Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 27 Νοεμβρίου - 3 Δεκεμβρίου 2023

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, είσαι σε διαδικασία αναθεώρησης αυτήν την εβδομάδα, για πρόσωπα και καταστάσεις

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 27 Νοεμβρίου - 3 Δεκεμβρίου 2023

Κριός
Aγαπημένε μου Κριέ, είσαι σε φάση ανανέωσης αυτή την εβδομάδα! Έχοντας βαρεθεί τη ρουτίνα σου, έχεις διάθεση για ταξίδια, και μάλιστα στο εξωτερικό. Το αίσθημα ότι οι γύρω σου γίνονται φορτικοί, ενισχύει τη διάθεσή σου για αλλαγές. Μια κατάσταση στην οποία έχεις βρεθεί μπλεγμένος ή ένα δίλημμα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις, σε αναστατώνει και αισθάνεσαι πιο αναποφάσιστος από ποτέ. Στον ερωτικό τομέα, υποτίθεται πως είσαι στα καλύτερά σου – θεωρώ όμως ότι εσύ χρειάζεσαι ένταση και ντράμα για να είσαι αποδοτικός. Τα οικονομικά και επαγγελματικά επηρεάζονται μέσω κάποιων ανακατατάξεων ή κακών επικοινωνιών – ως γνωστόν το κομμάτι της επικοινωνίας δεν είναι και το δυνατό σου χαρτί.

Ταύρος
Αγαπημένε μου Ταύρε, αυτή την εβδομάδα σε βλέπω σε καλύτερη μοίρα και από τις προηγούμενες, αλλά και από τα υπόλοιπα ζώδια! Σε γενικές γραμμές, αρχίζεις να βιώνεις μία βελτιωμένη, νέα καθημερινότητα! Βέβαια, η πανσέληνος σε κάνει λίγο επιπόλαιο και κάπως παρορμητικό. Στον επαγγελματικό τομέα, πρέπει να σκέφτεσαι δυο και τρεις φορές πριν πάρεις κάποια απόφαση. Στον ερωτικό τομέα, εσύ που είσαι ελεύθερος γίνεσαι πιο επιλεκτικός, πράγμα θετικό! Εσύ που είσαι σε σχέση δεν θα αποφύγεις εντάσεις και βαριά λόγια με το ταίρι. Στον οικονομικό τομέα είναι και που πρέπει να δώσεις περισσότερη σημασία, καθώς ίσως υπάρξουν διαρροές ή κάποια ασυνεννοησία που θα προκαλέσει προβλήματα – προσοχή και σε ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Δίδυμος
Αγαπημένε μου Δίδυμε, αυτή την εβδομάδα θα την έλεγα κομβική για εσένα και σε θεωρώ και πρωταγωνιστή της! Κάποιες απότομες αλλαγές που ίσως προκύψουν θα σε αναγκάσουν να προσαρμοστείς. Τα οικονομικά σου είναι κάπως περίεργα, μετέωρα θα τα χαρακτήριζα, λόγω πανσελήνου. Αν έχεις αφήσει εκπαιδευτικές ή νομικές εκκρεμότητες, σε θέλω πολύ προσεκτικό και καθόλου παρορμητικό. Στα αισθηματικά σου είσαι πάρα πολύ αυθόρμητος, πράγμα που δεν είναι σε καμία περίπτωση κακό. Όμως θέλω να φανείς ψύχραιμος, ειδικά εσύ που είσαι γεννημένος το πρώτο δεκαήμερο, και είσαι σε σχέση, διότι ίσως προκύψουν αποκαλύψεις που θα βγάλουν στο φως αλήθειες, τις οποίες δεν ξέρω αν θα καταφέρεις να διαχειριστείς. Αρκετά τα εμπόδια στον επαγγελματικό χώρο. Τώρα, τι να σου πω; Ότι κατά τ’ άλλα θα είναι μια καλή εβδομάδα; Θα δείξει!

Καρκίνος
Αγαπημένε μου Καρκίνε, τι είχαμε τι χάσαμε; Άλλη μία εβδομάδα γκρίνιας… είσαι σε μία κατάσταση που σε πιάνουνε πάρα πολλές ανασφάλειες, κυρίως οικονομικής φύσεως, εφόσον τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως ήθελες. Σου βγαίνει ένας πάρα πολύ χαζός παρορμητισμός που σε οδηγεί στη μια λάθος απόφαση μετά την άλλη, το μετανιώνεις βέβαια, αλλά είναι αργά! Στα αισθηματικά σου, σε τυφλώνει η ζήλεια με αποτέλεσμα να καταπιέζεις το ταίρι σου – η εμπιστοσύνη είναι το γερό θεμέλιο μιας σχέσης. Εσύ που είσαι ελεύθερος δεν σου φτάνει η επαγγελματική και οικονομική ανασφάλεια, σε πιάνει και ο κλασικός πεσιμισμός του Καρκίνου, όταν νιώθει πως δεν αρέσει σε κανέναν. Σου κρούω τον κώδωνα του κινδύνου, πρόσεχε!

Λέων
Αγαπημένε μου Λέοντα, πάρα πολύ καλή εβδομάδα, κυρίως για τον τομέα των επικοινωνιών σου. Επιτέλους, έφτασε αυτή η περίοδος για νέα ξεκινήματα, και σε βρίσκει με διάθεση. Τώρα, για να λέμε και τα κλασικά της εβδομάδας, μια και έχουμε πανσέληνο, προσπάθησε να αποφύγεις οποιαδήποτε αντιπαράθεση, τσακωμό, εριστική συμπεριφορά στον χώρο εργασίας σου γιατί σε καλό δεν πρόκειται να σου βγει. Προβλέπεται στα ερωτικά κάτι πάρα πολύ ξαφνικό – ένας νέος έρωτας, μια επιστροφή από το παρελθόν (πιο πιθανό); Προσπάθησε να μην εκπλαγείς και να το διαχειριστείς ώριμα. Στα οικονομικά σου, βάλε φρένο στα περιττά έξοδα και προσπάθησε να είσαι πιο συνετός και πιο συντηρητικός στις αγορές σου, αλλά και στις σπατάλες.

Παρθένος
Αγαπημένα μου Παρθένε, έχεις περάσει τα βάσανα της πικρής ελιάς όλο αυτό το διάστημα και νιώθεις μία συνεχή πίεση σε πάρα πολλούς τομείς. Ας το πιάσουμε όμως από την αρχή, με μία πανσέληνο στους Διδύμους εννοείται πως κλονίζονται τα οικονομικά σου και σου δημιουργείται μία επιπλέον ανασφάλεια, πρώτο το κρατούμενο. Επίσης, οι εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, δεν βοηθάν την κατάσταση, δεύτερο το κρατούμενο. Και για να δέσει το γλυκό, πιθανές είναι οι παρεξηγήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Παρ’ όλα αυτά δεν θα λείψουν από την εβδομάδα σου οι ιδέες και η δημιουργικότητα. Αν κάτι θαυμάζω στους Παρθένους, είναι ότι δεν απογοητεύονται ποτέ και δεν τα παρατάνε – κάτι πρέπει να σου πω για να σου δώσω θάρρος, δεν νομίζεις;

Ζυγός
Αγαπημένε μου Ζυγέ, είσαι σε μία φάση αυτή την εβδομάδα που δεν αφήνεις κανέναν να σου ρουφήξει την ενέργεια. Ωστόσο, απογοητεύεις ανθρώπους με τις επικοινωνιακές σου «δεξιότητες» και το ταπεραμέντο σου. Για πολλούς και διάφορους λόγους έχεις κουραστεί να ακούς τα ίδια και τα ίδια από άτομα που έχεις στο περιβάλλον σου, οπότε ήρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε… να ανανεωθείς! Μπορεί να τα διαβάζεις αυτά και να λες «τι λέει, η τρελή;», αλλά θα δεις που θα με παραδεχτείς στο τέλος! Στα αισθηματικά σου, είσαι σε περίοδο εντάσεων με το ταίρι, ευτυχώς όμως τα βρίσκετε αμέσως. Εσύ που δεν έχεις κάποιον δεσμό, θα βλέπεις σταδιακά να αλλάζεις γούστα, κάτι που θα σε ξαφνιάσει. Τώρα στα επαγγελματικά σου, έχεις μία κάποια ανασφάλεια για τα σχέδια που κάνεις και τα πρότζεκτ που συμμετέχεις, αλλά αυτό δεν προξενεί έκπληξη σε κανέναν μας!

Σκορπιός
Αγαπημένε μου Σκορπιέ, είσαι σε διαδικασία αναθεώρησης αυτήν την εβδομάδα, για πρόσωπα και καταστάσεις. Πρέπει να μάθεις επιτέλους να λες όχι! Το να παίρνεις κάθε φορά απόσταση από μία κατάσταση μπας και ξεχαστεί, φέρνει πάντα τα αντίθετα αποτελέσματα. Είναι λίγο έντονη αυτή η εβδομάδα και χρειάζεται λεπτό χειρισμό. Στα ερωτικά σου, πιάνεις τον εαυτό σου να τρώει εμμονές με άσχετα άτομα ή με άτομα του παρελθόντος. Εσύ που είσαι σε σχέση, υπομένεις κάποιες καταστάσεις ενώ δεν της αντέχεις – αν δεν μιλήσεις, ο άλλος δεν μπορεί να μαντέψει τι σκέφτεσαι! Συσσωρευμένο το άγχος σου στον οικονομικό τομέα. Τίποτα καλό θα πω; Να θυμάσαι, κάποια γεγονότα είναι αλληλένδετα και κάποιες κινήσεις σου θα σε βοηθήσουν στην εξέλιξη της επαγγελματικής σου φάσης.

Τοξότης
Αγαπημένε μου Τοξότη, είναι μια εβδομάδα με πάρα πολλή πληροφορία και πάρα πολλές προτάσεις. Πάρα πολύς κόσμος θα σου ζητήσει βοήθεια για θέματα που αφορούν ερωτικές, αλλά και οικονομικές επιλογές. Με τα μυαλά που κουβαλάς, καλύτερα μη μοιράζεις απόψεις. Για σένα που δεν έχεις σχέση, περνάει μια περίοδος στην οποία θέλεις να βρεις επιτέλους κάπου να ρίξεις άγκυρα και να μείνεις για καιρό. Τουλάχιστον αυτή είναι η σκέψη, στη θεωρία… τώρα τι κάνεις στην πράξη, ένας Θεός ξέρει. Εσύ που είσαι σε σχέση θέλεις μία ανανέωση και ενδεχομένως να προτείνεις να κάνετε κάποιο ταξίδι με το αμόρε. Στα ίδια τα επαγγελματικά, δεν υπάρχει πρόγραμμα και αυτό σε τσιτώνει. Ταυτόχρονα, προσοχή σε παρεξηγήσεις στον εργασιακό χώρο. Στα οικονομικά, αρχίζεις και το παίρνεις απόφαση πως χαΐρι δεν θα δεις, και τότε είναι που γίνεται η ξαφνική αύξηση εσόδων.

Αιγόκερως
Αιγόκερε, δεν περνάς καλά αυτή τη βδομάδα, σε καταλαβαίνω! Προσπάθησε να αναθεωρήσεις κάποιες ιδέες που έχεις για κάποιες δεδομένες σχέσεις σου… Τίποτα δεν είναι δεδομένο, και θα το νιώσεις έντονα αυτή την εβδομάδα. Αυτήν την περίοδο έχεις θέληση για μελέτη και σκέφτεσαι να προσθέσεις κάποιες δραστηριότητες στο πρόγραμμά σου. Βάζεις επιτέλους όρια σε αυτά που σε ενοχλούν. Αν είσαι σε σχέση, σταμάτα να πιέζεις τον σύντροφό σου να σου δώσει κάτι παραπάνω από αυτό που μπορεί. Αν δεν σ’ αρέσει… η πόρτα είναι ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα. Στα οικονομικά, ούτε κρύο ούτε ζέστη, ούτε κλαίει ούτε γελάει.

Υδροχόος
Αγαπημένε μου Υδροχόε, είναι μία ωφέλιμη εβδομάδα καθώς βρίσκεσαι σε μία φάση που καλύπτεις τις τρύπες που έχεις αφήσει ανοιχτές από την προηγούμενη εβδομάδα. Στον εργασιακό τομέα είσαι πολύ πιο συγκεντρωμένος και πολύ πιο αποδοτικός και μάλιστα είσαι σε θέση να διορθώσεις λάθη των γύρων σου. Στα ερωτικά σου, εσύ που είσαι σε σχέση σού έχει φύγει λιγάκι ο ενθουσιασμός και αυτό σε πάει λίγο πίσω γιατί είσαι ένα άτομο ενθουσιώδες και δεν μπορείς χωρίς τη φλόγα στη σχέση. Εσύ που είσαι ελεύθερος, κάποια πρόταση για έναν παράνομο δεσμό ίσως έρθει στο προσκήνιο. Σε κάθε περίπτωση όμως ξεπερνάς εμπόδια. Στα οικονομικά νιώθεις μπλοκαρισμένος, σαν κάποιος συνεχώς να σου βάζει τρικλοποδιά – εσύ βάζεις τρικλοποδιά στον εαυτό σου, εφόσον όλη την ώρα σπαταλάς χρήματα.

Ιχθύες
Αγαπημένα μου ψαράκια, τι τραβάτε και δεν το μαρτυράτε! Είναι εβδομάδα συνειδητοποιήσεων διαφόρων πραγμάτων και καταστάσεων για εσάς, και τι χειρότερο για έναν Ιχθύ από το να τον βγάζεις από το παραμυθάκι του και να τον βάζεις στην πραγματικότητα. Στα αισθηματικά σου έχεις πάρα πολλή ένταση από την πλευρά του συντρόφου, ο οποίος ενδεχομένως να σε κατηγορεί για πράγματα που δεν έχεις κάνει. Παρ’ όλα αυτά είσαι κι εσύ που τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς και δεν αφήνεις να πέσει τίποτα κάτω. Το επαγγελματικό είναι αυτό που επείγει τώρα, και ομολογουμένως θα τα πας πολύ καλύτερα αυτό το διάστημα. Σαν να έχεις φορτίσει τις μπαταρίες σου δεν αισθάνεσαι; Σαν να νιώθεις τώρα πιο έτοιμος! Ίσως είναι ο Κρόνος ο οποίος τελικά δεν σου κάνει μόνο κακό, ή μάλλον πιο σωστά «ουδέν κακό αμιγές καλού». Στα οικονομικά θα έχεις καλές εξελίξεις, αν επιμείνεις και μείνεις προσηλωμένος στον στόχο σου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ