Cosmic Telegram

Τα Ζώδια του Σαββάτου 15.04.2023

Ιχθύ, η ησυχία σου είναι πολύ σημαντική

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια του Σαββάτου 15.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα κάνεις ωραίες επαφές με άτομα που μπορεί να ενισχύσουν την επαγγελματική σου πορεία, Κριέ. Ευνοϊκές οι συνθήκες, καθώς είσαι αποφασισμένος να μην κάνεις πίσω σε πιθανές αμφιβολίες. Η μέρα έχει μια ωραία ενέργεια, αρκεί να μην παρασυρθείς από υπερβολές!

Ταύρος
Στον χώρο εργασίας σου υπάρχουν πράγματα που σου δίνουν hints για το τι μπορεί να συμβαίνει σε κάποιο παρασκηνιακό επίπεδο. Έτσι λοιπόν, μπαίνεις στη διαδικασία να δράσεις μεθοδευμένα και με μια διεισδυτική ενέργεια για να φέρεις τα καλύτερα πιθανά αποτελέσματα!

Δίδυμοι
Κάτι θέλεις να αλλάξεις στη φιλοσοφία σου, Δίδυμε! Αυτό είναι ένα στάδιο εξέλιξης, που ίσως να σε άγχωνε στο παρελθόν! Και τώρα σε αγχώνει, αλλά μου φαίνεσαι πιο αποφασισμένος να πάρεις το ρίσκο αυτό και να κάνεις ένα βήμα παραπέρα! Ίσως να αποφασίσεις να μην είσαι τόσο επιφανειακός!

Καρκίνος
Σα να θέλεις να διαχωρίσεις τον εαυτό σου από τους άλλους. Αντιλαμβάνεσαι πως η συμπεριφορά των άλλων ίσως να μην είσαι απόρροια των δικών σου πράξεων (κρίση ωριμότητας;;;) και κάπως ξαλαφρώνεις την ψυχολογία σου. Έχεις μια μικρή αμφιβολία μέσα σου, την οποία δε θέλεις να γίνει αντιληπτή από τους άλλους!

Λέων
Σήμερα αντιλαμβάνεσαι τους λόγους που σου γκρινιάζει το αμόρε, Λέοντα. Ή αντιλαμβάνεσαι τι ζητούν οι συνάδελφοι όταν νιώθεις μια ένταση στο πρόσωπό σου. Έτσι λοιπόν, είσαι αποφασισμένος να διαχειριστείς άμεσα και αποτελεσματικά τα δεδομένα που έχεις για να εξομαλύνεις την κατάσταση γύρω σου!

Παρθένος
Η κατάσταση, νομίζεις πως πάει να ξεφύγει από τον έλεγχό σου και αυτό κάπως σα να σε αγχώνει! Μάντεψε! Δε μπορείς να έχεις τον έλεγχο σε όλα! Επομένως, σήμερα θα χρειαστεί να χαλαρώσεις λίγο και να δεις πού μπορεί να σε οδηγήσει αυτή η κατάσταση που θέλεις τόσο να έχεις υπό έλεγχο…

Ζυγός
Κλείνεις τις υποχρεώσεις, ή τουλάχιστον είσαι αποφασισμένος να κάνεις όλες τις διαδικασίες, Ζυγέ, να τις ολοκληρώσεις και να τελειώνεις με παρελθοντικά θέματα. Έτσι θα μπορέσεις να συνεχίσεις τα πλάνα σου για να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφες στιγμές που θα σε χαλαρώσουν!

Σκορπιός
Ο τρόπος που σου εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους οι άνθρωποι γύρω σου, σου δημιουργεί μια δυσφορία, Σκορπιέ. Είσαι αποφασισμένος όμως να υπερασπιστείς τον εαυτό σου καθώς και τις επιλογές σου. Λίγη προσοχή να μη φανείς επιθετικός και χάσεις το δίκιο σου…

Τοξότης
Έχεις την τάση σήμερα να αποζητάς μια πιο ουσιαστική επικοινωνία, Τοξότη! Να γίνουν πιο «βαθιές» συζητήσεις που θα σου προσφέρουν κάτι ουσιαστικό για τη φιλοσοφία σου. Λίγη προσοχή μην παρασυρθείς από υπερβολές και οδηγηθείς σε γκάφες που θα σε βγάλουν από τον σκοπό σου!

Αιγόκερως
Γίνονται μέσα σου μικρές μεν, αλλά καίριες διεργασίες για να κάνεις τα πράγματα σωστά. Να γίνουν με τρόπο που θα σε βάλουν και πάλι σε ένα μονοπάτι που θα νιώθεις άνετα με τις επιλογές και με το ποιος είσαι στην πραγματικότητα. Μπορεί να σε προβληματίζει λίγο αυτή η δυναμική, αλλά θα έχει καλά αποτελέσματα!

Υδροχόος
Η μέρα κρύβει μια ήρεμη δύναμη, Υδροχόε. Νιώθεις δυνατός, έτοιμος και ικανός να διαχειριστείς τα θέματα που σε απασχολούν αυτές τις μέρες σχετικά με ζητήματα του σπιτιού! Φαίνεσαι ψύχραιμος και αυτό ανησυχεί τους γύρω σου γιατί είσαι σιωπηλός, όμως στην πραγματικότητα είσαι αποφασισμένος!

Ιχθύς
Η ησυχία σου είναι πολύ σημαντική σήμερα, Ιχθύ! Θέλεις να διαχειριστείς σκέψεις και άγχη που θα σου δημιουργούνται από θέματα της καθημερινότητας και μέσα στον κόσμο δε μπορείς! Σε βλέπω να παίρνεις αποφάσεις που θα ενισχύσουν το κομμάτι των οικονομικών σήμερα!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ