Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 23.03.2024

Καλέ μου Ζυγέ, βλέπεις, καταγράφεις και αναλαμβάνεις ευθύνες στα σιωπηλά, παρασκηνιακά, χωρίς να θέλεις να δώσεις στόχο

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια του Σαββάτου 23.03.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ μου, ζητήματα δουλειάς και καθημερινότητας γίνονται πολύ απαιτητικά σήμερα και δεν ξέρεις πώς να τα διαχειριστείς ψύχραιμα, χωρίς να εκραγείς από την ένταση. Η αλήθεια είναι πως σήμερα χρειάζεται να δεις κάποια πράγματα πιο σοβαρά, χωρίς να κρατάς τόσο αυστηρές αποστάσεις από τους άλλους. Κάποια άτομα του κύκλου σου νιώθεις πως κάτι κρύβουν και σε πιάνει να το μάθεις σήμερα. Απλά πρόσεξε μην το κάνεις εντελώς άγαρμπα! Οικονομικά νέα έρχονται να σε ανεβάσουν ψυχολογικά, κι αν νιώθεις πως θα γίνει κάτι που θα τα φέρει όλα τούμπα.

Ταύρος
Ταύρε μου, η δημιουργικότητά σου σήμερα χρειάζεται μια καλύτερη δόμηση για να μπορέσεις να την αποδώσεις όσο καλύτερα μπορείς προς τα έξω. Τα εξωτερικά ερεθίσματα μπορεί να σε εμπνεύσουν καλύτερα, ενώ κάποιες αισθηματικές επαφές να γίνουν κάπως πιο σοβαρές ή να θέλεις εσύ να πάνε προς τα εκεί. Επίσης, επαγγελματικές συζητήσεις που γίνονται φαίνεται να έχουν ένα σίγουρο και καλό οικονομικό αποτέλεσμα, για αυτό μην αφήσεις τις αμφιβολίες σου να σε κάνουν να απορρίψεις κάτι πριν το εξετάσεις καλά! Γενικά σήμερα έχεις διάφορα εκεί που δεν το περιμένεις και πιάνεσαι εξαπίνης.

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, χρειάζεται να ασχοληθείς με αυτά που σε απασχολούν και να τα βάλεις σε μια σειρά. Νιώθεις πως η ανάγκη αυτή είναι επιτακτική πλέον, καθώς όλα μαζί χύμα μέσα στο κεφάλι σου προκαλούν ένα στρες που δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς και να συγκεντρωθείς στο κομμάτι της δουλειάς σου, που κι εκεί τα πράγματα σήμερα φαίνονται αρκετά απαιτητικά. Κάποια πράγματα που μαθαίνεις στα ξαφνικά μέσα στη μέρα σου δίνουν το πάνω χέρι άτυπα, ενώ παράλληλα θα μπεις σε πειρασμό να κάνεις κινήσεις «ματ» που να δείξεις στους άλλους ότι τους έχεις πάρει χαμπάρι.

Καρκίνος
Κάποιες έντονες και περιοριστικές σκέψεις για αυτά που έχεις κατά νου να κάνεις, Καρκίνε μου, σε βασανίζουν κάπως σήμερα. Θέλεις να ανοίξεις κάπως τους ορίζοντές σου, αλλά κάποιες στερεοτυπικές αντιλήψεις σου κλωτσάνε και δεν βγαίνει νόημα. Από την άλλη, ξαφνικές έξοδοι με φίλους, κάποια νέα πρόταση στην παρέα ή άτομα που εντάσσονται σε αυτή σε κάνουν να νιώθεις ανανεωμένος. Απλά προσπάθησε να μην αφήσεις την καχυποψία σου να στρεβλώσει την εικόνα για τα άτομα αυτά και μην κάνεις δεύτερες σκέψεις, προσπαθώντας να βρεις ψεγάδια ή να δικαιολογήσεις κάτι που δε σου αρέσει.

Λέων
Λιοντάρι μου, παραμένεις δυνατός και αντέχεις ό,τι και να γίνει. Οικονομικά και σήμερα τα ζητήματα που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις. Ίσως κάποια θα χρειαστεί να τα πάρεις πιο σοβαρά, αφού είναι οικονομικά της δουλειάς σου. Κατά συνέπεια, επηρεάζεται και το εισόδημά σου. Από την άλλη, κάποιες ξαφνικές αλλαγές μπορεί να φέρουν κάτι καλύτερο στα επαγγελματικά σου και να δεις τα οικονομικά σου να παίρνουν τα πάνω τους με τα νέα δεδομένα που παίζουν σήμερα. Το σημαντικό είναι να προσέξεις το ύφος σου απέναντι σε συνεργάτες αλλά και τη συμπεριφορά σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει εκτός δουλειάς!

Παρθένος
Σήμερα νιώθεις την ανάγκη από το πρωί ακόμα να είσαι πιο σοβαρός απέναντι στους άλλους, Παρθένε μου. Είναι βασικό σήμερα να ξεκαθαρίσεις τα όριά σου απέναντι στους άλλους, ακόμα κι αν αυτό δεν αρέσει! Η μέρα σταδιακά φαίνεται πως θα αποκτήσει ενδιαφέρον, αφού θα εμπλακείς σε συζητήσεις που θα σου εξάψουν το ενδιαφέρον και που θα σε παρακινήσουν να ασχοληθείς με κάτι καινούργιο. Αυτό που θέλει προσοχή είναι το κλίμα στη δουλειά αλλά και το πώς θα διαχειριστείς τη ρουτίνα σου, αφού κάτι φαίνεται να σε ενοχλεί και μάλιστα πολύ! Γίνεσαι έντονος και πιο απόλυτος σε κάποια πράγματα!

Ζυγός
Καλέ μου Ζυγέ, βλέπεις, καταγράφεις και αναλαμβάνεις ευθύνες στα σιωπηλά, παρασκηνιακά, χωρίς να θέλεις να δώσεις στόχο. Έχεις μια πολύ περίεργη διάθεση από το πρωί ακόμα, αφού θα χρειαστεί να βγάλεις δουλειά και να το κάνεις όσο πιο άμεσα και καλά μπορείς. Από την άλλη, έχεις μια ψυχολογική πίεση γιατί δεν προλαβαίνεις να επεξεργαστείς όλα όσα σου συμβαίνουν. Κάποια καλά οικονομικά θα σε βοηθήσουν να ανασάνεις πιο άνετα μέσα στη μέρα. Κάποιες σκηνές ζήλιας που θα θελήσεις να κάνεις, καλό είναι να τις αποφύγεις. Ιδίως αν δεν είσαι σίγουρος για αυτά που πιστεύεις ότι παίζουν!

Σκορπιός
Έντονη κοινωνικότητα και επαφές με πολύ κόσμο έχει το πρόγραμμα σήμερα, Σκορπιέ μου. Μπορεί να υπάρξουν σημαντικά επαγγελματικά ραντεβού, για τα οποία θα χρειαστεί να κάνεις κάποια εξτρά προετοιμασία και να κλείσεις κάποιο σημαντικό deal. Προσπάθησε να ξεφύγεις από στερεότυπα που μπορεί να θεωρούνται σίγουρα για την επιτυχία. Τα άτομα που σε προσεγγίζουν σήμερα φαίνεται να έχουν βλέψεις για εσένα, κι εσύ δεν το είχες καταλάβει τόσο καιρό, ενώ νιώθεις πως μάλλον θέλουν σε χρησιμοποιήσουν απλά. Το φλερτ επίσης γίνεται μια πιο σημαντική υπόθεση, και σε μερικές περιπτώσεις έχει συγκεκριμένο και πιθανότατα σοβαρό σκοπό…

Τοξότης
Τοξότη μου, τα επαγγελματικά σου θέλουν πολύ σοβαρή σκέψη σήμερα, καθώς νιώθεις πως θα συναντήσεις εμπόδια από άτομα που έχεις πολύ κοντά σου. Σημαντικό να διαχειριστείς κάποιες πιέσεις από το σπίτι για να αποφασίσεις σε κάποιο δίλημμα που θα σου τεθεί, μπορεί να σε ρίξει αρκετά ψυχολογικά. Από την άλλη, οι εξελίξεις στη δουλειά σου είναι άμεσες και σήμερα σου αρέσει το πώς εξελίσσεται η καθημερινότητά σου. Καλό είναι να βάλεις τις σκέψεις σου σε μια σειρά και να μην μπεις στη διαδικασία να παίξεις τα ίδια παιχνίδια που μπορεί να εφαρμόσουν οι άλλοι σε εσένα σήμερα.

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου αγαπημένε, το πράγμα μοιάζει να είναι αρκετά απλό μέσα στο κεφάλι σου. Προσπαθείς να τακτοποιήσεις τις τελευταίες σκέψεις που μπορεί να σε μπερδεύουν γιατί αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να οργανωθείς για τα επόμενα βήματα. Ίσως χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις και το τι συμβαίνει με τα αισθηματικά σου όμως. Γενικά, δεν ξέρεις αν το φιλοσοφικό μονοπάτι που προσπαθείς να ακολουθήσεις σου ταιριάζει, αλλά φαίνεσαι πρόθυμος να το συνεχίσεις. Κάποιες αναπάντεχες επαγγελματικές επαφές θα έχεις, ενώ προσπάθησε να μην είσαι προσανατολισμένος μόνο σε ό,τι έχει να κάνει με το χρήμα σήμερα.

Υδροχόος
Υδροχόε, η μέρα σήμερα είναι αρκετά έντονη και το κεφάλι σου γεμίζει από σκέψεις και σενάρια για το τι μπορεί να ισχύει. Έχεις την αίσθηση ότι πρέπει να προετοιμαστείς για κάτι πολύ σοβαρό που νιώθεις ότι θα συμβεί. Πρέπει να νιώσεις ασφαλής όντας προετοιμασμένος. Αντιθέτως, οικονομικές τακτοποιήσεις μέσα στη μέρα θα σε κάνουν να νιώσεις ικανός και δυνατός, ενώ αργότερα κάποιες θετικές εξελίξεις σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι θα σου λύσουν ίσως τα χέρια. Καλό είναι να χαλαρώσεις σήμερα και να μην επιδιώξεις να έχεις τον έλεγχο στο πάντα, γιατί δε θα βγει η μέρα με ηρεμία.

Ιχθύες
Ιχθύ μου καλέ, όσο ευαίσθητος και να είσαι, σήμερα θα αναγκαστείς να δεις τα πράγματα κατάματα και να πάρεις αποστάσεις αλλά και αποφάσεις αρκετά σοβαρές. Και οι συνέπειες που θα χρειαστεί να δεχτείς είναι επίσης αρκετές. Απέναντι στους άλλους αρχικά, θα διαχωρίσεις τη θέση σου σε αρκετά πράγματα, ενώ καλό είναι να μην αφήσεις την όποια απογοήτευση δεις να σε μεταπείσει! Κάποιες πληροφορίες θα φτάσουν στα αυτιά σου σήμερα και θα σε κάνουν ακόμα πιο σίγουρο, ενώ μπορεί να επιβεβαιώσουν και κάποιες σκέψεις που έχεις εδώ και καιρό στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ