- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
«Μανώλης και Σοφία… μια ιστορία αγάπης»: Ο πατέρας που πήρε την ΑΜΕΑ κόρη του στην πλάτη και διέσχισαν μαζί το φαράγγι της Σαμαριάς (εικόνα)
Ήρθαν από την Αμερική και ζήτησαν μόνο μια βοήθεια: κάποιος να τους βγάλει μια φωτογραφία μαζί
Μία από τις πιο συγκινητικές αναρτήσεις των τελευταίων ημερών στο Facebook είναι αυτή που ανέβασε στο λογαριασμό του ο Χανιώτης σκηνοθέτης εκπομπών δημοσιογραφικής έρευνας, Μανώλης Παπαδάκης. Μια ανάρτηση για μια ιστορία αγάπης, δύναμης και θέλησης που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του στον Χριστό, το τελευταίο πλάτωμα πριν τις σιδερόπορτες στο φαράγγι της Σαμαριάς. Με τίτλο «Μανώλης και Σοφία… μια ιστορία αγάπης» ο κ. Παπαδάκης αναφέρεται στον ομογενή πατέρα από το Ρέθυμνο που πήρε την ΑΜΕΑ κόρη του Σοφία στην πλάτη και μαζί διέσχισαν το φαράγγι της Σαμαριάς.
Η συγκινητική ιστορία που κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Παπαδάκης έκανε το γύρο του διαδικτύου και κίνησε την προσοχή πολλών ελληνικών και ομογενειακών μέσων ενημέρωσης. Σύμφωνα με τον Χανιώτη σκηνοθέτη η μόνη βοήθεια που ζήτησε αυτός ο πατέρας από τους περαστικούς ήταν κάποιος να τραβήξει λίγες φωτογραφίες για να μην χαθεί ποτέ η ανάμνηση αυτής της εμπειρίας. Ακολουθεί η ανάρτηση του Μανώλη Παπαδάκη στο Facebook.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι κατηγορίες και η γνωριμία μέσω Instagram
Τα συν και πλην της εβδομάδας από τη Σταυρούλα Παναγιωτάκη
Λόγια που ακούστηκαν δημοσίως
Απίστευτες καταστάσεις μέσα στην καμπίνα
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η γλώσσα των social media που εξελίσσεται συνεχώς
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το στιγμιότυπο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η Άμι Άκτον βρίσκεται στο επίκεντρο μιας προσωπικής οικογενειακής διαμάχη
Η επική φάρσα στο πλατό και η αντίδραση της παρουσιάστριας
Η Σάρα και ο Τρε αποδέχθηκαν την πρόκληση του δημοφιλούς YouTuber
Η φωτογραφία που προκάλεσε χαμό στα social media
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η στιγμή που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η έκθεση του ΟΗΕ καταγράφει την περιορισμένη παρουσία των γυναικών σε θέσεις πραγματικής εξουσίας
«Σαν έτοιμος από καιρό, σαν θαρραλέος, αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που χάνεις»
Όπως είπε, το καλλιτεχνικό του όνομα είναι «G Zeus»
Η σπαρακτική ανάρτηση του Γρηγόρη Κορπίδη και τα χιλιάδες σχόλια στα social media
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.