Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 20.03.2023

Κάτι καλό ετοιμάζεται για σένα, Λέοντα, που ενώ το περιμένεις, δεν ξέρεις πότε θα σκάσει μύτη!

Αγγελική Μανουσάκη
Αγγελική Μανουσάκη
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Τα Ζώδια της Δευτέρας 20.03.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Αγγελική Μανουσάκη

Κριός
Κριέ, πώς πάει σήμερα; Σα να μη ξέρεις τι μπορείς να κάνεις για να ξεχαστείς από αυτά που βασανίζουν το μέσα σου… Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που σε βασανίζει, μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι παλεύεις να το βγάλεις από το μυαλό σου! Μάταια… Θέλω να το δεις, να το παρατηρήσεις και να μη το αγνοείς. Άμα δε το βλέπεις, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει, ΝΑΙ;;;

Ταύρος
Ταύρε, η εβδομάδα ξεκινά με μια ευαισθησία. Ένα άγχος περίεργο και μια ανάγκη να περάσεις τη μέρα είτε μόνος σου είτε με φίλους που μπορούν να σε καταλάβουν και βοηθήσουν το ψυχολογικό λαλά που βιώνεις. Δεν έγινε κάτι, δεν έγινε κάτι. Θα στρώσει, να ξέρεις! Γίνε πιο αποφασιστικός και θα το βρεις…

Δίδυμοι
Τι συμβαίνει και ανησυχείς τόσο πολύ για την εικόνα σου στη δουλειά; Νιώθεις μια ανασφάλεια κι ένα περίεργο πράγμα συμβαίνει μέσα στο κεφάλι σου που σε κάνει να φέρεσαι λίγο περίεργα. Φαίνεται πως όλα μπαίνουν σε μια σειρά σταδιακά, αλλά εσύ είσαι χαμένος στον κόσμο σου και στο πώς εσύ θέλεις να γίνουν τα πράγματα από χτες! Μια υπερβολή ίσως;;;

Καρκίνος
Σήμερα αποφασίζεις να δώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου και να απασχολήσεις το μυαλό σου με πράγματα που σε κάνουν να νιώσεις όμορφα και πιο χαλαρά! Επαφές με φίλους και μια διασκέδαση θα δώσουν μια ωραία αρχή στην εβδομάδα που έρχεται, Καρκίνε! Μην γκρινιάξεις και για αυτό! Είναι διαφορετικό και σου αρέσει! Παραδέξου το!

Λέων
Ξεχωρίζεις στη δουλειά σου με θετικό τρόπο. Κάτι καλό ετοιμάζεται για σένα, Λέοντα, που ενώ το περιμένεις, δεν ξέρεις πότε θα σκάσει μύτη! Πρόσεξε το οικονομικό σου σήμερα, γιατί δεν έχεις καθαρή εικόνα του τι ξοδεύεις και θα βρεθείς πανί με πανί αν δεν το κοιτάξεις!

Παρθένος
Σχέσεις, συνεργασίες και επαφές με άτομα που σε βοηθούν έχεις σήμερα, Παρθένε! Νιώθεις την ανάγκη να ξεκινήσεις κάποια πράγματα που θα σε πάνε ένα βήμα παραπέρα και δε θα μείνεις στάσιμος. Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα είναι να βάλεις μια νέα βάση στη σχέση σου, λίγο πιο συναισθηματική. Εσύ ελεύθερε Παρθένε, θαρρώ θα κάνεις μια ωραία γνωριμία που θα σε κάνει να νιώσεις κάπως… διαφορετικά!

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ νιώθεις πως η καθημερινότητα πρέπει να οργανωθεί. Και σε συνδυασμό με το ότι το οικονομικό αρχίζει και ανεβαίνει, νιώθεις πιο δυνατός και ικανός να κάνεις τα πάντα. Σε θέλω οργανωτικό και εγκρατή, γιατί σε βλέπω να αρχίζεις τις υπερβολές και να τα κάνεις… ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ!

Σκορπιός
Έχεις μια διάθεση περίεργη, Σκορπιέ. Θέλεις να διασκεδάσεις με τον δικό σου τρόπο. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό… Θέλεις να μείνεις λίγο μόνος για να βρεις την ισορροπία μέσα σου. Ή να βρεθείς με άτομα που θα σε κάνουν να νιώσεις χαλαρά και πλήρως αποδεκτός, χωρίς να κριτικάρουν ή να σε μπριζώνουν! Έντονη συναισθηματικά η Δευτέρα…

Τοξότης
Έρχεται και δένει το γλυκό! Νιώθεις μια χαλάρωση και πως όλα πηγαίνουν καλά! «Έλα μωρέ, έχει ο θεός! Κι αύριο μέρα είναι!» Μεθαύριο που θα τρέχεις θα δεις ότι τελικά το έλουσες χωρίς λόγο. Οργανώσου κι άσε τα υπόλοιπα στην άκρη γιατί δε θα πάει καλά αυτό! Και μιλάω για όλα: και δουλειά, και σπίτι, και σχέση και χρήμα! Εσύ που είσαι ελεύθερος, αρέσεις στους γύρω σου και στο δείχνουν σήμερα!

Αιγόκερως
Σκέψεις, αναλύσεις συμπεριφορών και ο τρόπος που βλέπεις τα πράγματα γύρω σου θολώνουν την κρίση σου, Αιγόκερε. Και δεν μπορείς να πάρεις αποφάσεις, γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι δεν βλέπεις καθαρά κάποια πράγματα! 1. Μπράβο για την αυτογνωσία! 2. Κάνε ένα βήμα πίσω και αποστασιοποιήσου! Γιατί δεν προχωράει τίποτα διαφορετικά!

Υδροχόος
Χρήματα αχνοφαίνονται στον ορίζοντα και σα να αρχίζεις να νιώθεις πιο χαλαρά. Το άγχος φεύγει και θα πάρεις σήμερα μια ανάσα για να μπορέσεις να ξεκινήσεις την εβδομάδα σου θετικά και όχι γκρινιάζοντας πάλι. Στο ερωτικό υπάρχει ένα ενδιαφέρον. Εσύ που είσαι σε σχέση, το ταίρι σου θα είναι το σημείο αναφοράς σου για σήμερα, γιατί χρειάζεσαι και λίγη γείωση!

Ιχθύες
Σήμερα, αποφασίζεις πως θα είναι μια καινούργια βδομάδα για σένα, Ιχθύ, καθώς αποφασίζεις να ξεκινήσεις δυναμικά και να πάρεις κάποιες καταστάσεις στα χέρια σου. Είτε είναι επαγγελματικά, είτε συναισθηματικά. Το οικονομικό το αφήνω εκτός, γιατί εκεί… ΤΟ ΧΑΟΣ!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ