Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 02.05.2023

Κριέ, σήμερα η σχέση σου νιώθεις πως περνάει από το Κάβο Ντόρο!

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τρίτης 02.05.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη.

Κριός
Κριέ, σήμερα η σχέση σου νιώθεις πως περνάει από το Κάβο Ντόρο! Υπάρχουν αναταραχές και ερωτήσεις-παγίδες που χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς! Από την άλλη έχεις καλά νέα από δουλειά που περίμενες. Εξελίξεις και στα οικονομικά επομένως, κι αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις και τα φλερτάκια σου! Προσοχή σε αποφάσεις για θέματα που δεν είσαι σίγουρος!

Ταύρος
Εκεί στη δουλειά σου, Ταύρε, ίσως να υπάρχουν άτομα που σε φέρνουν στα όριά σου σε χρόνο ντε τε σήμερα… Από τη μία δε το δείχνεις και αυτό είναι ένα καλό, από την άλλη όμως υπάρχει ένα εσωτερικό χάος που κάπως θα πρέπει να ξεσπάσει. Γιατί αλλιώς σε βλέπω να κλατάρεις… Μέσα σε όλα θα έχεις κι ένα καλό νέο οικονομικό, ή και ερωτικό-συναισθηματικό!

Δίδυμοι
Μέσα στον όλο πανικό, Δίδυμε, έχεις μια καλλιτεχνική έκρηξη που θέλεις να εκφράσεις σήμερα για να ηρεμήσει το μέσα σου! Υπάρχουν περιορισμοί σε θέματα εργασίας, καθώς υπάρχουν προστριβές με κάποια υπεύθυνη που δεν δείχνει και τόση κατανόηση, και δεν μπορείς να το διαχειριστείς και τόσο ψύχραιμα αυτό…

Καρκίνος
Εκεί στο καταφύγιό σου, στο σπίτι υπάρχουν συγκρούσεις χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Έχεις ένα αίσθημα ότι δε σέβονται τον προσωπικό σου χώρο, Καρκίνε, και ενώ στα καλά σου θα το εκλάμβανες σαν ενδιαφέρον, σήμερα στη δίνει και ετοιμάζεσαι να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και τον χώρο σου!

Λέων
Το μυαλό σου περιστρέφεται γύρω από θέματα οικονομικής φύσεως. Ξυπνούν φόβοι και αγωνίες και αυτό δεν σου αρέσει. Υπάρχει ένα στρες που σα να θαμπώνει το φως σου. Από την άλλη, μέσα σου υπάρχει μια αισιόδοξη νότα, την οποία προσπαθείς να χρησιμοποιήσεις για να κάνεις τη μέρα σου καλύτερη, μπας και ηρεμήσεις κι εσύ!

Παρθένος
Τα οικονομικά σου φαίνεται να βγαίνουν σε ένα μικρό αδιέξοδο. Όχι ότι θα έχεις πρόβλημα, Παρθένε, καθώς καβάντζα έχεις και το ξέρουμε! Απλά, δεν έρχονται νέα έσοδα προς το παρόν και δημιουργείται ένα μικρό άγχος για τι μπορεί να πήγε στραβά στα πλάνα σου! Λίγη προσοχή στους οικονομικούς χειρισμούς για σήμερα!

Ζυγός
Η μέρα είναι πιο χαλαρή συγκριτικά με τη χτεσινή. Το κλίμα στη δουλειά φαίνεται να χαλαρώνει και κάπως υπάρχει μια καλύτερη ροή. Στα προσωπικά σου, Ζυγέ, υπάρχει μια τρικυμία που σε ανησυχεί. Ίσως τελικά το παρασκήνιο που ένιωθες να ήταν εκεί… Πρόσεξε τι θα πεις και πώς θα χειριστείς κάποιες καταστάσεις, γιατί θα υπάρξουν αποφάσεις που θα είναι αμετάκλητες!

Σκορπιός
Έχεις ένα συναισθηματικό πλάκωμα που δεν σε αφήνει να δεις τα πράγματα χαλαρά, Σκορπιέ! Βιώνεις μια πίεση που γίνεται μεγαλύτερη στο κεφάλι σου. Από την άλλη φαίνεται σήμερα στην δουλειά σου να έχεις ένα κλίμα χαρούμενο και να κάνεις και καλές γνωριμίες – όχι μόνο ερωτικές, όλο εκεί το μυαλό σου!

Τοξότης
Υπάρχει ένα κόλλημα με τον κόσμο γύρω σου… Τα άτομα που συναναστρέφεσαι και έρχεσαι σε επαφή να κάνουν να νιώθεις πιεσμένος σήμερα. Υπάρχει ένα συναίσθημα που δεν σε χαροποιεί και η απομόνωση σε κάθε ευκαιρία μέσα στη μέρα, αποτελεί μονόδρομο στο κεφάλι σου! Η πίεση ωστόσο αυτή, ίσως να προέρχεται από το σπίτι…

Αιγόκερως
Υπάρχουν διλήμματα στη δουλειά σου, Αιγόκερε, που κρατούν το μυαλό σου απασχολημένο! Σε προβληματίζουν τα νέα δεδομένα και δεν ξέρεις πώς να χειριστείς τις καταστάσεις προκειμένου και να μη βγεις ο χαμένος της υπόθεσης, αλλά και να μη σε πάρουν πρέφα! Μέσα στον όλο χαμό, σήμερα θα έχεις καλά νέα σχετικά με κάποιο ακίνητο που σε ταλαιπωρεί καιρό.

Υδροχόος
Έχεις μια διάθεση να βγεις και να περάσεις όμορφα, Υδροχόε. Να κάνεις όσες υπερβολές μπορείς και να ξεσπάσεις γιατί έχεις περάσει αρκετά! Υπάρχει ένα κομμάτι όμως που σήμερα θα σε κρατήσει πίσω. Το οικονομικό είναι; Το ότι δεν ξέρεις τι θέλεις να κάνεις είναι; Το ότι δεν ξέρεις τι συμβαίνει μέσα στο κεφάλι σου είναι; Πάντως καθαρή εικόνα δεν υπάρχει…

Ιχθύες
Υπάρχει μια δυσκολία στο να κατανοήσεις το πώς φεύγει από τα χέρια σου το χρήμα, Ιχθύ… Για σένα αποτελεί ψιλά γράμματα άλλωστε… Το πρόβλημα σήμερα λοιπόν ξεκινά από το γεγονός ότι μπορεί να έχεις μείνει πίσω σε υποχρεώσεις προς τρίτους! Από την άλλη, έχεις τα εξτραδάκια σου και σήμερα, αλλά δεν υπάρχει ένα πλαίσιο διαχείρισης…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ