Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 03.04.2024

Υδροχόε, περνάς σε μια πιο ενεργή φάση

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τετάρτης 03.04.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

 

Κριός
Μια πιο κοινωνική διάθεση έχεις σήμερα, Κριέ μου. Προσπαθείς και σήμερα να διατηρήσεις μια θετική ψυχολογία. Κάποιο κρυφό συναισθηματικό που έχεις μπορεί να σε πλησιάσει σήμερα περισσότερο κι εσύ φαίνεται να έχεις τη διάθεση να ανταποκριθείς. Επαγγελματικά, φαίνεσαι άτεγκτος και αμετακίνητος στις απόψεις αλλά και σε αυτά που διεκδικείς από πλευράς σου. Είναι σημαντικό να επεξεργαστείς κάποια πράγματα που σε προβληματίζουν ή που νιώθεις να σε ζορίζουν, πριν μπεις στη διαδικασία να τα εκφράσεις σε τρίτους σήμερα. Κράτα αποστάσεις από οτιδήποτε μπορεί να σε κάνει να θυμώσεις ή να σου δημιουργήσει περισσότερη ένταση.

Ταύρος
Κάποια πράγματα που έχεις στο μυαλό σου αυτό το διάστημα, Ταύρε μου, δεν είσαι διατεθειμένος να τα αλλάξεις κάπως, προκειμένου να δεις μια καλύτερη εξέλιξη. Σήμερα, μπορεί να γίνεσαι πιο κοινωνικός και γλυκός προς τους άλλους, αλλά φαίνεται πως βάζεις εύκολα πάγο σε όσους μπορεί να γίνουν πιο διαχυτικοί από αυτό που μπορείς να διαχειριστείς. Εστιάζεις περισσότερο σε κάποια κομμάτια της δουλειάς σου και θέλεις να ενισχύσεις και να δουλέψεις κάπως περισσότερο και στην εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Γίνεσαι κάπως αδιάλλακτος και κυκλοθυμικός.

Δίδυμοι
Δίδυμε μου, σήμερα μπορείς και το παίζεις πιο χαλαρός, αφού προσπαθείς να κρατήσεις σε μια απόσταση κάθε άτομο που νιώθεις πως γίνεται αδιάκριτο ή πως προσπαθεί να παρέμβει σε θέματα δικά σου. Βγάζεις προς τα έξω μια πιο φιλοσοφημένη εικόνα και λες κάπως παραφουσκωμένα τα πράγματα, είτε για να εντυπωσιάσεις και να κερδίσεις έδαφος είτε για να αποπροσανατολίσεις τους άλλους. Προσοχή στο πώς αντιδράς σε όσους διαφωνούν μαζί σου σήμερα. Γίνεσαι κάπως απόλυτος σε κάποιες απόψεις σου, ενώ μπορεί να πανικοβληθείς με κάποια σοβαρά γεγονότα που θα προκύψουν στο επαγγελματικό.

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε μου, αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο από το οτιδήποτε είναι να μπορέσεις να παραμείνεις ψύχραιμος και να μην αρχίσεις τα κυκλοθυμικά σου. Αυτό είναι ένα σκηνικό αρκετά πιθανό σήμερα, αφού από τη μία προσπαθείς να κρατήσεις καλές επαφές με όλους, ενώ από την άλλη όμως δεν είσαι και τόσο πρόθυμος να κάνεις πίσω σε κάποια πράγματα, ιδίως σε αυτά που θεωρείς πως έχεις δίκιο. Μέχρι το απόγευμα υπάρχει μια ασυνεννοησία, στο κομμάτι του επαγγελματικού σου συγκεκριμένα. Είναι πιθανό να δημιουργηθεί ένα χάος, αλλά και να προκύψουν ζητήματα του παρελθόντος, αλλά κάπως πιο έντονα.

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα θέλεις να πάρεις με το καλό όσους βρίσκονται απέναντι: συνεργάτες, φίλους και τη σχέση σου. Προσπαθείς να αφήσεις στην άκρη προσωπικές διαφορές και να δεις εκείνοι πού βρίσκονται και ποια είναι η διάθεσή τους. Αυτό που θέλει προσοχή σήμερα είναι η εμμονή στο να περάσει το δικό σου με κάθε τρόπο – κυρίως δουλεύεις υπογείως ή «διπλωματικά όπως το πλασάρεις – αλλά και η κυκλοθυμία σου όταν βλέπεις πως το πράγμα πάει να ξεφύγει από τον έλεγχό σου. Κάποια εμπόδια που θα συναντήσεις μέσα στη μέρα θα σε αγχώσουν και θα σε κάνουν να σκεφτείς κάπως καλύτερα τις κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσεις.

Παρθένος
Παρθένε μου, μια μέρα που εστιάζεις περισσότερο στο τι πρέπει να γίνει. Η μέρα σου ξεκινά με μια διάθεση να δρομολογήσεις τα πράγματα, έχοντας όμως στο πίσω μέρος του μυαλού σου και το ενδεχόμενο να προετοιμαστείς για τα ξαφνικά. Προσπαθείς να φέρεις τους απέναντι στα νερά σου και να τους καλοπιάσεις με διάφορα θελήματα που προσφέρεσαι να κάνεις, έχεις όμως ήδη στο μυαλό σου πώς θα «εξαργυρώσεις» αυτές τις βοήθειες που προσφέρεις. Αυτό που θέλει προσοχή είναι η μανία σου να γίνουν τα πράγματα βάση των τύπων. Μη τυχόν και ξεφύγει κανείς από την πεπατημένη, γιατί θα αγχωθείς ότι κάτι θα πάει λάθος.

Ζυγός
Ζυγέ μου, από το πρωί μπορεί να νιώσεις αρκετά δημιουργικός και με μεγαλύτερη ελευθερία έκφρασης. Κάποια πράγματα, ωστόσο, για τα οποία θα πρέπει να συνεργαστείς με τους άλλους σε δυσκολεύουν πολύ. Γίνεσαι αρκετά ισχυρογνώμων και αντιδράς πολύ στο ενδεχόμενο να χρειαστεί να κάνεις πίσω, καθώς πιστεύεις πολύ στα δικά σου πλάνα αλλά και στον τρόπο που θεωρείς πως πρέπει να γίνουν τα πράγματα. Κάποια μικρά εμπόδια στη δουλειά σήμερα μπορεί να σου κόψουν τη φόρα και να σε ρίξουν ψυχολογικά, αλλά αν το πάρεις ψύχραιμα μπορεί να επαναπρογραμματίσεις τις κινήσεις σου καλύτερα.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, κάθεσαι και ασχολείσαι περισσότερο με αυτά που έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες και προσπαθείς να τα βάλεις σε μια σειρά στο κεφάλι σου, προκειμένου να καταλάβεις τι σε επηρεάζει περισσότερο. Κάποια πράγματα ίσως σου είναι δύσκολο να τα καταλάβεις, γιατί αρνείσαι να δεις άλλες προοπτικές. Κρατάς μια απόλυτη στάση σε θέματα που αφορούν το σπίτι αλλά και την οικογένεια, σε σημείο που απλά αρνείσαι να ακούσεις τι έχουν να σου πουν και οι άλλοι. Επίσης, κάποια ζητήματα στη δουλειά θα επανέλθουν και θα χρειαστεί να τα παρατηρήσεις πιο προσεκτικά. Μην κάνεις οτιδήποτε θα σκαλίσει πιο έντονα αυτά τα ζητήματα, γιατί εσύ θα συγχυστείς.

Τοξότης
Αυτό το αίσθημα ότι δεν σε καταλαβαίνουν, Τοξότη μου, σήμερα σχετίζεται περισσότερο με το ότι μιλάς με μισόλογα ή κάνεις μπρος πίσω στο λόγο σου και δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη ροή. Αυτό, γιατί μέσα στο κεφάλι σου έχεις πολλά που θέλεις να μοιραστείς και δεν τα έχεις βάλει σε μια σωστή σειρά. Το καλό είναι πως θέλεις μεν να το μεταφέρεις με έναν ωραίο λόγο, θέλεις δε να φανείς και σοβαρός αλλά και αυστηρός, προκειμένου να σε πάρουν στα σοβαρά οι άλλοι. Κάποια παρελθοντικά φλερτ μπορεί να δώσουν σημεία ζωής σήμερα και να τραβήξουν την προσοχή σου, όσο και αν το παίξεις δύσκολος.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι το πόσο αυστηρά σκέφτεσαι και κρίνεις κάποιες καταστάσεις μέσα σου. Μπορεί να κρίνεις με γνώμονα το πώς σε κάνουν να νιώθεις. Από την άλλη όμως, σήμερα φαίνεται πως προσπαθείς να το μετριάσεις και να δώσεις χώρο για εναλλακτικές. Ίσως να γίνεσαι κάπως απόλυτος σε μερικές απόψεις, ιδίως όταν θίγονται θέματα μέσα στη μέρα που μπορεί να αγγίζουν ευαίσθητα ζητήματα ή πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις ανασφάλεια. Έχεις δεύτερες σκέψεις για κάποια θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου και είσαι πρόθυμος να κάνεις πίσω, προκειμένου να δεις πού το πηγαίνει η απέναντι πλευρά.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα περνάς σε μια πιο ενεργή φάση. Από τη μία μετράς και υπολογίζεις κάπως περισσότερο το οικονομικό σου, χωρίς όμως να στερείς από τον εαυτό σου μικροπραγματάκια που μπορεί να θελήσεις. Από την άλλη σε πιάνει μια κυκλοθυμία και μια ένταση που δεν ξέρεις τι μπορεί να σου φταίει. Σου είναι πολύ εύκολο να ξεσπάσεις στον οποιοδήποτε, κι αυτό θα υπάρχει σαν συνθήκη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μέσα στη μέρα θα υπάρξουν κάποιες ευνοϊκές συνθήκες για τα οικονομικά σου, αλλά είναι σημαντικό να μην ξεκινήσεις το οτιδήποτε καινούργιο. Επίσης, μην ανοίξεις συζητήσεις, αν δεν έχεις ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα μέσα στο κεφάλι σου.

Ιχθύες
Ιχθύ μου καλέ, σήμερα προσπαθείς να μείνεις λίγο σε απόσταση από τους υπόλοιπους. Δεν θέλεις να εμπλακείς σε καταστάσεις που έχουν ένταση, είτε γιατί έχεις μια πολύ συγκεκριμένη άποψη για πολλά πράγματα είτε επειδή δεν είναι μέσα σε αυτά που σε ενδιαφέρουν σήμερα. Επίσης, επιλέγεις να κρατήσεις ένα θετικό vibe και να αρπάξεις κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί και θα τονώσει την εικόνα σου αλλά και την ψυχολογία σου. Κάποια πράγματα που τα σκέφτεσαι έντονα, γίνονται σαν εμμονές στο κεφάλι σου και θα δυσκολευτείς να ξεκολλήσεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ