TV & Media

Νίκος Μουτσινάς για περιπέτεια με κορωνοϊό: «Είχα την Όμικρον 2»

«Ζω, μετά τον covid ζω», είπε ο Νίκος Μουτσινάς

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Μουτσινάς
Νίκος Μουτσινάς © Youtube / SKAI

Νίκος Μουτσινάς: Επέστρεψε στο «Καλό Μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ και μίλησε για τον κορωνοϊό - Αποκάλυψε ότι είχε την Όμικρον 2.

Ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε σήμερα (21/3) κανονικά στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό και, όπως αποκάλυψε, είχε τη μετάλλαξη Όμικρον 2

Ο Νίκος Μούτσινας είναι πλέον αρνητικός και επέστρεψε στην εκπομπή μιλώντας και τραγουδώντας για την περιπέτειά του. «Νεκρανάσταση! Καλή σεζόν! Πω πω, μια βδομάδα. Ανανεωμένος, πολύ καλοζωϊσμένος. Κανονικά δύο εβδομάδες δεν πρέπει να καθόμαστε; Εγώ με αγωνία, αρνητικός στις 5 μέρες να πάρω το πιστοποιητικό και δεν δίνουν. Το καλό είναι ότι είχα την Όμικρον 2 και θεωρώ ότι εμένα μου μεγάλωσαν τα πράγματα και δεν μίκρυναν όπως στη Δέλτα», είπε στην αρχή της εκπομπής ο παρουσιαστής. 

Νίκος Μουτσινάς: "Είχα την Όμικρον 2, μου μεγάλωσαν πράγματα"

Στο επόμενο μέρος της εκπομπής, ο Νίκος Μουτσινάς τραγούδησε: «Ζω, μετά τον covid, ζω», σημειώνοντας ότι μαζί με εκείνον στις υποχρεώσεις του σήμερα επέστρεψε και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είχε βρεθεί επίσης θετικός στον κορωνοϊό πριν από μία εβδομάδα. 

#StandUp | Καλό Μεσημεράκι| 21/03/2022

Νίκος Μουτσινάς: Είχε βρεθεί θετικός πριν μία εβδομάδα

Με μία ανάρτηση στο Instagram ο Νίκος Μουτσινάς είχε ανακοινώσει πριν από μία εβδομάδα ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό. Οι εκπομπές που προβάλλονταν την προηγούμενη εβδομάδα ήταν σε επανάληψη, με την ομάδα να επανέρχεται σήμερα, Δευτέρα 21 Μαρτίου, κανονικά στην εκπομπή. 

Με κορονοϊό ο Νίκος Μουτσινάς

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ