Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 21.11.2022

Καρκίνε, από τις μέρες που το κομμάτι των αισθηματικών σου είναι ψηλά στη «λίστα» σου

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Δευτέρας 21.11.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Τα Ζώδια της Δευτέρας 21.11.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Καλή η Δευτέρα για να βάλεις ό,τι δουλειές αφορούν τα οικονομικά σου, αν και ίσως βγουν και κάποιες «αρρυθμίες» στη διαχείριση προσωπικών ή επαγγελματικών σχέσεων (3ο δεκαήμερο κυρίως).
Ταύρος
Με θετικό πρόσημο η μέρα για να κάνεις επαφές, σημαντικές συζητήσεις και επιτυχημένες παρουσιάσεις / διαπραγματεύσεις στη δουλειά, για να βρεις συμμάχους για κάποιο μελλοντικό πρότζεκτ κ.λπ.
Δίδυμοι
Υποστηρικτική η Δευτέρα για να αναλάβεις πρωτοβουλίες σχετικά με στόχους σου στα επαγγελματικά, να περάσεις από interviews, να στείλεις βιογραφικά, να συζητήσεις για μια νέα συμφωνία κ.λπ.
Καρκίνος 
Από τις μέρες που το κομμάτι των αισθηματικών σου είναι ψηλά στη «λίστα» σου, θέλοντας να κάνεις περισσότερα για τον σύντροφό σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει lately...
 
Λέων
Αν έχεις να ασχοληθείς με θέματα ακινήτων, π.χ. να συζητήσεις για μια μίσθωση, να υπογράψεις ένα συμβόλαιο, να τακτοποιήσεις μια γονική παροχή στο υποθηκοφυλακείο κ.λπ η Δευτέρα είναι κατάλληλη.
Παρθένος
Το ξεκίνημα της εβδομάδας φέρνει θετικές προοπτικές σε θέματα επαγγελματικών διαπραγματεύσεων, συζητήσεων, υπογραφών κ.λπ, ενώ παράλληλα μπορεί να τονώσει και την επικοινωνία μέσα στη σχέση σου (τέλος 3ου δεκαημέρου ιδιαίτερα).
Ζυγός
Ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου, όπως σχετικές συζητήσεις, κινήσεις για χρηματοδότηση της επιχείρησης σου διευθετήσεις χρεών, δανείων κ.λπ, μπορούν να πάνε καλύτερα σήμερα (ιδιαίτερα αν ανήκεις στο τέλος 3ου δεκαημέρου).
Σκορπιός
Μια μέρα που σε βοηθά ν’ ασχοληθείς με τα σχέδιά σου και στα επαγγελματικά, όπου ίσως προκύψει και κάποιου είδους συμφέρουσα πρόταση, αλλά και στα προσωπικά σου, με κάποια π.χ. εξέλιξη σε μια νέα γνωριμία (τέλος 3ου δεκαημέρου κυρίως).
Τοξότης
Πρακτικά ζητήματα της δουλειάς και του σπιτιού θα σε απασχολήσουν περισσότερο σήμερα, με τις πιθανότητες να ξεμπερδεύεις καλύτερα ή να προκύψει και κάποια θετική εξέλιξη π.χ. για μια μετακόμιση κ.λπ, να είναι με το μέρος σου. 
Αιγόκερως
Ό,τι πρέπει η Δευτέρα για να κάνεις επαφές, συζητήσεις, εμπορικές συναλλαγές κ.λπ στα επαγγελματικά, αλλά και να οργανώσεις ένα καινούργιο πρότζεκτ μέσα σε μια ομάδα που δραστηριοποιείσαι και αφορά π.χ. τα κοινά, ένα χόμπι, ένα άθλημα.
Υδροχόος
Η Δευτέρα έρχεται με θετικές προοπτικές για ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου και ίσως προκύψει κάποια βοήθεια από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, μια συμφέρουσα πρόταση κ.λπ (τέλος 3ου δεκαημέρου κυρίως).
Ιχθύες
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Δία από το ζώδιό σου σήμερα μπορεί να φέρει εύνοια σε ζητήματα σπουδών, επαγγελματικών σχεδίων, ταξιδιών, νομικών θεμάτων και σχέσεων με το εξωτερικό, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο τέλος του 3ου δεκαημέρου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ