Trending Now

Broccoli: Το νέο δωρεάν περιοδικό για τις γυναίκες που αγαπούν το «χόρτο»

Η κουλτούρα της μοντέρνας μαστούρας σε μια φιλόδοξη έκδοση

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
pottt.jpg
Broccoli, issue 1, Photo by Jessa Carter for Van der Pop

Δημιουργήθηκε από και για γυναίκες που αγαπούν την κάνναβη. Προσφέρεται δωρεάν. Εξερευνά και επιθυμεί να διαμορφώσει την κουλτούρα κάθε modern stoner εστιάζοντας στην κάνναβη μέσα από το πρίσμα της τέχνης, της κουλτούρας και της μόδας. Το περιοδικό Broccoli αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο του τεύχος τον Ιανουάριο του 2018 και στις πρώτες σελίδες από την έκδοσή του, μπορεί να παρατηρήσει κάποιος έναν άλλο κόσμο από εκείνον που στερεοτυπικά αναπαράγεται για την κάνναβη. Μια ματιά πέρα από τα κλισέ της μαστούρας.

cover_newdrop.jpg
broccolimag.com

Με εκδότρια την Anja Charbonneau, που ίσως κάποιοι γνωρίζουν από το δανέζικο περιοδικό Kinfolk, επιθυμεί να καταρρίψει το στιγματισμό που κυριαρχεί και να φιλοξενήσει δημιουργικούς ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με το πορτρέτο του τεμπέλη χασισοπότη. Εικαστικοί, μουσικοί και επιστήμονες, κάνουν την αρχή. Από τη συνέντευξη με τους smokewear designers Sundae School που τρέχουν τη δική τους σειρά ρούχων έως το αφιέρωμα για τη ζωγράφο του 20ού αιώνα Hilma af Klint ή την εικαστικό καλόγρια Corita Kent.

coritaweb1.jpg

«Οι περισσότεροι άνθρωποι που κάνουν χρήση κάνναβης ενδιαφέρονται για πολλά περισσότερα πράγματα, δεν είναι η κινητήριος δύναμη της ζωής τους» τονίζει η Anja Charbonneau.

Όπως γνωστοποίησε, υπήρξαν αρκετές ευγενικές αρνήσεις από ανθρώπους που ενώ είδαν με καλό μάτι την εκδοτική προσπάθειά της, δεν ήθελαν να συνδεθούν δημόσια με το γνωστό φυτό και ό,τι αυτό συνεπάγεται, τονίζοντας πως στόχος είναι η αλλαγή του τρόπου με τον οποίο ο κόσμος αντιλαμβάνεται την κάνναβη και της χρήση της. Γυρίστε τις σελίδες με ή χωρίς τσιγάρα, παρακάτω, και δείτε πώς μπορείτε να το προμηθευτείτε εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ