Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 3 - 9 Απριλίου 2023

Αιγόκερε, αυτή την εβδομάδα θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
ΤΕΥΧΟΣ 866
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 3 - 9 Απριλίου 2023.

Κριός
Αυτή την εβδομάδα, αγαπημένε μου φίλε. μπαίνεις σε πρόγραμμα ή έστω σκέφτεσαι να μπεις σε πρόγραμμα. Ταυτόχρονα θα τακτοποιήσεις εκκρεμότητες παρελθοντικές, επιτέλους θα πω εγώ. Έξι του μηνός θα πραγματοποιηθεί η πανσέληνος απέναντί σου, πράγμα που σημαίνει ότι θα σε απασχολήσουν πολύ οι συναναστροφές σου και οι ανθρώπινες σχέσεις. Σίγουρα θα μαθευτούν πράγματα και σίγουρα θα καταλάβεις πράγματα για ανθρώπους που έχεις γύρω σου είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είτε σε ερωτικό είτε σε φιλικό. Η πανσέληνος θα σου ρίξει φως στον δρόμο των συναναστροφών, τώρα αν εσύ επιλέξεις πάλι να συγχωρέσεις και να κάνεις μια νέα αρχή αυτό είναι δικό σου πρόβλημα.

Ταύρος
Σίγουρα θα είναι πάρα πολλές οι επικοινωνίες και πάρα πολλές οι συζητήσεις γύρω από την εξέλιξη της δουλειά σου και όχι μόνο. Είναι λίγο πιο ελαφρύ το κλίμα και έχεις πιο πολλή διάθεση. Έξι του μηνός με την πανσέληνο στον φίλο σου, λέμε τώρα, Ζυγό, σου γεννιούνται νέες ανάγκες γύρω από το κομμάτι το ανθρώπινο. Όλος ο κόσμος κάνει σχέσεις τον χειμώνα εσένα τώρα σου ‘ρθε. Ανακτάς την ψυχραιμία σου πάλι και είσαι σε θέση να συζητήσεις πράγματα τα οποία σε ενοχλούν και να διεκδικήσεις καλύτερες συμπεριφορές. Εσύ που είσαι ελεύθερος ψάχνεσαι.

Δίδυμοι
Πολλά τα ερωτήματα, πολλά τα προβλήματα και πολλές οι σκέψεις μέσα στο μυαλό σου, αγαπητέ μου, Δίδυμε. Πολλά τα άγχη που έχεις φορτωθεί, χωρίς ιδιαίτερο λόγο πολλά από αυτά. Φαίνεται να σε απασχολεί πιο πολύ το κομμάτι των οικονομικών. Έχε στο νου σου να διπλοτσεκάρεις τους ανθρώπους που έχεις κοντά σου, κυρίως σε συνεργατικό επίπεδο, υπάρχουν κάποια άτομα τα οποία σιγά-σιγά αρχίζουν και αποκαλύπτονται, άκου το ένστικτό σου. Οικονομικά δε σε βλέπω καλά μην ξοδεύεις. Σε κάθε περίπτωση αυτή την εβδομάδα θα είσαι πιο αισιόδοξος. Bless the moon.

Καρκίνος
Άλλη μία βδομάδα που θα σε βρει υπεραναλυτικό και σχολαστικό. Το φεγγάρι θα σου δείξει κάποιες καταστάσεις από τη σωστή γωνία, αν φυσικά κι εσύ συγκρατήσεις την τάση σου για φανταστικά σενάρια. Προσπάθησε να μείνεις λογικός, ρεαλιστής και δίκαιος. Μην παρασύρεσαι από το συναίσθημα γιατί στην προκειμένη δεν το χρειάζεσαι. It is what it is. Για να πάρεις αποφάσεις, πρέπει πρώτα να συζητήσεις πολύ. Προσπάθησε λοιπόν να προφυλάξεις τη διάθεσή σου ώστε να είσαι κι εσύ πρόθυμος να συζητήσεις. Οικονομικά μία λύση έρχεται για να σε βοηθήσει. Ερωτικά ετοιμάσου να πέσεις από τα σύννεφα.

Λέων
Αυτή την εβδομάδα θα δώσεις χρόνο σε ό,τι στερήθηκες τις προηγούμενες εβδομάδες, σε αυτό συμπεριλαμβάνονται οι φίλοι, οι συγγενείς και φυσικά ο προσωπικός χρόνος για self love. Το φεγγάρι σου δείχνει ότι πρέπει να αγαπάς τον εαυτό σου και να κάνεις πράγματα για σένα. Σιγά-σιγά νιώθεις την αλλαγή στο σώμα σου αλλά και στην ψυχολογία σου καθώς και σιγά-σιγά ηρεμείς. Σου προτείνω λίγο παραπάνω ύπνο. Οικονομικά γίνονται μικρά βήματα όμως πολύ ουσιαστικά. Αν είσαι σε σχέση δέξου την πρόταση για ένα ταξίδι με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος τότε ένας έρωτας με το παρελθόν καραδοκεί.

Παρθένος
Η τάση σου για αρνητισμό δεν σε αφήνει να δεις καθαρά τα θετικά που έχεις φτιάξει ως τώρα και επικεντρώνεσαι στα λάθη που κάνουν οι άνθρωποι που έχεις κοντά σου, από συνεργάτες μέχρι σχέση συγγενείς και ούτω καθεξής. Δεν σκέφτεσαι καθαρά, οι προσωπικές σου απώλειες δεν έχουν καμία σχέση με τη διαχείριση των υπολοίπων γύρω σου. Ο μόνος σου αντίπαλος αυτή την εβδομάδα είναι ο εαυτός σου. Η ευγένεια ανοίγει πόρτες. Συζήτα με το ταίρι σου και θα τα βρείτε. Αν είσαι ελεύθερος δε νομίζω πως σε απασχολεί κάτι καινούργιο αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου δεν θα έχουν εξέλιξη αυτή την εβδομάδα.

Ζυγός
Η εβδομάδα των παθών. Σίγουρα δεν έχει τόσο αρνητικό πρόσημο. Η διάθεσή σου και η τάση σου όμως τα βλέπει όλα καχύποπτα. Η σελήνη και κυρίως η πανσέληνος σε κάνει να ασχολείσαι με θέματα που έχουν να κάνουν με τα άτομα που βρίσκονται στον κύκλο σου. Έχεις τα νεύρα σου! Πάρε λίγη απόσταση απ’ όλους και απ’ όλα και θα δεις ότι από μακριά βλέπεις καλύτερα. Μην βάζεις παγίδες στον εαυτό σου και μη βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα για τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου χωρίς αποδείξεις. Ωστόσο η εβδομάδα σε βάζει σε μία διαδικασία ξεσκαρταρίσματος. Αν θεωρείς πως υπάρχουν περιττά πράγματα και άτομα στη ζωή σου βγαλ’ τα από αυτήν, αν δεν είσαι σίγουρος μην προβείς σε αποφάσεις που πιο μετά θα μετανιώσεις.

Σκορπιός
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι γρήγορος και σβέλτος. Η σελήνη θα σου δείξει πράγματα και καινούργιες μεθόδους για τις οποίες ίσως να μην ήσουνα τόσο σίγουρος παλαιότερα. Νέες ευκαιρίες και νέες συνεργασίες, ίσως και μία νέα γνωριμία δεν αποκλείονται αυτή την εβδομάδα, ωστόσο ίσως σου φανούν παπάτζες στην αρχή αλλά σίγουρα στο τέλος θα σε δικαιώσουν. Η εξέλιξή σου είναι το κεντρικό θέμα αυτή την εβδομάδα. Μην παραμελείς το ταίρι σου ή το άτομο με το οποίο συναναστρέφεσαι γιατί θα σε πρήξει. Οικονομικά σταματάνε τα περιττά έξοδα και έχεις περισσότερη ενσυναίσθηση για το πού να τα σκορπάς.

Τοξότης
Το οξύμωρο μέσα στην εβδομάδα δεν θα λείπει. Ενώ έχεις τη διάθεση να κοινωνικοποιηθείς, δεν θέλεις να ξανοίγεσαι. Τα άτομα που επιλέγεις να συναναστρέφεσαι είναι πολύ συγκεκριμένα και περιορισμένα. Έχεις φάει ξενερωσιές με ανθρώπους γύρω σου και με το ταίρι με το οποίο είσαι. Κάπου στα μέσα της εβδομάδας ίσως νιώθεις λίγο πιο έντονα νεύρα κυρίως στο εργασιακό κομμάτι. Δεν έχεις πολλή διάθεση να προσφέρεις αλλά πιο πολύ να πάρεις. Όπως καταλαβαίνεις αυτό δεν γίνεται. Παρ’ όλα αυτά κάπου στο τέλος εβδομάδας θα σε απασχολήσουν καινούργια πράγματα όπως έρωτας, δημιουργία και ταξίδια.

Αιγόκερως
Αγαπημένε μου, αυτή την εβδομάδα θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Η αντίθεση του Άρη στο ζώδιό σου φέρνει τάσεις ηγετικότητας αλλά και ένα μαχητικό attitude. Πάνω στην πρεμούρα σου να τα φτιάξεις όλα υπάρχει κίνδυνος να τα γαμ**εις όλα. Προσπάθησε να βρεις τρόπους να μένεις μόνος σου και να μιλάς με τον εαυτό σου για να καταλήγεις σε πιο λογικά συμπεράσματα και να μην παίρνεις παρορμητικές αποφάσεις. Θα υπάρξουν στιγμές ησυχίας σε ερωτικό επίπεδο, πράγμα το οποίο το χρειαζόσουν καιρό. Εστίασε σε αυτό για να μπορέσεις να είσαι χαλαρός και στα υπόλοιπα.

Υδροχόος
Αυτή η εβδομάδα έχει φουλ μενού με τα πάντα. Θα παρουσιαστούν στιγμές χαράς και έντονης επικοινωνίας καθώς και στιγμές έντασης και αποστασιοποίησης. Πρόσεχε τα λόγια που θα κάνεις με τα άτομα του κύκλου σου, δώσε περισσότερο έμφαση στο να ακούς παρά να μιλάς. Θα γίνουν κάποιες καλές επαφές στο τέλος εβδομάδας και ίσως γνωρίσεις άτομα τα οποία σε βοηθήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο σε δεύτερο χρόνο. Εγώ αυτό που θα σου πω είναι να μην υποτιμάς κανέναν και καμία πρόταση. Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει, λένε στο χωριό μου, κράτα αυτή την ατάκα και προσπάθησε να είσαι λογικός και δίκαιος.

Ιχθύες
Αυτή την εβδομάδα θα δείξεις δύναμη καθώς δεν σε επηρεάζουν τα πικρόχολα σχόλια από τον οποιονδήποτε. Μπράβο! Θα επανορθώσουν διάφοροι άνθρωποι που σε έχουν στεναχωρήσει στο παρελθόν. Να είσαι δεκτικός αλλά και διστακτικός. Όλα τα πράγματα χρειάζονται όρια. Αυτό θα το καταλάβεις πολύ αυτή την εβδομάδα. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που έχουν να κάνουν με το χρήμα αλλά και κάτι σχετικό με έναν παρελθοντικό έρωτα θα έρθει στο τραπέζι. Ξαναζεσταμένο φαγητό δεν τρώμε. Είσαι σ’ ένα σημείο που αφήνεις το παρελθόν πίσω και δεν γυρνάς να το κοιτάξεις, κράτα αυτή τη στάση και δεν θα χάσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ