TV & Media

Κάνιε Γουέστ όπως Τζόκοβιτς: «Μόνο εμβολιασμένος στην Αυστραλία»

Τελεσίγραφο από τον Αυστραλό πρωθυπουργό Σκοτ Μόρισον

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κάνιε Γουέστ
Κάνιε Γουέστ © EPA/ETIENNE LAURENT

Ο Κάνιε Γουέστ μπορεί να δώσει συναυλίες στην Αυστραλία μόνο αν είναι εμβολιασμένος. Νέο σίριαλ μετά το θρίλερ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Κάνιε Γουέστ θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένος για κορωνοϊό, αν θέλει να κάνει συναυλίες στην Αυστραλία, δήλωσε σήμερα Σάββατο (29/1) ο πρωθυπουργός Σκοτ Μόρισον.

Η προειδοποίηση έγινε μόλις δύο εβδομάδες, αφότου ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχασε τη δίκη στη Μελβούρνη, με αποτέλεσμα να απελαθεί από την Αυστραλία και να ματαιωθεί το όνειρό του να γίνει ο τενίστας με τα περισσότερα Grand Slam στην ιστορία του τένις.

Τελεσίγραφο Σκοτ Μόρισον σε Κάνιε Γουέστ: «Ακολούθησε τους κανόνες και μπορείς να έρθεις»

«Οι κανόνες είναι ότι πρέπει να είσαι πλήρως εμβολιασμένος» ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Σκοτ Μόρισον σε συνέντευξη Τύπου. Και πρόσθεσε: «Ισχύουν για όλους, όπως διαπίστωσαν όλοι πολύ πρόσφατα. Δεν έχει σημασία ποιος είσαι, είναι οι κανόνες. Ακολούθησε τους κανόνες και μπορείς να έρθεις. Αν δεν ακολουθείς τους κανόνες, δεν μπορείς».

Ο Μόρισον έκανε τα σχόλια αυτά έπειτα από χθεσινό δημοσίευμα στην εφημερίδα Sydney Morning Herald, που επικαλείται πηγές στη μουσική βιομηχανία σύμφωνα με τις οποίες ο Κάνιε Γουέστ σχεδιάζει να δώσει συναυλίες σε στάδια τον ερχόμενο Μάρτιο στην Αυστραλία.

Εκπρόσωποι του Γουέστ, ο οποίος κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2021 το τελευταίο άλμπουμ του με τίτλο «Donda», δεν ήταν άμεσα διαθέσιμοι για να σχολιάσουν.

Άγνωστο αν ο Κάνιε Γουέστ έχει κάνει το εμβόλιο για κορωνοϊό

Εν τω μεταξύ το εμβολιαστικό status του Κάνιε Γουέστ είναι άγνωστο. Σημειώνεται ότι ο διάσημος μουσικός είχε θέσει υποψηφιότητα το 2020 για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, την οποία στη συνέχεια απέσυρε.

Σε συνέντευξή του το 2021 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε δηλώσει πως είχε κάνει μία δόση εμβολίου. Ωστόσο, έναν χρόνο νωρίτερα σε συνέντευξη στο οικονομικό περιοδικό Forbes είχε αποκαλέσει τον εμβολιασμό «το σημάδι του θηρίου».

Ρεκόρ θανάτων από κορωνοϊό στην Αυστραλία

Η Αυστραλία, μία από τις χώρες με τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού κατά της Covid-19, αντιμετώπισε τον περασμένο μήνα ένα εκρηκτικό κύμα μολύνσεων τροφοδοτούμενο από την ταχέως μεταδιδόμενη παραλλαγή Όμικρον, με καταγεγραμμένα 2 εκατομμύρια κρούσματα. Μέχρι τότε είχε μόλις 400.000 κρούσματα, αφότου πρωτοεμφανίστηκε η πανδημία κορωνοϊού πριν από σχεδόν δύο χρόνια.

Σήμερα, Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022, στην Αυστραλία 97 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την Covid-19, μετά το ρεκόρ των 98 θανάτων που καταγράφηκε χθες, Παρασκευή. Υγειονομικοί αξιωματούχοι σε πολιτείες δήλωσαν πάντως ότι οι εισαγωγές στα νοσοκομεία είτε επιπεδοποιούνται ή δείχνουν σημάδια μείωσης.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την απέλασή του από την Αυστραλία ο Νόβακ Τζόκοβιτς πήγε στο Ντουμπάι και παρακολουθεί από την τηλεόραση το Australian Open, το οποίο ολοκληρώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ