Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 03.05.2023

Φως, Λέοντα! Μόνο αυτό έχει η μέρα για σένα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Αγγελική Μανουσάκη μιλάει για τις viral αστρολογικές προβλέψεις της, τα Ζώδια και τη ζωή στην Αθήνα.

Τα Ζώδια της Τετάρτης 03.05.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Υπήρχε ένα μικρό συναισθηματικό μπέρδεμα που σε κρατούσε απασχολημένο καιρό τώρα, Κριέ. Και σήμερα σα να βρήκες μια λύση που θα σε λυτρώσει. Σα να βρήκες απαντήσεις σε ερωτηματικά που σε βασάνιζαν και δεν ήξερες πώς να κινηθείς! Θέλει λίγη προσοχή στο πώς θα κινηθείς, καθώς μπορεί να συναντήσεις μικροεμπόδια…

Ταύρος
Ταύρε, σήμερα ξεκινά μια μικρή περίοδος που το κεφάλι σου θα είναι κάπως χαομένο! Τα πράγματα σήμερα δεν θα είναι τόσο καθαρά και θα βιώσεις μικροπαρεξηγήσεις λόγω ασυνεννοησίας! Τα οικονομικά σου θα πάρουν μια ανάσα μέσα στη γενική αναμπουμπούλα και θα περάσεις όμορφα με το αμόρε σήμερα!

Δίδυμοι
Η μέρα σου, Δίδυμε φαίνεται να είναι καλύτερη από τη χθεσινή! Υπάρχει μια χαρούμενη διάθεση και μια τάση για καλλιτεχνική δημιουργία που θα σε κάνει να γεμίσεις πλήρης. Τα οικονομικά σου παίρνουν μια πρώτη ανάσα και οι υποχρεώσεις τακτοποιούνται πιο εύκολα!

Καρκίνος
Η μέρα που περίμενες μάλλον έφτασε, Καρκίνε! Θέματα που σε βασάνιζαν στο σπίτι, αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά ή μπορεί και να τα αντιμετωπίζεις εσύ με μια θετικότητα που να τα κάνει πιο εύκολα στην επίλυσή τους! Θα υπάρξουν εμπόδια που μπορεί να σε δυσκολέψουν, όμως δεν σε κόβω να πτοείσαι!

Λέων
Φως, Λέοντα! Μόνο αυτό έχει η μέρα για σένα! Πέρα από τα γνωστά για κυκλοθυμικές συμπεριφορές, θα έχεις επαφές με τους φίλους σου θα σε κάνουν να περάσεις όμορφα, θα πάρεις ένα καλό νέο για τα οικονομικά σου και ειδικά για ένα θέμα που σε ταλαιπωρεί καιρό τώρα! Φλερτ, ωραία διάθεση και για σένα που είσαι σε σχέση θα συνδυάσεις τη σχέση σου και την παρέα των φίλων σου!

Παρθένος
Μέσα από πολλές δυσκολίες που μπορεί να πέρασες στα οικονομικά σου, Παρθένε, και μέσα από μικρά σοκ, σήμερα υπάρχει μια χαρά που θα πάρεις και έχει να κάνει και με τα οικονομικά σου, αλλά και με τα συναισθηματικά σου! Κινητοποιείσαι περισσότερο σε θέματα που σχετίζονται με φίλους και εξόδους, και αυτό μπορεί να σου φέρει μια ωραία γνωριμία από το πουθενά!

Ζυγός
Μετά από καιρό βρίσκεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούσαν. Τα θέματα που σε αφορούν και σε απασχολούν κατά κύριο λόγο, Ζυγέ, είναι τα αισθηματικά, και μην το αρνείσαι! Σήμερα βρίσκεις μια λύτρωση που σε βοηθά να δεις τα πράγματα πιο καθαρά, χωρίς την ανάγκη να αποδώσεις ευθύνες!

Σκορπιός
Σήμερα βγαίνουν στην επιφάνεια θετικά πράγματα. μπορεί να τα θεωρείς δευτερεύουσας σημασίας, αλλά δεν είναι, Σκορπιέ! Υπάρχουν καλά νέα στο κομμάτι της δουλειάς! Πέρα από αυτό όμως, υπάρχουν και θετικά νέα στα οικονομικά σου! υπάρχει φως, και όσο και να το αρνείσαι θα σε κάνει να νιώσεις μια ανακούφιση!

Τοξότης
Οι παρέες σήμερα, Τοξότη, θα μπορέσουν να κάνουν τη μέρα σου κάπως πιο χαρούμενη. Σίγουρα δεν θα βγει εύκολα άκρη σε κάποια θέματα που θα συζητήσεις, αλλά φαίνεται να μη σε νοιάζει και τόσο σήμερα. ανεβαίνεις ψυχολογικά και χαμογελάς! Μικροεμπόδια θα υπάρξουν, αλλά δεν θα πτοηθείς!

Αιγόκερως
Εδώ και καιρό παλεύεις να αποδείξεις κάποια πράγματα στη δουλειά σου ή ακόμα και στον ίδιο σου τον εαυτό μέσα από τη δουλειά σου, Αιγόκερε! Σήμερα θα καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε τον εαυτό μας για να μπορέσουμε να αποδίδουμε αποτελεσματικά και πως τα ψυχοσωματικά που έβγαλες να οφείλονται σε αντικειμενικά ασήμαντα ζητήματα…

Υδροχόος
Η μέρα έχει ένα θετικό πρόσημο, Υδροχόε. Φαίνεται πως όλα βρίσκουν το δρόμο τους σήμερα και ανακουφίζεσαι προς το παρόν. Έχεις τη διάθεση να βγεις και να περάσεις χρόνο με δικούς σου ανθρώπους, που σε καταλαβαίνουν και μπορείς να ανταλλάξεις απόψεις. Έχεις μια χαρούμενη διάθεση, παρά το ότι παρατηρείς πως υπάρχει ένα μικρό χάος μέσα στο κεφάλι σου!

Ιχθύς
Τα πράγματα μπορεί να μη φαίνονται και τόσο καλά μέσα στο κεφάλι σου, όμως Ιχθύ σήμερα είναι μια καινούργια μέρα και αυτό θα το καταλάβεις σταδιακά! Αρχικά, μην αγνοείς τα οικονομικά σου! Αν είναι τακτοποιημένα, σήμερα θα έχεις ένα καλό νέο! Αν πάλι όχι, θα βρεις πιο εύκολα τον τρόπο να τα τακτοποιήσεις! Επίσης, θα έχεις κατακτήσεις! Αν πάλι είσαι σε σχέση, θα έχει ενδιαφέρον η μέρα!

@athensvoiceofficial

ΖΩΔΙΑΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ @Aggeliki Manousaki #ζωδια #zwdia #zwdiagreece #manousaki #μανουσακη #athensvoice

♬ πρωτότυπος ήχος - AthensVoice
@athensvoiceofficial

Ζωδιακές Εβδομαδιαίες προβλέψεις part2 απο @Aggeliki Manousaki #ζωδια #zwdia #zwdiagreece #manousaki #μανουσακη

♬ πρωτότυπος ήχος - AthensVoice

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ