Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 02.04.2023

Μέρα προετοιμασίας, Κριέ, για την καινούργια εβδομάδα

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Κυριακής 02.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Μέρα προετοιμασίας, Κριέ, για την καινούργια εβδομάδα. Σήμερα νιώθεις ικανός και πρόθυμος να κάνεις ένα πρόγραμμα για τη δουλειά σου και την καθημερινότητά σου! Πηγάζει από μέσα σου αυτή η ανάγκη, και μάλλον προέρχεται από το γεγονός ότι βλέπεις τριγύρω σου τι γίνεται όταν είναι κάποιος απροετοίμαστος…

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, η μέρα προβλέπεται καλή! Ο κίνδυνος ξαφνικών γεγονότων στα οικονομικά φαίνεται να απομακρύνεται και θέλεις να δώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου για να χαλαρώσει και να ανασυγκροτηθεί. Νομίζω σου αξίζει αυτή η χαλάρωση! Ίσως να έχεις ακόμα μια ευκαιρία να κάνεις μια καλή γνωριμία, ελεύθερε Ταύρε. Εσύ δεσμευμένε, ηρεμείς από εντάσεις!

Δίδυμοι
Δίδυμε, το σπίτι είναι αυτό που σε απασχολεί. Βγαίνουν υποχρεώσεις στην επιφάνεια που είχες αμελήσει. Εκείνες όμως δεν ξεχνούν κι σκάνε μύτη μπροστά σου! Σήμερα, λοιπόν, είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείς με αυτές τις υποχρεώσεις για να τις δρομολογήσεις μέσα στη βδομάδα! Το συναισθηματικό σου είναι στην ίδια φάση και το οικονομικό σου είναι κάπως… Πρόσεξέ το!

Καρκίνος
Καρκίνε, είναι αυτές τις μέρες του μήνα που έχεις τη διάθεση να μοιραστείς πράγματα με τον εαυτό σου (να τα παραδεχτείς δηλαδή) αλλά και με τους γύρω σου. Οι σκέψεις σου είναι πιο οργανωμένες και πιο ξεκάθαρες μέσα στο κεφάλι σου! Ίσως σήμερα, να ξέρεις προς τα πού θέλεις να κινηθείς, μετά από αρκετό καιρό!

Λέων
Ήρθε η ώρα να βάλεις σε μια σειρά τα οικονομικά σου! Όλο παραπονιέσαι αυτές τις μέρες και όλο δίνεις δεξιά κι αριστερά χωρίς να υπολογίζεις! Σήμερα λοιπόν, θέλεις τα να βάλεις κάτω και να δεις πού πήγαν τα χρήματά σου! Μην απογοητευτείς με αυτά που θα συνειδητοποιήσεις… Απλά κράτα τα σα σημειώσεις για την επόμενη φορά!

Παρθένος
Παρθένε, αποφασίζεις να αναλάβεις δράση. Μάζεψες τις πληροφορίες που ήθελες, ανέλυσες τα δεδομένα σου και τώρα ήρθε η ώρα για να δεις τι μπορείς να κάνεις προκειμένου να ισορροπήσεις τις καταστάσεις που σε απασχολούν. Κυρίως του  αισθηματικού τομέα! Το οικονομικό σου είναι σε μια σταθερή κατάσταση!

Ζυγός
Σήμερα θέλεις να βάλεις σε μια σειρά τις σκέψεις σου και κυρίως να καταλάβεις από πού προέρχονται αυτές… Σε πιάνει μια εσωστρέφεια που προσπαθείς να αντιληφθείς και να τη συνδυάσεις με μια εποικοδομητική εργασία. Μια προσπάθεια αυτογνωσίας; Μπορεί… Πάντως νιώθεις μια περίεργη πίεση και στη σχέση σου, και στις φιλίες σου αλλά και στις συνεργασίες σου… Μην το αναλύεις πολύ!

Σκορπιός
Χαλαρώνουν οι εντάσεις στη σχέση, στις συνεργασίες και στις φιλίες. Το πράγμα γίνεται ήπιο και έχεις τη διάθεση σήμερα να κοινωνικοποιηθείς και να έρθεις σε επαφή με κόσμο! Θα περάσεις χρόνο με δικούς σου ανθρώπους και θα είναι μια ωραία Κυριακή, Σκορπιέ! Αν είσαι ελεύθερος, απόλαυσε το φλερτ!

Τοξότης
Μέρα που θέλεις να χαλαρώσεις, όμως το θέμα της δουλειάς σκάει μπροστά σου και δε σε αφήνει σε ησυχία. Σήμερα όμως, σε απασχολεί από τη θετική πλευρά, καθώς κινητοποιείσαι έντονα και δικτυώνεσαι σε μεγάλο βαθμό…! Παίζουν γνωριμίες που θα σου δώσουν αυτό το κάτι παραπάνω που θέλεις για να εξελίξεις την καριέρα σου!

Αιγόκερως
Κυριακή, μέρα χαλάρωσης για σένα Αιγόκερε. Είναι μια ωραία μέρα να σκεφτείς κάποια πράγματα γενικά. Η μέρα προβλέπεται με αισιόδοξη ενέργεια (έχεις κι αυτές τις εκλάμψεις – δεν είσαι μόνο γκρίνια) και φαίνεται να κάνεις βήματα προς το να βελτιώσεις τα θετικά στοιχειά που έχεις εντοπίσει σε θέματα που σε απασχολούν, προς όφελός σου!

Υδροχόος
Σαν να σε πιάνει ένα άγχος με το τι θα γίνει με τους λογαριασμούς του σπιτιού… Σα να μην ξέρεις τι γίνεται στο πορτοφόλι σου και τώρα καταλαβαίνεις τι μπορεί να έκανες λάθος… ΑΣΚΟΠΑ ΕΞΟΔΑ! Εσύ τα χαρακτηρίζεις ξαφνικά, εγώ πάλι τα λέω ανούσια… Ε λοιπόν, σήμερα αυτό προσπαθείς να βρεις τρόπους να το περιορίσεις!

Ιχθύς
Χάθηκες για ένα διάστημα από τους δικούς σου ανθρώπους, Ιχθύ, και σήμερα αποφασίζεις να γεφυρώσεις αυτή την απόσταση που δημιουργήθηκε. Η αλήθεια είναι πως αυτή είναι η πρόθεσή σου. Ωστόσο, θα έχεις μικρές γκρίνιες για τη μαύρη πέτρα που έριξες, αλλά δε θα κρατήσει πολύ. Θα κάνεις τα δικά σου και θα τους καταφέρεις, όπως πάντα!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ