Trending Now

Info-diet 335

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙ∆ΗΣΗ Το 92% των Ελλήνων µαθητών διδάσκονται τουλάχιστον µία ξένη γλώσσα, το µεγαλύτερο ποσοστό στην Ευρώπη. Τουλάχιστον να είναι έτοιµοι όταν αποφασίσουν να µεταναστεύσουν.

14429-78756.jpg
Σταυρούλα Παναγιωτάκη
ΤΕΥΧΟΣ 335
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
12583-28588.jpeg

[+]

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙ∆ΗΣΗ

Το 92% των Ελλήνων µαθητών διδάσκονται τουλάχιστον µία ξένη γλώσσα, το µεγαλύτερο ποσοστό στην Ευρώπη. Τουλάχιστον να είναι έτοιµοι όταν αποφασίσουν να µεταναστεύσουν.

OSTERIA DA MICHELE

Αυθεντική κουζίνα Καλαβρίας. Θαλασσινά αριστούργηµα, η ωραιότερη πανακότα της πόλης, δεκάδες ιταλικά ντελικατέσεν στο ψυγείο σε τιµές χονδρικής, 5 τραπεζάκια όλα κι όλα. Η απόλυτη τρατορία στην άκρη της αθηναϊκής περιπέτειας. Ανοικτά µέχρι τις 6 το απόγευµα. Ψάξε βρες.

Ο∆ΟΣ ΣΠΕΥΣΙΠΠΟΥ

Τα συγχαρητήριά µας στις ανώνυµες κυρίες που φρόντισαν, καθάρισαν και φύτεψαν τον κατ’ εξακολούθηση πιο βρόµικο δρόµο του Κολωνακίου.

WWW.TOSPIRTO.NEΤ

Προβάλλει ταινίες Μικρού Μήκους Ελλήνων δηµιουργών, αρκεί να καλέσουν το 210 7295.913 για πληροφορίες.

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ ΕΒ∆ΟΜΑ∆ΑΣ

Η Σαµάνθα Φοξ, ο Γιάννης Γιοκαρίνης και ο σωσίας του Μάικλ Τζάκσον. Μόνο εγώ λείπω, αλλά θα πάω. (26/2 στον Ελληνικό Κόσµο στην Πειραιώς)

ΓΕΝΟΠ-∆ΕΗ

Πρέπει πάντως να παραδεχτούµε ότι η ανάρτηση του πανό διαµαρτυρίας στην πρόσοψη των γραφείων από τους εναερίτες ήταν υπερπαραγωγή. Ειδικά το concept µε τον εσταυρωµένο. Μόνο στην οµάδα Εδάφους το έχουµε ξαναδεί.

[–]

ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΛΕΤΟ

Παίρνει το Όσκαρ Β΄ Ανδρικού για την ερµηνεία του στην ταινία «Πτώση χωρίς κουτουλιά».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

Οι κυριακάτικές του δηλώσεις ισοδυναµούσαν µε 100 µετωπικές. Τόσα εκατοµµύρια δίνει για bodygards, δεν αγκαζάρει και κάποιον να τον προστατεύει απ’ αυτά που λέει;

ΣΙΚΛΑΜΕΝ

Το χρώµα της φετινής µόδας. Μην µπεις στον πειρασµό να το φορέσεις. Τέτοιο χρώµα δεν θα καταδεχόταν να φορέσει ούτε Ποµάκα σε κέφια.

APERGIA.GR

To µόνο που δεν κατεβαίνει σε απεργία.

ΚΕΝΤΕΡΗΣ-ΘΑΝΟΥ

Ευτυχισµένο το 2004! Ούτε προχθές εµφανίστηκαν στα δικαστήρια.

ΠΛΑΤΙΝΕΝΟΣ ∆ΙΣΚΟΣ

Τον παίρνεις στις 30.000 πωλήσεις. Αν σε βάλουν δώρο σε κυριακάτικη, παίρνεις πενταπλό πλατινένιο και µια πλατινένια ξανθιά µπόνους.

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ

Athens Fashion Week.

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥ∆Ι

Τώρα που ο µισθός έχει µικρότερη αξία

Τώρα που η ζωή µας είναι µες στην καχεξία

Τώρα που διατάζει το ανελέητο το Μνηµόνιο

Ήρθε η ώρα για το ελληνικό δαιµόνιο

(Στίχοι Καρατζαφέρης, τραγούδι Μπεκατώρου)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ