Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 18.02.2024

Σήμερα σε πιάνει μια ανάγκη να εκφράσεις πάση θυσία αυτά που νιώθεις, αλλά και να εξωτερικεύσεις τις ιδέες και τη δημιουργικότητά σου, Υδροχόε

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Κυριακής 18.02.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριάρι μου, σήμερα το μυαλό σου τρέχει με χίλια και αυτό που θέλεις να τα προλάβεις όλα μέσα σε λίγες ώρες δε λειτουργεί παρακινητικά σήμερα, αλλά περισσότερο αγχωτικά! Κάποιες εντάσεις με φίλους ή συνεργάτες που έχεις αναπτύξει φιλικές σχέσεις θα ταράξουν λίγο τα νερά και θα καταλάβεις πως κάτι πρέπει να γίνει για να διορθωθεί η κατάσταση. Σημασία έχει να προσπαθήσεις να καταλάβεις τι είναι αυτό που ενόχλησε και να το διορθώσεις. Από το απογευματάκι και μετά, επειδή θα αρχίσουν κάτι περίεργα να γυρνάνε στο μυαλό σου, καλό είναι να τσεκάρεις αυτά που θέλεις να πεις, πριν μιλήσεις! Κάπως μπερδεύεσαι και παίρνεις στα σοβαρά πράγματα που δεν έχουν λογική εξήγηση.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα θα καταλάβεις πως τελικά είσαι οι επιλογές σου! Θα χρειαστεί να πάρεις ψύχραιμες αποφάσεις και να διαχειριστείς κάποια ζητήματα στη δουλειά με τη γνωστή σου υπομονή, για να διατηρήσεις αυτή την εικόνα που έχεις χτίσει μέχρι τώρα. Ναι, τα νεύρα και η άρνηση να ασχοληθείς με πράγματα που σε ενοχλούν υπάρχει, αλλά κι εσύ καταλαβαίνεις πως δε μπορεί να γίνει αλλιώς! Σταδιακά θα δεις την κατάσταση να βελτιώνεται και τα πλάνα σου να τρέχουν καλύτερα, ενώ η ψυχολογία σου φτιάχνει σημαντικά! Καλό είναι να έχεις το νου σου σε συνεργασίες για τις οποίες ήδη ακούς ένα καμπανάκι μέσα σου! Μάτια ανοιχτά και προσεκτικές κινήσεις εκεί!

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, η μέρα σου φαίνεται να ξεκινά κάπως περίεργα… Έχεις ιδιαίτερη ένταση και δε μπορείς να συγκρατηθείς. Κάποια πράγματα που θα ακούσεις από τους άλλους θα σε εκνευρίσουν και θα το δείξεις! Όμως, θα βρεις τον τρόπο να το διαχειριστείς και να το επικοινωνήσεις και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου απέναντι σε όσα θα ειπωθούν. Κι ενώ η μέρα θα κυλά κι εσύ θα βρίσκεις σιγά-σιγά τους ρυθμούς σου, καλό είναι από το απογευματάκι και μετά να μην περάσεις σε βιαστικές κινήσεις. Η κρίση σου θολώνει για κάποιο λόγο και, αν δεν προσέξεις, θα επηρεαστεί σημαντικά η εικόνα σου από τις επιλογές που θα κάνεις. Είναι σημαντικό να μην θεωρήσεις τίποτα δεδομένο σήμερα!

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, είναι από αυτές τις μέρες που ο καθένας μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με την κυκλοθυμία σου και με τα ξαφνικά νεύρα που μπορεί να σε πιάσουν στο έτσι! Δεδομένου πως στη δουλειά σου επικρατεί ένα περίεργο κλίμα και εσύ παλεύεις με νύχια και με δόντια να μην αρχίσεις το χαμό από εκεί, σήμερα θα χρειαστεί να μιλήσεις με άτομα που έχεις θέμα και να το λύσεις κάπως άμεσα, για να μη γενικευτεί το χάος που έχεις στο κεφάλι σου. Άλλωστε, κι εσύ καταλαβαίνεις πως δε μπορεί να υπάρξει συνεργασία έτσι! Από εκεί και πέρα, από το μεσημέρι και μετά, καλό είναι να προσέξεις τι απόψεις και πεποιθήσεις άλλων υποστηρίζεις, γιατί μάλλον κάτι δεν έχεις καταλάβει σωστά, και θα εκτεθείς! 

Λέων
Λιοντάρι μου, σήμερα δεν έχεις και τόσο κοινωνική διάθεση… Θέλεις να ασχοληθείς περισσότερο και να επενδύσεις σε αυτό το κομμάτι! Ίσως σήμερα έρθεις πιο κοντά με κάποιους συνεργάτες και μέσα από συζητήσεις να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις και να δημιουργήσεις μια πιο φιλική σχέση μαζί τους! Καλό είναι εσύ από την πλευρά σου πάντως να εκφραστείς ανοιχτά, με ψυχραιμία και χωρίς θεατρινισμούς που μπορεί να τραβήξουν το σκηνικό στα άκρα! Από το μεσημεράκι και μετά, καλό είναι να δώσεις περισσότερη βάση σε οικονομικές κινήσεις που θα κάνεις, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο λάθους, που θα σου στοιχίσει αρκετά. Επίσης, να περιορίσεις και τις συναλλαγές με άτομα που δεν εμπιστεύεσαι σήμερα!

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, καλό είναι να κινηθείς κάπως πιο προσεκτικά σε ό,τι αφορά το κομμάτι της δουλειάς σου! Γίνεσαι κάπως πιο ανταγωνιστικός και θεωρείς πως για να βγεις και κερδισμένος πρέπει να πάρεις κάποια ρίσκα, που σε πιο λογική φάση δε θα σκεφτόσουν καν! Αρκετά παρορμητικές αποφάσεις, και μέσα σου κάτι κλωτσάει. Παρόλα αυτά, εσύ ακολουθείς αυτή την κατεύθυνση και συγκεντρώνεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι! Από το μεσημεράκι και μετά, καλό είναι να έχεις τις κεραίες σου ανοιχτές και να προσέξεις ποιους από τους συνεργάτες σου μπορείς να εμπιστευτείς! Ίσως κάποιοι προσπαθήσουν να σε πλευρίσουν με ίδιον όφελος. Και αυτό πρέπει να το πάρεις χαμπάρι άμεσα!

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα θέλεις να ακουστεί οπωσδήποτε η θέση σου και η άποψή σου στις συζητήσεις που θα συμμετάσχεις! Δεν είναι μια μέρα που θα φανείς ψύχραιμος, ούτε και ιδιαίτερα υποχωρητικός! Αντιθέτως, θα διεκδικήσεις το χώρο σου και θα δώσεις στους άλλους να καταλάβουν πως κι εσύ μπορείς να σταθείς στο ύψος σου! Το καλό σε όλο αυτό σήμερα, φαίνεται να είναι πως ξέρεις πού πρέπει να χαλαρώσεις την ένταση για να μην πάει στραβά το πράγμα! Από εκεί και πέρα, από το μεσημεράκι και μετά, καλό είναι να ελέγξεις τις υποχρεώσεις που έχεις και το τι έχεις αναλάβει στη δουλειά. Χρειάζεται περισσότερη συγκέντρωση, για να μην μείνεις πίσω χρονικά! 

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, κάποια πράγματα τα βλέπεις πολύ περίεργα και φαίνεται να τρως μεγάλο σκάλωμα με το πώς και για ποιο λόγο κινούνται οι άλλοι! Γίνεσαι αρκετά καχύποπτος σήμερα και μπαίνεις σε διαδικασίες να υπεραναλύσεις τα δεδομένα, προσπαθώντας να βρεις κάποια εξήγηση που να ταιριάζει με το σενάριο που έχεις στο μυαλό σου! Έχεις όμως και μερικές εκλάμψεις λογικής, που μπορεί να αμφιβάλλεις για αυτά που σκέφτεσαι! Από το μεσημεράκι και μετά, καλό είναι να επεξηγήσεις κάπως περισσότερο το σκεπτικό σου σε θέματα που αφορούν τη δουλειά και να μην κρίνεις με βάση το δικό σου τρόπο σκέψης. Δε μπορούν όλοι να έρθουν προς τη δική σου πλευρά. Κάπου πρέπει να το βρεις με τους άλλους στη μέση!

Τοξότης
Τοξότη μου, από το μυαλό σου περνάνε πολλά για το τι μπορεί να συμβαίνει στη σχέση σου ή για το τι μπορεί να έφταιξε και να μην πηγαίνουν τα πράγματα όπως υπολόγιζες. Είναι μια μέρα που προσπαθείς να βρεις μιαν άκρη, κάτι που να δικαιολογεί τη στάση που έχουν οι άλλοι απέναντί σου, αλλά δυσκολεύεσαι γιατί δεν είσαι και τόσο ψύχραιμος! Αν το συζητήσεις όμως, σίγουρα θα βγει άκρη και κατανοήσεις κι εσύ περισσότερα! Αυτό που θα χρειαστεί προσοχή από το μεσημεράκι και μετά, είναι να μην αφήσεις το συναίσθημα να σε ρίξει ψυχολογικά και να σε βάλει να σε διαδικασίες να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου! 

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα, το πρόγραμμα είναι και πάλι κάπως φορτωμένο. Έχεις πολλά στο κεφάλι σου και προσπαθείς και σήμερα να τα τακτοποιήσεις όλα μαζί, κάτι που θα σε φέρει λίγο πιο κοντά στην υπερκόπωση! Ένα βασικό είναι πως σήμερα δε θέλεις να ακούσεις οτιδήποτε θα επηρεάσει αρνητικά την αυτοεκτίμησή σου! Για αυτό και ρίχνεις ίσως προειδοποιητικά βλέμματα σε όποιον βλέπεις και σου μιλάει. Καλά οικονομικά νέα όμως φαίνεται να έχεις, αλλά και θετικέ εξελίξεις σε συμφωνίες που περιμένεις να κλείσεις! Από το μεσημεράκι και μετά, έχε τα αυτιά σου ορθάνοιχτα και μην πιστεύεις έτσι απλά ό,τι σου λένε! Α, και μην το παρακάνεις κι εσύ με τα ψεματάκια… 

Υδροχόος
Σήμερα σε πιάνει μια ανάγκη να εκφράσεις πάση θυσία αυτά που νιώθεις, αλλά και να εξωτερικεύσεις τις ιδέες και τη δημιουργικότητά σου, Υδροχόε! Δεν είσαι πρόθυμος όμως να ασχοληθείς με κομμάτια κριτικής που έρχονται αντίθετες με αυτά που έχεις εσύ στο κεφάλι σου. Έχεις μια έντονη νευρικότητα σήμερα και μια δυσθυμία να συμβιβαστείς με οτιδήποτε σου χαλάει τη διάθεση! Από το μεσημεράκι και μετά, καλό είναι να εστιάσεις και στο οικονομικό σου κομμάτι, καθώς υπάρχουν έξοδα που προκύπτουν από το πουθενά και μάλλον εντελώς αχρείαστα! Προσοχή στην καταναλωτική μανία που θα σε πιάσει και μπορεί να σε κάνει να ξοδέψεις αλόγιστα! 

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ, είναι σημαντικό να καταλάβεις τι μπορεί να συμβαίνει στο σπίτι και την οικογένειά σου που να σε ενοχλεί τόσο! Ο τρόπος των άλλων είναι ένα πιθανό σενάριο να σε τριγκάρει, σε σημείο που να μη μπορείς να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου! Σκέφτεσαι να εκτονωθείς, αλλά νιώθεις και τύψεις μην κάνεις την κατάσταση χειρότερη. Η ψυχραιμία και ίσως η απόσταση να σε βοηθήσει να τα βάλεις όλα σε μια σειρά μέσα στο κεφάλι σου! Σημαντικό, ιδίως από το μεσημεράκι και μετά, να μην δώσεις έκταση σε συζητήσεις που νιώθεις ότι σε θίγουν και να μην αναλωθείς σε σκέψεις που σε κάνουν να νιώθεις απογοήτευση και ματαίωση!   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ