Trending Now

Survivor: «Ειρήνη δεν είσαι μόνη σου!» στο Twitter (εικόνες, video)

Τα ελληνικά social media δεν συγχωρούν τις κλίκες και το bullying των «Διασήμων» σε βάρος της Παπαδοπούλου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
348584-723574.jpg

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου θα ήθελε να είναι μαζί με τον Γιάννη Σπαλιάρα στο νησί των «Μαχητών». Αυτό έγινε σαφές χθες βράδυ στο τελευταίο επεισόδιο του δημοφιλούς Survivor. Οι «Διάσημοι» έδειξαν τις διαθέσεις τους απέναντι στη συμπαίκτριά του, Ειρήνη Παπαδοπούλου. Η ίδια δηλώνει ότι την απομονώνουν, την πιέζουν ψυχολογικά, την εκφοβίζουν, παίζουν «βρόμικα» και έχουν φτιάξει μια κλίκα με στόχο να τη διώξουν από το νησί και το παιχνίδι.  

Από το πρώτο λεπτό το Twitter πήρε ξεκάθαρη θέση: η Ειρήνη είναι η νέα αγαπημένη μετά την αποχώρηση του Γιάννη Σπαλιάρα. Οι χρήστες των ελληνικών social media έγιναν έξαλλοι με τον Λάμπρο Χούτο που έκανε την Ειρήνη να κλάψει (αλλά και με το μαγιό-εσώρουχο) και με τους εκβιασμούς των Χρανιώτη και Μπο.

«Ήθελα να πάω στην άλλη ομάδα και γι’ αυτό προτάθηκα από μόνη μου. Ισχύει αυτό για πολλούς λόγους. Ένας λόγος είναι ότι θα ήθελα να βοηθήσω... Επίσης, έχω αισθανθεί ότι η αλήθεια μου μπορεί να ενοχλεί και την έχω καταπιεί πολλές φορές και δεν θα ήθελα να νιώθω καταπίεση. Θα ήθελα περισσότερη αλήθεια, να μιλάμε στρέιτ ο ένας στον άλλον», λέει η τραγουδίστρια των Διασήμων.

Από τη στιγμή που η Ειρήνη Παπαδοπούλου ψήφισε τον Στέλιο Χανταμπάκη προς αποχώρηση μπήκε στο νησί το μικρόβιο της διχόνοιας. Το τελευταίο αστειάκι του Χανταμπάκη σε βάρος της Ειρήνης με την ψηφοφορία και το μαγιό εξόργισε τον κόσμο. Η δημοτικότητα του Στέλιου είναι χειρότερη και από του Τραμπ ή του Τσίπρα, όπως σχολίασαν ορισμένοι στο Twitter.

Θα αντέξει η Ειρήνη; Θα μείνει στην ίδια ομάδα; Η συνέχεια στον Άγιο Δομίνικο! 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilios Kostetsos (@vassilioskostetsos) στις Απρ 6, 2017, 3:57πμ PDT

Μπορεί Ναναι παραπονιαρα & γκρινιάρα αλλα ειναι Ντόμπρα & Αγωνίστρια!Μαζι σου Ειρήνη Παπαδόπουλου 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilios Kostetsos (@vassilioskostetsos) στις Απρ 4, 2017, 1:40μμ PDT

Η Μοντελαρα μου!Καλη Υπομονή!Σπαλ!Μου! Οτι ειναι να γίνει θα γίνει!ειτε απο δω είτε απο κει!  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ