Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 26.05.2024

Σήμερα, Αιγόκερέ μου, από τη μία έχεις μια ευκολία σε επαγγελματικά θέματα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Κυριακής 26.05.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα και μπορείς με μεγαλύτερη άνεση να διεκδικήσεις αυτό το καλύτερο που επιδιώκεις το τελευταίο διάστημα, τόσο στα επαγγελματικά σου όσο και στο κοινωνικό σου κομμάτι. Καλό θα ήταν να μην ανοιχτείς πολύ οικονομικά για να εντυπωσιάσεις τους άλλους. Από το απόγευμα και μετά, σε πιάνει μια βιασύνη και μια τάση να αποδείξεις πως η γνώμη σου είναι η σωστότερη και πως ο τρόπος σου για άμεσες λύσεις και αποτελέσματα είναι το μόνο που θα ξεκολλήσει καταστάσεις. Καταλαβαίνεις πως θα μαλώσεις με κόσμο ε; 

Ταύρος
Ταύρε μου, προσπαθείς σήμερα να ακολουθήσεις κατά γράμμα κάποιες αποφάσεις που έχεις πάρει και να τις κάνεις μέρος της φιλοσοφίας που ακολουθείς. Αυτό τουλάχιστον επικοινωνείς στους άλλους, αν και μέσα σου έχεις μια εσωτερική σύγκρουση και μια ενοχή ίσως για τις ισορροπίες που νιώθεις πως θα ταράξεις. Από το απόγευμα και μετά όμως, κάποια γεγονότα που θα επιβεβαιώσουν για άλλη μια φορά τους λόγους που πήρες αυτή την απόφαση, θα σε κινητοποιήσουν και να σε οδηγήσουν στο να εφαρμόσεις την απόφασή σου αυτή πιο γρήγορα. Απλά, βιάζεσαι και δεν ξέρεις ποιον έχεις απέναντί σου, οπότε παίζει να την πληρώσουν και άτομα που δε φταίνε. 

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμέ μου, είναι εύκολο να κατανοήσεις με βάση το ένστικτό σου περισσότερα αντί με τη λογική. Σου είναι αρκετά εύκολο να δεις τι κρύβει το πίσω κείμενο από αυτά που ακούς και δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να σε ξεγελάσει. Το σημαντικό είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου όταν θα ακούσεις δικαιολογίες, για να μη χάσεις το δίκιο σου. Από το απόγευμα και μετά, κάποιες αλλαγές που γίνονται στα επαγγελματικά σου μπορεί να επηρεάσουν και τα οικονομικά σου, κάτι που δε σου αρέσει και θέλεις να ξεδιαλύνεις-διευθετήσεις άμεσα. Τέλος, μην επιμείνεις σε φλερτ που σου γίνεται ξεκάθαρο πως δεν προχωρά.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα μπορείς να μπεις πιο εύκολα σε μια παρέα και να χαλαρώσεις ή να έρθεις πιο κοντά με συναδέλφους και να αναπτύξεις μια πιο φιλική-παρεΐστικη σχέση. Σήμερα, επίσης, ευνοείται πολύ το φλερτ και οι νέες γνωριμίες, κάτι που έχεις ανάγκη το τελευταίο διάστημα. Το σημαντικό είναι πως θα έρθουν στην επιφάνεια προβληματάκια που είναι κρυμμένα κάτω από το χαλί μέσα στην παρέα και με έναν περίεργο τρόπο θα συζητηθούν. Από το απόγευμα και μετά, ζητήματα στα επαγγελματικά σου θα φέρουν επίσης εντάσεις με ορισμένους συναδέλφους που θα εκφράσουν έναν ανταγωνισμό προς το πρόσωπό σου. 

Λέων
Λιοντάρι μου, σήμερα το πρόγραμμα πηγαίνει κάπως πιο σφαιράτα και με ευκολία βλέπεις τα πλάνα σου να εξελίσσονται μέσα από γνωριμίες, επαφές και συζητήσεις που κάνεις με άτομα κύρους. Είναι πολύ σημαντικό να διαχειριστείς κάποιες ιδέες που σου ακούγονται αρκετά ριζοσπαστικές, με ψυχραιμία. Από το απόγευμα και μετά, το ότι θέλεις να κάνεις πράγματα που σε διασκεδάζουν έρχεται στο προσκήνιο και  το ότι θέλεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα, νιώθεις να πιέζεσαι, καθώς υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν άμεσα. Ίσως η ένταση και η βιασύνη να μη φέρουν το αποτέλεσμα που θέλεις.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, έχεις μια αρκετά δημιουργική διάθεση και το ότι μπορείς να συζητήσεις με άνεση με τους άλλους, χωρίς να επηρεάζεσαι τόσο πολύ από λεπτομέρειες, σε κάνει να νιώθεις πιο χαλαρός και ανάλαφρος. Τουλάχιστον αυτό βγάζεις προς τα έξω. Η διεργασία πληροφοριών δε σταματά στο κεφάλι σου. Από το απόγευμα, κάποια πράγματα που παρατηρείς φαίνεται να δημιουργούν έναν θυμό και μια ανάγκη να εκτονωθείς από τη μία, αλλά έχεις κατά νου πως πρέπει να προετοιμαστείς καταλλήλως πριν αποφασίσεις να ανοίξεις το στόμα σου, κι έτσι το βραδάκι θα ζητήσεις τη γνώμη κάποιων δικών σου ανθρώπων, που εκτιμάς και σέβεσαι. 

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα μπορείς εύκολα να κάνεις κάποιες εργασίες που θέλεις στο σπίτι σου, καθώς τα έξοδα μπορεί να ρυθμιστούν πιο εύκολα ή ακόμα και να βρεις πιο οικονομικά, σε σχέσεις με τιμές που έχεις ήδη πάρει. Από την άλλη, έχεις μια ευκολία να μιλήσεις για κάποια δικά σου θέματα, που επηρεάζουν σημαντικά την ψυχολογία σου και να μοιραστείς εύκολα κάποιες δυσκολίες που αντιμετωπίζεις. Από το απόγευμα και μετά, ίσως υπάρξει μια ένταση με συναδέλφους από μια παρεξήγηση που θα δημιουργηθεί και μπορεί να αντιδράσεις με τρόπους περίεργους. Σα να μην αντιλαμβάνεσαι τη θέση των άλλων. 

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ μου, μπορείς μέσα από συζητήσεις και την επικοινωνιακή διάθεση που σε πιάνει να καταλάβεις κάπως περισσότερο τους άλλους. Φυσικά και δε θέλεις να έρθεις πολύ κοντά, για αυτό και μέσα στη μέρα υπενθυμίζεις με κάθε τρόπο το πόση απόσταση πρέπει να έχουν οι άλλοι από σένα μέσα, συναισθηματικά αλλά και επικοινωνιακά. Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσεις όμως γιατί και οι άλλοι κινούνται νευρικά απέναντί σου. Από το απόγευμα και μετά, θέματα της δουλειάς έρχονται να φέρουν ένταση και να ανάψουν κάπως τα αίματα, καθώς βλέπεις πως οι άλλοι δεν αντιλαμβάνονται το τι πρέπει να γίνει.  

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα μπορείς να κινηθείς με μεγαλύτερη ευκολία στο κομμάτι της δουλειάς, καθώς οι πληροφορίες που λαμβάνεις είναι πιο ξεκάθαρες. Τα ποσοστά να κάνεις λάθη φαίνεται να μειώνονται σημαντικά και αυτό σου δημιουργεί μια μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση, κάτι που σου λύνει τα χέρια. Εντάσεις υπάρχουν στο εργασιακό σου πλαίσιο και εκεί θα χρειαστεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην απαντήσεις εν θερμώ, καθώς από το απόγευμα και μετά είσαι έτοιμος να δείξεις τα δόντια σου σε όποιον προσπαθήσει να δοκιμάσει την υπομονή σου. Το βράδυ όμως αντιλαμβάνεσαι πως όλο αυτό πρέπει να τεθεί υπό έλεγχο, και μάλιστα άμεσα.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, από τη μία έχεις μια ευκολία σε επαγγελματικά θέματα, καθώς μπορείς να εκφράσεις με μεγαλύτερη άνεση κάποιες από τις επαγγελματικές σου ιδέες. Επίσης, είσαι ανοιχτός σε προτάσεις για να τις βελτιώσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα υιοθετήσεις τις αλλαγές που θα ακούσεις στο 100%. Θα πάρεις αυτό που χρειάζεσαι και θα απομονωθείς, προκειμένου να το φέρεις στα μέτρα σου. Από το απόγευμα και μετά, η διάθεσή σου γίνεται πιο έντονη και εκρηκτική. Το συναίσθημα φαίνεται να σε οδηγεί και κάπως σα να μην ξέρεις ούτε εσύ το πώς θα αντιδράσεις. Αργότερα το βράδυ όμως, αντιλαμβάνεσαι πως κάπως πρέπει να το μαζέψεις. 

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα οι κεραίες σου πιάνουν περισσότερα πράγματα από ό,τι νομίζεις. Δεν είναι απαραίτητο να τα ακούσεις μπροστά σου. Αντιλαμβάνεσαι το κλίμα με μεγαλύτερη ευκολία και μπορείς να το αξιοποιήσεις προς όφελός σου αυτό, αρκεί να μην ενδώσεις στην τάση σου να δείξεις στους άλλους ότι ξέρεις τι συμβαίνει. Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσεις ήπιους τόνους. Από το απόγευμα και μετά όμως, δύσκολα θα συμβεί αυτό, αφού θα νιώσεις πως οι άλλοι με κάποιο τρόπο σε προκαλούν με τα λόγια τους και θέλουν να σε πιέσουν με κάποιο τρόπο. Εκεί θα ήταν καλύτερο να κρατήσεις μια απόσταση και να παρατηρήσεις τις εξελίξεις από μακριά, ό,τι κι αν λένε οι άλλοι.

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ μου, νιώθεις μια μεγαλύτερη ελευθερία να μοιραστείς κάποια δικά σου πράγματα και κάποιες σκέψεις σου με την παρέα. Στην ουσία, θέλεις υποστήριξη σε ζητήματα που έχουν μια σοβαρότητα και νιώθεις άνετα να τα εκφράσεις. Η κριτική όμως που μπορεί να δεχτείς, θα σε εκνευρίσει, έστω και παρωδικά. Από το απόγευμα και μετά, κάποια οικονομικά ζητήματα έρχονται να ταράξουν τα νερά, καθώς απρόσμενα έξοδα ή δανεικά που μπορεί να σου ζητηθούν θα σε ενοχλήσουν. Και αυτό γιατί αφενός δε μπορείς να ανταπεξέλθεις και αφετέρου σε πιάνει το ενοχικό κομμάτι στην περίπτωση που θα πεις όχι.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ