Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 13 -19 Νοεμβρίου 2023

Αγαπημένε μου Τοξότη, αυτή η εβδομάδα θα είναι καλή για εσένα – αν και είσαι λίγο στον δικό σου κόσμο, όπως πάντα σχεδόν

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 13 - 19 Νοεμβρίου 2023

Κριός
Αυτή την εβδομάδα, Κριέ μου, θα καταλάβεις πως έχεις πάρει αρκετές λάθος αποφάσεις το τελευταίο διάστημα. Θα μπεις σε μία διαδικασία που θα θελήσεις να αλλάξεις τη σχέση σου με κάποια άτομα. Ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να μην είναι αργά, ενώ σε άλλες έχει ήδη ραγίσει το γυαλί με κάποια άτομα. Παρ’ όλα αυτά είναι μια άκρως ερωτική εβδομάδα για σένα που έχεις σχέση. Για εσένα που δεν έχεις κάτι στον ορίζοντα, αν αποφασίσεις να βγεις απ’ το καβούκι σου, θα εξελιχθούν καταστάσεις. Όσον αφορά στα οικονομικά, ξοδεύεις πολλά χρήματα, όχι όμως για προσωπική ευχαρίστηση αλλά για το σπίτι. Πρόκειται ομολογουμένως για μία εβδομάδα διδακτική για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ζητά και καμιά συγγνώμη, δεν θα σου πέσει ο… ξέρεις ποιος.

Ταύρος
Η εβδομάδα σου, Ταύρε μου, ξεκίνησε με νέα σελήνη στο απέναντι ζώδιό σου, τον Σκορπιό, και αυτό μπορεί να σημαίνει την είσοδό σου σε μια σχέση, σε ένα νέο εργασιακό περιβάλλον ή ακόμα και την ξαφνική αλλαγή τρόπου σκέψης σε διάφορα ζητήματα. Σε κάθε περίπτωση θέλεις να γεφυρώσεις το χάσμα που δημιουργείται λόγω διαφωνιών με άτομα του χώρου εργασίας ή του στενού σου κύκλου. Η Αφροδίτη στον Ζυγό, για να μιλήσουμε και για τον ερωτικό τομέα, σε κάνει περιζήτητο αυτή την περίοδο. Εσύ που δεν έχεις στάνταρ δεσμό, αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα άτομο που θα προκαλέσει έντονα το ενδιαφέρον σου. Εσύ που είσαι σε σχέση, προσπάθησε να είσαι λίγο πιο ανεξάρτητος γιατί γίνεσαι κάπως αποπνικτικός. Τα οικονομικά σου χρειάζονται λίγη περισσότερη τάξη, αν και προσπαθείς ήδη σκληρά.

Δίδυμος
Πολύ περίεργη εβδομάδα για σένα, αγαπημένε μου Δίδυμε, αν και παραδόξως έχεις την τύχη με το μέρος σου. Είσαι λίγο διχασμένος ανάμεσα στο «πρέπει» και στο «μπορώ», αλλά θα πρότεινα να μην πιέζεις πολύ τον εαυτό σου και να κάνεις τα απολύτως απαραίτητα. Λίγη προσοχή στα κουτσομπολιά και σε ποιον μιλάς ελεύθερα αυτή την εβδομάδα. Τα οικονομικά σου πάνε καλά και βλέπεις έσοδα από εκεί που δεν το περιμένεις. Για τους ελεύθερους, θα προκύψει κάποιο φλερτ αλλά όχι ιδιαίτερης σημασίας. Για τους δεσμευμένους, θα υπάρξουν διαμάχες με το ταίρι καθώς παίρνετε πολύ σοβαρά κάποια πράγματα που ακούτε.

Καρκίνος
Αυτή την εβδομάδα, αγαπημένε μου Καρκίνε, είσαι σε περίεργη φάση. Από τη μια δεν έχεις όρεξη να ασχοληθείς ιδιαίτερα με τα ερωτικά σου –πράγμα πρωτοφανές για Καρκίνο–, από την άλλη σε έχει πιάσει μία αδράνεια λόγω άγχους… Μέγα λάθος! Παραταύτα, δεν θα έλεγα πως είναι μία κακή εβδομάδα από άποψη ευκαιριών και καταστάσεων. Η ψυχολογία σου είναι περίεργη και εσύ τσιτωμένος λόγω του Άρη που βρίσκεσαι στον Σκορπιό. Στα ερωτικά τώρα, αναθερμαίνεται μία παλιά ιστορία. Αν προς το τέλος της εβδομάδας επιστρέψει η όρεξή σου για φλερτ θα έχεις ευκαιρίες να εκπληρωθούν τα θέλω σου. Στο επαγγελματικό πλαίσιο, δεν υπάρχουν εντάσεις αυτή την εβδομάδα, δόξα τω Θεώ, αλλά κι εσύ είσαι πιο εργατικός και ομολογουμένως πιο ανοιχτόμυαλος. Μην καρμιριάζεις, λοιπόν!

Λέων
Αγαπημένο μου Λιοντάρι, ξεκινάει η εβδομάδα σου με μία δυνατή νέα σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού. Αυτή η κατάσταση σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα, στα οποία δεν είσαι και πολύ δυνατός! Γιατί για να μπεις στη φάση για κάτι καινούργιο, θα πρέπει να έχεις αφήσει πίσω κάθε τι παλιό. Πάντως, φαίνεται πως κάποιες καταστάσεις «ημερεύουν» και δείχνουν να έχουν καλύτερη ροή. Κληρονομικά ζητήματα και θέματα λογιστικά θα εξελιχθούν αυτές τις μέρες και παρατηρείται βελτίωση στα οικονομικά σου, χωρίς βέβαια να υπάρχει κάποια σπουδαία εξέλιξη. Είναι από τις ελάχιστες εβδομάδες που θέλεις λίγο την ανεξαρτησία σου, χωρίς κάποιον πάνω απ’ το κεφάλι σου να σε ρωτάει τι και πώς. Είσαι σε μία φάση ενδοσκόπισης, συνεπώς δεν σε νοιάζει τόσο ο ερωτικός τομέας. Στο επαγγελματικό κομμάτι, σταμάτα να αρπάζεσαι με όλο τον κόσμο γιατί δεν θα σου βγει σε καλό.

Παρθένος
Παρθένε μου, την εβδομάδα αυτή θα υπάρξουν γεγονότα και καταστάσεις που θα σε απασχολήσουν σε διάφορους τομείς, αλλά δεν θέλω να αγχώνεσαι! Ο Ερμής στον Τοξότη μπλοκάρει τις επικοινωνίες σου και σου στερεί την αμεσότητα που θέλεις και αναζητάς σε όσα σχεδιάζεις με τους άλλους. Στον ερωτικό τομέα τώρα, δεν υπάρχουν όψεις που να δείχνουν διάθεση για φλερτ και νέες γνωριμίες, οπότε δεν μπορεί κανείς να πει ότι βρίσκεσαι σε καλό ερωτικό μουντ. Παρ’ όλα αυτά οι δουλειές σου, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, θα βγούνε, απλώς θα ζοριστείς αρκετά αυτή την εβδομάδα – όχι επειδή κάτι θα συμβεί αλλά επειδή δεν θα βγάζεις εύκολα συνεννόηση.

Ζυγός
Ζυγέ μου, η εβδομάδα σου προμηνύεται καλή μια και φιλοξενείς την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, κάτι που φέρνει πολλή τύχη. Εφόσον, λοιπόν, έχεις την Αφροδίτη με το μέρος σου δεν παύεις να είσαι περιζήτητος στον ερωτικό τομέα και να εκπέμπεις λάμψη. Η θετική σου διάθεση επηρεάζει φυσικά και το επαγγελματικό κομμάτι. Κάπου, όμως, προς το τέλος εβδομάδας θα καταλάβεις ότι κάποιες τακτικές που χρησιμοποιείς σε επαγγελματικό επίπεδο δεν είναι αποδοτικές και θα χρειαστεί να κάνεις αλλαγές. Λίγη προσοχή στα οικονομικά σου γιατί σε έχει πιάσει κάτι και σπαταλάς ανελέητα – δεν έχουν μπει Χριστούγεννα, χαλάρωσε. Στα αρνητικά, σε έχει πιάσει μια γκρίνια από την προηγούμενη εβδομάδα, κάτι που συμβαίνει κάθε φορά που σου πάνε καλά τα πράγματα, αφού νομίζεις ότι κάτι κακό θα ακολουθήσει.

Σκορπιός
Αγαπημένε μου Σκορπιέ, δύσκολο αυτό το διάστημα για εσένα. Η νέα σελήνη της εβδομάδας που βρίσκεται πάνω σου, όπως και ο Άρης, σου φέρνει περισσότερες ευθύνες απ’ όσες μπορείς να αντέξεις και σε κάνει πολύ ευαίσθητο. Αν όμως σκέφτεσαι να κάνεις κάποιο ταξίδι ή αν σχεδιάζεις να πας παρακάτω τις σπουδές σου, είναι καλή εβδομάδα να το ψάξεις. Στον επαγγελματικό τομέα αναλαμβάνεις νέα projects που σου φέρνουν, σε κάποιον βαθμό, άγχος. Επιπλέον, με τους συνεργάτες σου σε πιάνει μια απρόσμενη καχυποψία, κάτι που φέρνει, όπως είναι λογικό, προστριβές. Στα ερωτικά, είναι καλό να προχωρήσεις επιτέλους τη ζωή σου και να σταματήσεις τα ανούσια πισωγυρίσματα, ψάχνοντας χαζές δικαιολογίες – τι πράγμα και αυτό με τους Σκορπιούς! Στα θετικά, η ροή των οικονομικών σου είναι κανονική και δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.

Τοξότης
Αγαπημένε μου Τοξότη, αυτή η εβδομάδα θα είναι καλή για εσένα – αν και είσαι λίγο στον δικό σου κόσμο, όπως πάντα σχεδόν. Ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου, οπότε το κλίμα θα είναι ανάλαφρο χωρίς πολλές πολλές αναταράξεις. Από την άλλη, το θετικό κλίμα που περιγράφω και η θετική σου διάθεση δεν πρέπει να σε επηρεάζουν και να σε κάνουν να τεμπελιάζεις. Από τα μέσα εβδομάδας και μετά, πολύ θετικό το μουντ και στον ερωτικό τομέα, είσαι ιδιαίτερα θελκτικός και λαμπερός και το διαχειρίζεσαι καλά. Στα επαγγελματικά νιώθεις μπλοκαρισμένος καθώς θα υπάρξουν απρόσμενα νέα τα οποία δεν μπορείς εύκολα να διαχειριστείς.

Αιγόκερως
Αγαπημένε μου Αιγόκερε, θα διαπιστώσεις και μόνος σου ότι κάθε μέρα τα πράγματα θα πηγαίνουν ολοένα και καλύτερα – το θέμα είναι όμως να υποχωρήσει λίγο και η γκρίνια από πλευράς σου. Αυτή η περίεργη στασιμότητα που νιώθεις και το κάπως ξενέρωτο κλίμα, δεν βοηθάνε ιδιαίτερα. Όπως και να ’χει οι επόμενες μέρες είναι αρκετά καλές και ευνοϊκές. Θα έχεις σύντομα εξελίξεις σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο – τομείς ιδιαίτερα σημαντικοί για εσένα. Η επικοινωνία με φίλους και γνωστούς γίνεται πιο ανάλαφρη κάτι που σε απασχολούσε το τελευταίο διάστημα, οπότε χαλαρώνεις. Στα ερωτικά είσαι πιο θερμός με το ταίρι σου, ειδικά προς το τέλος της εβδομάδας. Εσύ που είσαι ελεύθερος δεν διστάζεις να κάνεις το πρώτο βήμα… γιατί άμα περιμένουμε από τους άλλους σωθήκαμε. Οικονομικά δεν είσαι ακόμα στα καλύτερά σου αλλά σίγουρα θα υπάρχει μία κάποια βελτίωση.

Υδροχόος
Αγαπημένε μου Υδροχόε, η προσπάθειά σου θα ανταμειφθεί σίγουρα αυτή την εβδομάδα όσον αφορά το επαγγελματικό επίπεδο, καθώς εστιάζεις αρκετά σε αυτό το κομμάτι χωρίς να αφήνεις το μυαλό σου να αφαιρείται, όπως το προηγούμενο διάστημα. Είσαι πιο συμβιβασμένος με την ιδέα ότι κάποια άτομα έχουν φύγει από τη ζωή σου, αλλά να ξέρεις πως έχουνε μείνει οι καλύτεροι! Στα οικονομικά σου παίρνεις κάποιες αποφάσεις όχι τόσο ριψοκίνδυνες, και αυτό μεταφράζεται ως αύξησης εσόδων. Στα ερωτικά σου είσαι έτοιμος να προχωρήσει στο επόμενο βήμα με το ταίρι σου, το οποίο ίσως είναι ένα παιδί, μια συγκατοίκηση, ένας γάμος. Για τους ελεύθερους Υδροχόους, προς τρο τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν τυχερές συναντήσεις.

Ιχθύες
Αγαπημένε μου Ιχθύ, δεν περνάς πολύ καλά το τελευταίο διάστημα καθώς βλέπεις σταδιακά κάθε μέρα να αλλάζει η ζωή σου, κάτι που αφορά διάφορους τομείς – ευτυχώς που είσαι Ιχθύς και προσαρμόζεσαι! Αυτή την εβδομάδα θα εστιάσεις περισσότερο στο κομμάτι της αυτοβελτίωσής σου, τουλάχιστον θεωρητικά γιατί πρακτικά πετάς αρκετό από τον χρόνο σου στο τι λέει και πιστεύει ο ένας και ο άλλος, και αυτό σε πάει πίσω. Οπότε, αν προσπαθείς να εστιάζεις μόνο στα ωφέλιμα θα έχεις μια πάρα πολύ ωραία εβδομάδα. Στα ερωτικά εσύ που δεν έχεις σχέση, ζεις τον απόλυτο, αιφνίδιο έρωτα – μη το πάρεις όλο αυτό στα σοβαρά αλλά πέρνα καλά και ζήσ’ το! Εσύ που είσαι σε σχέση, απολαμβάνεις ποιοτικό χρόνο με το αμόρε! Στα οικονομικά σου είσαι λίγο στενά αυτό το διάστημα, αλλά δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για έξτρα έσοδα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ