Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 08 - 14 Ιανουαρίου 2024

Αιγόκερε, μια εβδομάδα με ιδιαίτερο ψυχολογικό φόρτο ξεκινά

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 08 - 14 Ιανουαρίου 2024

Κριός
Κριέ μου, την εβδομάδα αυτή θέλεις να ζήσεις την περιπέτεια και να ξεφύγεις από πολλά και διάφορα που σε ταλαιπωρούν. Υπάρχουν κάποια πλάνα για το εξωτερικό και βιάζεσαι να τα βάλεις όλα σε σειρά για να δώσεις περισσότερο χρόνο σε αυτά που σε ενδιαφέρουν περισσότερο. Κάποια οικονομικά ζητήματα μπορεί να σε οδηγήσουν στο να πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Αποφάσεις που μάλλον δεν θα βασίζονται σε λογικά επιχειρήματα, οπότε καλύτερα να το ξανασκεφτείς και να μην αρχίσεις τις μπαρούφες. Ένας νέος κύκλος φαίνεται να ανοίγει στα επαγγελματικά σου και τα πράγματα παίρνουν διαφορετική κατεύθυνση, αφού δείχνεις ξεκάθαρα την πορεία που θέλεις να ακολουθήσεις. Η ανταγωνιστικές τάσεις σου σε οδηγούν σε κινήσεις που μοιάζουν περίεργες στον περίγυρω. Θα δώσεις περισσότερη βάση στην εικόνα σου και θα πάρεις αποστάσεις από τους άλλους, χωρίς να εξηγήσεις τον λόγο. Στόχος σου είναι η βελτίωση της οικονομικής σου κατάστασης. Υπάρχει μια ξαφνική ευκαιρία που θα την αρπάξεις και θα δεις μια σημαντική αλλαγή. Αν έχεις οικονομικές συναλλαγές με φίλους, καλό είναι να τις ξεκαθαρίσεις –όσο γίνεται πιο ομαλά και ήρεμα– γιατί αν το αμελήσεις δεν θα έχει καλή κατάληξη το συγκεκριμένο θέμα. Όπως και να ’χει, είναι μια βδομάδα που χρειάζεσαι περιπέτεια και δράση για να γεμίσεις μπαταρίες και να δουλέψεις πάνω στους νέους σου στόχους!

Ταύρος
Η εβδομάδα ξεκινά με μια εσωτερική ένταση, Ταύρε μου, με μια συναισθηματική αναταραχή και μια πιο ερωτική διάθεση να σε πλημμυρίζει. Ίσως να αρπάξεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις με μεγαλύτερη ευκολία. Και κάπως έτσι, θα πάρεις τα πάνω σου, θα νιώσεις πιο δυνατός και θα μπεις στη διαδικασία να κάνεις κάποιες κινήσεις που είτε έχουν να κάνουν με ένα ταξιδάκι-διαφυγή στο εξωτερικό, είτε μπορεί να κάνεις συζητήσεις για θέματα που σε ενδιαφέρουν ανοίγοντας έναν διαφορετικό κόσμο μπροστά σου! Έχεις την ανάγκη να νιώσεις ελευθερία κινήσεων και θα ξεκαθαρίσεις ότι λειτουργείς αυτόνομα, σε σημείο που θα αποφασίσεις να απομακρυνθείς από άτομα που σε αμφισβητούν – άτομα δικά σου ή από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Εσύ είσαι σε καλή φάση, οι συζητήσεις όμως σε φέρνουν ίσως σε ένα αδιέξοδο και μια σπασμωδική αντίδραση ίσως σε κάνει να βρεις για λίγο τη δύναμή σου και να συνεχίσεις να διεκδικείς αυτό που θέλεις με κάποιον τρόπο. Το καλό είναι πως θα έχεις κοντά τους φίλους σου και θα έχεις την υποστήριξη που θέλεις.

Δίδυμοι
Δίδυμέ μου, η εβδομάδα ξεκινά με εσένα να ασχολείσαι με τη σχέση σου περισσότερο! Έχεις πιο ερωτική-ρομαντική διάθεση (ναι, εσύ το συνδυάζεις με κάποιον τρόπο) και παρά τις όποιες δυσκολίες, επιλέγεις να επενδύσεις χρόνο σε αυτό. Μέσα από την επικοινωνία, αποφασίζεις τι χρειάζεσαι να έχεις στη ζωή σου, τι σου κάνει καλό ψυχολογικά και τι πρέπει να απομακρυνθεί πιθανότατα με συνοπτικές διαδικασίες. Λίγη προσοχή σε προτάσεις για συνεργασίες που υπόσχονται γρήγορη επαγγελματική εξέλιξη… υπάρχει κάτι παρασκηνιακά, αλλά παίζει να είναι τόσο καλά πλασαρισμένο που αν δεν προσέξεις θα την πατήσεις! Σε πιάνει μια τάση να δείξεις πως δεν έχεις ανάγκη κάποιον να σε στηρίξει και μπορείς να λειτουργήσεις αυτόνομα, και μια βιασύνη να «ξεμπερδέψεις» πιο γρήγορα με κάποια πράγματα που σου δημιουργούν ένα άγχος και νιώθεις πως κρατάνε πίσω. Όμως ένα νέο ξεκίνημα θα βάλει σε μια σειρά κάθε προβληματισμό και θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις στο κεφάλι σου κατά πόσο σε επηρεάζουν οι φόβοι που βγαίνουν στην επιφάνεια. Κάποια θέματα θα τα εξετάσεις με μεγαλύτερη καχυποψία και θα ταρακουνηθείς από αυτά που θα παρατηρήσεις, όμως είσαι πρόθυμος να προσαρμοστείς και να δεχτείς παραπάνω ευθύνες. Μικρές δυσκολίες μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις μια αδυναμία δράσης, εκεί όμως θα υπάρξει υποστήριξη, είτε από τη σχέση σου είτε από συναδέλφους που είστε κοντά, και θα σε ξεμπλοκάρουν.

Καρκίνος
Μια εβδομάδα με έντονη καθημερινότητα, Καρκίνε μου, και το πρόγραμμά σου γεμίζει με αρκετά ενδιαφέροντα που σε κάνουν χαρούμενο και σου δίνουν νέα δεδομένα! Ίσως να χρειαστεί να βάλεις κάποια όρια στο τι πρέπει να κάνεις και στο πόσο χρόνο μπορείς να δώσεις για χαλάρωση, αλλά θα το καταφέρεις. Άλλωστε, βλέπεις κάποια πλάνα σου να γίνονται πραγματικότητα και αυτό σε ικανοποιεί, και κάπως έτσι θα χτίσεις καλύτερα τις σχέσεις σου με συναδέλφους και συνεργάτες. Μπορεί να γίνεις κάπως πιο καχύποπτος, απλώς χρειάζεται να δώσεις λίγο χρόνο και να δεις αν κάποια άτομα θα σε επιβεβαιώσουν. Η κατάσταση στη σχέση σου φαίνεται να μπαίνει σε νέα βάση, να αποκτά ένα μεγαλύτερο βάθος, με εσένα να ψάχνεις την ουσία! Ίσως μέσα στην εβδομάδα αυτή να χρειαστεί να πάρεις αποστάσεις από φίλους ή από άτομα στην παρέα που έχουν μια παράξενη συμπεριφορά, τα οποία σε φέρνουν σε δύσκολη θέση ή σε προκαλούν με όσα κάνουν και λένε. Αν πρόκειται για οριστική διακοπή επαφών, φρόντισε να είσαι σίγουρος για την απόφαση αυτή… Όπως και να ’χει, εσύ θέλεις να βάλεις τις αλληλεπιδράσεις σου με τους άλλους σε μια νέα, πιο ουσιαστική και βαθιά βάση η οποία θα παίξει σημαντικό ρόλο στο πώς βλέπεις κάποια πράγματα στους άλλους. Το καλό είναι πως θα ηρεμήσεις από ανασφάλειες και θα βρεις υποστήριξη. Και στον ερωτικό τομέα τα πράγματα είανι θετικά, καθώς υπάρχει μια ρομαντική-περιπετειώδη ενέργεια που σε συνεπαίρνει… κράτα τις όμορφες επαφές και συζητήσεις που θα σε αγγίξουν ψυχικά!

Λέων
Λέοντα μου, η εβδομάδα ξεκινά αρκετά δυναμικά, βγαίνεις έξω και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό! Αποφασίζεις να εκφραστείς όσο γίνεται καλύτερα, παρά τα εμπόδια, τις γκρίνιες αλλά και την κριτική που θα ακούσεις – ναι, θα σε επηρεάσει, απλά δεν σκοπεύεις να το δείξεις. Όλο αυτό θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα σε ψυχολογικό επίπεδο, αφού χρειάζεσαι μια άμεση διαφυγή, μια έξοδο κινδύνου, ρε παιδί μου, που θα σε βοηθήσει να αποσυμπιεστείς. Όμως, είναι και το φλερτ κάτι που θα σε βοηθήσει σε όλο αυτό και θα έχουμε εξελίξεις… Επαγγελματικά, θα πάρεις αποφάσεις και θα χωρίσεις τους δρόμους σου με άτομα που είτε στέκονται εμπόδιο στην εξέλιξή σου είτε νιώθεις πως προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω! Υπάρχει ένα παρασκήνιο στο οποίο γίνονται διεργασίες εις βάρος σου, και το έχεις καταλάβει, απλώς δεν ξέρεις ακριώς πώς να το χειριστείς. Υπάρχει μια ένταση, μια παρόρμηση και μια γρήγορη εξέλιξη σε ζητήματα που αφορούν δουλειά ή μια ανάγκη να εκτονώσεις την ενέργεια που έχεις μέσα σου. Σκέφτεσαι να επανέλθεις στο γυμναστήριο μετά τις γιορτές; Να η ευκαιρία που ζητάς! Ένα νέο πρόγραμμα, πιθανότατα βασισμένο σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, είναι κάτι που το έχεις στο μυαλό σου. Πέρα από το γυμναστήριο θα κάνεις πολλές εκκαθαρίσεις που θα βελτιώσουν και την ψυχική σου υγεία. Όλα θα χρειαστεί να μπουν σε μια σειρά και απλά θέλεις να δεις πώς θα τα καταφέρεις χρονικά. Δείχνεις αισιόδοξος, αν και αγχωμένος με τόσα που έχεις στο κεφάλι σου!

Παρθένος
Παρθένε, η εβδομάδα σου ξεκινά με το σπίτι να μπαίνει στις προτεραιότητές σου και με εσένα να ασχολείσαι περισσότερο με τον χώρο σου και με τη διακόσμησή του. Καθάρισμα, ξεσκαρταρίσματα και τακτοποιήσεις σε βοηθούν να ξεχαστείς, να ηρεμήσεις, αλλά και να ξεσπάσεις τα νεύρα σου! Έτσι όμως θα εκφραστείς και δημιουργικά και θα νιώσεις ακόμα πιο άνετα. Είναι και κάποια πλάνα που έχεις κατά νου και θέλεις να βάλεις σε σειρά, κάτι που θα σε απασχολήσει και ίσως αφήσεις τους υπόλοιπους στην ησυχία τους για λίγο… Μέσα από συζητήσεις που θα κάνεις, θα πάρεις αποστάσεις, ή ακόμα και θα ξεκόψεις κάποια άτομα που σε ταράζουν και δεν μπορούν να αποδεχτούν τις απόψεις σου. Μάλλον όμως γίνεσαι κι εσύ λίγο υπερβολικός και αυτό δεν σε αφήνει να δεις τα πράγματα καθαρά! Ίσως να πάρεις χαμπάρι σκηνικά που παίζουν στο οικογενειακό περιβάλλον και να βγάλεις λαβράκι από το πουθενά… Ρίχνεις άδεια και πιάνεις γεμάτα! Στο πλάνο μπαίνουν και νέα ξεκινήματα σε θέματα που έχουν να κάνουν ίσως με κάποια καλλιτεχνική ασχολία ή με μια νέα γνωριμία, ένα φλερτ που θα έχει μια καλή εξέλιξη. Ίσως αποφασίσεις να βάλεις τον εαυτό σου ως προτεραιότητα και να δεις τι είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι για να νιώσεις κι εσύ όμορφα. Λίγο προσοχή δώσε σε ζητήματα υγείας, καθώς μικροατυχήματα μπορεί να σε αφήσουν για λίγο εκτός. Πάντως φαίνεται πως κάτι καλό ετοιμάζεται για σένα, συναισθηματικά τουλάχιστον.

Ζυγός
Ζυγέ μου, μια όμορφη εβδομάδα φαίνεται να ξεκινά, αφού γίνεσαι πιο επικοινωνιακός και κατά συνέπεια ανοίγεσαι κοινωνικά! Ο λόγος σου φαίνεται να γίνεται πιο γλυκός, αλλά παράλληλα η αυστηρότητα για κάποια ζητήματα στη δουλειά θα ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα. Έτσι, τις μέρες αυτές μπορεί να δεις άτομα να απομακρύνονται ή εσύ να χρειάζεται να πάρεις αποστάσεις από άτομα που σε ταράζουν και σου δημιουργούν ανασφάλειες και που παίζουν με τα συναισθήματα που έχεις δείξει. Καλό είναι να προσέξεις και να μην πάρεις τοις μετρητοίς αυτά που θα σου πουν. Ή πάλι, αν είσαι από την άλλη πλευρά, μην μπεις στη διαδικασία να στήσεις διάφορα σκηνικά για να τη γλιτώσεις εσύ, γιατί το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και θα την πατήσεις. Προσοχή στο πώς θα εκφράσεις τα συναισθήματά σου, η κυκλοθυμία σου θα σε κάνει επιθετικό και αυτό μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα με την οικογένειά σου! Κάπως έτσι, θα δεις ότι χρειάζεται να βάλεις μια νέα βάση στις επαφές σου με τα μέλη της οικογένειας, για να βελτιωθεί και η ψυχολογία σου και να βρεις κάπως μια ισορροπία μέσα σου. Ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα φέρουν νέα βάση στα δεδομένα του σπιτιού σου, αλλά θα δεις πως θα χρειαστεί να μπεις και σε ένα πρόγραμμα και να βάλεις στην καθημερινότητά σου ίσως κάποιο γυμναστήριο ή να ασχοληθείς με το κομμάτι της διατροφής σου. Είναι πιθανό να σε πιάσουν κάποιες φοβίες και να βγουν στην επιφάνεια μέσα από τη συμπεριφορά σου, θα έχεις βέβαια την ευκαιρία να εκφράσεις αυτά τα έντονα συναισθήματα πιο δημιουργικά!

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, η εβδομάδα σου ξεκινά με το θέμα της ασφάλειας να παίζει πρωταρχικό ρόλο! Όλα μπαίνουν στο μικροσκόπιο και περνούν από ψιλή ανάλυση… φυσικά κάποια επαγγελματικά σου πλάνα θα επανεξεταστούν, αφού τα πρέπει συσσωρεύονται περιορίζοντας την έμπνευση και την ελευθερία της έκφρασής σου. Ωστόσο, είναι μέρες μέσα στην εβδομάδα που θα έχεις και τα τυχερά σου και που η επικοινωνία θα γίνει πιο ανοιχτή προς τους άλλους, χωρίς να υποχρεώνεις τους απέναντι –σε ό,τι αφορά το φλερτ– να διατηρούν το μυστήριο για να μη χάνεις το ενδιαφέρον σου. Κινήσου με προσοχή σε οικονομικά ζητήματα και μην πάρεις τοις μετρητοίς προσφορές που παραδείχνουν καλές – ίσως και να είναι παγίδα! Η δράση και το παιχνίδι επικοινωνίας θα αποκτήσουν ένα διαφορετικό νόημα, αφού θα στοιχηματίσεις με τον εαυτό σου αν αυτά που ακούς από τους άλλους θα τα δεις να γίνονται και πράξεις. Μπορεί να προετοιμαστείς συναισθηματικά παράλληλα, για να μην απογοητευτείς και πέσεις από τα σύννεφα… Στη σχέση σου προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλά την μπάλα και να μην περάσεις σε παιχνιδάκια ή συμπεριφορές passive aggressive, γιατί θα περάσεις το λάθος μήνυμα. Κάνε σωστές επικοινωνιακές κινήσεις για να προωθήσεις τα πλάνα σου, αυτό θα σε ανεβάσει ψυχολογικά. Και κάπως έτσι θα παρατηρήσεις πως κάτι πρέπει να αλλάξει και στην επαφή σου με τους άλλους, αλλά και στον τρόπο που αναλύεις τα πράγματα. Χρειάζεται να δεις την πρακτική τους πλευρά και να μην επικεντρώνεσαι στο πάθος και στην ένταση που σου προκαλούν. Μπορεί να κολλήσεις σε κάποιες φάσεις, κάτι που δείχνει πως πρέπει να το ξαναπάρεις από την αρχή. Δεν είναι κακό αυτό, απλώς οργανώσου καλύτερα!

Τοξότης
Τοξότη μου, η εβδομάδα ξεκινά αρκετά δυναμικά για εσένα, αφού θα μπεις στη διαδικασία να πάρεις αποφάσεις και να προχωρήσεις επιτέλους μπροστά. Πλέον τα πράγματα γίνονται αρκετά πιο ξεκάθαρα στο κεφάλι σου και μπορείς να ξεκινήσεις με νέα πράγματα αυτή την εβδομάδα, που έχουν να κάνουν με το κομμάτι των ανασφαλειών σου που έχουν βγει στην επιφάνεια το τελευταίο διάστημα, αλλά και με οικονομικά ζητήματα που έχεις στα πλάνα σου. Φυσικά όλο αυτό θα το καταφέρεις μέσω της επικοινωνίας, αφού από συζητήσεις μπορείς να φτάσεις στο πιο συμφέρον για τα κυβικά σου αποτέλεσμα! Φαίνεσαι πρόθυμος να κάνεις ριζικές αλλαγές ώστε να δεις καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά κλοτσάς λίγο στα όρια που πάνε να σου βάλουν οι άλλοι… Μάλλον κάπου στη μέση πρέπει να το βρεις! Προσπάθησε να διεκδικήσεις ξεκάθαρα αυτό που θέλεις και μη βάλεις μπροστά το πείσμα σου ή τον «ωχαδερφισμό» σου, θεωρώντας πως δεν θα είναι η μόνη ευκαιρία που θα έρθει… Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, και δεν πρέπει να απορρίπτεις έτσι απλά κάποιες καλές καταστάσεις. Η εβδομάδα κλείνει με εσένα να ασχολείσαι με το σπίτι σου, την οικογένειά σου, αλλά και με θέματα που έχουν να κάνουν με την ψυχολογία σου! Πάντως είσαι σίγουρα πιο οργανωμένος, παρατηρείς πιο καλά καταστάσεις και μπορείς να βάλεις τα πράγματα πιο εύκολα σε μια σειρά.

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, μια εβδομάδα με ιδιαίτερο ψυχολογικό φόρτο ξεκινά. Φαίνεσαι κάπως πιο αποστασιοποιημένος, σε μια φάση παρατήρησης των πραγμάτων και απλώς προσπαθείς να καταλάβεις τι παίζει! Όμως, υπάρχει κι ένα κρυφό φλερτ που σου απολαμβάνεις και το συνεχίζεις – άλλωστε η επικοινωνία σού αρέσει και το ενδιαφέρον που παίρνεις σε εξιτάρει. Φρόντισε να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και πρόσεχε γιατί γίνεσαι κάπως ανταγωνιστικός με τους άλλους. Θέλεις να κάνεις μια νέα αρχή, να ασχοληθείς περισσότερο με πράγματα που σε γεμίζουν, αλλά και που σε κάνουν να νιώθεις δυνατός, απλώς σου βγαίνει μια αντίδραση θέλοντας να λειτουργήσεις αυτόνομα προκειμένου να έχεις την ασφάλεια ότι θα γίνει η δουλειά σου σωστά. Θα υπάρξουν στιγμές που το οικονομικό θα σε επηρεάσει και θα προσπαθήσεις να βρεις άκρη για να το βελτιώσεις. Όμως, δεν θα το αφήσεις να σε πάρει από κάτω, ίσα ίσα θα το πάρεις πιο χαλαρά και θα το δουλέψεις καλύτερα. Η οργάνωση είναι με το μέρος σου αυτή τη βδομάδα και οι ευθύνες που θα αναλάβεις θα αυξήσουν τους ρυθμούς δουλειάς σου, αλλά και την ευρηματικότητά σου. Γίνεσαι πιο δημιουργικός μέσα από την πίεση με κάποιο τρόπο αυτές τις μέρες!

Υδροχόος
Μια εβδομάδα με παρέες, φίλους και επαφές με νέους ανθρώπους έχει αρχίσει και παίρνεις τα πάνω σου! Ίσως να δυσκολευτείς να εμπιστευτείς και να χρειαστείς λίγο περισσότερο χρόνο, αλλά δεν θα το δείξεις – απλώς παρατηρείς και καταγράφεις! Είσαι επικοινωνιακός, φλερτάρεις, διασκεδάζεις και περνάς καλά. Τουλάχιστον αυτό θα βγάλεις προς τα έξω, δημιουργώντας την κατάλληλη απόσταση ασφαλείας από τους άλλους για αυτά που πραγματικά σε απασχολούν. Κάποια θεματάκια με την οικογένεια μπορεί να δημιουργήσουν αποστάσεις και να χρειαστείς τον χώρο σου για να κατανοήσεις τα γεγονότα. Κάποιες δικές σου υπερβολές μπορεί να το κάνουν ακόμα πιο έντονο όλο αυτό, αλλά και πιο δύσκολο στο να λυθούν παρεξηγήσεις. Μεταξύ μας, ζεις για τέτοιο ντράμα… Και όσο εσύ ασχολείσαι με αυτά, οργανώνεσαι και προετοιμάζεσαι για όλα τα πιθανά σενάρια που περνάνε από το μυαλό σου. Έχεις έτοιμο διάλογο για κάθε κουβέντα που θα ειπωθεί και ένα μανιφέστο έτοιμο για κάθε στιγμή. Όμως θα αποφασίσεις να δώσεις μια νέα πορεία, να βελτιώσεις την ψυχολογία σου και να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και την υγεία σου! Απλώς μην παίρνεις πολύ προσωπικά αυτά που ακούς και μην αντιμετωπίζεις με καχυποψία τα πάντα. Άλλωστε, με τις μέρες να περνούν θα περάσεις κι εσύ σε πιο ενεργό δράση και, παρά το αίσθημα αδυναμίας που θα έχεις, θα επενδύσεις περισσότερο στον κοινωνικό τομέα κάνοντας νέες και ωραίες γνωριμίες.

Ιχθύες
Μια εβδομάδα που η εικόνα σου είναι το πρωταρχικό που σε απασχολεί, Ιχθύ, ξεκινά! Στην ουσία, βγάζεις προς τα έξω μια εικόνα έντονη, ερωτική και με μια διάθεση για περιπέτεια και ξεγνοιασιά, ενώ στην ουσία η επαγγελματική σου πορεία είναι πολύ βασική. Απλώς εσύ δεν θέλεις να επωμιστείς ευθύνες για λίγο και γουστάρεις να το ρίξεις έξω. Κάνεις όμως και τις επαγγελματικές σου επαφές, επενδύεις περισσότερο σε κινήσεις και βρίσκεις ευκαιρίες που θα σε ευνοήσουν… Θα υπάρξουν βέβαια και κάποιες περιπτώσεις που πρέπει να έχεις κατά νου το «ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός». Προσοχή σε απάτες, λοιπόν. Βρίσκεις χρόνο για τα πάντα στο πρόγραμμά σου, αλλά ο τρόπος που μιλάς και απευθύνεσαι στους άλλους είναι αρκετά εκρηκτικός και κυκλοθυμικός και αυτό θα δημιουργήσει αποστάσεις. Ειδικά με άτομα που εκτιμούν την ευαίσθητη φύση σου και τον έντονο συναισθηματισμό σου. Ένας νέος κύκλος φίλων φαίνεται να δημιουργείται ή μπορεί η φιλία σου με κάποια άτομα να περνά σε μια νέα φάση, αρκετά πιο ώριμη, βαθιά και ουσιαστική με κοινό στόχο να ανανεωθείτε και να βρείτε νέα κατεύθυνση. Μπορεί μέσα από αυτή τη διαδικασία να έρθουν στην επιφάνεια παλιότερα θέματα που σε πλήγωσαν και να έχεις την ευκαιρία να τα συζητήσεις ώστε να λύσεις παρεξηγήσεις χρόνων. Καλό είναι να μην πάρεις ρίσκα και να πεις κουβέντες που θα κάνουν ζημιά. Αν και δεν θα το πάρουν πολύ στα σοβαρά, μη το διακινδυνεύσεις…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ