Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τρίτης 31.01.2023

Υδροχόε, η μέρα είναι για διασκέδαση, έρωτα, φλερτ και γενικά ωραία πράγματα

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro
© RODNAE Productions / Pexels

Τα Ζώδια της Τρίτης 31.01.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Να κυκλοφορήσεις, να κάνεις τις δουλειές σου, να δεις και να σε δούνε, απλά πάρε και κάνα μαγνήσιο, γιατί το νευρικό σου σύστημα κοντεύει να «ρετάρει».

Ταύρος
Αν θέλεις να ξεφύγεις από τα τετριμμένα food wise κι αν νιώθεις μια κάποια νωχέλεια να σε καταβάλει, περνά μια βόλτα από το καινούργιο «Γουικεντ» στην Ηλιούπολη με σήμα το UFO που έχει ήδη γίνει στέκι.

Δίδυμοι
Η μέρα είναι «κομμένη και ραμμένη» πάνω σου επικοινωνιακά, σχετικά με δουλειές κ.λπ, αρκεί να βάλεις «χαλινό» στο νεύρο και ν’ ασχοληθείς μαζί τους νωρίς, για να ‘σαι χαλαρός το απόγευμα.

Καρκίνος
Αποφάσισε λίγο πού «στέκεσαι» σχετικά με τα προσωπικά κι ακολούθως με τα επαγγελματικά σου, γιατί τείνεις να μην είσαι ευχαριστημένος με τίποτα.

Λέων
Με αρκετά καλή διάθεση και ενεργητικότητα ώστε «ν’ αντέξεις» ό, τι χρειάζεται να βγει σχετικά με συνεργασίες και συζητήσεις στη δουλειά, έχοντας όρεξη και για καμία έξοδο.

Παρθένος
Αν βρεις λίγο φλερτάκι μέσα στη μέρα και καταφέρεις να κάνεις ένα-δυο δημιουργικά πραγματάκια εκτός δουλειάς, είσαι «κομπλέ».

Ζυγός
Είσαι σε θέση να βάλεις μια παραπάνω δόση πρακτικότητας σε όσα κάνεις σήμερα, πράγμα που βέβαια θα σου «βγάλει» περισσότερες δουλειές, που όμως χρειάζονται.

Σκορπιός
Έχεις από εκείνον τον εσωτερικό αναβρασμό που δεν μπορεί να «καταλαγιάσει» με τίποτα άλλο εκτός από sex. Pure and simple.

Τοξότης
«Στις επάλξεις» σήμερα, τρέχοντας να τα προλάβεις όλα, με τους πάντες να ζητούν κάτι από’ σένα, γεγονός που σου δημιουργεί μια μικρή αναστάτωση.

Αιγόκερως
Η φροντίδα που δείχνεις στο κομμάτι της υγείας σου έχει πάει ίσως λίγο «περίπατο» τελευταία, οφείλεις όμως να «επανέλθεις» γιατί το σώμα σου «μιλάει». Άκουσε το.

Υδροχόος
Η μέρα είναι για διασκέδαση, έρωτα, φλερτ και γενικά ωραία πράγματα. Βάλε κάτι απ’ αυτά στο πρόγραμμα, για να ‘χεις αποθέματα για το «ζόρικο» τελείωμα της βδομάδας.

Ιχθύες
Και να θέλεις, δεν μπορείς «ν’ αγνοήσεις» τα του σπιτιού και της οικογένειας, ψάξε ωστόσο ειλικρινά και για το θετικό στην όλη υπόθεση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ