Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 20 - 26 Νοεμβρίου 2023

Αγαπημένε μου Ζυγέ, είσαι από τους πιο ευνοημένους της εβδομάδας

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 20 - 26 Νοεμβρίου 2023

Κριός
Aγαπημένε μου Kριέ, αυτή η εβδομάδα θα έχει νεύρα, κυκλοθυμία, αλαζονεία και πολλές εκπλήξεις. Το σύμπαν δοκίμασε λίγο την ψυχολογική σου κατάσταση, αλλά εσύ τα ξέρεις φοβούνται ωρέ τα παλικάρια; Στα ερωτικά, οι ελεύθεροι θα έχουν πάρα πολλές ευκαιρίες, όχι τίποτα σοβαρό όμως γι’ αυτό μην επενδύσετε σε χρόνο και συναίσθημα! Εσύ που είσαι σε σχέση, ευνοείται η σεξουαλική ζωή σου με το ταίρι και ίσως καταφέρετε να εμβαθύνετε σε παρελθοντικά προβλήματα που είχατε κρύψει κάτω από το χαλάκι. Στα επαγγελματικά σου θα είσαι αρκετά τυχερός καθώς θα έρθουν πολλές ευκαιρίες για να αναδείξεις τα ταλέντα σου, ίσως και κάποιες ευκαιρίες αναβάθμισης. Ένα ξαφνικό έσοδο αποδεικνύεται σωτήριο.

Ταύρος
Αγαπημένε μου Ταύρε, είναι μια πολύ καλή εβδομάδα να αρχίσεις να τακτοποιείς λίγο τις εκκρεμότητες που έχεις βάλει στον πάγο. Για τους ελέυθερους Ταύρους, τίποτα νεότερο στον ερωτικό τομέα – στην περίπτωση που προκύψει κάποιο φλερτ δεν το απορρίπτουμε, απλώς δεν το λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη. Όσον αφορά τους δεσμευμένους, δεν είναι κατάλληλη στιγμή για έξτρα απαιτήσεις από τον σύντροφο, ειδικά όταν πρόκειται για παραπάνω χρόνο. Για εσένα που είσαι “in the middle of something” στον ερωτικό τομέα, θα σου πρότεινα να μη δοκιμάζεις τα νεύρα του συντρόφου. Στα επαγγελματικά τα πράγματα θα αποδειχθούν κάπως ζόρικα, μια και δεν είσαι συνηθισμένος να τα κάνεις όλα τελευταία στιγμή. Πολλή προσοχή σε περιττά έξοδα.

Δίδυμος
Αγαπημένε μου Δίδυμε, δεν πρόκειται και για την καλύτερη περίοδο της ζωή σου παρ’ όλ’ αυτά δεν είναι και η χειρότερη. Υπάρχουν σίγουρα πιέσεις και αναβολές τις οποίες προκαλείς εσύ ο ίδιος, αλλά ρόδα είναι και γυρίζει. Όσον αφορά τον ερωτικό τομέα, τα έντονα αστρολογικά φαινόμενα που συμβαίνουν είτε θα φέρουν κάποια κακά μαντάτα, είτε έντονες απογοητεύσεις. Ο Κρόνος όμως είναι δάσκαλος, θυμήσου – φέρνει στον δρόμο μας άτομα και καταστάσεις για να μας διδάξει κάποια πράγματα. Ίσως παρατηρήσεις κάποια απότομη αλλαγή στο άτομο με το οποίο κάτι παίζει ερωτικά το τελευταίο διάστημα, μπορεί να σου φανεί απότομος για παράδειγμα. Στα επαγγελματικά σου δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή, ίσως αυτό να είναι που σε ταλαιπωρεί αυτή την εβδομάδα, η στασιμότητα!

Καρκίνος
Αγαπημένε μου Καρκίνε, η εβδομάδα σου ίσως ξεκίνησε με κάποιες αναποδιές, σε κάθε περίπτωση όμως θα είναι πιο ήσυχη και χαλαρή από τις υπόλοιπες που έχουν προηγηθεί – κάτι που είχες πολύ καιρό ανάγκη. Στα οικονομικά σου δεν θα έλεγα ότι υπάρχουν θετικές εξελίξεις, αντιθέτως πρέπει να σταματήσεις να ρισκάρεις και να αρχίσεις να αποταμιεύεις. Επίσης, μεγάλη προσοχή στις συναλλαγές ειδικά στις ιντερνετικές. Εσύ που είσαι κολλημένος με κάποιον πρώην, η Αφροδίτη στον Ζυγό θα σου φέρει μια πολύ καλή ευκαιρία αν όχι επανασύνδεσης, στιγμιαίας επανένωσης – κατάλαβες τι εννοώ. Εσύ που είσαι σε σχέση είσαι πιο τρυφερός με το ταίρι σου και περνάτε ερωτική εβδομάδα. Στα επαγγελματικά τώρα, προς το τέλος εβδομάδας θα νιώσεις υπερβολική πίεση γιατί βάζεις πράγματα που δεν χωράνε εκ των πραγμάτων στο πρόγραμμά σου.

Λέων
Αγαπημένο μου Λιοντάρι, διανύεις μια κρίσιμη εβδομάδα αφού ακόμα επιδρούν οι όψεις από τον Σκορπιό, που ομολογουμένως σε έχουν ισοπεδώσει… Παρ’ όλα αυτά η αλήθεια είναι πως κάποια άτομα που υποψιάζεσαι για «σκάρτα», αλλά και κάποιες καταστάσεις που σου ψιλοβρομάνε, έρχονται και σε δικαιώνουν καθώς, δεν έχεις αδίκως υποψίες… Στον ερωτικό τομέα, εσύ που είσαι κολλημένος με ένα άτομο το οποίο δεν ανταποκρίνεται, θα το πάρεις απόφαση και θα πας παρακάτω. Εσύ που είσαι ελεύθερος απολαμβάνεις το φλερτ, χωρίς να υπάρχει κάτι σοβαρό όμως. Εσύ που είσαι σε σχέση έχεις λίγο γραμμένο το ταίρι σου γιατί σε απασχολούν άλλα πράγματα και θα ακούσεις γκρίνιες. Στον επαγγελματικό τομέα, συνεχίζεις δυναμικά, αλλά η καχύποπτη συμπεριφορά σου οδηγεί σε συγκρούσεις.

Παρθένος
Αγαπημένε μου Παρθένε, αυτή την εβδομάδα καλείσαι να είσαι ειλικρινής με άτομα τα οποία απλώς σου τρώνε ενέργεια και δεν είναι καθόλου παραγωγικά, αλλά ούτε βοηθητικά για εσένα. Θα πιάσεις τον εαυτό σου να έχεις τάσεις φυγής, αλλά συγκεντρώσου και θα ξεπεράσεις τις δυσκολίες. Στον ερωτικό τομέα, τα γρήγορα συμπεράσματα είναι περιττά γιατί μας οδηγούν σε λάθος εκτιμήσεις. Μπορεί π.χ. εσύ να θεωρείς ότι το άτομο που σε ενδιαφέρει αδιαφορεί, αλλά στην πραγματικότητα να μη διαθέτει χρόνο. Για τους δεσμευμένους, να πούμε ότι η υποστήριξη και η δοτικότητα είναι απαραίτητες σε μια σχέση. Στα επαγγελματικά διανύεις πολύ καλή περίοδο και είναι ίσως η ώρα να αρχίσεις να δομείς πιο διευρυμένα πλάνα για να εξελιχθείς. Αν νιώσεις μια παραπάνω πίεση πάρε απόσταση από όλους και απ’ όλα.

Ζυγός
Αγαπημένε μου Ζυγέ, είσαι από τους πιο ευνοημένους της εβδομάδας. Οι αστρολογικές όψεις σε βάζουν σε μία διαδικασία επαναπροσδιορισμού στις φιλίες σου, στις σχέσεις σου, ακόμα και στον τρόπο που εργάζεσαι ή συνεργάζεσαι – πράγμα θετικό μια και συχνά διστάζεις να κάνεις αλλαγές. Στον ερωτικό τομέα, η Αφροδίτη στο πλευρό σου σε κάνει θελκτικό και σου δίνει αυτοπεποίθηση. Για τους ζευγαρωμένους Ζυγούς, λίγη προσοχή σε τυχόν καβγάδες και παραπάνω έλεγχος σε αυτά που ειπώνονται σε συζητήσεις με το ταίρι. Στον επαγγελματικό τομέα, ετοιμάσου για πολλή δουλειά…

Σκορπιός
Αγαπημένε μου Σκορπιέ, διανύεις μια εβδομάδα ξεκούραστη και χωρίς εντάσεις. Το μόνο που θα σε παρακαλούσα είναι να μην πετάς τον χρόνο σου σε άτομα που σε πάνε φανερά πίσω. Ίσως έρθει μια γνωριμία με άτομο που θα επηρεάσει τον ερωτικό τομέα ή και τον εργασιακό. Στην αρχή ίσως σου φανεί κάπως βαρετή, αλλά άμα δώσεις λίγο χρόνο θα καταλάβεις ότι έχει πολύ ενδιαφέρον. Για τους ελέυθερους Σκορπιούς, ίσως προκύψει κάποιο παράνομο φλερτ (δεν μπαίνουμε ανάμεσα σε ζευγάρια, πόσες φορές θα το πούμε;), μην επενδύσεις συναισθηματικά… δεν είναι κάτι που θα μείνει. Εσύ που είσαι σε σχέση απολαμβάνεις τον έρωτα από την αρχή, με αρκετά έντονη σεξουαλική διάθεση. Στα επαγγελματικά όποιος βιάζεται σκοντάφτει ή και όποιος βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα παρεξηγείται.

Τοξότης
Αγαπημένε μου Τοξότη, πάρα πολύ περίεργη περίοδος και εβδομάδα για εσένα. Ίσως νιώθεις μια περίεργη αλλαγή στην ατμόσφαιρα, ίσως αισθάνεσαι πως κάτι νέο έρχεται που θα σου ταράξει τα νερά! Είναι αλήθεια, μια και περιμένεις πώς και πώς τον Άρη να περάσει στο ζώδιό σου για να γίνεις ξανά ο μαχητής που ήσουνα. Στα ερωτικά σου θα έρθουν αρκετές ευκαιρίες για φλερτ, ίσως και κανένα one night stand. Για εσένα που είσαι σε σχέση, ίσως εκλάβεις συμπεριφορές τις οποίες δεν τις έχεις ξαναδεί από το ταίρι σου. Δεν αποκλείεται να μάθεις και κάτι που θα σε κάνει να πέσεις απ΄ τα σύννεφα. Στον επαγγελματικό τομέα και στα οικονομικά η στασιμότητα σού τρώει το συκώτι, όμως θα υπάρξουν εξελίξεις όσο κι εσύ επιμένεις. Το περιττό άγχος με το οποίο παλεύεις το τελευταίο διάστημα και σου προκαλέι αϋπνίες, προέρχεται από τον παρουσία του Κρόνου – υπομονή!

Αιγόκερως
Αγαπημένε με Αιγόκερε, η εβδομάδα σου θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα καθώς κινείται γύρω από τον άξονα οικονομικών και επαγγελματικών εξελίξεων. Τι καλύτερο για σένα; Το τελευταίο διάστημα έχεις τα νεύρα σου, ειδικά στα αισθηματικά ξύνεις τα νύχια σου για καυγά. Είναι στο χέρι σου να σταματήσεις την όποια ηλίθια παρεξήγηση για να προλάβεις τα χειρότερα. Έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, ίσως πάρεις μια λάθος κατεύθυνση η οποία θα σε αποπροσανατολίσει. Κάποια εμπόδια σε ένα επαγγελματικό θέμα προκαλούνται από προσωπικό σου ζήτημα, αν είσαι όμως πραγματικός Αιγόκερως δεν θα το αφήσεις να επηρεάσει και άλλους τομείς. Στον ερωτικό τομέα, μπορεί να εκπληρωθεί κάποιο ερωτικό σου απωθημένο, κράτα όμως χαμηλό προφίλ και μην πιέζεις καταστάσεις. Στα οικονομικά σου έρχονται απρόσμενα έσοδα που σε κάνουν να αναπνέεις, βέβαια τα μικροέξοδα για βλακείες είναι δεδομένα.

Υδροχόος
Αγαπημένε μου Υδροχόε, έπαθες αλλά δεν έμαθες απ’ ό,τι βλέπω, οπότε θα πρέπει να αναγκαστούμε να επαναλάβουμε την ύλη. Χείμαρρος η αντίδρασή σου σε πράγματα τα οποία είναι πολύ απλά και επιλύσιμα. Πρέπει να μάθεις να ελέγχεις τα νεύρα σου και να μη βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα, γιατί αυτό σου στερεί εργασιακές ευκαιρίες και διαπροσωπικές σχέσεις. Πρέπει να πιστέψεις σε σένα και να το βάλεις στόχο! Χρησιμοποίησε το ένστικτό σου και βάσει αυτού απέρριψε μια δουλειά που φαίνεται να μην πηγαίνει καλά, γιατί τα πράγματα θα εξελιχθούν χειρότερα. Στον ερωτικό τομέα, οι ελεύθεροι  θα έχουν τα τυχερά τους! Για τους δεσμευμένους, κάποια πράγματα έχουν κάπως ξεφύγει από τον έλεγχο και πρέπει να μαζευτούν. Στα οικονομικά σου θα υπάρξουν κάποιες διαρροές, αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Μόλις τα αστρολογικά φαινόμενα αποχαιρετίσουν τον Σκορπιό, θα ηρεμήσεις και εσύ.

Ιχθύες
Αγαπημένο μου ψάρι, αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει μια μικρή αποδιοργάνωση και αστάθεια στο πρόγραμμά σου. Κράτα σε προτεραιότητα την οικογένεια και τους φίλους γιατί θα βοηθήσουν στην επίλυση διάφορων προβλημάτων που θα αντιμετωπίσεις. Στον ερωτικό τομέα, τα δεσμευμένα ψάρια θα χρειαστούν λίγη αποσυμπίεση καθώς οι πιέσεις από τον σύντροφο δημιουργούν άγχος. Για τους ελεύθερους, η σχέση που αρχίζει να καλλιεργείται με ένα άτομο από την παρέα θα καταλήξει κάπου, οπότε go for it! Στα επαγγελματικά σου όλο αναβολές και όλο καθυστερήσεις, αλλά δεν ψαρώνεις εσύ (ψάρι είσαι άλλωστε). Μπαίνεις σε beast mode και εργάζεσαι παραπάνω από σκληρά! Δεν αποκλείεται να σκάσει κάποια αποκάλυψη για ένα άτομο στον περίγυρό σου το οποίο σε «θαύει» συνεχώς – ξεσκαρτάρισμα το λέω εγώ. Κρόνος Hell Yeah!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ