg

 

Μπορεί να νομίζετε ότι όλα αυτά ήταν λόγια του αέρα και πάλι δεν θα τηρούσε την υπόσχεση του, αλλά τελικά το αστυνομικό τμήμα του Ρίτσλαντ κέρδισε το happy ending που του αξίζει, αφού ο Έικερς γράφοντας «Έφτασα για το ραντεβού μας, αγάπη μου» ανήρτησε μία φωτογραφία του έξω από το κτίριο του τμήματος.

Τέλος καλό, όλα καλά.

comment4.jpeg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ