Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 4 - 10 Δεκεμβρίου 2023

Καμιά φορά εσείς οι Υδροχόοι, όταν βαριέστε, παίζεται λίγο με τα συναισθήματά των άλλων – αμαρτία, ρε παιδιά!

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 4 - 10 Δεκεμβρίου 2023

Κριός
Αγαπημένε μου Kριέ, βρισκόμαστε και επίσημα στην τελευταία ευθεία για τα Χριστούγεννα. Για πολύ λίγο ακόμα θα πρέπει να υπομείνεις το άγχος και τα μικροπροβλήματα στην καθημερινότητά σου. Σου τη σπάει αδιανόητα που κανείς δεν είναι συνεπής γύρω σου, ακόμα κι αν κάποιες φορές οι επιδιώξεις σου είναι αρκετά παράλογες. Εγώ θα πρότεινα αυτή την εβδομάδα να χαμηλώσεις λίγο τα στάνταρ σου. Στα θετικά, θα υπάρξουν αξιόλογες πηγές ώστε να αυξήσει το εισόδημά σου. Στα ερωτικά, τίποτα το σπουδαίο, αλλά ως διά μαγείας κρατάς την ψυχραιμία σου σε διάφορα συμβάντα που σου τη δίνουν στα νεύρα. Στο τέλος της εβδομάδας, για τους ελεύθερους Κριούς, ίσως υπάρξει μια ευχάριστη γνωριμία με προοπτική για το μέλλον. Στα επαγγελματικά, έχεις βαρεθεί κάπως το εργασιακό σου περιβάλλον και σκέφτεσαι να αλλάξεις κατεύθυνση. Προσοχή όμως, λέμε όχι στις βιαστικές κινήσεις.

Ταύρος
Αγαπημένε μου Ταύρε, η εβδομάδα αυτή έχει έντονο συναισθηματικό ενδιαφέρον, καθώς πρόσφατα πέρασες κάποιες απογοητεύσεις τις οποίες προσπαθείς να βάλεις σε μία τάξη στο μυαλό σου. Θα καταφέρεις παρ’ όλα αυτά να είσαι λογικός, αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως θα είσαι και επιεικής όμως. Πρέπει να προσέξεις πολύ τις βιάστηκες κινήσεις και τα γρήγορα συμπεράσματα. Τα ξεσπάσματά σου, με μπινελίκια και ακαταλόγιστο χαμό, δεν θα σε βοηθήσουν σε αυτή τη φάση. Στον ερωτικό τομέα, αναζητάς ασφάλεια και ίσως αυτό γίνεται πιεστικό για κάποια άτομα – προσπάθησε να είσαι πιο ανεξάρτητος. Τα νέα στα επαγγελματικά σου είναι θετικά καθώς παίρνεις κάποιες πολύ σωστές αποφάσεις, που ίσως συνοδεύσουν καλές ευκαιρίες για αναβάθμιση.

Δίδυμοι
Καλή εβδομάδα στον ταλαιπωρημένο Δίδυμο. Είσαι σε φάση που απορροφάς πάρα πολλή πληροφορία. Δεν θα λείψουν από την εβδομάδα σου συναντήσεις με άκυρα άτομα, κάποιες φορές τυχαία – στον δρόμο για παράδειγμα. Πολλά τα ξαφνικά, όχι απαραίτητα όμως και κακά! Πολύ καλή περίοδος για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, ίσως κάποιο χόμπι, μία γλώσσα, με σκοπό να αναβαθμιστείς. Εσύ που είσαι ελεύθερος δεν παίζει κάποια αστρολογική όψη… που να μπορείς να την πεις και θετική! Για τους δεσμευμένους Διδύμους, ο εκνευρισμός της καθημερινότητας περνάει λίγο και στη σχέση με το ταίρι. Οικονομικά η πίεση είναι μεγάλη. Επαγγελματικά προσπάθησε να μην κάνεις τις δουλειές των άλλων και επικεντρώσου στα δικά σου πρότζεκτ.

Καρκίνος
Αγαπημένε μου Καρκίνε, έχεις αγχωθεί πολύ για πράγματα που δεν μπορείς να διαχειριστείς, καθώς πρόκειται για συσσωρευμένα σκηνικά που σκάνε μαζί – προσπάθησε όμως να περιορίσεις το στρες. Παρ’ όλα αυτά θα υπάρχει σημαντική βελτίωση αυτή την εβδομάδα. Μην αφήνεις πίσω πλάνα που θα επιδρούσαν θετικά στην ψυχολογία σου, για παράδειγμα κάποιο ταξίδι, και θα σε βοηθήσουν να αποφορτιστείς, να ανανεωθείς και να χαλαρώσεις. Για τον ερωτικό τομέα οι εξελήξεις είναι θετικότατες, με εσένα να βρίσκεσαι στο επίκεντρο, να πέφτουν τηλέφωνα, να λαμβάνεις μηνύματα, γενικότερα έχεις ζήτηση και γίνεται συζήτηση γύρω απ’ το όνομά σου! Εσύ που είσαι σε σχέση, ο Θεός να με βγάλει ψεύτρα αλλά δεν σε βλέπω καλά αν συνεχίσεις με την ίδια λογική. Οικονομικά υπάρχει αστάθεια και αβεβαιότητα. Θεωρώ πως θα υπάρξει κάποια πρόταση νέας συνεργασίας, η οποία μπάζει κάπως… οπότε πρόσεξε τον ενθουσιασμό σου.

Λέων
Αγαπημένο μου λιοντάρι, η αλήθεια είναι πως αυτή η εβδομάδα δεν κρύβει ούτε θετικές αλλά ούτε και αρνητικές εξελήξεις. Μπορείς να ανταπεξέλθεις σε νέα δεδομένα, ίσως λόγω κάποιων αλλαγών που προηγήθηκαν προσφάτως, οπότε με αυτόν τον τρόπο κυλά πιο εύκολα η εβδομάδα σου. Γιατί να χαλάμε τις καρδιές μας για λάθη άλλων; Παίρνεις απόσταση από κάποια άτομα τα οποία καταλαβαίνεις ότι τελικά δεν σου ταιριάζουν. Στα επαγγελματικά πρέπει να προσέχεις πολύ τι συζητάς γιατί πολλά από αυτά που θα ακούσεις δεν συμβαδίζουν με την πραγματικότητα. Στα ερωτικά σου έχεις εύνοια καθώς λάμπεις! Για σένα που ψιλοψάχνεσαι θα είναι μια αρκετά ερωτική εβδομάδα. Εσύ που δεν έχεις όρεξη για πολλά πολλά, δεν θα αποφύγεις το φλερτ. Για τους δεσμευμένους της παρέας, υπάρχουν τρόποι να ανανεώσετε τη φάση με το ταίρι και το ανακαλύπτετε σιγά σιγά. Λέοντα, αν χρειαστεί να πάρεις κάποια απόφαση, προσπάθησε να μην είναι παρορμητική.

Παρθένος
Αγαπημένε μου Παρθένε, αν και έχεις περάσει τα πάνδεινα αυτή την περίοδο, επιμένεις σε μία αλλόκοτη στάση για την αντιμετώπιση διάφορων θεμάτων. Είναι γνωστό ότι αγαπάς την τάξη και τη συνέπεια, παρ’ όλα αυτά παραδόξως δεν είσαι σε αυτό το μουντ. Αυτό που σου προτείνω για αυτή την εβδομάδα είναι να έχεις συνεχώς ένα backup plan, και να προβάρεις στο μυαλό σου συζητήσεις ώστε να είσαι ετοιμόλογος. Το τελευταίο διάστημα είσαι απότομος και παρορμητικός με το ταίρι σου, πράγμα που δημιουργεί εντάσεις στη σχέση. Εσύ που είσαι φρι και δεν σε ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο άτομο, μην πιέζεις τον εαυτό σου να μπει στο τριπάκι του φλερτ αφού δεν σε εκφράζει αυτή την περίοδο. Στον τομέα των οικονομικών, λαμβάνεις απρόσμενα έσοδα, αλλά θα ακολουθήσουν και αρκετά έξοδα, οπότε προτείνω αποταμίευση σε αυτή τη φάση.

Ζυγός
Αγαπημένη μου Ζυγέ, καλό κουράγιο. Είσαι ναι μεν από τους τυχερούς, αλλά από άποψη ψυχολογίας δεν θα έλεγα πως είσαι στα καλύτερά σου. Βρίσκεσαι σε μόνιμο στρες και οι ψυχαναγκασμοί ώστε να γίνουν τα πράγματα όπως ακριβώς τα έχεις κατά νου, δεν θα βοηθήσουν, αντίθετα θα σε αποδιοργανώσουν. Τρώγεσαι, λοιπόν, λίγο με τα ρούχα σου αλλά δεν σε ωφελεί. Στον ερωτικό τομέα, εσύ που είσαι ελεύθερος, τα γρήγορα συμπεράσματα για κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει σε βάζουν σε εχθρική στάση. Εσύ που είσαι σε σχέση, είσαι μία κρύο μία ζέστη με το ταίρι σου. Στα επαγγελματικά έχουν αρχίσει και σου τη δίνουν κάποιοι συγκεκριμένοι συνεργάτες και συνάδελφοι, δεν είσαι στα φόρτε σου γενικά. Παρ’ όλα αυτά με έναν πολύ παράδοξο τρόπο τα έσοδά σου έρχονται και αυξάνονται.

Σκορπιός
Αγαπημένε μου Σκορπιέ, αυτή την εβδομάδα περνάει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, ποιος τη χάρη σου! Σε κάθε περίπτωση παίρνεις πιο σίγουρες αποφάσεις και έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση για αυτά που πιστεύεις. Ξέρεις να υποστηρίζεις τον εαυτό σου και διεκδικείς αυτό που θες. Εσύ που είσαι ελεύθερος, υπάρχει έντονα το ερωτικό ενδιαφέρον από άτομα που γνωρίζεις. Εσύ που είσαι σε σχέση, θα έχεις σίγουρα στιγμές έντονου συναισθηματισμού με το ταίρι. Εκεί που θα σου έλεγα να προσέχεις, είναι στα νέα άτομα που μπαίνουν στη ζωή σου καθώς τα κίνητρά τους δεν είναι ξεκάθαρα. Σε κάθε περίπτωση, στον οικονομικό τομέα υπάρχει ανανέωση καθώς οι γνωριμίες που κάνεις είναι αρκετά ουσιαστικές και ωφέλιμες για την καριέρα σου! Μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση είναι δεδομένη.

Τοξότης
Φίλε μου Τοξότη, είμαι πολύ περήφανη που την έβγαλες καθαρή τις προηγούμενες εβδομάδες. Αυτή, από την άλλη, είναι μια εβδομάδα που ξεκινάει με γνώμονα την οργάνωση και την τάξη. Είναι περίοδος που δίνεις αρκετά χρήματα για ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, δεν αποκλείεται να σου ζητήσει και δανεικά κάποιος φίλος. Στα ερωτικά σου είναι λίγο περίεργα τα πράγματα, καθώς αυτή την εβδομάδα σε ελκύει μόνο το λάθος... Ταυτόχρονα εσύ που είσαι απλά τσιμπημένος με κάποιο άτομο, κάνεις τις πιο παρορμητικές κινήσεις και εκδηλώνεις υπέρ του δεόντως το ενδιαφέρον σου. Για εσένα που είσαι σε σχέση, πρόσεχε λίγο παραπάνω τη συμπεριφορά σου και τον τρόπο που διαχειρίζεσαι κάποια θέματα, γιατί και η υπομονή έχει τα όριά της. Προς το τέλος της εβδομάδας ευνοούνται πολύ συζητήσεις για δουλειά.

Αιγόκερως
Καλή εβδομάδα στον πιο πεισματάρη του ζωδιακού κύκλου! Θα αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες στον εργασιακό χώρο, κοινώς δεν θα βγάζεις εύκολα άκρη με συναδέλφους και συνεργάτες, και αυτό θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Παρ’ όλα αυτά, αν και θα δυσκολευτείς αρκετά, θα τα βγάλεις πέρα. Για να μη σε τρομάζω, σχετικά τυχερή θα είναι η εβδομάδα σου. Λίγη προσοχή στον τρόπο που εκφράζεσαι μια και δεν συμπίπτει με αυτά που νιώθεις, κάτι που γίνεται φανερό σε συνεργάτες, φίλους, αλλά και σε άτομα που σε έλκουν ερωτικά! Εσύ που δεν έχεις σχέση, παίρνεις παραπάνω στα σοβαρά απ’ ό,τι πρέπει ένα επιπόλαιο φλερτ και σε κάποιον βαθμό παθαίνεις εμμονή με αυτό. Θα υπάρξει, ωστόσο, έντονο ενδιαφέρον για σένα από διάφορα άτομα, κοίτα να το εκμεταλλευτείς. Σε άλλα νέα, μη διστάζεις να ζητάς συμβουλές από άτομα του κύκλου σου που συμπαθείς και εμπιστεύεσαι – κανείς δεν έχει πρόθεση να σε κακολογήσει.

Υδροχόος
Αγαπημένε μου Υδροχόο, δεν θα λείψει η ζωηράδα και η ενέργεια από την εβδομάδα σου. Επειδή έχεις κακό συνήθειο να εθελοτυφλείς, θέλω να προσπαθήσεις να είσαι ρεαλιστής και να αξιολογήσεις τις καταστάσεις με αντικειμενικότητα. Για παράδειγμα, το γεγονός ότι συμπαθείς κάποιον δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον καλύπτεις στη δουλειά και γενικότερα. Με αυτόν τον τρόπο δεν βοηθάς τους άλλους να εξελίσσονται! Στα ερωτικά, εσύ που είσαι σε σχέση έχεις λίγο βαλτώσει και ψάχνεις τρόπους να σπάσεις τη ρουτίνα. Εσύ που είσαι ελεύθερος, έχεις ανάγκη από προσοχή, αλλά και κάποιες «αναταράξεις». Καμιά φορά εσείς οι Υδροχόοι, όταν βαριέστε, παίζεται λίγο με τα συναισθήματά των άλλων – αμαρτία, ρε παιδιά! Άμα δεν σ’ ενδιαφέρει κάποιος μην τον ταλαιπωρείς. Στα επαγγελματικά λίγη προσοχή ώστε να μη φανείς απόλυτος σε θέματα που θα προκύψουν.

Ιχθύες
Αγαπημένα μου ψαράκια, ο Δεκέμβρης είναι ένας αρκετά ωφέλιμος μήνας και θα υπάρξει σημαντική βελτίωση σε διάφορους τομείς. Αυτή την εβδομάδα θα φανούν οι ευκαιρίες στις οποίες θα μπορέσεις να πατήσεις ώστε να αναδειχθείς. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι ειλικρινής, αλλά και κάπως ψυχρός όταν χρειαστεί. Στα επαγγελματικά, πρέπει λίγο να χαλαρώσεις τα γκάζια γιατί έχεις αναλάβει πολλά για να κάνεις τα χατίρια τρίτων. Βάλε όρια, λοιπόν, και γίνε ρεαλιστής! Στα ερωτικά, το κλίμα είναι αρκετά ευνοϊκό, καθώς η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου δίνει το προβάδισμα και την αυτοπεποίθηση για περισσότερο φλερτ. Εσύ που είσαι σε σχέση, αναμένεται ερωτική, και πιο συγκεκριμένα σεξουαλική, ανανέωση. Το Σαββατοκύριακο ειδικά θα είναι πολύ hot για σένα. Αν έχεις νομικές εκκρεμότητες, αυτή την εβδομάδα το πιθανότερο είναι επιτέλους να προχωρήσουν.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ