Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 28.02.2024

Λιοντάρι μου, μια μέρα αρκετά έντονη και με πολλές δυσκολίες που θα ξυπνήσουν σκέψεις και περίεργα συναισθήματα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια της Τετάρτης 28.02.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριάρι μου, είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως δεν υπάρχει σημείο επαφής με τους συνεργάτες σου ή ακόμα και με τη σχέση σου. Σα να μην υπάρχει κοινό σημείο επικοινωνίας και να μην μπορείς να καταλάβεις τι μπορεί να θέλουν οι άλλοι. Και με τους απέναντι όμως, το ίδιο συμβαίνει! Αυτό σήμερα θα σου δώσει την ευκαιρία να αλλάξεις όμως τον τρόπο που αντιμετωπίζεις εσύ κάποια πράγματα και να βλέπεις με μια μεγαλύτερη σοβαρότητα και αυτά που νιώθεις εσύ. Η πεποίθηση ότι και τα συναισθήματα που δεν εκφράζεις προς τα έξω είναι εξίσου σοβαρά, είναι μια νέα εκκίνηση, μια νέα αρχή που θα φέρει σημαντική αλλαγή στη στάση σου απέναντι στους άλλους, αλλά και στον εαυτό σου!

Ταύρος
Ταύρε μου, τα πράγματα στη δουλειά σήμερα μπορεί να φαίνονται βουνό και να προσπαθείς να τα οργανώσεις όλα όσο καλύτερα μπορείς. Η αλήθεια είναι πως το άγχος φαίνεται να είναι αρκετό, ειδικά αν στη μέση μπαίνουν και νέα πρόσωπα ή νέες προτάσεις για δουλειά. Όμως, εκεί είναι που θα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Ένας νέος κύκλος ανοίγει σήμερα και έχει να κάνει με τις συναναστροφές σου, επαγγελματικές και μη. Νέες γνωριμίες, με άτομα που έχουν τη δυνατότητα να σε βοηθήσουν να κάνεις τις σκέψεις σου πραγματικότητα, μέσα από μια πιο οργανωμένη και σοβαρή ματιά και νέες επαγγελματικές κινήσεις, τις οποίες αντιμετωπίζεις με μεγαλύτερη ωριμότητα!

Δίδυμοι
Νέα δεδομένα ανοίγονται σήμερα μπροστά σου, Δίδυμε, κι ας έχεις εσύ την εντύπωση πως δεν έχεις λόγο να χαμογελάσεις. Η αλήθεια είναι πως ναι, έχεις πολλή ένταση και μια πίεση που δε σε αφήνει να εκφραστείς με την ελευθερία που θέλεις. Όμως, κάτι σημαντικό φαίνεται να ξεκινά! Μέσα σου έχεις την αίσθηση πως χρειάζεται να δεις κάποιες επαγγελματικές σου κινήσεις πιο σοβαρά και να τις αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη ωριμότητα! Η εικόνα σου γίνεται ένα βασικό κομμάτι και μπορείς μέσα από την ώριμη, συγκεντρωμένη και σοβαρή προβολή σου προς τα έξω, να καταφέρεις να δείξεις πως όντως είσαι αξιόπιστος σε οτιδήποτε σου ανατεθεί!

Καρκίνος
Καρκίνε μου, η αλήθεια είναι σήμερα πως πολλά από αυτά που ακούς τα παίρνεις πιο προσωπικά και νομίζεις πως όλοι είναι εναντίον σου ή έχουν μια πιο επικριτική διάθεση προς το πρόσωπό σου! Κάτι που δεν έχει και τόση βάση, απλά εσύ τα βλέπεις κάπως παραφουσκωμένα… Από την άλλη, σήμερα έχεις την ευκαιρία, και πιθανότατα και την εσωτερική ανάγκη-παρόρμηση, να ξεκινήσεις να αντιμετωπίζεις τα διάφορα γεγονότα που σου συμβαίνουν μέσα από μια πιο οργανωμένη σκέψη και ματιά. Να κρίνεις κάπως πιο «αυστηρά» το τι πρέπει να σε επηρεάζει και τι είναι καλό να μένει στην άκρη ως λιγότερο σημαντικό για τη μενταλιτέ σου!

Λέων
Λιοντάρι μου, μια μέρα αρκετά έντονη και με πολλές δυσκολίες που θα ξυπνήσουν σκέψεις και περίεργα συναισθήματα! Όμως το σημαντικό σήμερα είναι πως φαίνεσαι συγκεντρωμένος και αποφασισμένος να δουλέψεις από τη μία πάνω σε φόβους και ανασφάλειες που σε κρατάνε πίσω, ενώ από την άλλη θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα οικονομικά σου, ειδικά αν είσαι επιχειρηματίας! Επίσης, ο τρόπος που κάνεις οικονομικές συμφωνίες μπαίνει σε μια νέα βάση από σήμερα και οργανώνεσαι καλύτερα, προκειμένου να βλέπεις μπροστά από τα γεγονότα και να προλαβαίνεις τις κακοτοπιές. Μια μέρα που μέσα από τα ζόρια, θα βγει κάτι ουσιαστικό, κάτι καλό!

Παρθένος
Παρθένε μου, η μέρα μπορεί να σου αρκετά ζόρικη και να μην ξέρεις πώς να αντιδράσεις σε πολλά από αυτά που θα συναντήσεις σήμερα, όμως θα έχεις μια μοναδική ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι σε μια νέα, πιο γερή βάση! Μέσα σε όλο το χαμό – όπως θα χαρακτηρίσεις  αυτά που συμβαίνουν – θα μπορέσεις να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, μέσα από μια συνεργασία. Μπορεί όμως να είναι μια σχέση αρκετά σοβαρή, χωρίς τα παιχνιδάκια που σε κουράζουν όσο τίποτα! Το σημαντικό είναι πως αν το δουλέψεις σωστά, θα υπάρξει μια θετική εξέλιξη αργότερα στα οικονομικά σου ή θα γίνει ο λόγος που θα νιώσεις πιο ασφαλής και πιο σίγουρος – πραγματικά όμως – για τον εαυτό σου!

Ζυγός
Η μέρα έχει μια καλή δυναμική σήμερα, Ζυγέ, αφού θα έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι νέο στο κομμάτι της δουλειάς και της καθημερινότητάς σου. Μπορεί όμως να έχει να κάνει με την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση! Θα σου φανεί ζόρικη σαν απόφαση και να θα μπεις στη διαδικασία να το αναβάλεις ή να το αποφύγεις. Ωστόσο, να θυμάσαι πως οι σημαντικότερες ευκαιρίες έρχονται μέσα από τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσουμε. Κάτι νέο λοιπόν, το οποίο το προσεγγίζεις με μεγαλύτερη σύνεση, με πιο ορθή και συγκεκριμένη σκέψη και που θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς στο κομμάτι της δουλειάς σου αλλά και της ανάπτυξης της προσωπικότητάς σου!

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ μου, δεν είσαι και στα καλύτερά σου. παραμένεις σε μια απόσταση, όσο μπορείς και απλά προσπαθείς να διαχειριστείς αυτά που προκύπτουν μέσα στη μέρα. Η διάθεσή σου δεν είναι και η καλύτερη και αποφεύγεις τις πολλές συναναστροφές. Θέλεις την ησυχία σου αλλά και το χώρο σου να διαχειριστείς όλα αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι! Σήμερα όμως, πέρα από αυτό, θα αποφασίσεις πως ίσως ήρθε η στιγμή να εκφραστείς με μεγαλύτερη ελευθερία αλλά και με περισσότερη σαφήνεια και ακρίβεια. Να πεις αυτά που νιώθεις και να μοιραστείς ιδέες για νέα πράγματα, έχοντας μια απαίτηση από τους άλλους να σε ακούσουν και να σου εκφράσουν με επιχειρήματα την αντίθεσή τους, στην περίπτωση που δεν τους αρέσουν. Κάτι νέο ξεκινά και μάλλον θα έχει μια γερή βάση!

Τοξότης
Τοξότη, δεν ξέρεις πώς να διαχειριστείς το τι συμβαίνει στον περίγυρό σου σήμερα. Υπάρχει μια γενικευμένη ένταση και μια βαβούρα στην ατμόσφαιρα που δε σε αφήνει να δεις τα πράγματα με ηρεμία. Απλά καταλαβαίνεις πως πρέπει να τα βγάλεις πέρα! Πολλά αυτά που πρέπει να χωρέσεις στο πρόγραμμά σου! σήμερα όμως, πέρα από όλο αυτό το χάος, υπάρχει και μια ευκαιρία που θα τραβήξει την προσοχή σου περισσότερο σε ζητήματα που έχουν να κάνουν από το σπίτι. Θα μετακομίσεις και θα αρχίσεις μια πλήρως αυτόνομη πορεία παρακάτω; Θα αλλάξεις σπίτι και θα αναλάβεις περισσότερες ευθύνες; Θα αποφασίσεις να δεις πιο σοβαρά την εσωτερική σου κατάσταση και θα πάρεις τα ηνία και πάλι για να στρώσεις; Κάτι από αυτά παίζει, να ξέρεις!

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, είναι κάπως περίεργο το κλίμα στα επαγγελματικά σου. Εσύ προσπαθείς να ενισχύσεις με κάθε τρόπο την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, και αυτό γιατί νιώθεις ότι υπάρχει μια συζήτηση για την αξία και την απόδοσή σου. Νιώθεις πως κάτι κλονίζεται σε αυτό το κομμάτι και δε σου αρέσει. Μπορείς ωστόσο να εκμεταλλευτείς τη σημερινή μέρα και να αρπάξεις την ευκαιρία. Σήμερα θα νιώσεις πως ήρθε η στιγμή να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι τα πράγματα. Που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις και τη βάση που εσύ δίνεις σε αυτά που ακούς. Είναι μια μέρα που θα περάσεις σε ένα επόμενο στάδιο, αρκεί να είσαι έτοιμος να διαχειριστείς και ό,τι αυτό περιλαμβάνει!

Υδροχόος
Υδροχόε μου, έχεις την αίσθηση πως όλοι σήμερα για κάποιο λόγο σου πηγαίνουν κόντρα! Νιώθεις πως δέχεσαι μια εντελώς αχρείαστη κριτική από πολύ κόσμο και αυτό σε φέρνει σε μια δύσκολη θέση. Δύσκολη, γιατί νιώθεις πως πρέπει να κρατηθείς και να μην απαντήσεις. Και ίσως αυτό να είναι το καλύτερο σήμερα! Και αυτό, γιατί σήμερα θα έχεις μια ξεχωριστή ευκαιρία να αλλάξεις τον τρόπο σκέφτεσαι όσον αφορά τον εαυτό σου! Να ενισχύσεις ουσιαστικά και μέσα από μια σοβαρή προσέγγιση την πραγματική αξία του εαυτού σου. Μέσα από την απόδοση των πράξεών σου και όχι με βάση μόνο τις ιδέες σου και τη νοητική σου υπεροχή! Επίσης, μια νέα οικονομική αρχή μέσα από κάποια σοβαρή συμφωνία θα έρθει να επισφραγίσει την προσωπική σου αξία!

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα έχεις την αίσθηση ότι τίποτε δεν πηγαίνει όπως τα σχεδιάζεις και νιώθεις έναν πανικό να σε πλημμυρίζει! Ένας φόβος αρκετά έντονος και μια αδυναμία να συγκεντρωθείς στο πώς πρέπει να οργανωθείς καλύτερα, ειδικά το πρωί. Το σημαντικό σήμερα όμως είναι πως θα χρειαστεί να ανακτήσεις πλήρως την ψυχραιμία σου με κάποιο τρόπο! Η σημερινή μέρα είναι αρκετά σημαντική, καθώς θα παρατηρήσεις ίσως για πρώτη φορά πως βλέπεις κάτι θετικό στον ορίζοντα μετά από καιρό, και μάλιστα το αντιμετωπίζεις με αρκετή σοβαρότητα! Είναι μια σημαντική ευκαιρία να δουλέψεις με έναν διαφορετικό, νέο και πιο σοβαρό τρόπο πάνω στα πλάνα που έχεις κατά νου τον τελευταίο καιρό!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ