Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 21.03.2023

Κριέ, πρώτη μέρα της κριαρίσιας περιόδου, νιώθεις σα να ξεκολλάς από τη λάσπη και επιτέλους θα αρχίσουν να προχωρούν τα πλάνα σου!

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Τρίτης 21.03.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Σήμερα ξεκινά η περίοδος των γενεθλίων σου, Κριέ! Πρώτη μέρα της κριαρίσιας περιόδου, νιώθεις σα να ξεκολλάς από τη λάσπη και επιτέλους θα αρχίσουν να προχωρούν τα πλάνα σου! Μια ευαισθησία σε θέματα συναισθημάτων σε βασανίζει, αλλά από το απόγευμα - βραδάκι θα περάσει και θα δώσεις ταχύτητα!

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, έχεις μεγάλη ζήτηση! Και ίσως να γίνεται και συζήτηση γύρω από το όνομά σου! Η μέρα σου είναι αρκετά αποτελεσματική στη δουλειά και έχεις ιδιαίτερη απήχηση. Κάνεις νέες επαφές στο χώρο της εργασίας σου και αρχίζεις να κάνεις νέες συνεργασίες!

Δίδυμοι
Η καριέρα σε απασχολεί σήμερα, Δίδυμε. Και το θέμα είναι πως, όχι μόνο σε απασχολεί, αλλά σε αγχώνει κιόλας, και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Ωστόσο, από το άγχος υποχωρεί από το βραδάκι και αρχίζεις να σκέφτεσαι τους νέους στόχους που θέλεις να κατακτήσεις, με περισσότερη ηρεμία κι αισιοδοξία.

Καρκίνος
Άλλη μια μέρα που θέλεις να περάσεις όμορφα και χαλαρά. Με τη διαφορά ότι σήμερα, μέσα στους κύκλους σου, θα βρεθεί άτομο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου και θα σε κάνει να νιώσεις πιο όμορφα από όσο πίστευες ότι θα περνούσες την Τρίτη σου. Άσε την καρκινίσια γκρίνια στην άκρη και πέρνα όμορφα και σήμερα.

Λέων
Τα οικονομικά και σήμερα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη μέρα σου, Λέοντα, και το θέμα είναι ότι κάπως φαίνεται να στρώνει και να χαλαρώνεις κι εσύ. Η Τρίτη φαίνεται να σου πηγαίνει καλά, καθώς πέραν του οικονομικού, θα έχεις και μια θετική εξέλιξη στο επαγγελματικό σου κομμάτι!

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στους σημαντικούς άλλους, και κυρίως στη σχέση σου! Κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν πιο ξεκάθαρα για να μπορέσεις να προλάβεις και να αποφύγεις τα χειρότερα… Νέα όρια; Νέες συνθήκες; Θα δείξει… Αν είσαι ελεύθερος, αυτό το κλίμα είναι πολύ πιθανό να το παρατηρήσεις και να το βιώσεις με τους συνεργάτες σου!

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, σου έχω καλά νέα! Αν είσαι ελεύθερος, θα κάνεις μια νέα γνωριμία που έχει τα potentials να γίνει το σημαντικό έτερο ήμισύ σου! Αν πάλι είσαι δεσμευμένος (μόνο με έναν/μία – χαχα τι λέω), θα έχεις καλά νέα στα οικονομικά σου!

Σκορπιός
Σκορπιέ, αν ψάχνεις δουλειά (ή θέλεις να αλλάξεις δουλειά), σήμερα, και γενικά αυτή την περίοδο είναι μια καλή ευκαιρία να αρχίσεις να στέλνεις βιογραφικά! Επίσης, σήμερα παίζει να δεις εξελίξεις στα προσωπικά σου ή και σε μια συνεργασία που έχεις.

Τοξότης
Σήμερα καλό θα είναι να μην αγνοήσεις υποχρεώσεις και λίστες με αυτά που πρέπει να κάνεις! Στα είπα και χτες, τα λέω και σήμερα στην περίπτωση που όντως χτες το έλουσες! Από το απόγευμα και μετά, θα αρχίσει να υποχωρεί αυτή η πίεση των πρέπει και θα νιώσεις πραγματικά πιο άνετα και χαλαρά!

Αιγόκερως
Σήμερα συνεχίζεται η διάθεση εσωστρέφειας που σε διακατέχει, Αιγόκερε, και το μυαλό σου απασχολούν σκέψεις βαθιές και περίεργες. Μην το παρατραβήξεις με την ανάλυση, γιατί άκρη δε θα βγει. Προσπάθησε να το πας χαλαρά και όσο μπορείς πιο ξεκάθαρα. Τα πράγματα ίσως να μην είναι όπως πιστεύεις…

Υδροχόος
Κι εσύ, Υδροχόε, έχεις το βλέμμα στραμμένο στο χρήμα, καθώς σε απασχολεί αρκετά. Προσπαθείς να δεις πώς θα το ρεγουλάρεις, αλλά κάπως δε σου κάθεται ακόμα. Θα στρώσει όμως! Τώρα, σήμερα θα έχεις καλά νέα σε θέματα που αφορούν το σπίτι σου ή μπορεί να σου βγει μια πώληση ακινήτου που κυνηγάς καιρό!

Ιχθύες
Σήμερα Ιχθύ, οι υποχρεώσεις σε κυνηγούν, και το πιθανότερο είναι πως δεν θα τη σκαπουλάρεις και θα αναγκαστείς να τις τακτοποιήσεις. Αυτό βέβαια, σε πλημμυρίζει με άγχος… Και αν δεν το πάρεις απόφαση πως πρέπει να τελειώνεις με αυτά που αγνοούσες, δε θα ησυχάσεις. Σε άλλα νέα, σήμερα παίζει να πάρεις νέα που θα σε χαροποιήσουν σε μεγάλο βαθμό!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ