Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 06.02.2023

Υδροχόε, με απαιτήσεις η Δευτέρα, θα έχεις την τάση να παίρνεις και τα πάντα προσωπικά...

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Δευτέρας 06.02.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Τα Ζώδια της Δευτέρας 06.02.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Κάνε ό, τι μπορείς σε σχέσεις με συνεργάτες που βγάζουν δυσκολίες, χωρίς να σκέφτεσαι το τι έχεις να κερδίσεις. Θα σε μπλοκάρει άσχημα.

Ταύρος
Απαιτητική η Δευτέρα στη διαχείρισή της, πιέζεσαι με τις υποχρεώσεις στον άξονα οικογένειας-επαγγελματικών, ίσως και για να πάρεις αποφάσεις επειδή κάποιος άλλος βιάζεται.

Δίδυμοι
«Αγκομαχώντας» βγαίνει η Δευτέρα, με αρκετές πρακτικές δυσκολίες στην καθημερινότητα και ανάγκη να προσέξεις παραπάνω στην επικοινωνία σου.

Καρκίνος
Σίγουρα κακή συγκυρία για να καθίσεις ν’ ασχοληθείς με «προαιώνια» παράπονα και ματαιώσεις στην προσωπική σου ζωή. Ότι τώρα έχεις ανάγκη από αγκαλιά, αυτό είναι σαφές.

Λέων
Η Δευτέρα δεν σε βοηθά να ησυχάσεις μέσα σου, υπάρχουν βλέπεις πολλά που πρέπει να φροντίσεις «έξω» και μια αίσθηση περιορισμού της δράσης σου, που σου τη «δίνει».

Παρθένος
Η «Barbara» μάλλον σου κάθισε στο «λαιμό», δημιουργώντας μια σειρά έκτακτων απαιτήσεων προς αντιμετώπιση στη δουλειά, με την όρεξή σου να είναι οριακά στο μηδέν.

Ζυγός
Είτε θα βάλεις το χιούμορ στη εξίσωση, είτε θα είσαι μες στη γκρίνια, είτε θα μιλάς μόνο για τον καιρό. Καλύτερα το πρώτο ξεκάθαρα.

Σκορπιός
Τα καθήκοντα σε δουλειά και καθημερινότητα «κοντράρουν» άσχημα με την ψυχολογία σου. Αν βρεις ένα «παραθυράκι», εκφράσου λίγο πιο δημιουργικά.

Τοξότης
Η «Barabara» αναστατώνει την καθημερινότητά σου, τις μετακινήσεις και τις επικοινωνίες σου. Όσο μπορείς, άκου και το ένστικτο αυτοσυντήρησής σου.

Αιγόκερως
Μην κυνηγάς σκέψεις και κουβέντες που σε κάνουν να νιώθεις μίζερα, αν χρειαστεί πήγανε άμεσα στην ουσιαστική συζήτηση, «χωρίς φόβο και πάθος».

Υδροχόος
Με απαιτήσεις η Δευτέρα, θα έχεις την τάση να παίρνεις και τα πάντα προσωπικά... Η συμβουλή πάντως είναι να δεις φυσικά τη λεπτομέρεια, αλλά και τη μεγάλη εικόνα.

Ιχθύες
Από τις μέρες που μάλλον δεν έχεις διάθεση να σηκωθείς από το κρεββάτι με τέτοιο καιρό, πάντως καλύτερα μην προσπαθήσεις να «βολευτείς», γιατί η καθημερινότητα δεν θα σου κάνει τη «χάρη».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ