Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 16.02.2024

Σκορπιέ μου, σήμερα κάποια περιστατικά που σχετίζονται με τη σχέση σου μπορεί να σε στενοχωρήσουν και να σε βάλουν στο τρυπάκι να αρχίζεις να σκέφτεσαι διάφορα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Αγγελική Μανουσάκη μιλάει για τις viral αστρολογικές προβλέψεις της, τα Ζώδια και τη ζωή στην Αθήνα.

Τα Ζώδια της Παρασκευής 16.02.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα Κριέ μου, έχεις το οικονομικό σαν βασικό κομμάτι που θα ασχοληθείς μέσα στην ημέρα και πάλι. Απλά, σήμερα θα δεις τα πράγματα να τσουλάνε πιο εύκολα, αρκεί να μην εμπλακείς σε οικονομικά αλισβερίσια με φίλους και γνωστούς. Καλό είναι να ασχοληθείς ατομικά και να έχεις κατά νου την πιθανότητα να υπάρξουν κάποια ξαφνικά γεγονότα που θα σε αναγκάσουν να δεις κάπως πιο προσεκτικά τα πράγματα! Γενικά, σήμερα είναι μια μέρα που τα γεγονότα εξελίσσονται εύκολα και θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες επαφές, φιλικές και μη, μέσα από το κομμάτι της παρέας. Επαφές που θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα και που θα έχουν μια πιο βαθιά και θετική εξέλιξη.

Ταύρος
Η εικόνα σου είναι ένα κομμάτι που δε μπορείς να το ευθυγραμμίσεις με τις κινήσεις που κάνεις σήμερα, Ταύρε μου, και αυτό σε ενοχλεί. Θα νιώσεις λίγο χαμένος το πρωί και ίσως χρειαστεί να πιάσεις τα πράγματα λίγο από την αρχή, απλά στο πιο γρήγορο! Κατά τα άλλα φαίνεται πως σήμερα τα επίπεδα ενέργειας ανεβαίνουν και μπορείς εύκολα να καταφέρεις πολλά! Βρίσκεις έναν πιο δημιουργικό τρόπο να εκφράσεις την ένταση που έχεις και να την μετατρέψεις σε κίνητρο να κινηθείς πιο άμεσα και αποτελεσματικά! Με γνώμονα πάντα τον αντίκτυπο που θα έχει στην εικόνα σου! Νιώθεις αρκετά δυνατός και η κοινωνικότητά σου αυξάνεται σημαντικά!

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, σήμερα έχεις να πεις πολλά! Βασικά, στο κεφάλι σου γυρίζουν πολλά και ζορίζεσαι να τα συγκρατήσεις! Θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα και το να βρεις τον σωστό τρόπο είναι κάπως δυσκολάκι σήμερα. Όμως! Φαίνεται το μυαλό σου να λειτουργεί γρήγορα και με έναν ιδιαίτερο τρόπο, με αποτέλεσμα να πεις αυτά που θες εύκολα και με ωραίο τρόπο, αφήνοντας ξεκάθαρα το μήνυμα εκεί που πρέπει! Έχεις τα νεύρα σου και η κυκλοθυμία δε σε αφήνει να κρατήσεις μια σταθερή στάση απέναντι στα πράγματα! Πάντως, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, σήμερα θα ξεκαθαρίσεις αρκετά την κατάσταση και θα δεις κι εσύ πού μπορείς να κινηθείς! Σκοπεύεις να βγάλεις πολλά στη φόρα, ε;

Καρκίνος
Καρκίνε, γνωριμίες, νέα ενδιαφέροντα και μια διάθεση να φλερτάρεις! Να βγεις ενεργά στο παιχνίδι και να ασχοληθείς με άτομα που θα ανταποκριθούν στο ενδιαφέρον που θα δείξεις! Μια μέρα αρκετά ενδιαφέρουσα. Εσύ αυτό που θέλεις είναι να βγάλεις από μέσα σου όλα τα δύσκολα που σε ζορίζουν σήμερα και να ξεσπάσεις! Αν είσαι σε σχέση, μικρές δυσκολίες μπορεί να υπάρξουν. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το κουβεντιάσετε και να μην πετάξεις καρφιά! Επίσης, σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες να καταλάβεις την ποιότητα μιας συνεργασίας που έχεις στα σκαριά! Σα να ξεκαθαρίζουν κάποια πράγματα και πιθανότατα να επιβεβαιωθεί η διαίσθησή σου σε κάποια πράγματα!

Λέων
Λέοντά μου, σήμερα τα πράγματα στρώνουν αρκετά και μπορείς να βελτιώσεις σημαντικά την εικόνα σου! Όπως επίσης, εστιάζεις και στο πώς θα προχωρήσεις τα πλάνα σου! Αυτό που θα χρειαστεί λίγη παραπάνω προσοχή είναι η στάση που θα κρατήσεις απέναντι στους συνεργάτες σου, όπως επίσης και ο τρόπος που θα διαχειριστείς τη δική τους στάση απέναντί σου. Υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες και μέσα από συνεργασίες θα προκύψουν νέα δεδομένα που θα σου δώσουν νέες ιδέες και προοπτικές! Αυτό που θέλω να προσέξεις είναι την πιθανότητα να σου γίνουν εμμονή αυτά και να ξεφύγεις! Νιώθεις δυνατός και αυτό μπορεί να σε συνεπάρει, χωρίς να το καταλάβεις!

Παρθένος
Παρθένε μου, ο τρόπος που σκέφτεσαι είναι πολύ πιο φιλοσοφημένος! Ναι, λειτουργείς με έναν πιο υποστηρικτικό τρόπο προς τους άλλους, αλλά κρατάς και τις σημειώσεις σου για το ποιον στηρίζεις και ποιος πιστεύεις πως θα κάνει το ίδιο για εσένα στο μέλλον. Ό,τι κάνεις, το κάνεις με μια όμορφη διάθεση όμως. Σίγουρα έχεις κι εσύ το σκοπό σου, και το κρατάς για τον εαυτό σου και μόνο! Το καλό είναι πως σήμερα παθιάζεσαι με κάποια ζητήματα στη δουλειά και σκοπεύεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να τα βγάλεις σε πέρας! Καλό είναι να μην ασχοληθείς πολύ με πράγματα που δε σε αφορούν. Ποιος ο λόγος να βγεις μπροστά και να μιλήσεις για ζητήματα που θα σε βάλουν σε μια δυσμενή θέση, χωρίς να φταις;

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, είναι μια μέρα που από τη μία κρατάς επιφυλάξεις σχεδόν για τα πάντα, ίσως απλά για να νιώσεις ασφάλεια, ενώ από την άλλη ενισχύεις την εξωστρέφειά σου και παίρνεις το ρίσκο να εκφραστείς πιο εύκολα! Σα να τεστάρεις τους άλλους, σα να θες να τους ψαρέψεις; Μπορεί! Κατά τα άλλα, έχεις μια όμορφη διάθεση, λειτουργείς πολύ άμεσα σε όποια απαίτηση προκύψει και δρας αποτελεσματικά! Ίσως να γίνεις λίγο πιο νευρικός από ό,τι συνήθως, αλλά θα το μαζέψεις σχετικά άμεσα και θα το διαχειριστείς εύκολα για να μην προκαλέσει ζημιά στα πλάνα σου! Λίγο προσοχή στις υπερβολές και στις φαμφάρες!

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, σήμερα κάποια περιστατικά που σχετίζονται με τη σχέση σου μπορεί να σε στενοχωρήσουν και να σε βάλουν στο τρυπάκι να αρχίζεις να σκέφτεσαι διάφορα! Χωρίς αυτό να σημαίνει όμως πως υπάρχει πράγματι κάτι από αυτά που ακούς. Σταδιακά όμως, από νωρίς το μεσημεράκι και μετά, η μέρα περνά σε μια πιο θετική κατάσταση και αρχίζεις κι εσύ να βρίσκεις ευκαιρίες και για να λύσεις τα όποια θέματα προκύψουν ανάμεσα σε σένα και το αμόρε, αλλά και να πάρεις και τις απαντήσεις που θες! Σημαντική ημέρα η σημερινή για να ενισχύσεις τις συνεργασίες σου, να τις εδραιώσεις ή να τις επεκτείνεις με κάθε δυνατό τρόπο! Αρκεί να κινηθείς έξυπνα και όχι εγωιστικά!

Τοξότης
Τοξότη μου, σήμερα σα να το ρίχνεις περισσότερο στη δουλειά από άλλες μέρες! Σε βοηθά να ξεχαστείς και να απασχολήσεις ίσως το μυαλό σου από άλλα που σε βασανίζουν αυτό το διάστημα! Ένα σημαντικό στοιχείο όμως είναι πως σήμερα θα έχεις θετικές εξελίξεις σε μια συμφωνία που περιμένεις. Και από άποψη οικονομικών αλλά και του φόρτου εργασίας που σου αναλογεί! Απλά, θέλει τρόπο το πώς θα χειριστείς τις καταστάσεις, και ειδικά ζητήματα που μπορεί να φτάσουν στα αυτιά του αφεντικού σήμερα. Εκεί είναι κάπως περίεργα τα πράγματα, αλλά εσύ ξέρεις να τη βγάζεις στον αφρό. Γενικά, είναι μια μέρα που θα έχει αρκετές ευκαιρίες και η παρατηρητικότητα θα σου δώσει πολλά εφόδια για να προετοιμαστείς και να προστατευτείς από διάφορους «καλοθελητές» σήμερα!

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, σήμερα παραγίνεσαι δημιουργικός, αλλά θα χρειαστεί να έχεις κατά νου και το budget! Μικρές οικονομικές δυσκολίες μπορεί να φέρουν εμπόδια σήμερα, ως προς το ποσό που μπορείς να ξοδέψεις. Παρόλα αυτά, σήμερα θα έχεις αρκετές ευκαιρίες σε οικονομικά θέματα και η δημιουργικότητα σου θα είναι αυτή που θα ανοίξει τις κατάλληλες πόρτες. Κοίτα να περιορίσεις κάπως την καχυποψία και να λειτουργήσεις – όσο μπορείς τουλάχιστον – πιο ελεύθερα και άνετα! Θα σε βοηθήσει πολύ ο τρόπος που θα αναλύσεις τα πράγματα μέσα στο κεφάλι σου. Η αλήθεια είναι πως σήμερα ξεφεύγεις λίγο από την υπερβολική λογική και αυτό θα σου προσφέρει στιγμές χαλάρωσης μέσα στη μέρα.

Υδροχόος
Υδροχόε μου, σήμερα μπορεί να σε πιάσουν λίγο πιο εύκολα τα νεύρα σου, χωρίς να υπάρχει όμως ιδιαίτερος λόγος! Τα πράγματα κυλάνε αρκετά πιο εύκολα και έχεις αρκετές ευκαιρίες να προωθήσεις τα πλάνα σου, αλλά και να βελτιώσεις την ψυχολογία σου! κάποια ζητήματα με τον πατέρα σου μέσα στην οικογένεια όμως – κλασικές συζητήσεις που καταλαβαίνεις πόσο διαφορετικές απόψεις έχετε – θα ανάψουν τα αίματα! Πέρα από αυτό, οικονομικά οι ευκαιρίες που θα έχεις θα σε ανεβάσουν και θα μπορέσεις να συνεχίσεις απρόσκοπτα κάθε σου κίνηση! Είναι σημαντικό να καταλάβεις πως μπορείς εύκολα να ελέγξεις τα συναισθήματά σου σήμερα, επομένως και την έκβαση όλων των υποθέσεών σου!

Ιχθύες
Σήμερα, Ιχθύ μου, μπαίνει η διαίσθησή σου στο παιχνίδι έντονα και μπορείς να καταλάβεις κάποια πράγματα, χωρίς να υπάρξουν πολλές εξηγήσεις! Πέρα από κάποια εσωτερικά μπλοκαρίσματα και δεύτερες σκέψεις που θα σε απασχολήσουν, μπορείς να επικοινωνήσεις με μεγαλύτερη άνεση! Αλλά και να κινηθείς, χωρίς να ανοίξεις τα χαρτιά σου. Αρκετές ευκαιρίες θα σου παρουσιαστούν σήμερα και οι εξελίξεις σε κάποια ζητήματα που σε απασχολούν, θα σου δώσουν τροφή για σκέψη! Αρκεί να μην παρασυρθείς από το συναίσθημα, με το οποίο θα τα προσεγγίσεις! Έντονη φαντασία που θα σου βγει σε καλό! Σημαντικό να μην αφεθείς σε οτιδήποτε σου δημιουργεί πάθει και έντονες σκέψεις!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ