Trending Now

Από το κρεβάτι του πόνου στην απομόνωση ο «τρελός» Κύπριος του Survivor

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης «φλερτάρει» με την επιστροφή στην ομάδα των Μαχητών  

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
348787-723975.jpg

Πέντε απέμειναν οι «Μαχητές» του Survivor καθώς το κοινό αποφάσισε να στείλει πίσω στην Ελλάδα τον Πάνο Αργιανίδη, τον μάνατζερ του ράγκμπι. Ωστόσο, δεν αποκλείονται νέες εξελίξεις στην ομάδα του Τσανγκ, του Γιάννη Σπαλιάρα, της Ελισάβετ και των άλλων παιδιών, καθώς φημολογείται ότι ο επονομαζόμενος «τρελός Κύπριος» Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης βγήκε από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν μετά το αυτοκινητιστικό ατύχημα στον Άγιο Δομίνικο.

Ο παίκτης φέρεται να αναρρώνει πλέον σε ξενοδοχείο που του έκλεισε η παραγωγή του παιχνιδιού. Στο ίδιο ξενοδοχείο βρίσκεται και η Ειρήνη Κολιδά, που αποφάσισε να αποχωρήσει από το ριάλιτι μετά τον τραυματισμό της.

Δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso αποκαλύπτει ότι ο Μάριος δεν μπορεί και δεν του επιτρέπεται να επικοινωνήσει , χωρίς έλεγχο με την Ειρήνη, επειδή θα επιστρέψει στο παιχνίδι σε λίγο καιρό και δεν θα πρέπει να μάθει ούτε τις εξελίξεις αλλά ούτε και τι λέει ο κόσμος για τους παίκτες.

Ο «τρελός Κύπριος» είναι στην απομόνωση χωρίς ίντερνετ, ενώ η Ειρήνη έχει αφού αποχώρησε από το Survivor. Πάντως ο Κύπριος παίκτης φαίνεται να αισθάνεται καλύτερα και να ανυπομονεί να γυρίσει στον στίβο των αγωνισμάτων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ