Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 24.02.2024

Νιώθεις έτοιμος πλέον να ξεχωρίσεις την ήρα από το στάρι κι επίσημα, Σκορπιέ μου

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια του Σαββάτου 24.02.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Η δουλειά και η καθημερινότητα είναι ίσως αυτά που ήθελες να αλλάξεις το Σεπτέμβρη που μας πέρασε, Κριέ μου. Και μετά από τόσο καιρό, ήρθε η ώρα σήμερα να επανεξετάσεις και να αξιολογήσεις το τι κατάφερες και τι χρειάζεται να αλλάξεις για να γίνει καλύτερο την επόμενη φορά. Πολλά βγαίνουν στην επιφάνεια ωστόσο και οι αποκαλύψεις που θα μάθεις θα έχουν την ενέργεια του γερού χαστουκιού… Κάτι που θα σου στοιχίσει και θα κλονίσει τη βεβαιότητα που έχεις για τις επιλογές που κάνεις σε μικρά χρονικά διαστήματα. Η μέρα δεν είναι εύκολη, αφού η ψυχολογική κατάπτωση θα ρίξει τους ρυθμούς σου. Και αυτό γιατί αρνείσαι να εστιάσεις στο σημείο που έκανες λάθος και φαίνεται να εμμένεις στο αποτέλεσμα!

Ταύρος
Κάποια επαγγελματικά ανοίγματα που είχες κατά νου να κάνεις το φθινόπωρο, Ταύρε μου, έρχονται σήμερα να αξιολογηθούν και να κρίνεις κι εσύ με τη σειρά σου, μέσα από ένα αρκετά αυστηρό πρίσμα όμως, αν αξίζει να συνεχίσεις ή αν πλέον ήρθε η ώρα να κάνεις κάτι άλλο. Το κλίμα είναι αρκετά βαρύ και μπορεί η κριτική που θα δεχτείς να είναι κάτι που θα δυσκολευτείς να διαχειριστείς και να αντέξεις. Ωστόσο, αντιλαμβάνεσαι πλέον πιο ξεκάθαρα πως πρέπει να κινείσαι με μεγαλύτερη προσοχή και να βλέπεις πρώτα τις πράξεις και να μη βασίζεσαι σε λόγια που ακούγονται ωραία και που υπόσχονται πολλά! Ναι, απογοητεύεσαι, αλλά κάτι μαθαίνεις σήμερα. Μην το αφήσεις πίσω να πάει χαράμι!

Δίδυμοι
Νομίζω πως σήμερα καταλαβαίνεις κι εσύ ότι το ψυχολογικό κομμάτι, όσο και να το παίρνεις χαλαρά, Δίδυμέ μου, είναι κάτι που πρέπει να το προσεγγίσεις με μεγαλύτερη σοβαρότητα! Το γεμάτο φεγγάρι, φέρνει στο φως το τι είχες κατά νου τον περασμένο Σεπτέμβρη και κάνεις μια αξιολόγηση των όσων έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα. Γίνεσαι όμως πολύ σκληρός και μπορεί να συγκρίνεις την πορεία σου με τις σημερινές απαιτήσεις που έχεις εσύ να αντιμετωπίσεις. Και έτσι να γίνεις υπερβολικός και να μειώσεις την αξία των όσων έχεις κατακτήσει! Αυτό που ξέρεις πως πρέπει να κάνεις, είναι να συνεχίσεις τη σκληρή δουλειά αν θέλεις να καθιερώσεις μια αξιόπιστη εικόνα και να παίρνουν οι άλλοι στα σοβαρά!

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα το μυαλό σου ξαφνικά φωτίζεται από σκέψεις και πράγματα που έπρεπε να γίνουν εδώ και καιρό, απλά εσύ τα απέφευγες γιατί ίσως να δυσκολευόσουν να διαχειριστείς και τις ευθύνες που έπρεπε να αναλάβεις… Αυτό όμως σήμερα γίνεται χωρίς άλλη αναβολή, αφού τα πράγματα έρχονται μπροστά στα μάτια σου και δε μπορείς να τα αποφύγεις, όσο και να το προσπαθήσεις. Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα γίνεις αρκετά σκληρός με τον εαυτό σου και θα παραδεχτείς πως ήταν λάθος αυτή η αναβολή των καταστάσεων. Επίσης, από σήμερα ίσως αποκτήσεις κι έναν πιο αυστηρό τρόπο που προσεγγίζεις τα πράγματα, υπολογίζοντας αν είναι πραγματοποιήσιμα αυτά που σου λένε οι άλλοι!

Λέων
Περίεργη η σημερινή μέρα, Λιοντάρι μου. Τον περασμένο Σεπτέμβρη αποφάσισες να κάνεις μια αρχή, έχοντας την αίσθηση πως μπορείς να το κάνεις με ασφάλεια. Σήμερα λοιπόν, η πανσέληνος έρχεται να σου δείξει πως χρειάζεται να προσπαθήσεις αρκετά περισσότερο, κοιτάζοντας κατάματα τους φόβους σου και να ξεκαθαρίσεις πλέον τι έχει ουσία και τι χρειάζεται να απομακρυνθεί από μπροστά σου, για να μπορέσεις κι εσύ να συνεχίσεις απρόσκοπτα τη δουλειά σου και να μην αφήνεις τις ευκαιρίες να ξεφεύγουν μέσα από τα χέρια σου για κάτι που μπορεί να είναι κάτι καθαρά εγκεφαλικό σαν ζήτημα. Τα γεγονότα του παρελθόντος δεν είναι σίγουρο ότι θα επαναληφθούν, αν εσύ τα αντιμετωπίσεις διαφορετικά!

Παρθένος
Παρθένε μου, ξέρω πως είσαι έτοιμος να αναλάβεις δράση και να ξεκινήσεις να κάνεις τα δικά σου, όμως η μέρα έχει άλλα πλάνα για εσένα! Η σημερινή πανσέληνος έρχεται να φέρει στο φως τους καρπούς των στόχων που έθεσες τον περασμένο Σεπτέμβρη. Είναι μια μέρα που θα έρθεις αντιμέτωπος με σκληρές αλήθειες και θα παρατηρήσεις πολλές αδικίες που έγιναν σε βάρος σου όλο αυτό το διάστημα. Το καλό είναι όμως πως πλέον το τοπίο ξεκαθαρίζει και, πέρα από τις ευθύνες των επιλογών που πρέπει να αναλάβεις, ξέρεις ποιον μπορείς να εμπιστευτείς και ποιον όχι. Απλά θα το συνειδητοποιήσεις με έναν αρκετά σκληρό τρόπο, που θα δυσκολευτείς να το διαχειριστείς.

Ζυγός
Κάτι κρυφό, πολύ εσωτερικό και αρκετά έντονο έρχεται σήμερα στην επιφάνεια, Ζυγέ, και σου δημιουργεί μεγάλη εντύπωση το βάρος που αφήνει επάνω σου! Μια μέρα που έχεις μια κούραση συναισθηματική, που νιώθεις ότι έχεις κουραστεί να παλεύεις για να αποδείξεις ποιος είσαι και τι μπορείς να καταφέρεις και που οι ευθύνες δεν είναι πλέον κίνητρο για σένα, αλλά βαρίδια για την ψυχολογία σου! Ναι, οι μικρές συζητήσεις με δικούς σου ανθρώπους θα αλαφρύνουν το κλίμα, αλλά και πάλι το μυαλό γυρίζει εκεί και θέλεις να αποτραβηχτείς σήμερα και να κάνεις έναν εσωτερικό, αυστηρό απολογισμό των όσων έχουν συμβεί το τελευταίο πεντάμηνο περίπου! Και το πόσο πρόθυμος είσαι ακόμα να συνεχίσεις σε κάποια μοτίβα…

Σκορπιός
Νιώθεις έτοιμος πλέον να ξεχωρίσεις την ήρα από το στάρι κι επίσημα, Σκορπιέ μου! Οι φίλοι, η ομάδα που έχει συγκεκριμένο κόσμο μέσα, πλέον θα υποδιαιρεθεί σε κατηγορίες φίλοι-γνωστοί-υπόλοιπος κόσμος! Το μόνο που θα σε δυσκολέψει είναι το ότι με κάποιους είσαι πολύ δεμένος συναισθηματικά και θα σου στοιχίσει, όσο και να το παίζεις σκληρός! Όμως, από την άλλη νιώθεις πως πρέπει να αναλάβει καθένας τις ευθύνες που του αναλογούν και να πορευτεί με αυτές! Σκληρός στον τρόπο που θα το εκφράσεις και με μια διάθεση να ασκήσεις δριμεία κριτική για όσα έχεις νιώσει εξαιτίας των άλλων. Αν κάνεις πίσω, είναι σίγουρο πως θα ξανανιώσεις με την πλάτη στον τοίχο σε κάποια φάση, και αυτό μπορεί να σε κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο…

Τοξότης
Κάτι σημαντικό συμβαίνει στο κομμάτι της επαγγελματικής σου πορείας το τελευταίο διάστημα, Τοξότη, και σήμερα φαίνεται πως ήρθε η στιγμή να πάρεις την πρώτη «ψυχρολουσία» με την ανάληψη των πρώτων ευθυνών στο κομμάτι αυτό. Κάτι νέο που είχες σα πλάνο τον Σεπτέμβρη, σα να δίνει τα πρώτα σημάδια, τους πρώτους καρπούς. Μια αλλαγή τέτοιας φύσεως είναι λογικό να σε ταράξει και να σε κάνει να νιώσεις μεγάλη πίεση! Ωστόσο, αυτό το νέο ξεκίνημα, ναι, σε γεμίζει με άγχος, αλλά σου δίνει και τη δυνατότητα να χτίσεις κάτι καινούργιο και πιθανότατα πιο γερό αυτή τη φορά! Απλά μην σου φερθείς πολύ αυστηρά και μην δώσεις βάση σε πικρόχολα σχόλια που θα ακούσεις!

Αιγόκερως
Αιγόκερε μου, σήμερα είναι μια μέρα που θα συνειδητοποιήσεις το πόσο σημαντικό είναι να δίνεις βάση σε ένα πιο φιλοσοφικό υπόβαθρο. Ναι, είσαι πολύ αυστηρός σε αυτά που σκέφτεσαι και δεν αφήνεις περιθώρια για να χαθεί ο έλεγχος, απλά σήμερα θα θυμηθείς εκείνη την απόφαση που πήρες το Σεπτέμβρη που μας πέρασε; Που σκέφτηκες πως ήρθε η στιγμή να αλλάξεις έναν τρόπο σκέψης αλλά και της νοοτροπίας σου; Η αλήθεια είναι πως σήμερα συνειδητοποιείς το πόσο σε έχει κουράσει αυτή η συνεχόμενη τσίτα που είσαι και αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να βάλεις κάτι νέο στη ζωή σου, που θα λειτουργεί σα βαλβίδα αποσυμπίεσης στην όλη κατάσταση. Δύσκολο για σένα, μα θα το κάνεις!

Υδροχόος
Μέρα που πολλά από αυτά που φοβόσουν ότι θα γίνουν, μπορεί να τα δεις να εκτυλίσσονται μπροστά σου, Υδροχόε. Ζητήματα που αφορούν τις ασφάλειές σου και τις αξίες σου έρχονται να σου θυμίσουν πού έκανες εκπτώσεις και σε τι βαθμό επέτρεψες στους άλλους να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες που άφησες να βγουν προς τα έξω. Αυτοί που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν καταστάσεις να έρθουν αντιμέτωποι με μια συμπεριφορά σου τόσο αυστηρή – που εσύ την ονομάζεις ακριβοδίκαιη – και θα δουν πόσο σκληρός μπορείς να γίνεις, προκειμένου να προστατεύσεις τον εαυτό σου από παρόμοια περιστατικά μελλοντικά! Οικονομικά πλάνα που ξεκίνησες τον Σεπτέμβρη, ίσως χρειάζονται σοβαρή και άμεση αναπροσαρμογή, σε πιο εφικτά σημεία και με πιο αντικειμενικά κριτήρια και προϋποθέσεις!

Ιχθύες
Σήμερα σκάει μια αναλαμπή από το πουθενά, Ιχθύ και σαν έκλαμψη αντιλαμβάνεσαι ποιον μπορείς να εμπιστευτείς και ποιος είναι αυτός που σε παίζει δίχως αύριο! Μια σκληρή συνειδητοποίηση, που θα σου στοιχίσει ψυχολογικά, αλλά και επαγγελματικά – και προσωπικά θα πω εγώ – αφού θα πάρεις μέτρα και θα θέσεις όρους αμετάκλητους, για να συνεχίσεις το οποιοδήποτε «μαζί». Είτε επαγγελματικό, είτε προσωπικό! Το να αυτομαστιγωθείς δεν έχει κανένα νόημα. Το να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν όμως είναι ένα καλό μάθημα που θα το κουβαλάς, κι ας το ξεχάσεις αύριο. Έννοια σου και θα το θυμάσαι τη στιγμή που πρέπει. Απλά σήμερα, αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να το ζήσεις και να το κατανοήσεις όσο καλύτερα μπορείς!

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ