Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 24.11.2023

Ό,τι σε απασχολεί στο κομμάτι του σπιτιού σου, Αιγόκερε, σήμερα φαίνεται πως μπορείς να το τακτοποιήσεις με μια σχετική ευκολία

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Παρασκευής 24.11.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ, είσαι σε μια φάση που μπορεί να σε εξοργίζουν κάποια πράγματα στο επαγγελματικό σου, καθώς δε μπορείς να καταλάβεις τον τρόπο που λειτουργούν ορισμένα άτομα, από την άλλη όμως φαίνεται πως έχεις τη διάθεση να βάλεις όλα όσα νιώθεις σε μια σειρά! Να τα κρατήσεις υπό έλεγχο και να μην αφήσεις τον εαυτό σου να βγει εκτός ορίων και να επιβεβαιώσεις με τη συμπεριφορά σου διάφορα που ακούγονται… Σε δυσκολεύει αυτό σαν επιλογή αλλά και σαν διαδικασία, σε πιάνει όμως το πείσμα σου και δεν είσαι πρόθυμος να κάνεις πίσω! Μπορεί να το συζητήσεις με κάποια άτομα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα κάνεις πίσω… Και όλο αυτό μπορεί να φτάσει σε ένα σημείο υπερβολής όσο προχωρά η μέρα, καθώς δεν θα ξέρεις τι απόφαση να πάρεις για να χειριστείς κάποιες καταστάσεις!

Ταύρος
Μια πολύ καλή μέρα να συνεχίσεις τη δουλειά με τον εαυτό σου, Ταύρε! Να παρατηρήσεις πολύ προσεκτικά τον τρόπο που αντιδράς στα διάφορα γεγονότα και να βρεις μια ήπια λύση! Φυσικά, αυτό μπορεί να γίνει μέσα από μια διαδικασία η οποία θα μπορέσεις να καταλάβεις τα πράγματα που μπορεί να σε τριγκάρουν! Κάτι που θα το καταφέρεις αν δεν επιτρέψεις στο πείσμα και την ξεροκεφαλιά σου να τυφλώσουν τη λογική σου και να σε παθιάσουν σε βαθμό τοξικότητας… Είναι μια μέρα που νιώθεις την ενέργεια να βράζει μέσα  σου και η ανάγκη να την εκτονώσεις ίσως σε οδηγήσουν σε αρκετά παρορμητικές αποφάσεις… Ευτυχώς που οι φίλοι θα είναι εκεί, σταθερά να σε κρατήσουν και να προσπαθήσουν να σε κάνουν να δεις κάποια πράγματα πιο λογικά!

Δίδυμοι
Δίδυμε, η μέρα σε θέλει να ασχολείσαι πολύ με τις παρέες σου αλλά και με ομάδες στις οποίες μπορείς να συμμετάσχεις ενεργά και να κάνεις νέες γνωριμίες εκεί! Γνωριμίες που θα μπορέσουν να σου ανοίξουν νέες πόρτες ή που θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράματα πιο δυναμικά και αποφασιστικά! Προσοχή σε παρορμήσεις σήμερα! Στα επαγγελματικά σου έχεις την ευκαιρία σήμερα να βάλεις κάποια βασικά ζητήματα σε νέα, πιο γερά θεμέλια, πάνω στα οποία θα μπορέσεις παρακάτω να χτίσεις τους στόχους που έχεις κατά νου! Να θυμάσαι πως με τη συζήτηση μπορείς να καταφέρεις πολλά περισσότερα και αν μοιραστείς και κάποια δικά σου πράγματα με κοντινούς σου ανθρώπους, θα μπορέσεις να βρεις πιο άμεσα λύσεις! Απλά μην αφήσεις το συναίσθημα να βγει ωμό προς τα έξω…

Καρκίνος
Αυτό που σε ενδιαφέρει σήμερα περισσότερο, Καρκίνε, είναι πώς θα μπορέσεις να κεντρίσεις το ενδιαφέρον ανθρώπων - προϊσταμένων κυρίως - για να αναγνωριστεί η δουλειά σου! Όμως φαίνεται να σε ενδιαφέρει και το κομμάτι των στόχων σου, πάνω στους οποίους δουλεύεις με αρκετό μεράκι! Είναι μια μέρα που θα χρειαστεί να δεις πιο ψύχραιμα το κομμάτι της δουλειάς και της καθημερινότητας, καθώς υπάρχει μια ένταση και μια τάση να κινείσαι νευρικά και εριστικά! Είσαι όμως σε θέση να το μαζέψεις και να μιλήσεις με επιχειρήματα και αποδείξεις για να στηρίξεις τις θέσεις και τις απόψεις σου! Σήμερα θα έχεις μια πολύ σημαντική επαφή με φίλο ή άτομα από μια ομάδα που συμμετέχεις και θα σε βοηθήσει σημαντικά! Πρόσεξε όμως τον τρόπο που κινείσαι με τους συναδέλφους σου, καθώς υπάρχει μια ένταση, κυρίως από πλευράς σου!

Λέων
Σήμερα, Λέοντα, είναι μια μέρα που θέλεις να ασχοληθείς με νέα πράγματα, να οργανώσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να έρθεις σε επαφή με κάποια πράγματα που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σου! Έχεις τη διάθεση να αλλάξεις τη στάση σου απέναντι σε πολύ συγκεκριμένα κομμάτια, που σε ρίχνουν ψυχολογικά και σε κάνουν να νιώθεις μια έντονη συναισθηματική πίεση… Θέλεις να βγάλεις προς τα έξω τον δημιουργικό σου εαυτό, κάτι που που δεν το επιτρέπει το πρόγραμμα και η καθημερινότητά σου… Οι υποχρεώσεις και τα πρέπει να έχεις να ικανοποιήσεις, σε φέρνουν πολύ εύκολα στα όρια σου - τα οποία και θα ξεπεράσεις - γιατί συνειδητοποιείς πως δεν υπάρχει διαθέσιμος χρόνος μέσα στη μέρα για όλα όσα θέλεις να κάνεις! Εφόσον θα ξοδέψεις περισσότερο χρόνο στη δουλειά σου, φρόντισε να εκμεταλλευτείς όσο καλύτερα μπορείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν αυτές τις μέρες, αρχής γενομένης από σήμερα!

Παρθένος
Η μέρα σήμερα, Παρθένε, έχει έντονο το στοιχείο των οικονομικών τακτοποιήσεων! Υπάρχουν ζητήματα προς εφορίες, τράπεζες και λογιστές που θα χρειαστεί να προσέξεις αρκετά και να εκμεταλλευτείς πόλεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, προκειμένου να τα δρομολογήσεις και να κλείσουν το επόμενο διάστημα! Κάποια πράγματα στο σπίτι ή μια συζήτησης με την οικογένειά σου θα σου δημιουργήσουν μια ένταση και μια νευρικότητα, που θα δημιουργηθεί πιθανότατα από τον πιο ανούσιο λόγο! Όμως στην επιφάνεια θα βγουν αρκετά…Τέλος, κάποιες επαφές με άτομα που έχουν δυνατές γνωριμίες θα σε βοηθήσουν να τακτοποιήσεις κάποια ζητήματα που μπορεί να σε ταλαιπωρούν εύκολα και σχετικά άμεσα! Προσπάθησε να μην υπερπροβάλλεις τον εαυτό σου προς τα έξω!

Ζυγός
Σήμερα είναι μια καλή μέρα να ξεκαθαρίσεις κάποια βασικά πράγματα με τους συνεργάτες σου, Ζυγέ! Το κλίμα στη δουλειά φαίνεται ιδανικό για να μπουν όρια και. Α ξεκαθαρίσεις μέχρι ποιο σημείο δέχεσαι στην πλάκα και από πού αρχίζει και σοβαρεύει το πράγμα… Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις κάποια οικονομικά ζητήματα - τύπου εφορία - και να μπορέσεις να χαλαρώσεις για λίγο από αυτό το άγχος! Και σήμερα θα δώσεις λίγο παραπάνω έμφαση στην επικοινωνία με τους άλλους, όπως επίσης θα παρατηρήσεις κάποια αλλαγή προς το θετικό στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι και διαχειρίζεσαι τα διάφορα που παρατηρείς γύρος σου! Προσπάθησε να μην επιτρέψεις στην ένταση που υπάρχει στο σπίτι να σε κάνει να βγεις εκτός ορίων ή να κάνεις πράγματα που δε θα έκανες όντας ψύχραιμος!

Σκορπιός
Και ενώ προσπαθείς να βάλεις σε μια σειρά το κομμάτι της δουλειάς σου, Σκορπιέ, κάτι που το καταφέρνεις κουτσά στραβά, βλέπεις το πράγματα στρώνει και κάπως ηρεμείς σε αυτό… Αυτό που θα χρειαστεί να δεις πιο προσεκτικά από σήμερα, αλλά και για τις επόμενες μέρες, είναι το οικονομικό σου! Ξαφνικά έξοδα και σπατάλες εκτός πλάνων θα φέρουν μια κάποια ένταση… Πέρα από αυτό, σήμερα είσαι σε μια φάση που θέλεις να ξεκαθαρίσεις μέσα στο κεφάλι σου τι είναι παραγωγικό και ωφέλιμο για εσένα και τι είναι τοξικό για την διάθεση σου, επομένως να το πετάξεις έξω από τις συνήθειες σου!  Επίσης, κάτι καλό φαίνεται πως θα προκύψει στο κομμάτι των συνεργασιών. Μπορεί να υπάρχει και μια υπερβολική διάθεση-ατμόσφαιρα στη σχέση σου, κάτι που ναι μεν σου αρέσει, αλλά δυσκολεύεσαι να το διαχειριστείς με ψυχραιμία…

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, είναι μια μέρα που ευνοεί την προσωπική σου έκφραση, τα νέα ξεκινήματα αλλά και το φλερτ! Ειδικά αν είσαι ελεύθερος, το απολαμβάνεις δίχως ενοχές! Καλά, όχι ότι άμα είσαι σε σχέση δε θα το κάνεις… Απλά κατάλαβες ρε παιδί μου! Η κατάσταση στο σπίτι επανέρχεται υπό έλεγχο και μπορείς να δεις τι χρειάζεται να κάνεις, αλλά και ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσεις! Άλλωστε, από σήμερα έχεις μια ενέργεια που θα χρειαστεί να εκτονώσεις, και σήμερα το δημιουργικό φαίνεται να είναι το πιο σωστό-αποτελεσματικό μονοπάτι για σένα! Προσοχή στη λογοδιάρροια που μπορεί να σε πιάσει, και να θυμάσαι πως όλα δεν είναι;ι χαβαλές… Επίσης υπάρχουν κάποια όρια, τα οποία καλό θα είναι να τα σέβεσαι! Αλλά το σου λέω τώρα ε…!

Αιγόκερως
Ό,τι σε απασχολεί στο κομμάτι του σπιτιού σου, Αιγόκερε, σήμερα φαίνεται πως μπορείς να το τακτοποιήσεις με μια σχετική ευκολία! Αρχικά, έχεις την τάση να μιλήσεις για πράγματα που σε απασχολούν ψυχολογικά-συναισθηματικά τις τελευταίες ημέρες καίει ημέρες και  θέλεις κιόλας να τα βγάλεις από μέσα σου! Θα υπάρξει ένα εσωτερικό δίλημμα μέσα στη μέρα για το αν πρέπει να μιλήσεις για κάποια από τα ζητήματα που σε απασχολούν ή αν είναι καλύτερα να διατηρήσεις το προσωπείο σου και να συνεχίσεις να φαίνεσαι σκληρός και ικανός να καταφέρεις τα πάντα ψυχρά και κυνικά! Άλλωστε, έτσι καταφέρνεις να διατηρείς Ρόνι απόλυτο έλεγχο, και αυτό είναι που δε νοιάζει αρκετά σήμερα. Αυτό που σήμερα είναι ένα δυνατό σου χαρτί, είναι το γεγονός ότι τα επιχειρήματά σου έχουν γερή βάση και δύσκολα ανατρέπονται…

Υδροχόος
Σήμερα Υδροχόε, είσαι σε μια φάση που θέλεις να επικοινωνήσεις, να συζητήσεις και να μιλήσεις για τα ενδιαφέροντά σου με φίλους! Έχεις μια κοινωνική διάθεση, θέλεις να μειώσεις τις αποστάσεις που προέκυψαν χτες και να βελτιώσεις με κάθε τρόπο την κατάσταση και το κλίμα που έχει δημιουργηθεί! Μέσα από μια ανάλυση των καταστάσεων, σήμερα μπορεί να θελήσεις να βάλεις σε μια σειρά το οικονομικό σου και να ασχοληθείς ουσιαστικά την εξοικονόμηση κάποιων χρημάτων! Ακόμα κι αν δεν είναι του χαρακτήρα σου ή της δυναμικής σου αυτό το κομμάτι…Σήμερα μπορεί να δεις την κατάσταση στο σπίτι να βελτιώνεται κάπως, αν και τα νεύρα σου είναι τσίτα και η ψυχολογία σου κάπως τεταμένη! Θέλεις όμως να το συζητήσεις και να βρεις μια λύση με ηρεμία, παρά να κάνεις χαμό… Κάπου σε έχει κουράσει κιόλα αυτό!

Ιχθύες
Η μέρα, Ιχθύ, έχει να κάνει πολύ με το οικονομικό σου κομμάτι… Φαίνεται πως αντιλαμβάνεσαι την ανάγκη να βάλεις σε μια σειρά κάποια πράγματα για να μπορέσεις να το βελτιώσεις και να χαλαρώσεις λίγο από αυτό το άγχος! Μπορεί μέσα στη μέρα να νιώσεις ένα περίεργο πράγμα και να νιώσεις πως υπάρχει ένα δίλημμα μες σου σχετικά με το αν πρέπει να επενδύσεις οικονομικά πάνω σε κάποια πράγματα που θα σε προωθήσουν επαγγελματικά ή αν θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με την διαχείριση του οικονομικού σου για να μην ξεφύγεις! Είσαι σε μια φάση και σήμερα που μπορείς να συζητήσεις κάποια επαγγελματικά σου θέματα με μια σχετική άνεση, κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει σημαντικά σήμερα! Μπορεί κάποια πράγματα να σε βγάλουν εκτός εαυτού σήμερα αν έχεις ενεργή συμμετοχή σε ομάδες, καθώς υπάρχουν διάφορα -τύπου παιχνίδια ελέγχου - που δεν αντέχεις…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ