TV & Media

Survivor 2022: Διπλή αποχώρηση για την ομάδα των Διάσημων

Ποιοι παίκτες έφυγαν από τον Άγιο Δομίνικο - Μπαίνει στο ριάλιτι η Κάτια Ταραμπάνκο

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Survivor 2022: Η ομάδα των «Διασήμων» πριν την αποχώρηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα και της Αθηνάς Ευμορφιάδη
Survivor 2022: Η ομάδα των «Διασήμων» πριν την αποχώρηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα και της Αθηνάς Ευμορφιάδη © Instagram / Survivor Greece

Survivor 2022: Ποιοι είναι οι δύο παίκτες που αποχώρησαν από το ριάλιτι επιβίωσης - Η ψήφος του κοινού και η οικειοθελής αποχώρηση.

Διπλή αποχώρηση έγινε εχθές Τετάρτη (9/2) στο Survivor 2022. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι, μετά την ψηφοφορία του κοινού, αποχωρεί ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ωστόσο, η Αθηνά Ευμορφιάδη έκανε γνωστή την απόφασή της να φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης για να βρεθεί και πάλι κοντά στην κόρη της. 

Αυτήν την εβδομάδα οι Διάσημοι, που έχασαν τα αγωνίσματα ασυλίας, κλήθηκαν να ψηφίσουν προς αποχώρηση από δύο συμπαίκτες τους. Την Κυριακή υποψήφιες βρέθηκαν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Αθηνά Ευμορφιάδη, ενώ στην ψηφοφορία της Δευτέρας ο Απόστολος Ρουβάς και η Μυριέλλα Κουρεντή. Η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία είχε κερδίσει την ατομική ασυλία υπέδειξε ως υποψήφιο τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ο οποίος τελικά αποχώρησε μετά τη ψηφοφορία του κοινού. 

«Η απόφαση του κοινού είναι σεβαστή. Δεν το περίμενα αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Δεν θέλω να νιώθει άσχημα η Βρισηίδα που με έβαλε υποψήφιο γιατί ξέρω ότι δεν είχε κακό σκοπό. Θα σκεφτώ και το καλό γιατί ο Απόστολος έβγαλε ένα λογύδριο προχθές κι είπε από το κακό να βγάζεις το καλό Έχω να γυρίσω σε πολύ καλά πράγματα. Την οικογένειά μου, τη δουλειά μου, την κοπέλα μου» είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

 

Survivor 2022: Αποχώρησε οικειοθελώς η Αθηνά - Κλάματα από τους Διάσημους

Λίγη ώρα μετά κι ενώ οι Διάσημοι είχαν υποστεί σοκ από την εξέλιξη της ψηφοφορίας και την αποχώρηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα, ο Γιώργος Λιανός ρώτησε την Αθηνά Ευμορφιάδη αν επιμένει στην απόφασή της να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Η ίδια απάντησε θετικά και οι συμπαίκτες της, όσο και οι αντίπαλοι Μαχητές «πλάνταξαν» στο κλάμα. 

«Ναι θα αποχωρήσω. Νιώθω υπέροχα γιατί θα γυρίσω στο παιδί μου. Θα το πάλευα, δεν το συζητώ. Ομολογώ ότι πιέστηκα αλλά δεν παύει να χαίρομαι που θα γυρίσω στο παιδί μου… Κρατώ πολλά κι έχω αλλάξει μέσα μου σε πολλά», δήλωσε η Αθηνά.

Survivor 2022: Η Κάτια Ταραμπάνκο επιστρέφει στο ριάλιτι

Πάντως, μία παλιά γνώριμη του Survivor 2022 επιστρέφει στο ριάλιτι. Η Κάτια Ταραμπάνκο, που αποχώρησε πέρυσι για λόγους υγείας, επιστρέφει στο παιχνίδι στο επεισόδιο του Σαββάτου και αναμένεται να φέρει αλλαγές στην ομάδα που θα προστεθεί. 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ