Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 11.10.2023

Η μέρα σου είναι λίγο περίεργη σήμερα, Λέοντα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τετάρτης 11.10.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα, Κριέ, παρατηρείς πως υπάρχουν κάποια ζητήματα στη δουλειά σου που σε βγάζουν κάπως πιο εύκολα εκτός εαυτού… Πράγματα που σε φτάνουν από 0 στο 100 σε κλάσματα δευτερολέπτου! Και ενώ εστιάζεις αρχικά σε αυτά που σου ανάβουν τα λαμπάκια, εσύ επιλέγεις να θυμώσεις και να το ξεσπάσεις, θεωρώντας πως θα τελειώσει εκεί το θέμα. Κάτι που φυσικά δεν πηγαίνει έτσι… Η μέρα έχει μια παράξενη ενέργεια που δημιουργεί ή φέρνει μπροστά σου εντάσεις στα καλά καθούμενα! Το πιθανότερο είναι πως οι εντάσεις αυτές προέρχονται από τους συνεργάτες σου… Λάθος κινήσεις, απαντήσεις που τις εκλαμβάνεις ως ειρωνικές, παρεμβάσεις σε θέματα δικής σου αρμοδιότητας είναι κάποια από τα περιστατικά που μπορεί να σε κάνουν μπαρούτι σήμερα…!

Ταύρος
Σήμερα υπάρχουν κάποιες διακυμάνσεις στο κομμάτι της δουλειάς σου, Ταύρε, οι οποίες σχετίζονται με τον τρόπο με τον οποίον μπορείς να δουλέψεις. Να βγάλεις το δημιουργικό σου κομμάτι πάνω στο επαγγελματικό σου αντικείμενο! Οι πολλές ευθύνες που σου ανατίθενται, χωρίς να υπάρξει προηγουμένως κάποια συζήτηση – συνεννόηση, σου δημιουργούν μία νευρικότητα! Και αυτό γιατί αφενός σε βγάζουν από το πρόγραμμα σου και αφετέρου σε περιορίζουν σημαντικά! Έτσι, σήμερα νιώθεις πως έχει φτάσει η στιγμή να διεκδικήσεις χρόνο και το χώρο μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον για να κινείσαι με μεγαλύτερη ελευθερία , για να βγάλεις τον καλλιτεχνικό σου εαυτό και με τον προσαρμόσεις στο επαγγελματικό σου αντικείμενο! Έτσι θα μπορέσεις να εκτόνωση και την εσωτερική σου με ένταση, χωρίς να κάνεις τον χαμό που είχες σε πρώτο πλάνο…!

Δίδυμοι
Σήμερα, Δίδυμε, θεωρείς πως είναι μία μέρα όπου χρειάζεται να είσαι αρκετά προσεκτικός με τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεσαι και αναλύεις κάποια πράγματα… Νιώθεις πολύ ευαίσθητος και υπάρχει πιθανότητα να πάρεις προσωπικά πολλά από αυτά που ακούς, χωρίς να σε αφορούν άμεσα! Θα ακούσεις πράγματα σήμερα που μπορεί να πυροδοτήσουν – πατήσουν πολλά από τα κουμπάκια σου… Πράγματα που θα ξυπνήσουν ένα κομμάτι του εαυτού σου που προσπαθείς να κρατήσεις μακριά από την επιφάνεια, προκειμένου να μη χαλάσεις την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσένα! Έτσι λοιπόν, σήμερα παίζει πολύ μία έντονη έκρηξη – συναισθηματική εκτόνωση! Θα μπορούσες να το εκτονώσεις καλύτερα στο σεξουαλικό κομμάτι, και να χαλαρώσεις αρκετά. Η επιλογή όμως είναι δική σου!

Καρκίνος
Σήμερα, Καρκίνε, εξακολουθείς να σκέφτεσαι πολύ! Μέσα στην ανάλυση των γεγονότων που κάνεις, δίνεις ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες και πάλι! Σήμερα είσαι σε μία φάση που παρατηρείς τον πόσο πολύ σε έχουν αλλάξει οι συνεργασίες που έχεις κάνει τα τελευταία χρόνια καθώς επίσης και ισχύει που έχει συνάψει! Το μαζί είναι κάτι που έχει αλλάξει την ψυχοσύνθεσή σου σε μεγάλο βαθμό, και παρατηρώντας την αλλαγή που έχει συμβεί πάνω σου δημιουργείται μία ένταση! Νεύρα πιστεύοντας πως οι άνθρωποι που πέρασαν από τη ζωή σου, είτε σαν συνεργάτες είτε σαν σύντροφοι – αμόρε, προσπάθησαν να σε αλλάξουν. Τα κατάφεραν, όχι όμως προς το σημείο που ήθελαν εκείνοι… Και σήμερα, κάνοντας αυτή την συνειδητοποίηση, βρίσκεις το θάρρος να παραδεχτείς στον εαυτό σου κάποια πράγματα! Πράγματα πολύ βασικά για την ψυχολογία σου!

Λέων
Η μέρα σου είναι λίγο περίεργη σήμερα, Λέοντα… Καλά, θα μου πεις τώρα πως οι προηγούμενες ήταν καλύτερες… Γενικά φαίνεται πως διανύεις μία περίοδο η οποία είναι αρκετά έντονη και απαιτητική! Απαιτητική σε δουλειά, τόσο με τον εαυτό σου όσο και με τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σου. Απαιτητική όμως και σε χρόνους! Σήμερα λοιπόν είναι μία μέρα που θα θελήσεις να διεκδικήσεις χρήματα που σου οφείλουν! Μπορεί από την άλλη να χρειαστεί να υπερασπιστείς τις προσωπικές σου αξίες απέναντι σε απόψεις – κριτικές – επιθετικές φράσεις που θα ακούσεις! Όλο αυτό φυσικά σου δημιουργεί μία ένταση την οποία και θέλεις να εκτονώσεις! Το πιθανότερο είναι πως θα ξεσπάσεις στη δουλειά και θα το εκφράσεις μέσα από την εργασιοθεραπεία. Περισσότερο για να ξεχαστείς και να αποφύγεις - προς το παρόν τουλάχιστον - τις συγκρούσεις!

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, υπάρχει μία ένταση αρκετά μεγάλη που, αν δεν την διαχειριστείς σωστά και σε λογικά πλαίσια, θα σου δημιουργήσει αρκετά θέματα! Συνεχίζεις να νιώθεις αυτό το θάρρος και την εσωτερική δύναμη να οργανώσεις όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου! Έτσι λοιπόν σήμερα φαίνεται πως θα αναλάβεις δράση, αποδεχόμενος τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν! Όμως, Ακολουθώντας αυτό που έχεις στο μυαλό σου κατά γράμμα και δεν παρεκκλίνεις από το στόχο σου, θα έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς στο 100%! Επίσης, σκεπτόμενος όλα όσα έχουν συμβεί το προηγούμενο διάστημα και το βαθμό στον οποίο έχουν επηρεάσει τόσο την καθημερινότητα σου και το συναισθηματικό σου κομμάτι, σήμερα σε πιάνει μία τρέλα! Μία ακόμα ένταση και μία ανάγκη να ξεσπάσεις! Κάτι που επίσης πρέπει να κάνεις μέσα σε λογικά πλαίσια – όσο μπορείς τουλάχιστον…

Ζυγός
Ενώ προσπαθείς να κρατήσεις μία χαρούμενη διάθεση μπροστά στους άλλους, Ζυγέ, τόσο το αντίθετο ισχύει για εσένα σήμερα… Έχεις μία διάθεση να δράσεις παρασκηνιακά – είτε δημιουργώντας ίντριγκες από το πουθενά είτε προσπαθώντας να βρεις ψύλλους στα άχυρα. Αυτό που φαίνεται να θέλεις να πετύχεις είναι να ρίξεις άδεια για να πιάσεις γεμάτα… Το ψάρεμα είναι μία τεχνική, την οποία μέσα από τον ευγενικό σου τρόπο, την έχεις πολύ εύκολη… Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξεις είναι να χειριστείς σωστά αυτά που θα μάθεις, χωρίς να προβείς σε παρορμητικές κινήσεις και εκρήξεις στα καλά καθούμενα! Έχεις την ικανότητα να φοράς το προσωπείο σου και να ξεγελάς με μεγάλη ευκολία τους άλλους… Σήμερα είναι μία μέρα που χρειάζεται να διατηρήσει την ψυχραιμία σου. Επομένως, το προσωπείο αυτό είναι αναγκαίο!

Σκορπιός
Ενώ έχεις αρκετό κόσμο γύρω σου, Σκορπιέ, που έχει τη δυνατότητα και τη θέληση να σε βοηθήσει και να σε στηρίξει σε αυτά τα ζόρια που μπορεί να περνάς αυτή την περίοδο, εσύ επιλέγεις να δράσεις μόνος σου! Είτε για να μη γίνεις φόρτωμα στους άλλους, είτε για να μην έχεις κάποια υποχρέωση αργότερα… Αναλύοντας όλα αυτά μέσα στο κεφάλι σου, δημιουργείς σκέψεις οι τούρτες για τους φίλους σου… Σκέψεις που, ναι, μπορεί να κάνεις, δεν περίμενες όμως ότι θα έφτανε και στο κομμάτι της παρέας σου! Πιθανότατα, κάτι έχουν πιάσει οι κεραίες σου και σε έχουν βάλει σε μία διερευνητική διαδικασία. Ψάχνεις να βρεις πράγματα που θα επιβεβαιώσουν τις σκέψεις σου! Θεωρείς πως υπάρχει ένα αρκετά έντονο παρασκήνιο, το οποίο δεν είναι σε αφήνει σε ησυχία… Μήπως όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο υπερβολικά όσο πιστεύεις;

Τοξότης
Υπάρχουν πολλά σαν επαγγελματικές σκέψεις μέσα στο κεφάλι σου, Τοξότη! Οι συνθήκες και οι ανάγκες σου όμως σε αναγκάζουν να της παραμερίσεις για σήμερα… Αυτό όμως συμβαίνουν μόνο κατά το διάστημα μέσα στην ημέρα κατά το οποίο εσύ δουλεύεις! Το γεγονός ότι θέλεις να πας παρακάτω, να εξελιχθείς επαγγελματικά και να έχεις τις απολαβές που σου αξίζουν, είναι κάτι που κυριαρχεί μέσα στην ημέρα και σε βάζει σε διάφορες σκέψεις… Η πιο ακραία μπορεί να είναι η παραίτηση ή η ξαφνική μετανάστευση - είσαι ικανός και για τα δυο, το ξέρουμε - και η πιο ψύχραιμη είναι να βρεις κάτι διαφορετικό, όχι απαραίτητα στο ίδιο αντικείμενο… Γενικά σήμερα αντιλαμβάνεσαι πως, πιθανότατα οι προσωπικές σου αξίες και οι επαγγελματικοί σου στόχοι δεν συνάδουν! Τουλάχιστον όχι στο 100%, όπως πίστευες… Και αυτό σου στοιχίζει!

Αιγόκερως
Καθώς προσπαθείς να εκτονώσεις την ένταση και την ορμητική δύναμη που νιώθεις μέσα σου, όσο πιο εποικοδομητικά μπορείς, προσπαθείς σήμερα, Αιγόκερε, να δώσεις μία επέκταση σε ένα επαγγελματικό σου πλάνο! Προσπαθείς να αντιμετωπίσεις φιλοσοφικά κάποιους προβληματισμούς που προκύπτουν, χωρίς να σου δημιουργήσουν ιδιαίτερο θέμα! Η άποψή σου να τα αντιληφθείς ως μαθήματα, είναι κάτι που μπορεί να σε πάει ένα βήμα παρακάτω, χωρίς να ανακόψει σημαντικά την ταχύτητα με την οποία κινείσαι! Και παρά το γεγονός πως η υπομονή που χρειάζεται να κάνεις λειτουργεί αντίστροφα στην ψυχολογία σου, φορτίζοντάς σε συναισθηματικά, παλεύεις μέσα σου για να μην αφήσεις όλο αυτό το έντονο πράγμα να βγει προς τα έξω! Δεν είναι σίγουρο πως θα τα καταφέρεις όμως…

Υδροχόος
Σκέψεις πολλές τριγυρίζουν στο κεφάλι σου, Υδροχόε! Καταστάσεις που φέρνουν στην επιφάνεια κρυμμένα συναισθήματα, ο φόβος της εγγύτητας που, από εχθές, σε βασανίζει αρκετά και προσπαθείς να εξομαλύνεις αυτό το βασανιστήριο, δίνουν σήμερα μία έντονη διάθεση στη μέρα σου! Η ψυχολογία σου είναι αρκετά τεταμένη, καθώς αντιλαμβάνεσαι κι εσύ ο ίδιος πως δεν είναι και λίγα αυτά που έχεις περάσει το προηγούμενο διάστημα… Επομένως, το οτιδήποτε έχει την ικανότητα να σε φορτίσει συναισθηματικά και σήμερα λειτουργεί σαν κερασάκι στην τούρτα… Το γεγονός όμως ότι έχεις το θάρρος να εκφράσεις – έστω και με τους δικούς σου ανθρώπους – αυτά τα οποία παρατηρείς και αντιλαμβάνεσαι είναι μία ένδειξη φάρους που σήμερα θα σε βοηθήσει σημαντικά!

Ιχθύες
Σήμερα φαίνεται πως προσπαθείς να βρεις μία λύση στο κομμάτι «σχέση», Ιχθύ… Προσπαθείς να βρεις έναν τρόπο να βελτιωθεί η κατάσταση και παράλληλα να ανακτήσεις το ενδιαφέρον σου για το αμόρε! Δεν ξέρω τι μπορεί να σε έχει βρει η της συζήτησης να έχεις κάνει και να αλλάξει λίγο η σκέψη σου για τη σχέση σου, όμως σήμερα θα δοκιμάσεις να δώσεις κάποια δεύτερη ευκαιρία… Μπορεί να το κάνεις με μισή καρδιά, το κάνεις όμως! Γενικά, μπορεί να χρειάζεσαι κάτι παραπάνω στο ερωτικό κομμάτι και να μην έχεις το θάρρος να το συζητήσεις. Ε, αυτό σήμερα φαίνεται να αλλάζει… Πιθανότητα να είναι και το τελευταίο καλό χαρτί που σκοπεύεις να παίξεις, προκειμένου να δεις αν τελικά υπάρχει κάτι που να αξίζει να παλέψεις για αυτό!

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ