Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 30.03.2024

Με το μυαλό στραμμένο στη βελτίωση των συνεργασιών σου είσαι σήμερα, Ζυγέ μου

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Αγγελική Μανουσάκη μιλάει για τις viral αστρολογικές προβλέψεις της, τα Ζώδια και τη ζωή στην Αθήνα.

Τα Ζώδια του Σαββάτου 30.03.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Με μια διάθεση να δώσεις ένα πιο φιλοσοφικό πνεύμα στη μέρα σου, Κριέ, σήμερα κινείσαι με έναν αέρα άνεσης. Έχεις μια αρκετά καλή διάθεση και νιώθεις πως όλα μπορούν να τακτοποιηθούν μέσα από συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων. Μέσα σου βέβαια, υπάρχει μια ένταση, ένα άγχος και μια πίεση που προκύπτει από το ότι δε θέλεις να βγάλεις στην επιφάνεια την ένταση που προσπαθείς να κρατήσεις. Μπορεί να πάρεις ευθύνες που δε σου αναλογούν ή να κρατήσεις κρυφά κάποια πράγματα που ξέρεις, για να μη ρίξεις λάδι στη φωτιά. Καλό είναι να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου προσεκτικά, καθώς η σημερινή καταπίεση θα λειτουργήσει μπούμερανγκ αργότερα.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε μου, μπορεί να νιώθεις πιο ασφαλής να προχωρήσεις σε κάποια πράγματα, πιο δυνατός να διαχειριστείς κάποιους δυνατούς φόβους που θα βγουν μπροστά. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις σήμερα είναι ο τρόπος που θα κινήσεις νήματα για να προχωρήσουν κάποιες επαγγελματικές επαφές που έκανες τις προηγούμενες μέρες. Γίνεσαι αρκετά έντονος και επίμονος σε κάποια πράγματα, καθώς νιώθεις πως δε γίνονται αντιληπτά αυτά που λες, ενώ επιμένεις πως ο τρόπος σου είναι ο σωστότερος για να βρεις πιο εύκολα την άκρη. Επίσης, σήμερα μπορεί να θιχτούν θέματα στην παρέα που θα δημιουργήσουν ένα περίεργο κλίμα.

Δίδυμοι
Με το βλέμμα στραμμένο στους σημαντικούς για εσένα ανθρώπους, Δίδυμε, σήμερα προσπαθείς να έρθεις πιο κοντά και να μειώσεις κάπως την μεταξύ σας απόσταση. Στον αντίποδα της ημέρας όμως, υπάρχουν πολλά που σε απασχολούν σχετικά με τη δουλειά σου, την επαγγελματική σου πορεία και το άγχος που προκύπτει από αυτή. Η ανάγκη σου να βγάλεις μια καλή εικόνα προς τα έξω μπορεί να σε κάνει αρκετά βιαστικό σε αποφάσεις ή προτάσεις για δουλειά που θα κυνηγήσεις, ενώ δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς τις εκεί διαπροσωπικές σου σχέσεις. Πολλή ένταση και νιώθεις πως δε μπορείς να κινηθείς όσο ελεύθερα επιθυμείς.

Καρκίνος
Κάποια πράγματα στη δουλειά σου σήμερα, Καρκίνε μου, φαίνονται πιο ευνοϊκά για να κάνεις πιο ισχυρή τη θέση σου, αλλά και την εικόνα σου μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον. Αυτό που θέλω να προσέξεις πολύ σήμερα είναι το πώς εκφράζεις τις απόψεις σου, αλλά και το πόσο πεισματικά θα προσπαθήσεις να πείσεις τους άλλους για τη φιλοσοφία που πρέπει να έχουν στο κομμάτι της συνεργασίας. Κάποια πράγματα σου έρχονται κάπως απότομα σήμερα και μπορεί να έρθεις σε συγκρούσεις είτε με συναδέλφους σου είτε ακόμα και με κάποιους ανωτέρους. Οι χαμηλοί τόνοι είναι αναγκαίοι, αν και δε σε κόβω να το καταφέρνεις.

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα έχεις την αίσθηση πως όλα πηγαίνουν αρκετά καλά. Ίσως το καλλιεργείς και λίγο περισσότερο μόνος σου, αφού θέλεις να απομακρύνεις το μυαλό σου από φόβους και άγχη που έχεις να αντιμετωπίσεις τριγύρω σου. Ωστόσο, κάποια οικονομικά θέματα τρέχουν και μάλιστα πιο γρήγορα από ό,τι πίστευες. Ίσως χρειαστεί να πάρεις παραπάνω μέτρα, αλλά με πιο προσεκτικό τρόπο. Η βιασύνη δε βοηθά και οι αποφάσεις που θα πρέπει να πάρεις σήμερα είναι αρκετά σημαντικές, προκειμένου να μην βγεις εκτός. Κάποιες συζητήσεις που γίνονται δε φαίνεται να βγάζουν νόημα και αυτό θα σε εκνευρίσει κάπως.

Παρθένος
Τα του σπιτιού σου, Παρθένε μου, χρειάζονται μια βελτίωση σήμερα. Ενώ φαίνεται να είσαι χαλαρός, καθώς όλα τα έχεις υπό έλεγχο – τουλάχιστον έτσι νιώθεις – η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει αυτό στον ορίζοντα. Αντιθέτως, σήμερα θα κληθείς να αντιμετωπίσεις εντάσεις και διαφωνίες με τη σχέση σου ή με τους συναδέλφους σου στη δουλειά. Μέσα από τις αντιπαραθέσεις αυτές θα χρειαστεί να δεις καλύτερο το πώς πρέπει να κινηθείς και να βάλεις όρια, τόσο στον εαυτό σου, όσο και στους απέναντι, αφού η ψυχολογία σου θα επηρεαστεί αρκετά και θα σου στοιχίσει η συμπεριφορά ορισμένων κοντινών σου ατόμων.

Ζυγός
Με το μυαλό στραμμένο στη βελτίωση των συνεργασιών σου είσαι σήμερα, Ζυγέ μου, και έχεις πολλά κατά νου που θα σε βοηθήσουν να το καταφέρεις. Το θέμα είναι πως μάλλον υπολογίζεις χωρίς τον ξενοδόχο, αφού το κλίμα στη δουλειά μοιάζει να είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αλλά και απαιτητικό. Υπάρχει μια ένταση και αυτό μπορεί να σε μπερδέψει ή να σου δημιουργήσει κι εσένα μια σύγχυση. Κάποιες από τις παραπάνω ευθύνες που θα σου δοθούν από ανωτέρους θα σε ζορίσουν ψυχολογικά, αλλά δε φαίνεσαι και πολύ πρόθυμος να ζητήσεις βοήθεια από τους άλλους. Σήμερα είσαι στη φάση εσύ να βοηθήσεις, αλλά δεν προλαβαίνεις με όλα αυτά.

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, η αίσθηση που έχεις σήμερα πως θα προχωρήσουν κάποιες επαγγελματικές επαφές και θα δεις το οικονομικό σου να ενισχύεται θα σε δικαιώσει. Αυτό που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή είναι πρώτον να μην σκαλώσεις στις ιδέες σου, απορρίπτοντας εναλλακτικές ή σκέψεις που μπορεί να τις κάνουν καλύτερες, αλλά και το ότι μπορεί να φανείς αρκετά αυστηρός και απόλυτος στον τρόπο που θέλεις να γίνει τελικά η ολοκλήρωση της συμφωνίας. Είναι καλό να προσέξεις το τι προτείνεται από την άλλη πλευρά και να ξεκαθαρίσεις σήμερα οτιδήποτε σου φαίνεται περίεργο ή πως κρύβει κάτι από πίσω.

Τοξότης
Αν εξαιρέσεις την αίσθηση πως μπορείς να κινηθείς κάπως πιο ελεύθερα, Τοξότη μου, κατά τα άλλα, η μέρα σου έχει αρκετή δουλειά. Αρχικά, δύσκολα βρίσκεις κίνητρο για να κάνεις κάποια πράγματα που χρειάζονται στο σπίτι, παρά το γεγονός ότι πρέπει να γίνουν. Από το πρωί ακόμα είσαι σε μια αναβλητική φάση, κάτι που θα αλλάξει προς το μεσημέρι. Εκεί θα αναγκαστείς να τα τακτοποιήσεις και χωρίς πολλές υπεκφυγές. Θα χρειαστεί να παρατηρήσεις όμως και πώς εξελίσσεται η ψυχολογία σου, αφού παίζει μια πίεση και μια ένταση που δεν ξέρεις από πού προέρχεται!

Αιγόκερως
Με μια αρκετά καλή ψυχολογία σήμερα, Αιγόκερε, προσπαθείς να διαχειριστείς όλο αυτό που συμβαίνει μέσα στο κεφάλι σου και να βάλεις σε μια σειρά το μυαλό σου. Τα πράγματα στο σπίτι πηγαίνουν κάπως καλύτερα και μπορεί να νιώθεις μια ελευθερία κινήσεων στο να προχωρήσεις τα πλάνα σου νοητικά στο σημείο που θέλεις. Είναι πολύ σημαντικό να μην ενδώσεις σε πράγματα που έχουν να κάνουν με παλιές υποθέσεις. Γιατί εκεί θα σε πιάσει να απαντήσεις και να το κάνεις όσο πιο έντονα και άμεσα μπορείς. Από την άλλη, υπάρχει κάτι που σε κρατά πίσω και σου υπενθυμίζει πως πρέπει να κρατήσεις έναν σοβαρό τρόπο σκέψης και να μην κινείσαι αφιλτράριστα.

Υδροχόος
Κινείσαι με μια πιο κοινωνική διάθεση και οργανώνεις διάφορα με την παρέα σου σήμερα, Υδροχόε. Προτιμάς να ασχοληθείς να με πράγματα που σε κάνουν να νιώσεις άνετα και όμορφα, παρά τα διάφορα που συμβαίνουν γύρω σου. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις σήμερα είναι κάποιες οικονομικές δοσοληψίες, ιδίως αν αφορούν κάποιες επαγγελματικές κινήσεις και συνεργασίες που έχεις στα σκαριά. Κάτι σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου μέσα σου, αλλά δε θέλεις να το ακούσεις και σε πείσμα προσπαθείς να κάνεις το δικό σου. Δώσε βάση στα σημάδια και μην στηρίζεσαι μόνο στην αισιόδοξη διάθεσή σου.

Ιχθύες
Κάποια επαγγελματικά πλάνα σου προχωρούν αρκετά καλά, Ιχθύ μου, και σήμερα και έχεις κάποια θετικά νέα στα οικονομικά σου. Νέα που θα σου ανοίξουν δρόμους για να συνεχίσεις να οργανώσεις και σήμερα τα πλάνα σου αρκετά καλύτερα. Παρά αυτές τις εξελίξεις όμως, νιώθεις πως δεν υπάρχει ιδιαίτερος χρόνος, πως πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα παραπάνω και έχεις μια πίεση μέσα στο κεφάλι σου πως πρέπει να ακολουθήσεις πολύ συγκεκριμένα βήματα. Κάτι που δεν είναι δικό σου στοιχείο. Αυτή η πίεση του καθήκοντος που σε πιάνει σήμερα, μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις, απλά και μόνο για να νιώσεις πως κάτι έκανες και δεν έμεινες άπραγος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ