Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 10 - 16 Απριλίου 2023

Ζυγέ, επιτέλους λίγη ηρεμία και λίγη επιτυχία

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Cosmic Telegram: Οι αστρολογικές προβλέψεις στην Athens Voice

Cosmic Telegram: Η Αγγελική Μανουσάκη κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 10 - 16 Απριλίου 2023

Κριός
Σίγουρα θα είναι μια πιο θετική εβδομάδα καθώς ξεκινάει με σελήνη στον φίλο σου Τοξότη. Αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι μία εύκολη εβδομάδα καθώς αλλάζουν πολλά στον τομέα της φιλίας αλλά και των ερωτικών. Ίσως νιώσεις την ανάγκη να κάνεις μία απόπειρα επανασύνδεσης. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου, δεν μπορώ άλλο, βαρέθηκα. Αν είσαι ήδη σε σχέση, θα θέλεις να την ανανεώσεις με τον λάθος τρόπο και θα αρχίσεις τη μουρμούρα. Τα οικονομικά σου παίρνουν την πάνω βόλτα - δεν ξέρω αν υπάρχει αυτή η ατάκα.

Ταύρος
Αυτή την εβδομάδα θα την ονομάσουμε εβδομάδα ανάπαυσης, πέραν από Μεγάλη εβδομάδα. Θα θελήσεις να πάρεις τον χρόνο σου και να βρεις λίγο τον εαυτό σου. Έχεις σπαταλήσει πολλή ενέργεια τον τελευταίο καιρό στο να βοηθάς. Θα πάρεις μία απόφαση για κάποια σχέση σου που μπορεί να είναι και φιλική. Το σίγουρο είναι ότι ένας κύκλος κλείνει αυτή την εβδομάδα και είναι για καλό. Πολλές οι συζητήσεις για τα οικονομικά, εσύ όμως είσαι επιφυλακτικός και καλά κάνεις.

Δίδυμος
Φεύγει η κατήφεια και η κακή διάθεση. Είσαι ο κυρίαρχος του εαυτού σου είσαι πλέον το boss της διάθεσής σου. Μην παρασυρθείς από ανεμελιά και επιπολαιότητα στα γκομενικά σου γιατί δεν είσαι εσύ αυτό. Καλά, βασικά εσύ είσαι αλλά το θέμα είναι να μην το καταλάβουν και υπόλοιποι. Θα γίνουν πολλές συζητήσεις για την εξέλιξή σου στο επαγγελματικό κομμάτι αλλά θα γίνουν και συζητήσεις στο ερωτικό κομμάτι ,είτε είσαι σε σχέση είτε δεν είσαι. Το σίγουρο είναι ότι θα έχεις μια πάρα πολύ όμορφη εβδομάδα.

Καρκίνος
Αναρωτιέσαι για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και τι θα κάνεις επιτέλους στη ζωή σου και σκάει ένα νέο το οποίο θα σε αποσυντονίσει από την μίρλα σου. Σίγουρα θα έχεις κάποια νέα από εξωτερικό, φίλος θα ’ναι; συγγενείς; επαγγελματικό; κάτι θα ’ναι. Οικονομικά μην παίρνεις ακόμα θάρρος γιατί ίσως να προκύψουν έξοδα την επόμενη εβδομάδα. Κατά τ’ άλλα, στα ερωτικά όλα βαίνουν καλώς.

Λέων
Η εβδομάδα ξεκινάει με πάρα πολύ καλή διάθεση και με ένα πολύ καλό νέο που θα έχει να κάνει με ταξίδι ή με διακοπές. Λογικό θα μου πεις, εφόσον είναι Μεγάλη εβδομάδα. Παρ’ όλα αυτά, κάπου στη μέση της εβδομάδας θα γίνουν επικοινωνίες για την εξέλιξή σου, ίσως και για μία μετακίνηση που θα έχει να κάνει για δουλειά. Σκέψου το καλά πριν το συμφωνήσεις καθώς η Αφροδίτη στους Διδύμους μάς κάνει αρκετά επιπόλαιους. Στα ερωτικά βρίσκεσαι σε καλή φάση και, παρόλο που οι πειρασμοί είναι πολλοί, εσύ θα μείνεις σταθερός στην επιλογή σου.

Παρθένος
Αν η εβδομάδα είχε τίτλο, αυτός θα ήταν mixed feelings. Κλείνουν κύκλοι κι εσύ για να το δεχτείς θα πρέπει να είσαι πιο συντονισμένος και πιο συναισθηματικά ανεπηρέαστος. Αυτό θα το καταφέρεις μέσα από τους φίλους σου και τις επαγγελματικές προτάσεις που θα είναι πάρα πολλές. Στα ερωτικά σου ακόμα ψάχνεσαι και δεν έχεις ιδέα τι θέλεις, πράγμα που σε κάνει να αποσυντονίζεσαι, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι αυτή την εβδομάδα θα λείψει το φλερτ. Στα οικονομικά σου πας πολύ καλύτερα από την προηγούμενη εβδομάδα.

Ζυγός
Και επιτέλους λίγη ηρεμία και λίγη επιτυχία, βασικά πολλή επιτυχία. Αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσεις με ένα πάρα πολύ καλό νέο που θα αφορά την εξέλιξή σου. Πολλές οι επικοινωνίες και πολλή η διάθεση για έξω, που σε κάνει να μπεις και σε μία διαδικασία εξέλιξης στο ερωτικό κομμάτι αν είσαι ελεύθερος. Αν είσαι σε σχέση, σίγουρα θα κάνεις κάποια συζήτηση που θα σας κάνει πιο κατασταλαγμένους για το τι έχετε. Οικονομικά υπάρχει σίγουρα μία αποδιοργάνωση αλλά όλα σιγά-σιγά μπαίνουν στον ίσιο δρόμο.

Σκορπιός
Σίγουρα αυτή η εβδομάδα θα είναι πιο θετική από την προηγούμενη, με επαγγελματικό το πρόσημο. Θα κάνεις πολλές σκέψεις και πολλές συζητήσεις γύρω από τη δουλειά σου. Έχεις απογοητευτεί και θέλεις μία κάποια ανανέωση. Και επειδή κατατρέχεις πάντα στο παρελθόν σαν καλός Σκορπιός που είσαι, τη λύση θα σου την δώσει κάποιο άτομο από εκεί. Αν περιμένεις κάποια απάντηση για τα επαγγελματικά, θα δοθεί σίγουρα και θα είναι θετική. Στα ερωτικά είσαι λίγο άστατος καθώς δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς. Οικονομικά όλα μπαίνουν στον αυτόματο πιλότο και είσαι πιο χαλαρός.

Τοξότης
Μία εξαιρετική βδομάδα ξεκινάει με εσένα πρωταγωνιστή και την Σελήνη, θα κάνεις πολλές επικοινωνίες με ό,τι σε απασχολεί. Ευχάριστες συναντήσεις και πάρα πολλές ευκαιρίες και στη δουλειά αλλά και στο ερωτικό κομμάτι. Προσπάθησε να μην φορτωθείς με έπαρση γιατί ίσως γίνεις αντιπαθής. Η τύχη είναι με το μέρος σου, να της φέρεσαι με σεβασμό για να σου φέρεται και εκείνη. Ένας έρωτας από το παρελθόν επιστρέφει και δεν υπάρχει λόγος να πεις όχι . Οικονομικά θα πάνε όλα πολύ καλά.

Αιγόκερως
Εβδομάδα - ανακούφιση θα την ονομάσω και μακάρι να είναι έτσι καθώς θα βρίσκεσαι σε μία θέση που ό,τι έχεις κάνει τον προηγούμενο καιρό και όσο έχεις δουλέψει το βλέπεις τώρα να τσουλάει από μόνο του. Στα γκομενικά τίποτα το καινούργιο, θα βρίσκεσαι σε μία αβεβαιότητα επειδή εσύ την έχεις επιλέξει αυτήν. Αν είσαι σε σχέση, τίποτα το καινούργιο, πρόσεξε απλά να μη γράφεις το ταίρι σου γιατί θα σου γκρινιάζει. Οικονομικά θέλεις ακόμα δουλειά για να στρώσεις από τις βλακείες που έχεις κάνει στο παρελθόν.

Υδροχόος
Ανήκεις στους τυχερούς της εβδομάδας καθώς ένας νέος έρωτας καραδοκεί. Προσπάθησε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά σε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται και να μην υποτιμάς τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου αλλά και τις νέες ευκαιρίες που θα σου φέρουν. Στα επαγγελματικά θα έρθει μία απρόσμενη λύση που θα σε ανακουφίσει. Οικονομικά ζεις ακόμα τα απόνερα από τον Κρόνο αλλά σιγά-σιγά φτιάχνουν τα πράγματα.

Ιχθύες
Αυτή την εβδομάδα πρέπει να είσαι ήρεμος και να παίρνεις απόσταση για να βλέπεις καλύτερα τα πράγματα, μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις και να μην ενθουσιάζεσαι με την παραμικρή βλακεία που σου λέει καθένας, είτε αυτό έχει να κάνει με επαγγελματικά είτε με ερωτικά. Αν κάποιος ξέρει να ξεχωρίζει τις παπάτζες, αυτός είσαι εσύ. Στο ερωτικό κομμάτι θα γυρίσει σίγουρα κάποιος πρώην. Αν τραβάς μαζοχιστικές τάσεις, κάνε τη βλακεία. Οικονομικά μη χαλάς σε βλακείες, σε παρακαλώ πολύ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ