Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 24.01.2024

Κριέ, υπάρχει μια νευρικότητα και μια αδυναμία διαχείρισης χρόνου

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τετάρτης 24.01.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κάποιες δουλειές που «τρέχουν» σε απασχολούν και θέλεις να βάλεις και σε μια σειρά το σπίτι σου, Κριέ. Υπάρχει μια νευρικότητα και μια αδυναμία διαχείρισης χρόνου σήμερα. Δεν μπορείς να το φτιάξεις με κάποιο τρόπο και έχεις μια ιδιαίτερη διάθεση να κινηθείς με μεγαλύτερη ταχύτητα. Ίσως απομονωθείς για λίγο μέσα στη μέρα για να ακούσεις το ένστικτό σου, μπας και βρεις την άκρη. Στα οικονομικά σου, παίζει ένα ξαφνικό καλό νέο, που θα χρειαστεί να το διασταυρώσεις και να το επιβεβαιώσεις πριν χαρείς. Απόφυγε τα ρίσκα στα επαγγελματικά και μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Ταύρος
Ταύρε, δεν μασάς τα λόγια σου σήμερα και αυτό από τη μία σου κάνει καλό, γιατί θα ξεκαθαρίσεις τη θέση σου σε πολλά πράγματα, ειδικά μέσα στην παρέα σου, από την άλλη όμως μπορεί να δημιουργήσει μια δυσφορία γύρω σου. Ένα καλό σήμερα είναι πως δεν έχεις διάθεση να συμβιβαστείς με όλα αυτά που σε ενοχλούν το τελευταίο διάστημα, ενώ έχεις και μια ιδιαίτερη και ευφάνταστη διάθεση για να κάνεις νέες γνωριμίες ή να ασχοληθείς με άτομα που έχουν μια εντελώς διαφορετική στάση ζωής από τη δική σου. Αν θέλεις να ξεκόψεις από κάποια άτομα, να θυμάσαι πως δε γίνεται χωρίς να τους εξηγήσεις το λόγο.

Δίδυμοι
Σήμερα νιώθεις πως πλέον ήρθε η στιγμή να μαζευτείς σε πολλά πράγματα, Δίδυμε, και σα να ξεκινάς να βάζεις ένα πρόγραμμα. Αρχικά, το γεγονός ότι το οικονομικό είναι το πρώτο από αυτά δίνει μια διαφορετική χροιά στην ημέρα σου. Τρέχουν διάφορα έξοδα, τα οποία σου δημιουργούν άγχος και νεύρα και πρέπει να ρυθμίσεις. Επίσης, σήμερα θα χρειαστεί να μαζέψεις λίγο το μυαλό σου όσον αφορά τα επαγγελματικά σου πλάνα και να το δεις λίγο πιο σοβαρά. Καταλαβαίνεις πως δεν αναγνωρίζονται όλα αυτά που κάνεις και αυτό σου στοιχίζει σήμερα. Αξιοποίησε τις ιδέες που σου έρχονται όμως και θα το φτιάξεις μια χαρά. Η αδράνεια δεν σου ταιριάζει!

Καρκίνος
Μια μέρα με περισσότερη δράση η σημερινή, Καρκίνε. Παρά τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσεις στο να έρθεις πιο κοντά με τους άλλους, δεν πτοείσαι και συνεχίζεις να δείχνεις μια κοινωνικότητα αρκετά έντονη. Έχεις μια ιδιαίτερη διαίσθηση σήμερα και αυτό μπορεί να σε βοηθήσει αρκετά. Καλό είναι να μην γίνεις απόλυτος στις απόψεις σου και να δώσεις χρόνο να εξηγήσουν οι άλλοι τις δικές τους απόψεις. Νιώθεις αρκετά δυνατός και αυτό μπορεί να σε κάνει σκληρό σε κάποια πράγματα, και ειδικότερα με συναδέλφους από τους οποίους έχεις κάποιες απαιτήσεις.

Λέων
Μια μέρα που θέλεις την ησυχία σου, Λέοντα. Απλά δεν μένεις πίσω. Με το που δεις κάτι να συμβαίνει, θα χωθείς και ή που θα καθαρίσεις για τον άλλο ή θα αναλάβεις ευθύνες που δε σου αναλογούν με τη δικαιολογία «να βοηθήσω θέλω», ενώ στην πραγματικότητα υποσυνείδητα – κάποιοι από εσάς το κάνουν ξεκάθαρα συνειδητά – πιστεύουν που δε θα μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα οι άλλοι. Έχεις ωραίες και αρκετά διαφορετικές ιδέες και σκέψεις για το πώς μπορείς να ενισχύσεις την εικόνα σου, αλλά και να της δώσεις έναν διαφορετικό χαρακτήρα από τον μέχρι πρότινος. Έτσι θα προσπαθήσεις να ξεφύγεις και από την περίεργη ψυχολογία που έχεις.

Παρθένος
Περίεργο το κλίμα σήμερα, Παρθένε, και στην παρέα σου επικρατεί μια ένταση, μια αναμπουμπούλα, ένας μικρός χαμός. Συνεννόηση δεν βγαίνει και αυτό σήμερα μπορεί να σε φτάσει στα άκρα. Έχεις την επιθυμία να δώσεις λύσεις στα προβλήματα που ακούς και να βοηθήσεις αρκετά, αλλά η αντίδραση που συναντάς σε θυμώνει, σε πεισμώνει και σε κάνει να πεις «δε θα ασχοληθώ και πολύ ακόμα». Προσπαθείς να πλησιάσεις τη νοοτροπία των άλλων και να αφήσεις στην άκρη την κριτική και την αυστηρότητα. Για λίγο… Γιατί με τόση πίεση που θα νιώσεις δε θα αργήσεις να επανέλθεις μέσα στη μέρα.

Ζυγός
Τα πλάνα σου αλλά και η σημασία που έχει η εικόνα σου είναι αυτά που προσπαθείς να δουλέψεις, Ζυγέ. Οι υποχρεώσεις στη δουλειά είναι αρκετές και το ότι πιέζεσαι στο πρόγραμμά σου για να τις ολοκληρώσεις σήμερα πιθανότατα να σε αγχώσει κάπως περισσότερο. Γίνεσαι όμως ευρηματικός και λειτουργείς περισσότερο με τη λογική. Επίσης βγάζεις προς τα έξω μια πιο πρακτική σου πλευρά, την οποία σα να έχεις καλά κρυμμένη. Είναι και κάτι μισοτελειωμένα πραγματάκια στο σπίτι που δεν βρίσκεις χρόνο να τα ολοκληρώσεις, που σε ψιλοεκνευρίζουν σήμερα.

Σκορπιός
Μια πιο φιλοσοφημένη άποψη επικρατεί στο κεφάλι σου, την οποία εκφράζεις και προς τα έξω σήμερα, Σκορπιέ. Ο τρόπος σου, ωστόσο, παραμένει έντονος και εσύ φαίνεσαι εκρηκτικός. Όπως επίσης και το ότι δε νιώθεις άνετα να εκφράσεις τις ιδέες σου είναι κάτι που σε ζορίζει. Η εναλλαγή στη διάθεση είναι κάτι που παίζει επίσης σημαντικό ρόλο σήμερα, κι εκεί που πας να δώσεις τόπο στην οργή, εκεί τα θυμάσαι όλα και σε πιάνει το νεύρο και το πείσμα. Αν αυτό το διαχειριστείς διαφορετικά, θα μπορέσεις να δώσεις εναλλακτικές λύσεις στα προβλήματά σου, οι οποίες θα φανούν και αρκετά πιο ανώδυνες.

Τοξότης
Κάποιες σκέψεις και συναισθήματα ξυπνούν που σε κάνουν αν πιστεύεις πως υπάρχει κάποιος καρμικός λόγος που συμβαίνει σήμερα, Τοξότη. Ενώ έχεις μια διάθεση να ανάψουν λίγο τα αίματα και να γίνει ένα θεματάκι, σε πιάνει και ένα «πρέπει» που δε σε αφήνει να αφεθείς σήμερα. Έχεις μια έντονη φαντασία, αλλά κάτι σε κόβει μάλλον την τελευταία στιγμή. Μπορεί από την άλλη, να υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες που δε σε αφήνουν να χαλαρώσεις και σε γεμίζουν με πιο σκοτεινές και αγχωτικές σκέψεις. Στην περίπτωση που θέλεις να κάνεις μια συμφωνία ή διακανονισμό, έχε τον νου σου μην φανείς «επιθετικός».

Αιγόκερως
Αιγόκερε, χρειάζεται να βρεις κάποιες ισορροπίες με τους απέναντι σήμερα. Εσύ είσαι έντονος και αρκετά απαιτητικός στους χρόνους που ζητάς από τους άλλους. Οι ιδέες που σου έρχονται, ναι είναι ιδιαίτερες για τα κυβικά σου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως μπορούν όλοι να τις αντιληφθούν και να τις ακολουθήσουν έτσι απλά. Όμως, αν καταλάβεις έγκαιρα τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι, θα έχεις την ευκαιρία να το σώσεις και να αλλάξεις την εικόνα που θα έχεις βγάλει προς τα έξω. Και αν κάποιος σου ζητήσει συμβουλές, μην τον κατακεραυνώσεις με την αλήθεια σου. Εσύ το αντέχεις. Οι άλλοι;

Υδροχόος
Η δουλειά τρέχει και εσύ κάπως προσπαθείς να προλάβεις τα γεγονότα σήμερα, Υδροχόε. Αρχικά, προσπαθείς να προλάβεις τα έξοδα. Βασικό αυτό σήμερα, όσο και να μην υπολογίζεις τα χρήματα. Έχεις μια περίεργη νευρικότητα που προσπαθείς να την εκτονώσεις με διάφορους τρόπους σήμερα και η δουλειά είναι ένας από αυτούς. Έχεις κάποια ζητήματα που τα σκέφτεσαι και δεν μπορείς να ηρεμήσεις αν δεν τσακωθείς με αυτούς που εμπλέκονται. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός στη δουλειά σε αυτό το κομμάτι, γιατί γίνεσαι εριστικός και είναι πιθανό να χάσεις το μέτρο. Εσύ όμως νιώθεις καλά μέσα σε αυτό.

Ιχθύες
Ιδιαίτερη έμπνευση έχει η μέρα σου, Ιχθύ. Οργανώνεσαι, αλλά παράλληλα αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να κάνεις ένα καλό ξεσκαρτάρισμα στα πράγματά σου. Υπάρχει μια πίεση κι ένα νταούνιασμα από τη δουλειά που πρέπει να κάνεις, αλλά οι ευθύνες τρέχουν και σήμερα το θυμάσαι κάπως καλύτερα αυτό. Αυτό που θα σου πω εγώ είναι να μη δώσεις βάση στη χολή που θα πέσει από συγκεκριμένα άτομα στην παρέα. Κάνε πως δεν άκουσες, κάνε ότι δεν κατάλαβες, αλλά μην απαντήσεις. Άκρη δε θα βγει. Έχεις κάποιες ωραίες και συνάμα περίεργες ιδέες σήμερα που σε βάζουν σε σκέψεις και θα σε οδηγήσουν σε μια διαφορετική προοπτική.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ