Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 24 - 30 Απριλίου 2023

Υδροχόε, ο ανάδρομος σε χτυπάει στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
ΤΕΥΧΟΣ 869
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 24 - 30 Απριλίου 2023

Κριός
Αγαπημένε μου Κριέ, μήπως να σταμάταγες τα μεγάλα λόγια; Μην τάζεις πράγματα που νομίζεις πως μπορείς να φέρεις εις πέρας γιατί μιλάει ο παρορμητισμός σου. Ταυτόχρονα, μην ακούς τις παπάτζες του καθενός και αυτό συμπεριλαμβάνει και πρώην που ο ανάδρομος Ερμής φροντίζει καθημερινά να σας φέρνει και πιο κοντά στην ιδέα της επανασύνδεσης. Στα ερωτικά κράτα πολύ, μα πάρα πολύ μικρό καλάθι. Οικονομικά μια απρόσμενη λύση έρχεται από κάποια πηγή εσόδων που δεν υπολόγιζες μέχρι πρότινος.

Ταύρος
Ηello? Is anyone alive there? Αστειεύομαι... ή και όχι. Αυτή την εβδομάδα όμως σίγουρα πλημμυρίζεσαι από έντονα συναισθήματα και ίσως είσαι λίγο πιο φλύαρος απ’ όσο πρέπει. Εδώ περιλαμβάνεται και η έντονη καταναλωτική σου μανία, που πρέπει να κατευνάσεις γιατί δεν σε βλέπω καλά. Δεν έχεις υπομονή και αυτό το καταλαβαίνουν πρώτα τα κοντινά σου άτομα. Και μιας και μιλάμε για κοντινά, μήπως να σταμάταγες την γκρίνια; Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά όλα βελτιώνονται αισθητά.

Δίδυμος
Το πιο μισητό ζώδιο του κύκλου φαίνεται να μην είναι και τόσο καλά. Έχεις βάλει δυο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη και κάτι δεν βγαίνει όπως θες... Μη σκιάζεσαι γιατί τώρα είσαι στη φάση που χτίζεις για να έχεις πιο μετά. Αυτή την εβδομάδα ευνοούνται οι έξοδοι και το φλερτ. Βέβαια σε κάθε περίπτωση πρόσεχε μην πιέζεις καταστάσεις γιατί είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και κάποιες απογοητεύσεις. Πες όχι στο κουτσομπολιό γιατί θα βρεθείς μπλεγμένος σε ιστορίες που άλλη όρεξη δεν είχες.

Καρκίνος
Με τον χρησμό της Πυθίας «ήξεις αφίξεις» ποτέ κανείς δεν έβγαλε άκρη. Μην πάρεις αποφάσεις αυτή την εβδομάδα και προσπάθησε να είσαι πιο ήρεμος. Χρειάζεται να πάρεις λίγη απόσταση από άτομα που ναι μεν μπορεί να περνάτε καλά μαζί αλλά σου δημιουργούν ένταση. Στα επαγγελματικά θα προκύψουν κάποιες αναβολές που σου προκαλούν άγχος. Αισθηματικά δεν είσαι σε φάση για κάτι… έχεις άλλα στον νου σου. Αν είσαι σε σχέση, πάρε λίγο χρόνο για selfcare.

Λέων
Πολλά τα νεύρα αυτή την εβδομάδα! Δεν βοηθάει και αυτή η ρημάδα η αστρολογία να ηρεμήσεις. Είναι πολύ πιθανό να πάρεις στα σοβαρά πράγματα για τα οποία δεν υπάρχει κανένας λόγος και ξεσπάς πάνω στο αμόρε ή στα άτομα που έχεις πιο κοντά σου. Τα οικονομικά θέλουν προσοχή καθώς είσαι και απρόσεκτος και λίγο άπληστος. Μην αρπάζεσαι με το παραμικρό και μην αφήνεις τη συσσωρευμένη έντασή σου να σε παρασύρει.

Παρθένος
Αγαπημένε μου Παρθένε, την καρδιά περιβόλι θα σου κάνω καθώς και οι όψεις σε πολεμάνε. Βασικά, θέλω να προσέξεις περισσότερο τις συνεννοήσεις σου και τις συναναστροφές σου. Θα υπάρξει κάποια στιγμή μέσα στην εβδομάδα που θα βγεις από τα ρούχα σου – και δεν αναφέρομαι σε γδύσιμο για σεξουαλικούς λόγους. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου για να μπορέσεις να ξεσκαρτάρεις τα χρήσιμα και τα άχρηστα σε όλη αυτή την πληροφορία. Τέλος πάντων… δεν βαριέσαι! Στα αισθηματικά όμως πας πολύ καλύτερα. Μπράβο (καλά, μην παίρνεις αέρα).

Ζυγός
Εσύ, ατιμούλη μου, είσαι σε πολύ καλύτερη φάση από τους υπόλοιπους καθώς και βρίσκεσαι στο αγαπημένο σου μέρος – στη χώρα του προγράμματος. Βάζεις τάξη και θέτεις στόχους... Ίσως μπεις σε διαδικασία να κάνεις μια έρευνα σχετικά με κάποιο ταξίδι, προσοχή όμως γιατί σε καμία περίπτωση δεν το κλείνεις με ανάδρομο. Έχε στον νου πως μπορεί να γίνει μια μεγάλη επιστροφή του πιο ακατάλληλου πρώην. ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΟΜΩΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.

Σκορπιός
Γενικώς θα είναι μια αδιάφορη εβδομάδα χωρίς πολλά πολλά… Ξέρω, δεν σ’ αρέσει αυτό που ακούς, αλλά η αλήθεια είναι πως καλύτερα να είναι μια αδιάφορη εβδομάδα παρά μια τραγική εβδομάδα. Παρ’ όλα αυτά δεν θα λείπουν οι προοπτικές για να αλλάξεις πιο μετά πράγματα, όπως ας πούμε μία ωραία πρόταση για δουλειά, μια ωραία πρόταση επανασύνδεσης. Πολλές οι συζητήσεις γύρω από τα οικονομικά, μην πιστεύεις τις παπάτζες.

Τοξότης
Τελειώνει, αγαπημένε μου Τοξότη, μια πολλή κακή περίοδος που πέρασες και περνάς σε μια περίοδο ανάκαμψης. Σε κάθε περίπτωση φτιάχνει η διάθεσή σου και αυτό βγαίνει προς τα έξω... Είσαι ένα πλάσμα που, αν μη τι άλλο, ξέρεις πώς να βρίσκεις το θετικό μέσα σε όλη την αρνητικούρα. Νέα πλάνα, νέες κατευθύνσεις και νέοι ορίζοντες εμπνευσμένοι από την όρεξή σου για απόδραση. Μην τάζεις μονιμότητα σε σχέσεις εφήμερες. Στα οικονομικά κάνεις όνειρα για έξοδα τα οποία ευτυχώς δεν θα υλοποιήσεις.

Αιγόκερως
Μια εβδομάδα ΣΙΓΟΥΡΑ πιο χαλαρή από τις άλλες. ΑΜΗΝ. Θα επαναπροσδιορίσεις κάποιες προτεραιότητες που μέχρι τώρα είχες. Η αναθεώρηση θέλει και υπομονή προκειμένου να πάρεις τη σωστή κατεύθυνση. Είναι μια εβδομάδα που θα σε χαλάρωνε ο ερωτικός τομέας... Αν δεν είσαι μπακούρι, θα βρεις στιγμές ηρεμίας. Αν όχι, κρίμα... Στα οικονομικά σου θα πάρεις μια ανάσα, αλλά μην παίρνεις θάρρος.

Υδροχόος
Αγαπητέ μου Υδροχόε, καλή εβδομάδα εύχομαι αποκλειστικά και μόνο σε εσένα καθώς σε χτυπάει ο ανάδρομος στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και πιο πολύ στις φιλίες. Με προσοχή και με απόσταση αντιμετώπισε οποιαδήποτε σύγκρουση. Έρχονται αποκαλύψεις που δεν αντέχεις. Go with the flow. Αν είσαι σε σχέση καλό θα είναι να μην κάνεις βλακείες γιατί δημιουργούνται αχρείαστες εντάσεις. Στα επαγγελματικά τα προγνωστικά είναι θετικά.

Ιχθύες
Φάτε μάτια ψάρια αυτή την εβδομάδα… (πάντα ήθελα να το γράψω αυτό). Έχεις το θάρρος με το μέρος σου και είσαι σχετικά έτοιμος για αλλαγές – τώρα καλές κακές, θα φανεί. Όλα είναι ρευστά, εξάλλου, και αυτό εσύ το ξέρεις καλύτερα από τον οποιονδήποτε. Είναι αυτή η περίοδος που θα πρέπει να είσαι 0% συναισθηματικός. Σε θέλω καρχαρία αντί για αθερίνα. Στα ερωτικά, αν πάρεις το πάνω χέρι, θα γίνει ακριβώς ό,τι θες.

@athensvoiceofficial

ΖΩΔΙΑΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 24/4 εώς 30/4 -part1 από @Aggeliki Manousaki . #μανουσακη #μανουσακη #zwdia #ζωδια #astrology #αστρολογικα

♬ πρωτότυπος ήχος - AthensVoice
@athensvoiceofficial

Ζωδιακες εβδομαδιαίες προβλέψεις 24/4 εώς 30/4 pt2 απο @Aggeliki Manousaki #μανουσακη #zwdia #ζωδια #astrology #manousaki

♬ πρωτότυπος ήχος - AthensVoice

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ