Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 27.01.2024

Μια ωραία μέρα ξεκινά σήμερα, Δίδυμε

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια του Σαββάτου 27.01.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα νιώθεις μια δόση χαράς να σε κατακλύζει, Κριέ μου, και το εκφράζεις μέσα από τον τρόπο που κινείσαι επαγγελματικά. Όλα κινούνται με μεγαλύτερη ευκολία και με μια διάθεση αρκετά θετική. Επίσης, η εικόνα σου κοινωνικά βγάζει μια όμορφη γλύκα και μπορείς να προωθήσεις και να «πουλήσεις» πολύ πιο εύκολα τις ιδέες σου στους άλλους. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι να μην ασχοληθείς σοβαρά με κάποια ζητήματα που σχετίζονται με φίλους. Ζητήματα που σε στεναχωρούν και σε ζορίζουν ψυχολογικά, αλλά δεν έχεις ξεκαθαρίσει ακόμα και δεν έχεις καθαρή εικόνα του τι ισχύει και τι όχι.

Ταύρος
Σήμερα το κλίμα στο σπίτι σου γίνεται κάπως καλύτερο, Ταύρε μου. Η διάθεσή σου βελτιώνεται και ο χώρος σου γίνεται ένα καταφύγιο για να βρεις λίγο τις ισορροπίες σου σήμερα. Επίσης, έχεις τη διάθεση να δεις κάποια πράγματα πιο ανάλαφρα και να βρεις την όμορφη οπτική τους. Ευχάριστες επαφές με άτομα από το εξωτερικό ή μια μικρή εξόρμηση θα σου φτιάξει τη διάθεση σήμερα. Ίσως να βρεις ευκαιρίες σε εισιτήρια, αν κάνεις μια καλή έρευνα και θα το σκαρώσεις στο τσακ μπαμ. Ένα βασικό σήμερα είναι να μην ασχοληθείς με υπερβολές και παιχνίδια ελέγχου αλλά και με θέματα που δεν είναι πραγματικά γεγονότα, αλλά απλές εικασίες.

Δίδυμοι
Μια ωραία μέρα ξεκινά σήμερα, Δίδυμε, αφού νιώθεις καλύτερα από τις προηγούμενες μέρες. Ο τρόπος που μιλάς γίνεται πιο γλυκός σήμερα, αν και εστιάζεις περισσότερο στα γεγονότα παρά στις διάσπαρτες πληροφορίες που ακούς δεξιά κι αριστερά. Αυτό θα σε βοηθήσει να βρεις και μια διαφορετική πτυχή στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι ψυχολογικά-συναισθηματικά κάποια πράγματα και θα βγεις κάπως από αυτά τα σκοτάδια που βρίσκεσαι. Αυτό βέβαια, μπορεί να εκφραστεί και με έναν πιο σεξουαλικό τρόπο σήμερα. Σημασία έχει να μην παρασυρθείς από τις υπερβολές και να μπορέσεις να ξεδιαλύνεις στο κεφάλι σου τι το είναι γεγονός και τι είναι απλά εικασία.

Καρκίνος
Καρκίνε μου, σήμερα το πράγμα γίνεται κάπως πιο ανάλαφρο. Ένα καλό οικονομικό μαντάτο θα σου έρθει και μια συνεργασία που έχεις στα σκαριά θα έχει σήμερα μια θετική εξέλιξη. Ίσως χρειαστεί να επιβεβαιώσεις μέσα σου το γεγονός ότι κάποια άτομα πήραν αποστάσεις από εσένα ή εσύ απομακρύνθηκες από αυτά και να το αποδεχτείς για να σταματήσει να σε επηρεάζει. Σήμερα επίσης, νιώθεις μια μεγαλύτερη ασφάλεια μέσα στη νέα ομάδα που έχεις ενταχθεί και αυτό θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την εικόνα σου αλλά και την συμμετοχή σου σε ομαδικές διαδικασίες.

Λέων
Έλα, Λέοντά μου, και το πράγμα κάπως βελτιώνεται σήμερα. Η ψυχολογία σου βελτιώνεται και το κλίμα στη δουλειά σταδιακά αρχίζει και γίνεται καλύτερο. Αυτό που παίζει να σε ζορίσει σήμερα είναι αυτή η συναισθηματική ταλαιπωρία από την απομάκρυνσή σου από κάποια άτομα που δεν πίστευες πως θα συνέβαινε. Ίσως ακόμα δεν το έχεις συνειδητοποιήσει εντελώς και αυτό να το κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Καλό είναι να αποφύγεις τις εντάσεις, όπου τις εντοπίσεις σήμερα και ασχολήσου περισσότερο με τα θετικά κομμάτια που θα προκύψουν στη δουλειά σου.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε μου, εξακολουθείς να παραμένεις σε απόσταση από πολλούς, αλλά με μια αρκετά καλύτερη διάθεση. Και με αυτή τη διάθεση σκοπεύεις να μπεις στην ενεργό δράση από το απόγευμα και μετά. Φλερτ, όμορφες επαφές και το ενδιαφέρον ανεβαίνει μέσα στη μέρα, κι εσύ αποφασίζεις να ασχοληθείς περισσότερο με αυτά που αφήνεις στο παρασκήνιο για τους δικούς σου λόγους. Τσέκαρε αν έχουν βάση αυτά που σου λένε οι συνεργάτες σου σήμερα, γιατί παίζει να εξαπατηθείς από εκεί που δεν το περιμένεις και το ζόρι θα είναι αρκετό αν αυτό συμβεί. Και στη δουλειά σου καλό είναι να απέχεις από παιχνίδια ελέγχου και να μην απαντήσεις σε επιδείξεις δύναμης και εξουσίας.

Ζυγός
Ζυγέ μου, σήμερα είναι μια μέρα που είσαι σε μια καλύτερη φάση. Το κλίμα στο σπίτι είναι αρκετά καλύτερο κι εσύ εστιάζεις καλύτερα στο κοινωνικό σου κομμάτι. Έχεις τη διάθεση να βγεις με φίλους ή και να κάνεις και νέες γνωριμίες. Η διασκέδαση είναι στο πρόγραμμα και το ότι δεν σκοπεύεις να αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη διάθεση θα σου δώσει ένα ακόμα έναυσμα να συνεχίσεις να έχεις καλή διάθεση. Μην ασχοληθείς με τίποτε από αυτά που θα φτάσουν στα αυτιά σου από συναδέλφους ή με θέματα που έχουν να κάνουν με τη δουλειά σου. Δεν έχουν βάση και θα συγχυστείς χωρίς λόγο.

Σκορπιός
Μια μέρα που θα κάνεις ωραίες και συμφέρουσες συζητήσεις για κάποιες συνεργασίες σου, Σκορπιέ μου. Έχει ενδιαφέρον, γιατί σε πλησιάζουν άτομα που έχεις καιρό να ακούσεις νέα τους και θα σου προτείνουν μια ενδιαφέρουσα δουλειά που θα ενισχύσει την εικόνα σου, αλλά θα προμοτάρουν και τα πλάνα σου. Μπορεί βέβαια να γίνει κάπως πιο μόνιμη αυτή η δουλειά. Καλό είναι σήμερα να μη δώσεις πολλή βάση σε αυτά που μπορεί να ακούσεις από κάποιους πολύ δικούς σου, γιατί θα σε ρίξουν ψυχολογικά, και μάλλον θα γίνει επίτηδες η όλη φάση. Έχε επίσης τα μάτια σου ανοιχτά σε επαγγελματικές προτάσεις που σκάνε από το πουθενά σήμερα.

Τοξότης
Θυμάσαι μερικά από τα παλιά σου μεγαλεία σήμερα, Τοξότη μου. Είσαι αρκετά χαλαρός ψυχολογικά μέσα στο χαμό που επικρατεί και προσπαθείς να μη δώσεις σημασία σε πολλά. Να τα διαχειριστείς με ψυχραιμία και να παραμείνεις σε μια ωραία διάθεση. Παίρνεις ένα μπουστάρισμα από κάποιες συζητήσεις με φίλους και νιώθεις αρκετά πιο δυνατός σήμερα. Μην την πατήσεις και εμπλακείς σε συζητήσεις που καταλαβαίνεις πως έχουν σκοπό να σε στριμώξουν και μην ασχοληθείς με τις υπερβολές που θα ακούσεις από κάποιους μέσα στο σπίτι.

Αιγόκερως
Μια διαφορετική διάθεση έχεις σήμερα, Αιγόκερε. Ναι, μπορεί να σε πιάσουν διάφορα μέσα στη μέρα και να αρχίσεις να σκέφτεσαι πράγματα που σε αγχώνουν ή σε πιέζουν, αλλά δε θέλεις να αφήσεις αυτό το κλίμα να κυριαρχήσει όλη τη μέρα. Αυτό που μπορεί να είναι έντονο σήμερα είναι το ότι δεν μπορείς να πεις τα πράγματα κάπως πιο μαλακά, πιο ήρεμα. Δεν έχεις κακό σκοπό, αλλά ο αυθορμητισμός σου σήμερα μπορεί να ισοπεδώσει. Το πείσμα που θα σε πιάσει και το ότι δεν έχεις επαρκή στοιχεία για πράγματα που θα πάρεις θέση μπορεί να σε βάλουν σε μικρομπελάδες.

Υδροχόος
Το κλίμα αρχίζει και φωτίζεται σήμερα, Υδροχόε. Η διάθεσή σου φτιάχνει και σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις την κατάσταση στη σχέση σου και να αναθερμάνεις κάπως το κλίμα. Έχεις πάρει αποστάσεις και αυτό σήμερα αλλάζει. Έχεις τη διάθεση να τακτοποιήσεις με ηρεμία κάποια θέματα και να βελτιώσεις την ψυχολογική σου κατάσταση. Η οικονομική ταλαιπωρία μπορεί να συνεχιστεί και να μην έχεις καλά μαντάτα που μπορεί να περιμένεις, αλλά δε το παίρνεις και πολύ βαριά. Αυτό που χρειάζεται να δώσεις βάση σήμερα είναι να μην ασχοληθείς με κάποιες ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται από τω όντι αναξιόπιστα άτομα. 

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα μέσα στη δουλειά σου θα κάνεις ωραίες γνωριμίες. Η καθημερινότητά σου κυλάει πιο εύκολα και σχετικά γρήγορα, αφού δε μιζεριάζεις μέσα στη ρουτίνα. Ένα ακόμα καλό είναι ότι θα παίξει ένα συναισθηματικό ενδιαφέρον στη δουλειά σου. Ή τουλάχιστον εσύ θα το εντοπίσεις σήμερα. Και το χρειάζεσαι, γιατί έχεις και ένα νταούνιασμα. Κινήσου έξυπνα σήμερα και μην χειριστείς καταστάσεις για να ρίξεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Επίσης, πάρε αποστάσεις από γεγονότα που δεν είσαι βέβαιος πως έχουν συμβεί. Μην πάρεις θέση έτσι απερίσκεπτα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ