Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 15.01.2024

Τοξότη, σήμερα είναι μια φάση που έχεις έναν έντονο συναισθηματισμό

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αγγελική Μανουσάκη - Ζώδια - Αστρολογικές Προβλέψεις

Τα Ζώδια της Δευτέρας 15.01.2024: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ μου, είσαι σε μια φάση που απλά θέλεις να δουλέψεις πιο παρασκηνιακά. Δεν θέλεις να ανοίξεις τα χαρτιά σου ακόμα, και αυτό σου δίνει ένα αβάντζο για να λειτουργήσεις δημιουργικά, να δώσεις χρόνο και κάπως να οργανώσεις τη σκέψη σου καλύτερα σε κάποια πράγματα! Διαφορές που θα προκύψουν από συζητήσεις που θα γίνουν μπορεί να σε βγάλουν για λίγο από αυτό το μοτίβο. Με τη διαίσθησή σου όμως θα μπορέσεις να ξεφύγεις κάποια μικρά εμπόδια και να καταλάβεις καλύτερα ποιον έχεις δίπλα σου. Υπάρχουν ζητήματα που εκτυλίσσονται πίσω από την πλάτη σου και τα παίρνεις χαμπάρι από ψιλά πράγματα που παρατηρείς.

Ταύρος
Ταύρε μου, σήμερα έχεις την ανάγκη να χαθείς σε συζητήσεις με την παρέα, να ακούσεις όμορφα πράγματα και να μην ασχοληθείς με τίποτα που θα σε ρίξει ψυχολογικά ή θα επηρεάσει τη μενταλιτέ σου. Είναι μια μέρα που θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να χαθεί για λίγο από την πραγματικότητα. Στην ουσία, είναι μια διαφυγή από τα πρέπει που σε έχουν περιορίσει, αλλά και μια δυνατότητα να σκεφτείς και να δημιουργήσεις σκέψεις για το πώς θέλεις να εξελιχθείς παρακάτω. Μια μέρα που η φαντασία σου αλλά και η δημιουργικότητά σου θα πάρουν πολύ τα πάνω τους, όσο κι αν σε πιάσουν αμφιβολίες για την ποιότητά τους ή για το αν έχουν μια ομορφιά σαν αποτέλεσμα.

Δίδυμοι
Δίδυμε, σήμερα το επαγγελματικό σου κάπως παίρνει τα πάνω του. Μπορεί να υπάρξουν κάποια θέματα με τους συνεργάτες που να σου δείξουν με ποιους μπορείς να συνεννοηθείς και με ποιους πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός, αλλά αυτό δεν επηρεάζει το πόσο προσηλωμένος είσαι στους στόχους σου! Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να διατηρήσεις μια θετική εικόνα και εστιάζεις περισσότερο στο να κεντρίσεις το ενδιαφέρον μέσα από δημιουργικές ιδέες και απόψεις! Θολώνεις και λίγο τα νερά για το αν είσαι ανταγωνιστικός, που σήμερα σου δίνει πόντους στο παιχνίδι. Πάντως δεν ασχολείσαι με πράγματα που μπορεί να σε ρίξουν ψυχολογικά ή να σε κρατήσουν πίσω εξελικτικά και αυτό είναι καλό!

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, είναι μια μέρα που πρέπει να δεις τα πράγματα αρκετά πιο φιλοσοφημένα και να βάλεις στη νοοτροπία σου μια ευελιξία. Μπορεί να έχεις μια ισχυρή διαίσθηση, αλλά αυτό δε σημαίνει πως όλα είναι ακριβώς όπως τα αντιλαμβάνεσαι! Κυρίως στη δουλειά σου, όπου σήμερα παρατηρείς ένα κλίμα κάπως περίεργο, τεταμένο. Πέρα από αυτό, θα βρεθείς με φίλους και θα ξεχαστείς, αφού θα γνωρίσεις νέα άτομα και θα ασχοληθείς περισσότερο μαζί τους, για να τους κάνεις και αυτούς να νιώσουν οικεία μέσα στην παρέα. Μην αρχίσεις όμως την ανάκριση… Επίσης, μην αφήσεις την καχυποψία σου να επηρεάσει την κρίση σου…

Λέων
Λιοντάρι μου, σήμερα είναι μια μέρα που κάποια πράγματα τα βλέπεις με μια μεγαλύτερη ένταση, προσπαθείς όμως να βγάλεις ένα πιο δημιουργικό συναίσθημα προς τα έξω. Προσπαθείς να βρεις μια ουσία μέσα από τη δημιουργικότητά σου και ίσως να παθιαστείς περισσότερο από όσο πρέπει με αυτό σήμερα. Μια μικρή δυσκολία στο να το εκφράσεις ακριβώς όπως το έχεις στο κεφάλι σου μπορεί να σε οδηγήσει σε μια απογοήτευση, αλλά δε θα το βάλεις κάτω. Ίσα-ίσα θα σε πιάσει το πείσμα και θα το πιάσεις διαφορετικά! Κινητικότητα στα επαγγελματικά σου θα σε κάνουν να χαλαρώσεις και να δεις τα πλάνα σου να κινούνται θετικά!

Παρθένος
Παρθένε, σήμερα αυτό που σε απασχολεί είναι να βρεις έναν τρόπο να αναπτύξεις τις συνεργασίες σου. Εσύ που είσαι σε σχέση, θα δώσεις μια νότα ρομαντισμού στο μεταξύ σας, χωρίς πάντα να το παρακάνεις και χάσεις τη φόρμα σου, και θα δείξεις το ενδιαφέρον σου μέσα από μια πιο συναισθηματική διάθεση. Επίσης, επαφές με άτομα που έχουν διαφορετική φιλοσοφία από τη δική σου, θα σε βοηθήσουν να δεις κάποια πράγματα διαφορετικά. Είσαι ανοιχτός σε αυτό το κομμάτι. Είναι μια μέρα που χρειάζεσαι να απασχοληθείς με κάτι, γιατί κάτι με την οικογένειά σου σε ρίχνει ψυχολογικά, και μάλλον παίζει να είναι οικονομικό. Αν συγκατοικείς με το αμόρε, μπορεί εκεί να υπάρξει μια μικρή προστριβή.

Ζυγός
Ζυγέ μου, μέρα που ασχολείσαι περισσότερο με το κομμάτι της υγείας σου, αλλά και το πρόγραμμά σου! Σήμερα, θέλεις όλα να τα κάνεις μέσα από ένα πιο ιδεαλιστικό πρίσμα, να προσπαθήσεις να διοχετεύσεις τη φαντασία σου και να κάνεις πιο παραγωγικά αλλά και παράλληλα διασκεδαστικά πράγματα μέσα στη ρουτίνα σου. Κάπου σήμερα θα χάσεις την ψυχραιμία σου αλλά και ο τρόπος που θα επικοινωνήσεις θα είναι λίγο περίεργος για τα δεδομένα σου. Ίσως να χρειαστεί να κρατήσεις αποστάσεις από κουβέντες που νιώθεις να σε ερεθίζουν, γιατί δεν είσαι σε θέση να μιλήσεις με τη γνωστή σου ηρεμία… Μάλλον θα τα πεις έξω από τα δόντια –με το δικό σου πάντα τρόπο– και αυτό δεν θα πάει και τόσο καλά για εσένα…

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, ασχολείσαι κάπως καλύτερα με το εκφραστικό σου κομμάτι. Λειτουργείς πιο επικοινωνιακά και ανοιχτά, αν και νιώθεις μια μικρή ανασφάλεια για κάποιες συζητήσεις που εμπλέκεσαι. Είναι μια μέρα που μπορείς να εκφράσεις με μεγαλύτερη άνεση κάποιες ιδέες που έχεις, ενώ το δημιουργικό σου κομμάτι παίρνει χρώμα από τη φαντασία σου. Όσο χρώμα μπορείς να δώσεις τέλος πάντων… Επίσης, κάποια πράγματα που δρομολογείς στο κομμάτι της σχέσης σου ή στις συνεργασίες σου, παίρνει μια θετική τροπή, αλλά κι εσύ εντάσσεσαι πιο εύκολα στην ομάδα. Είναι μια μέρα, που αν παραμερίσεις κάτι περίεργες σκέψεις, μπορείς να κάνεις πολλά!

Τοξότης
Τοξότη μου, αυτό με την ψυχολογία σου και τα σκαμπανεβάσματα που αντιμετωπίζεις είναι κάτι που σε κουράζει και δεν σε βοηθά να συγκεντρωθείς εύκολα. Παραμένει η διάθεση να ασχοληθείς με το σπίτι σου. Απλά σήμερα είναι μια φάση που έχεις έναν έντονο συναισθηματισμό και κάπως προσπαθείς να δεις τα πράγματα πιο ευφάνταστα! Γενικά, βάζεις λίγο στο μυαλό σου το ενδεχόμενο πως χρειάζεσαι λίγη διασκέδαση και λίγη χαλάρωση και προετοιμάζεσαι για μια αλλαγή στο επαγγελματικό ίσως. Μικρές φρίκες συναισθηματικές μπορεί να σου χαλάσουν λίγο τη μέρα, αλλά είναι κάτι που θα το ξεπεράσεις.

Αιγόκερως
Αιγόκερε, σήμερα είναι μια μέρα που μάλλον θέλεις να μιλήσεις, παρά να αναλύσεις αυτά που παρατηρείς. Έχεις αρκετές ιδέες που θέλεις να μοιραστείς και να δεις τα πρότζεκτ σου να προχωρούν με επιτυχία, αλλά και με μια δόση καινοτομίας. Είσαι σε μια φάση που μπορείς να εκφραστείς με μεγαλύτερη ευκολία για αυτά, γιατί έτσι θα απομακρύνεις και τις αδιάκριτες ερωτήσεις για θέματα συναισθηματικής φύσεως. Α, και μια και το ‘πα, σήμερα μην αποκλείεις αυτό το κρυφό που μπορεί να υπάρχει στη ζωή σου! Αυτό σου δίνει ένα παραπάνω αβάντζο και δύναμη, κι ας μην το πιστεύεις. Ίσως απλά να θέλει κι εκεί έναν διαφορετικό χειρισμό.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, είναι μια μέρα που σε νοιάζει περισσότερο το οικονομικό σου κομμάτι. Ίσως κάποιες συνεργασίες ή κοινωνικές επαφές που έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα να χρειάζονται λίγη περισσότερη δουλειά για να ρολάρουν. Καταλαβαίνεις πως υπάρχει μια οικονομική δυσπραγία, γιατί κάποια ζητήματα δεν έχουν διευθετηθεί και θα πρέπει να αλλάξεις με κάποιο τρόπο την τακτική που ακολουθείς! Μην ενδώσεις σε νεύρα και δεν χρειάζεται να πάρεις αποστάσεις ούτε να βγάλεις ψυχρότητα. Απλά διοχέτευσε τη δημιουργικότητά σου εκεί. Άλλωστε, δεν σου είναι δύσκολο, αρκεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου!

Ιχθύες
Ιχθύ μου, σήμερα είναι μια μέρα που είσαι αρκετά απορροφημένος με θέματα που έχουν να κάνουν με το επαγγελματικό σου και τον τρόπο που τα επικοινωνείς. Υπάρχει μια διάχυτη διάθεση να αλλάξεις τον τρόπο που προσεγγίζεις τα πράγματα που σε προβληματίζουν ή τα εμπόδια που συναντάς στη δουλειά, και κυρίως στο κομμάτι της επαγγελματικής σου εξέλιξης. Γιατί αυτός είναι και ο λόγος που είσαι λίγο στα ντάουν σου σήμερα. Ωστόσο, η διαίσθησή σου σήμερα δουλεύει και μάλιστα με το παραπάνω και μπορείς να καταλάβεις καλύτερα κάποια πράγματα! Καλές επαφές, με προοπτικές και επέκταση του κύκλου σου θα έχεις σήμερα!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ