Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 18.04.2023

Υδροχόε, ο τρόπος που θέλεις να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητά σου είναι πολύ περίεργος

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τρίτης 18.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Η διάθεσή σου, Κριέ, παραμένει σε ένα καλό επίπεδο και σήμερα. Έρχονται όμως κάποια θέματα από το παρελθόν ή κάτι με το σπίτι που θα σε προσγειώσει και θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις τα πράγματα πιο ψύχραιμα και ίσως αναγκαστείς να πάρεις κάποιες ώριμες αποφάσεις!

Ταύρος
Πλανάται στην ατμόσφαιρα κάτι που δε σου αρέσει, Ταύρε, κι αυτό που θεωρεί καλύτερο σήμερα είναι να το ξεδιαλύνεις για να ξέρεις τι σου γίνεται… Το πρόβλημα είναι πως είσαι φορτισμένος και ίσως ο τρόπος σου θα είναι αιχμηρός και πολύ πιθανό να μπλεχτείς σε λογομαχίες…

Δίδυμοι
Κάνεις διασυνδέσεις και κοινωνικές επαφές σήμερα, Δίδυμε, οι οποίες θα σου αποφέρουν ένα οικονομικό όφελος. Σε άλλα νέα, η ψυχολογία σου είναι αρκετά καλή όπως επίσης και η διάθεσή σου για φλερτ και περιπετειούλες! Σήμερα μπορώ να σου πω ότι είναι άλλη μια καλή μέρα!

Καρκίνος
Καρκίνε σε πιάνουν τα νεύρα σου και στα καπάκια χαμογελάς σήμερα. Δεν ξέρω αν το καταπίνεις για να βγάλεις τη μέρα σου στη δουλειά ή αν η κυκλοθυμία σου φτάνει ως το ταβάνι, αλλά δεν ξέρω πώς αλλιώς να εκφράσω αυτό που περνάς σήμερα. Γενικά βιώνεις μια ένταση που δε σε αφήνει σε ησυχία…

Λέων
Κάποια πράγματα που ακούς σήμερα, Λέοντα έρχονται σε αντίθεση με τις πεποιθήσεις σου και αυτά που πιστεύεις με αποτέλεσμα να έρχεσαι σε μικροσυγκρούσεις, προκειμένου να υπερασπιστείς τα πιστεύω σου. Η αλήθεια είναι πως νιώθεις σα να δέχεσαι μια επίθεση σήμερα. Μόνος σου όλο αυτό!

Παρθένος
Οι συναναστροφές σου, Παρθένε, και η ανάμειξή σου σε κοινωνικές ομάδες είναι μεν χρήσιμες για την εικόνα σου και την ανάγκη σου να προσφέρεις, από την άλλη όμως σου δημιουργούν ένα θέμα με την ασφάλεια. Κάτι δε σου αρέσει και σε προβληματίζει, με αποτέλεσμα να μπλοκάρεται η ενεργή συμμετοχή σου σε διάφορες δράσεις.

Ζυγός
Ζυγέ, σήμερα το πλάνο έχει ως εξής: σχέση, συνεργασίες και πολύ δικοί σου άνθρωποι από τη μία και από την άλλη δουλειά και καριέρα. Το δίλημμα είναι μεγάλο, καθώς από τη μεριά των φίλων θα έχεις μικρές γκρίνιες ή μπορεί κι εσύ να τους κάνεις παραπονάκια και από την άλλη υποχρεώσεις στη δουλειά μπορεί να σε κρατήσουν μακριά σήμερα από τα άτομα αυτά!

Σκορπιός
Σκορπιέ, τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο φαίνονται, και αυτό το ξέρεις αρκετά καλά! Σήμερα ωστόσο έχεις μια διάθεση πιο φωτεινή από το γνωστό σου σκοτάδι και έχεις καλά νέα σε θέματα που αφορούν το οικονομικό σου. Επίσης, σήμερα έχεις και διάθεση για φλερτ και γνωριμίες ή να κάνεις κάτι όμορφο με τη σχέση σου!

Τοξότης
Σκέψεις βαθιές, Τοξότη. Περίεργες για την ψυχοσύνθεσή σου! Σκέψεις που θα σε κάνουν να μεταμορφώσεις τις σχέσεις σου με τους άλλους, και κυρίως να αντιμετωπίσεις κατάματα πράγματα που σου δημιουργούν ένα άγχος, αλλά δεν μοιράζεσαι με τους γύρω σου! Αν δε βαρεθείς και το πάρεις σοβαρά, να ξέρεις πως θα ανοίξει νέο μονοπάτι που θα σε ωφελήσει πολύ!

Αιγόκερως
Έχουμε και λέμε, Αιγόκερε: υπάρχει ένα θέμα από το παρελθόν που σήμερα μάλλον θα πρέπει να λυθεί. Σα να έρχεται για να κλείσεις τον κύκλο. Θα δεις κι εσύ πως έπρεπε να το έχεις κάνει καιρό τώρα… Κι αυτό γιατί θα σου δημιουργήσει προβλήματα σε σένα τον ίδιο και δε θα έχεις την ηρεμία που χρειάζεσαι!

Υδροχόος
Ο τρόπος που θέλεις να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητά σου είναι πολύ περίεργος. Η όποια δοκιμή κάνεις για να εφαρμόσεις τις ιδέες σου σε θέματα που αφορούν θέματα δουλειάς σήμερα δε θα πάει πολύ καλά, καθώς θα δεις κενά. Θέλεις να την κάνεις άνετη και διασκεδαστική, αλλά δεν είναι ίδια και η διάθεση και από την πλευρά των άλλων…

Ιχθύες
Οικονομικά έρχονται στην επιφάνεια, Ιχθύ, και σήμερα έχεις καλά νέα. Θα έχεις εξελίξεις σε ένα θέμα με χρήματα που ίσως περιμένεις καιρό. Επίσης, αν έχεις κάποιο κληρονομικό με σπίτι (κάτι σε αγοραπωλησία παίζει μάλλον) θα το δεις να παίρνει το δρόμο του.

@athensvoiceofficial

ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 17 ως 23 .by @Aggeliki Manousaki #μανουσακη #manousaki #zwdia #ζωδια #astrologytiktok #anadromosermis #zwdiagreece

♬ πρωτότυπος ήχος - AthensVoice
@athensvoiceofficial

οριστε το ΠΑΡΤ 2 ☀️ 17-23/4 ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ . by @Aggeliki Manousaki #μανουσακη #manousaki #zwdia #ζωδια #astrologytiktok #zwdiagreece #athensvoice #greektiktok

♬ πρωτότυπος ήχος - AthensVoice

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ