Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 17 - 22 Απριλίου 2023

Μπαίνει ανάδρομος ο Ερμής στον Ταύρο, λες και δεν μας έφτανε ό,τι είχαμε... χρειαζόμασταν κι αυτό

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 17 - 22 Απριλίου 2023.

Και αφού περάσανε τα πάθη του Ιησού, έρχεται και η σειρά μας. Μία βδομάδα τίγκα στην ποικιλία με πολύ κακές, πολύ καλές και ψυχοφθόρες όψεις. Σημαντικό είναι να σημειωθεί ότι υπάρχει ένα τεράστιο γεγονός, η ηλιακή μας έκλειψη στο ζώδιο του Κριού, που διοχετεύει τι άλλο; Νεύρα, θάρρος, επιπολαιότητα, αλλά και ζωντάνια. Την επόμενη ακριβώς της έκλειψης, 21/04, για να κλείσουμε με ένα χωνευτικό μπαίνει ανάδρομος ο Ερμής στον Ταύρο, λες και δεν μας έφτανε ό,τι είχαμε... χρειαζόμασταν κι αυτό.

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)Καλή εβδομάδα, κύριε, εύχομαι να τη βγάλεις καθαρή. Με την ηλιακή έκλειψη, τελοσπάντων, ένα δυνατό φαινόμενο, θα πρέπει να είσαι focused στις αλλαγές που έρχονται. Προετοιμάσου να υποχωρήσεις σε κάποιες νέες συνθήκες και να τις δεχτείς όπως θα ‘ρθουν. «Τα πάντα ρει» όπως λέει και ο Ηράκλειτος. Μάθε να δουλεύεις και να συνυπάρχεις και με διαφορετικούς όρους και προϋποθέσεις και όχι απαραίτητα δικούς σου. Γενικά τίποτα δεν είναι δεδομένο, αυτό ισχύει και στα αισθηματικά και στα επαγγελματικά αλλά και στα οικονομικά. Εστίασε λιγάκι στον εαυτό σου για να μπορέσει να βγει κι αυτή ρημάδα η εβδομάδα.

Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)Ένα ισχυρό φαινόμενο με το όνομα έκλειψη, μην πω καμιά κουβέντα, σε επηρεάζει στον τομέα της υγείας. Εντάξει μη φοβάσαι, απλά ίσως είσαι πιο επιρρεπής και πιο αδύναμος. Συμβαίνουν αυτά, υπάρχουν και αυτές οι περίοδοι. Σαν συμβουλή σου λέω να αποξενωθείς και να κάνεις μόνο πράγματα που σε χαλαρώνουν, χωρίς ένταση, και να αποφύγεις ψυχοφθόρες συναναστροφές. Αρκετά θετικές είναι οι όψεις για τα ερωτικά σου αρκεί να δώσεις την κατάλληλη ενέργεια στο άτομο που σε ενδιαφέρει ή από την ήδη υπάρχουσα σχέση σου.

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)Μην ανακατεύεσαι εκεί που δεν σε σπέρνουν. Προσπάθησε να απολαμβάνεις τα δώρα που σου φέρνει η ζωή γιατί θα ανταμειφθείς για τους κόπους σου αυτή την εβδομάδα. Μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου, με άτομα, με καταστάσεις ή με λόγια… Γιατί θα οδηγηθείς σε ανούσιους καβγάδες που μόνο θα ηλεκτρίσουν την ατμόσφαιρα. Το «μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου» ισχύει και για τα ερωτικά. Αν είσαι σε σχέση, να το ζεις και να μην κοπανάς στο ταίρι σου ότι κάποια στιγμή, κάπου, κάποιος, κάτι είπε και δεν ξέρω και γω τι. Αν είσαι ελεύθερος θα γίνουν σίγουρα σημαντικές γνωριμίες.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)Για εσένα, φίλε μου Καρκίνε, είναι! Δεν αλλάζει κάτι στη ζωή σου, πάλι κυκλοθυμικός θα είσαι, πάλι θα αντιμετωπίζεις χαζά διλήμματα και πάλι θα σε φάει το overthinking. Προτίμησε να συναναστρέφεσαι με πολύ κοντινά σου άτομα και άτομα που σε χαλαρώνουν και που μπορείς να συζητήσεις επιτέλους τους προβληματισμούς σου. Μην τα κρατάς μέσα σου γιατί θα σκάσεις. Να είσαι ξηγημένος είτε είσαι σε σχέση είτε ελεύθερος, γιατί μόνο με ερωτηματικά θα μένεις όσο δεν εκφράζεσαι.

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Εσύ είσαι σε μια φάση που τα πας καλά και μπράβο σου. Είδες; Εκεί που τα πάνε όλοι οι υπόλοιποι χάλια, το λιοντάρι ευημερεί. Θα υπάρξουν σημαντικές προτάσεις, επαγγελματικές ή οικονομικές ευκαιρίες τις οποίες δεν πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτες, το καλό που σου θέλω. Θα υπάρξουν σίγουρα κάποιοι στον κύκλο σου των οποίων οι μάσκες θα πέσουν, αλλά μη σκας... θα γινόταν αργά ή γρήγορα. Με το ταίρι σου περνάς όμορφες στιγμές και ίσως κανονίσεις κάποιο ταξίδι. Αν είσαι αδέσμευτος τότε μείνε υπομονετικός και σταθερός στην προσωπικότητά σου, μη ρίχνεις τα στάνταρ σου.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Προσπάθησε αυτή τη βδομάδα να ακούς χωρίς να κάνεις. Θα συλλέξεις πολύ σημαντικές πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις τη σκέψη σου, κυρίως στα επαγγελματικά. Διατήρησε την καχυποψία σου γιατί ίσως χρειάζεται. Στα ερωτικά είσαι λίγο αγανακτισμένος γιατί νιώθεις πως δεν είναι αντιστρόφως ανάλογα αυτά που δίνεις με αυτά που παίρνεις. Ναι, δεν έχω κάτι να σου πω σ’ αυτό, εσύ ξέρεις. Μπορεί απλώς να γκρινιάζεις, μπορεί να έχεις και δίκιο. Σε κάθε περίπτωση φρόντισε τον εαυτό σου και βάλε τα όριά σου.

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Mixed feelings. Μία βδομάδα τίγκα στις αντιθέσεις, τη μία θα υπάρξουν καλά νέα σχετικά με την πρόοδό σου στη δουλειά και τα επαγγελματικά, την άλλη ερωτικά, οικογένεια κλονίζονται. Προτίμησε να ασχοληθείς με πράγματα που θα σε κάνουν να ξεχνιέσαι. Επηρεάζονται οι σχέσεις πάσης φύσεως. Να είσαι προετοιμασμένος και ψύχραιμος. Προσπάθησε να μην παίρνεις τοις μετρητοίς ό,τι σου λέει κάθε κατακαημένος, για να μπορέσει να βγει η βδομάδα.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Ξεκινάει μια πολύ καλή εβδομάδα και όταν λέω καλή, εννοώ με πολύ καλές προδιαγραφές. Δώσε έμφαση στη δουλειά γιατί αυτό σε καίει τώρα, σταμάτα να ασχολείσαι με αυτά που δεν χρειάζεται. Μην αφήνεις όποιον να ‘ναι να σου δίνει συμβουλές για το τι να κάνεις στο μέλλον σου και με τα χρήματά σου και γενικά μην παίρνεις συμβουλές αυτήν την εβδομάδα, μόνο βλακείες θα ακούσεις. Μόνο εσύ ξέρεις τι χρειάζεσαι. Στη σχέση σου δώσε λίγη προτεραιότητα προς το τέλος εβδομάδας γιατί θα φας πολλή γκρίνια. Αν είσαι ελεύθερος not your week.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Τρέχεις και δεν φτάνεις ενώ η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει κάπως down. Θα βρεις την εσωτερική δύναμη να βελτιώσεις ό,τι βλακείες έκανες την προηγούμενη περίοδο και να καλύψεις τις τρύπες φυσικά αυτό δεν είναι εύκολο πράγμα γιατί δεν είναι μια δυο οι φορές που δεν έδωσες σημασία σε κάτι που χρειαζόταν να δώσεις. Μην αφήνεις τη θετικότητά σου να γίνεται τοξική. Αν είσαι ελεύθερος σίγουρα έχεις πέραση, το θέμα είναι να μην κάνεις πράγματα στα οποία απλώς σπαταλάς τον χρόνο σου. Αν είσαι σε σχέση δώσε και λίγο σημασία στο ταίρι σου, δεν θα πάθεις και κάτι.

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Η αστρολογία λέει πως η εβδομάδα θα πάει εξαιρετικά και πως θα πάνε όλα πολύ καλά και επιτέλους θα έρθει το pay back. Αυτή τη στιγμή που σας το γράφω αυτό είναι ίσως η χειρότερη μέρα της ζωής μου και προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη, και είμαι και Αιγόκερως. Άρα από σένα που το διαβάζεις αυτό δεν περιμένω τίποτα λιγότερο από το να έχεις δύναμη κι αισιοδοξία. Αν προσπαθείς να τα κάνεις όλα μαζί, σου έχω νέα, δεν θα πετύχει. Προσπάθησε ένα ένα βήμα τη φορά. Αν είσαι ελεύθερος, κατίμονος θα μείνεις κι αυτή την εβδομάδα. Αν είσαι σε σχέση, άραξε με το ταίρι σου να βρεις λίγη ηρεμία.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Όπου νεύρο, τα ‘χεις πάρει δικαίως με άτομα από τον περίγυρό σου γιατί νιώθεις πως σε υποτιμούν και σε κοροϊδεύουν σε κάποια ζητήματα. Ενδέχεται να έχεις δίκιο αλλά σε κάθε περίπτωση δεν χρειάζεται να δίνεις έκταση τόσο πολύ και να έχεις υπερβολικές αντιδράσεις σε τέτοια ζητήματα. Αν διστάζεις να προχωρήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, σου λέω εγώ να πάρεις το ρίσκο. Ερωτικά μην είσαι μουντρούχος και μην αφήνεις τις κακές ενέργειες των άλλων να επηρεάζουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος τείνεις προς Ματίνα Μανταρινάκη, δεν σε βλέπω καλά.

Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Κάπως επικρατεί ένα άγχος και μία σύγχυση, η οποία είναι πολυδιάστατη. Από τη μία θα υπάρξουν όμορφες στιγμές επειδή θα έχεις κάποια καλά νέα, από την άλλη νιώθεις μία ανασφάλεια στα οικονομικά σου... μια ζωή τρώγεσαι με τα ρούχα σου, είναι συνήθεια αυτό, το καταλαβαίνω. Θέλω να σου πω ότι το άγχος που νιώθεις τώρα για τα οικονομικά σου είναι αχρείαστο γιατί ίδια κατάσταση επικρατούσε και πριν μια βδομάδα, τι άλλαξε τώρα; Μου φαίνεται πως χρειάζεσαι λίγο μπούλινγκ αγάπης. Και αφού μιλάμε για αγάπη, στα ερωτικά σου θα δηλητηριαστεί λίγο το μυαλό σου με αχρείαστες καχυποψίες, αλλά εν τέλει θα πάνε όλα καλά γιατί το ταίρι σου σε αγαπάει. Αν είσαι ελεύθερος εσύ το πας πιο πολύ για Πέγκυ Καρρά, η γνωστή ηθοποιός. Φτιάχνεις σχέσεις στο κεφάλι σου, στις οποίες δεν είναι συμμετέχοντες δύο.

@athensvoiceofficial

ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 17 ως 23 .by @Aggeliki Manousaki #μανουσακη #manousaki #zwdia #ζωδια #astrologytiktok #anadromosermis #zwdiagreece

♬ πρωτότυπος ήχος - AthensVoice
@athensvoiceofficial

οριστε το ΠΑΡΤ 2 ☀️ 17-23/4 ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ . by @Aggeliki Manousaki #μανουσακη #manousaki #zwdia #ζωδια #astrologytiktok #zwdiagreece #athensvoice #greektiktok

♬ πρωτότυπος ήχος - AthensVoice

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ