TV & Media

Νίκος Μουτσινάς: Δεν θέλω παιδί για να δείξω ότι ένας gay μπορεί

«Έκανα 7 χρόνια ψυχοθεραπεία για να μπορώ να κάθομαι λίγο και με τον εαυτό μου»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Μουτσινάς: Δεν θα κάνω παιδί για να αποδείξω ότι μπορεί και ένας gay να έχει παιδί μόνος του
Νίκος Μουτσινάς © NDP

Νίκος Μουτσινάς: Δεν θα κάνω παιδί για να αποδείξω ότι μπορεί και ένας gay να έχει παιδί μόνος του.

Ο Νίκος Μουτσινάς παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την ψυχοθεραπεία που τον βοήθησε να μείνει μόνο, τις Ελληνίδες παρουσιάστριες αλλά και τους λόγους για τους οποίους θα ήθελε πολύ να αποκτήσει παιδί, κάτι για το οποίο έχει αναφερθεί ξανά στο παρελθόν. 

Σε απόσπασμα που έπαιξε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο Νίκος Μουτσινάς δηλώνει μεταξύ άλλων:

«Οι Ελληνίδες παρουσιάστριες, κατά την άποψή μου, δεν έχουν όλες στυλ. Βρίσκω πολύ φορτωμένες συνήθως τις κυρίες της πρωινής ζώνης. Από την άλλη, καταλαβαίνω την ανάγκη κάποιου να φορέσει κάτι που θα του φτιάξει τη διάθεση».

Νίκος Μουτσινάς: Δεν θα κάνω παιδί για να αποδείξω ότι μπορεί και ένας gay να έχει παιδί μόνος του

Για το αν θέλει να αποκτήσει ένα παίδί, ο παρουασιαστής αποκάλυψε: «Θέλω να κάνω παιδί αλλά έχω την αίσθηση ότι έχει περάσει από καμιά πεντακοσαριά φίλτρα αυτό το θέμα. Θα το έκανα μόνος μου, δεν θέλω ούτε σύντροφο ούτε τίποτα. Είναι πολύ προσωπική απόφαση, δεν επιθυμώ να το συναποφασίσω με κάποιον, δεν μπλέκω κόσμο. Είναι μια απόφαση που αν την πάρω δεν θα το κάνω για να αποδείξω ότι μπορεί και ένας gay να έχει παιδί μόνος του».

Για το πόσο τον βοήθησε η ψυχοθεραπεία: «Έκανα 7 χρόνια ψυχοθεραπεία για να μπορώ να κάθομαι λίγο και με τον εαυτό μου. Παλιά δεν μπορούσα να μείνω μόνος μου λεπτό. Έπρεπε με το που τελείωνε μια σχέση μου να ξεκινήσω αμέσως την επόμενη. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα έμενα μόνος μου. Δεν μπορούσα καν να κοιμηθώ στο σπίτι μόνος μου», είπε ο Νίκος Μουτσινάς στη Χριστίνα Πολίτη.

Νίκος Μουτσινάς: "Δεν θα κάνω παιδί για να αποδείξω ότι μπορεί και ένας gay να έχει παιδί μόνος του"

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ