Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Παρασκευής 10.11.2023

Έχεις μία ιδιαίτερη διάθεση να περάσεις λίγο χρόνο στο σπίτι σου, Καρκίνε

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Παρασκευής 10.11.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα αισθάνεσαι την ανάγκη να ασχοληθείς λίγο πιο ουσιαστικά και με έναν πιο ρομαντικό τρόπο – όσο μπορείς δηλαδή – με το κομμάτι της σχέσης σου, Κριέ! Είναι μία μέρα που θέλεις να δώσεις λίγο περισσότερο χρόνο στο αμόρε και να επενδύσεις σε πιο ουσιαστικές και όμορφες στιγμές. Επίσης, έχεις την ανάγκη να νιώσεις μία ηρεμία και στο χώρο της δουλειάς, καθώς το κλίμα με τους συνεργάτες δεν είναι και το καλύτερο το τελευταίο διάστημα… Αυτό που φαίνεται να σε βασανίζει σε σημαντικό βαθμό σήμερα είναι ο τρόπος με τον οποίον θα χρειαστεί να βάλεις όρια… Ειδικά αν στο χώρο σου υπάρχουν δυναμικά άτομα, τα οποία βγάζουν προς το πρόσωπό σου έναν ανταγωνισμό… Μπορεί βέβαια να χρειαστεί να βάλεις κι εσύ όρια στον εαυτό σου, καθώς ο ανταγωνισμός αυτός μπορεί να προέρχεται από εσένα τον ίδιο!

Ταύρος
Σήμερα παρατηρείς το πόσο πολύ σου αρέσει το κλίμα που διαμορφώνεται στο χώρο της δουλειάς σου, Ταύρε! Υπάρχει μια ωραία επαφή με τους συναδέλφους, η επικοινωνία γίνεται πιο ήπια και με πιο ευγενικό τρόπο, κάτι που κι εσένα σε κάνει πιο πρόθυμο να συνεργαστείς αλλά και να αναπτύξεις περαιτέρω σχέσεις! Αυτό που θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή σήμερα είναι τα άτομα με τα οποία θα επιλέξεις να αναπτύξεις αυτές τις περαιτέρω σχέσεις… Υπάρχουν σημάδια, τα οποία χρειάζεται να παρατηρήσεις πολύ προσεκτικά και να έχεις τα μάτια σου ορθάνοιχτα, τα οποία σε προϊδεάζουν για το πώς θα είναι το παρακάτω! Μικρές εντάσεις, άτομα που χρειάζονται περισσότερα όρια απέναντι σου, προκειμένου να μην υπάρξουν σημαντικές συγκρούσεις μελλοντικά είναι μερικές από τις ιδέες που πρέπει να έχεις κατά νου σήμερα!

Δίδυμοι
Σήμερα ημέρα σε θέλει να έχεις μία ιδιαίτερη έμπνευση, Βιβή μου! Νιώθεις πως ξεκολλάς, πως οι ιδέες σου είναι εύκολο πραγματοποιήσιμες και αυτό σου δίνει ένα παραπάνω κίνητρο για να προχωρήσεις ενεργά στην υλοποίηση τους! Είναι μία μέρα που σου δίνει ένα κίνητρο και μία θετική σκέψη! Μέσα στην ημέρα όμως υπάρχουν και κάποια περιστατικά, στο χώρο της δουλειάς πιθανότατα, τα οποία θα σου δημιουργήσουν ένα δίλημμα… Μπορεί να χρειαστεί να θυσιάσεις αυτή την καλλιτεχνική έκφραση που θέλεις να εκδηλώσεις σήμερα για να ενισχύσει τη θέση σου και τις προοπτικές της εξέλιξης σου μέσα στη δουλειά… Κάτι αρκετά σκληρό για εσένα, καθώς έχεις ανάγκη αυτή την ελευθερία έκφρασης, όμως υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες επαγγελματικές, οι οποίες σου παρουσιάζονται μετά από αρκετό καιρό και μετά από αρκετές δυσκολίες… Επομένως, χρειάζεται να τα βάλεις όλα κάτω και να τα εξετάσεις πιο προσεκτικά σήμερα…!

Καρκίνος
Έχεις μία ιδιαίτερη διάθεση να περάσεις λίγο χρόνο στο σπίτι σου, Καρκίνε! Να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να χαλαρώσεις μετά από μία έντονη μέρα! Πέρα από αυτό, σήμερα σε πιάνει και η επιθυμία να διαμόρφωσης κάπως διαφορετικά το σπίτι! Να αλλάξεις την διακόσμηση, να δώσεις πιο γλυκές νότες που θα ελαφρύνουν την ατμόσφαιρα και θα κάνουν πιο ζεστό το κλίμα! Που φαίνεται να σε ζορίζει σημαντικά σήμερα είναι ο τρόπος με τον οποίον σκέφτεσαι τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, τα ξεκινήματα που πρέπει να κάνεις και την δύναμη που πρέπει να βάλεις σε αυτό το κομμάτι! Σε αγχώνουν οι ευθύνες, κουράζεσαι λίγο περισσότερο που σκέφτεσαι και μόνο το τι πρέπει να κάνεις, με αποτέλεσμα κάπου να δημιουργείται ένα άγχος αρκετά σημαντικό για εσένα.

Λέων
Σήμερα σκέφτεσαι πως πρέπει να χαλαρώσεις λίγο τον τρόπο με τον οποίον μιλάς στους άλλους, Λέοντα… Βγαίνει από μέσα σου μία αυθόρμητη γλυκύτητα και ένας πιο ευγενικός τρόπος προσέγγισης, τόσο των καταστάσεων όσο και των ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω σου ή ακόμα και αυτοί που ζητούν την βοήθεια σου! Ωστόσο, μέσα στο μυαλό σου συνεχίζουν να επικρατούν διάφορα σενάρια που σου δημιουργούν ένα άγχος και μία πίεση, την οποία δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς… Πιθανότατα σήμερα να σκέφτεσαι πως κάποια όρια έπρεπε να Μπουν εδώ και πολύ καιρό, κάτι που πλέον δεν μπορεί να γίνει… Τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που έχουν εξελιχθεί οι συγκεκριμένες καταστάσεις! Έτσι θα βρεθείς λίγο σε μία κατάσταση, στην οποία θα χρειαστεί να δείξεις ή θα χρειαστεί να καταλάβεις καλύτερα ποιος έχει τον κυρίαρχο ρόλο μέσα στο σπίτι…

Παρθένος
Αυτό που φαίνεται να ταλαιπωρεί το μυαλό σου σήμερα, Παρθένε, είναι ένα δίλημμα ανάμεσα στο αν πρέπει να ξοδέψεις χρήματα για την καλοπέραση σου και την προσωπική σου χαρά και ευχαρίστηση ή αν είναι καλύτερα να δώσεις λίγο περισσότερη βάση πιθανότατα σε μια πιο προσεγμένη διατροφή… Προφανώς και είναι πιο δυνατό το θέλω σου για χαλάρωση και κάποιες στιγμές απόλαυσης, ειδικά μετά από μία περίοδο έντονων και πιεστικών καταστάσεων! Είναι όμως και το κομμάτι του σπιτιού και της οικογένειας που αρχίζεις και έχεις κάπως πιο έντονο από σήμερα. Το μυαλό σου στρέφεται γύρω από συζητήσεις που νομίζεις πως πρέπει να γίνουν, επομένως αντιλαμβάνεσαι πως από σήμερα ξεκινά μία φάση σεναρίων και προετοιμασίας για να αντιμετωπίσεις την οποιαδήποτε πιθανή έκφανση ακολουθήσει!

Ζυγός
Άλλη μία μέρα, Ζυγέ, που το πράγμα φαίνεται να είναι μπερδεμένο, αρκετά ανάμεικτο από καταστάσεις! Από τη μία, έχεις μία πολύ όμορφη αίσθηση για το πως πρέπει να κοιμηθείς, φαίνεται πως ξέρεις τι πρέπει να πεις για να πάρεις αυτό που θέλεις και να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Η πιθανότητα όμως να χαλάσουν τα πλάνα σου αλλά και η διάθεση σου από ένα δίλημμα που θα σου θέσει ένα γυναικείο πρόσωπο στον κύκλο σου, και συγκεκριμένα στο χώρο της δουλειάς σου, είναι ένα εξίσου ισχυρά πιθανό σενάριο! Τέλος, το γεγονός ότι προσπαθείς να περιορίσεις με νύχια και με δόντια τα έξοδα σου, κάτι το οποίο δεν μπορείς να καταφέρεις, επειδή ξοδεύεις για να περιποιηθείς την εμφάνιση σου, είναι κάτι που θα σε ζορίσει παρακάτω… Τα πράγματα στο σπίτι παραμένουν σε μία σχετικά έντονη κατάσταση, η οποία όμως είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμη σήμερα.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, είναι μία ωραία μέρα για να περιποιηθεί στον εαυτό σου! Να τον φροντίσεις, να τον κανείς χαρούμενο και να ακούσεις όλα αυτά που έχει να σου πει! Ασχολείσαι με πράγματα που σε κάνουν χαρούμενο, που κρατούν το κεφάλι σου απασχολημένο, μακριά από Δευτέρα σενάριο και περίεργες σκέψεις… Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξεις είναι πως σήμερα θα σου γεννηθεί ένα δίλημμα… Ένα δίλημμα που μπορεί να σου τεθεί και από εξωτερικούς παράγοντες! Πιθανότατα, από άτομα με τα οποία έχεις κάνει συζητήσεις για επαγγελματικά ζητήματα. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, να μην απαντάς σε ό,τι ακούς και πρόσεχε την υγεία σου! Πολύ σημαντικό αυτό σήμερα!

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, είναι μία μέρα που έχεις μία ιδιαίτερη κοινωνικό! Από αυτές τις παλιές καλές στιγμές, που έβγαινες έξω και γνώριζες τον κόσμο όλο χωρίς να σε νοιάζει κάτι! Μία διάθεση Συκαμιά εύκολα προσιτό, καθώς το φλερτ και η επιθυμία που έχεις για αυτό, είναι ολοφάνερο! Εσύ που είσαι σε σχέση, επιλέγεις σήμερα να βρεθείς με το αμόρε σου και να βγείτε παρέα έξω, να κάνετε βόλτες και να περάσετε χρόνο μαζί! Καλό θα ήταν σήμερα να μην υπογράψεις τίποτα που έχει να κάνει με συμβόλαιο σπιτιού ή να ξεκινήσεις την οργάνωση της μετακόμισης σου… Θα σε ζορίσει ακόμα περισσότερο και πιθανότατα να μην έχει την εξέλιξη που θέλεις! Υπάρχουν πολλά παρασκηνιακά πράγματα, που θα βγουν στην πορεία και θα μετανιώσεις για την επιλογή… Εξέτασε καλύτερα τα δεδομένα σου και μη βιάζεσαι!

Αιγόκερως
Σήμερα, Αιγόκερε, νιώθεις μία ιδιαίτερη χαρά, καθώς κυνηγάς περισσότερο τα όνειρά σου και προσπαθείς να βρεις τρόπους για να τα δεις να εκπληρώνονται ακόμα πιο γρήγορα! Τρόπος που τα προσεγγίζεις είναι πιο απλός, δείχνει μία λεπτότητα και η ενασχόλησή σου με τις λεπτομέρειες μπορεί να χαρακτηριστεί σχεδόν καλλιτεχνική σήμερα! Αυτό που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή είναι ο τρόπος με τον οποίον επικοινωνείς, κυρίως με τις παρέες και τους φίλους, καθώς από εκεί προκύπτει μία ένταση, την οποία δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς ψύχραιμα… Καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην απαντάς οι προκλήσεις και εριστικές φράσεις που σε νευριάζουν σε δευτερόλεπτα! Συγκεντρώσου και εκμεταλλεύσου αυτή την θετική διάθεση που έχεις σήμερα, χωρίς να επιτρέπει σε κανέναν και τίποτα να σου χαλάσει τη μέρα!

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, έχεις μία διάθεση να συζητήσεις πράγματα φιλοσοφικά, πράγματα που σου αρέσουν και που νιώθεις πως κάθε φορά διευρύνονται οι ορίζοντες σου! Είναι μία μέρα που έχεις διάθεση να νιώσεις μια χαλάρωση, να βρεις πράγματα που θα σε διασκεδάσουν και που θα σε ξεκουράσουν από την έντονη καθημερινότητα! Αυτό που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, και συνεχίζει να μην το τακτοποιείς είναι το οικονομικό σου πλάνο! Γενικά, κάνεις πολλές απερίσκεπτες κίνησης, τις οποίες σκέφτεσαι ετεροχρονισμένα… Προσπαθείς να σκεφτείς ένα γρήγορο κέρδος, το οποίο στην ουσία μοιάζει περισσότερο με χασούρα… Σήμερα λοιπόν θα πρέπει να σκεφτείς τι πρέπει να περιορίσεις για να μπορέσεις να το βελτιώσεις! Επίσης, μην προσπαθήσεις να έρθεις σε αντιπαράθεση με γυναίκες, ιδιαίτερα αν έχουν θέση εξουσίας, καθώς δεν θα κερδίσεις!

Ιχθύες
Σήμερα φαίνεται να ξυπνά μέσα σου κάτι πιο βαθύ και πιο σεξουαλικό, Ιχθύ! Πιθανότατα ναι κάνε υπομονή με άτομα που έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον σου εδώ και καιρό και σήμερα πλέον περνάς στην αντεπίθεση με ευθείες σπόντες για το θέμα αυτό! Θα υπάρχουν στιγμές και μέσα στην ημέρα που θα νιώσεις πως πιθανότατα να το έχεις παρακάνει κάτι που μπορεί να γύπες είναι νιώσεις ενοχές για το ενδεχόμενο να έφερες σε δύσκολη θέση τον άλλον… Το σημαντικό είναι πως σήμερα φαίνεται να θέτεις έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο, των οποίων κλειδώνεις και δεν έχεις σκοπό να αφήσεις ήσυχο…! Δώσε βάση στις γυναίκες που βρίσκονται στον κύκλο σου, καθώς σήμερα θα προσπαθήσουν να σου επιβάλουν κάποια πράγματα που εσένα δεν σου αρέσουν καθόλου! Επίσης φρόντισε να κάνεις ξεκάθαρο ότι θέλεις, προς πάσα κατεύθυνση, χωρίς όμως να γίνεις επιθετικός!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ