- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Τέιλορ Σουίφτ κατέρριψε το ρεκόρ της Γουίτνεϊ Χιούστον
Επί 47 εβδομάδες πρώτη στο chart Billboard 2020
Η Τέιλορ Σουίφτ κατέρριψε το ρεκόρ, το οποίο «κρατούσε» η Γουίτνεϊ Χιούστον επί 30 ολόκληρα χρόνια.
Η Τέιλορ Σουίφτ κατέρριψε ένα ρεκόρ που κατείχε για περισσότερες από τρεις δεκαετίες η Γουίτνεϊ Χιούστον.
Η super star της ποπ και κάντρι έχει πλέον το ρεκόρ της γυναίκας τραγουδίστριας με τις περισσότερες εβδομάδες στο Νο 1 στο chart Billboard 200.
Σύμφωνα με τον Billboard, το άλμπουμ - έκπληξη της Τέιλορ Σουίφτ της περιόδου της καραντίνας, «Folklore», έχει πλέον συμπληρώσει επτά μη διαδοχικές εβδομάδες στην κορυφή, κάτι που δίνει στην Αμερικανίδα τραγουδίστρια συνολικά στην καριέρα της 47 εβδομάδες κυριαρχίας στο chart. Η Χιούστον είχε 46 εβδομάδες. Στην τρίτη θέση είναι η Αντέλ με 34 εβδομάδες.
Η Σουίφτ έχει συνολικά επτά άλμπουμ και έφτασε για πρώτη φορά στο Νο. 1 στο Billboard 200 με το δεύτερο άλμπουμ της, «Fearless» του 2008. Το ενδιαφέρον για το «Folklore» εντάθηκε πρόσφατα με την πολυαναμενόμενη επιστροφή της τραγουδίστριας στην τελετή απονομής των βραβείων της Ακαδημίας Κάντρι Μουσικής - Academy of Country Music Awards, στη διάρκεια της οποίας ερμήνευσε το single «Betty» για πρώτη φορά.
Η Γούιτνεϊ Χιούστον βρέθηκε για πρώτη φορά στο Νο. 1 με το ντεμπούτο άλμπουμ της «Whitney Houston» το 1986 και μετά το ακολούθησε με τα «Whitney», «The Bodyguard soundtrack » και «I Look to You». Εδραίωσε το ρεκόρ της στο Billboard 200 το 1987.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο βιρτουόζος πιανίστας Ντένις Κοζούχιν ερμηνεύει όλα τα Κοντσέρτα του συνθέτη σε δύο συναυλίες
Από το ΧΙΠ ΧΟΠ CON 2026 μέχρι το «Μπλουζ του Μικρού Πρίγκιπα» του Γιάννη Αγγελάκα
Το δυναμικά ανερχόμενο αθηναϊκό dj duo μιλάει στην ATHENS VOICE
Η τελετή απονομής έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 23 Μαΐου
«Στον κατεξοχήν ανδροκρατούμενο κόσμο της τζαζ, οι χώροι για συζήτηση μεταξύ γυναικών είναι ελάχιστοι»
Δείτε το video clip που κάνει πρεμιέρα στο athensvoice.gr - Ο Βαγγέλης Ορφανίδης μιλά για το νέο single και την Αθήνα ως «σπίτι»
Κατά τη διάρκεια συναυλίας στην Πράγα
«Αυτό μας προκαλεί ναυτία και μας κάνει έξαλλους», δήλωσε ο Άλεξ Καπράνος
Η συζήτηση που είχε με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ
Ο δημιουργός της μεγάλης επιτυχίας «Karma Chameleon» αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη στη μουσική του
Από φανατικός θαυμαστής έγινε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος
Μιλήσαμε με τον Ολλανδό πιανίστα και συνθέτη με αφορμή την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα, στον Φιλολογικό Σύλλος Παρνασσός
Το συγκρότημα του Ντέιμον Άλμπαρντ παρουσίασε το νέο άλμπουμ με καλεσμένους-έκπληξη και οικοδεσπότη τον Ράιαν Γκόσλινγκ
Οι νύχτες της Πλατείας Νερού όπως αποθανατίστηκαν από πέντε γυναίκες φωτογράφους
Ο front-man της θρυλικής μπάντας των 80’s «Culture Club» θα βρεθεί στη μουσική σκηνή του διαγωνισμού
Kαθώς για περίπου τρία χρόνια ζούσε σε ένα μικρό τροχόσπιτο
Ο Νόαμ Μπετάν θα ερμηνεύσει το «Michelle»
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εντυπωσιάζει στο πρώτο single Burial από τη νέα ταινία της A24
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.