- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Έλιωσαν οι Νοτιοκορεάτισσες - Ημίγυμνος, «λαδωμένος», σημαιοφόρος και σκιέρ ο Πίτα της Τόνγκα (εικόνες, video)
Έκλεψε όπως και στο Ρίο την παράσταση στην παρέλαση των εθνών στην Πιονγκτσάνγκ
Επέστρεψε ο αγαπημένος σημαιοφόρος της Τόνγκα και του ίντερνετ, ο οποίος μπήκε και πάλι ημίγυμνος και λαδωμένος σε στάδιο που φιλοξενεί Ολυμπιακούς Αγώνες. Όπως και στο Ρίο ο Πίτα Ταουφατοφούα κράτησε τη σημαία της πατρίδας του, χορεύοντας ημίγυμνος, αδιαφορώντας για το χιόνι και κορεατικό κρύο στους 23ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ.
Ο 34χρονος Πολυνήσιος αθλητής μπήκε στην Παρέλαση των Εθνών με την παραδοσιακή στολή της πατρίδας του.
Μετά την πρώτη του συμμετοχή το 2016, με τις φωτογραφίες του από το στάδιο Μαρακανά να γίνονται κυριολεκτικά viral, ο τότε αθλητής του τάε κβο ντο, ανακοίνωσε πως θα σταματήσει για λίγο την κορεατική πολεμική τέχνη για να καταπιαστεί με ένα χειμερινό άθλημα, ενόψει των Χειμερινών Ολυμπιακών της Νότιας Κορέας.
Ξεκίνησε εντατικά μαθήματα σκι και κατάφερε, και πάλι, να ενταχθεί στην Ολυμπιακή Ομάδα της Πατρίδας του, σηκώνοντας για δεύτερη συνεχόμενη φορά τη σημαία της Τόνγκα. «Θέλω να αποδείξω στους ανθρώπους που δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με τα αθλήματα ή αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη ζωή τους πως μπορούν να δοκιμάσουν κάτι εντελώς νέο, έξω από τα βολικά όρια της ζωής τους, να διασκεδάσουν και να καταφέρουν κάτι με αυτό», έλεγε σε παλιότερη συνέντευξή του.
Το Πολυνησιακό Βασίλειο απαρτίζεται από 170 νησιά φημίζεται για την ομάδα του ράγκμπι αλλά ο Πίτα προτίμησε το σκι.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι κατηγορίες και η γνωριμία μέσω Instagram
Τα συν και πλην της εβδομάδας από τη Σταυρούλα Παναγιωτάκη
Λόγια που ακούστηκαν δημοσίως
Απίστευτες καταστάσεις μέσα στην καμπίνα
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η γλώσσα των social media που εξελίσσεται συνεχώς
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το στιγμιότυπο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η Άμι Άκτον βρίσκεται στο επίκεντρο μιας προσωπικής οικογενειακής διαμάχη
Η επική φάρσα στο πλατό και η αντίδραση της παρουσιάστριας
Η Σάρα και ο Τρε αποδέχθηκαν την πρόκληση του δημοφιλούς YouTuber
Η φωτογραφία που προκάλεσε χαμό στα social media
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η στιγμή που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η έκθεση του ΟΗΕ καταγράφει την περιορισμένη παρουσία των γυναικών σε θέσεις πραγματικής εξουσίας
«Σαν έτοιμος από καιρό, σαν θαρραλέος, αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που χάνεις»
Όπως είπε, το καλλιτεχνικό του όνομα είναι «G Zeus»
Η σπαρακτική ανάρτηση του Γρηγόρη Κορπίδη και τα χιλιάδες σχόλια στα social media
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.