Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Κυριακής 26.02.2023

Καρκίνε, η ανάγκη για μια αλλαγή τοπίου είναι σχεδόν επιβεβλημένη

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro
© Alessio Cesario / Pexels

Τα Ζώδια της Κυριακής 26.02.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Έχει διαφορά το να περνάς χρόνο μόνος σου για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, με το να "κλείνεσαι" στο μυαλό σου και να απογοητεύεσαι alone μ' αυτά που σκέφτεσαι.

Ταύρος
Χωρίς να αμελείς "αδυναμίες" που ήδη γνωρίζεις, ειδικά από το απόγευμα και μετά γυρνάς το διακόπτη και συντονίζεσαι σε full mood Αποκριάς και με το παραπάνω.

Δίδυμοι
Απόφυγε να "παραπιάσεις" τις καταστάσεις και κοίτα να κανονίσεις κάτι έστω σε εκδρομούλα για ν' αλλάξεις παραστάσεις, δίνοντας λίγο περισσότερη προσοχή στο τιμόνι.

Καρκίνος
Η ανάγκη για μια αλλαγή τοπίου είναι σχεδόν επιβεβλημένη, ακόμη κι αν δεν έχεις fixed πλάνα για τα Κούλουμα. Καμιά φορά τα αυθόρμητα είναι και τα πιο πετυχημένα!

Λέων
Οτιδήποτε νεοεμφανιζόμενο, από μέρος, άτομο, κουβέντα, φαγητό παίρνει άμεση έγκριση, αφήνοντας τον εαυτό σου πιο ελεύθερο και λιγότερο prone σε συναισθηματική "φασίνα".

Παρθένος
Μη γίνεις ο γραφικός και σπαστικός της παρέας που γκρινιάζει για όλα: γιατί η δική του καραμούζα "στονάρει", γιατί η στολή της Αντουανέτας τον σφίγγει στα @χ@μν@, γιατί....

Ζυγός
Από το μεσημέρι κι έπειτα ξεπερνάς ψυχολογικές ανησυχίες και προσανατολίζεσαι σε ένα και μόνο πράγμα: πώς θα περάσεις τις Απόκριες με τη μεγαλύτερη δόση "τρέλας". Όλε.

Σκορπιός
Κράτησε τα ωραία και αποκριάτικα που συμβαίνουν γύρω σου, ακόμα κι αν υπάρχει σοβαρή αναστάτωση μέσα σου, είτε για συναισθηματικό, είτε για οικονομικό λόγο.

Τοξότης
Η αλλαγή περιβάλλοντος ή οπτικής γωνίας είναι must για να περάσεις καλά και μακριά από ψυχαναγκαστικά πραγματάκια, ε; Μόνο κέρδος θα ‘χεις.

Αιγόκερως
Βρες τον καλό σου εαυτό και τις όμορφες ιδέες σου και απόφυγε "να φας στη μάπα" ό, τι κουλαμάρα σου πετάει ο περίγυρος. Only festive vibes.

Υδροχόος
Μην καθίσεις άπραγος ενόψει Αποκριάς. Φόρεσε τη μάσκα σου, σήκωσε το τηλέφωνο και κανόνισε έστω κάτι σε κοντινή εκδρομή για να καρναβαλίσεις. Κι ας μην είσαι τόσο λιλιπούτειος.

Ιχθύες
Χρειάζεται να ακολουθήσεις την κοινή λογική σήμερα, πράττοντας ανάλογα και όχι τόσο την προσωπική σου άποψη, ειδικά αναφορικά με τα συναισθηματικά σου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ