Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Εβδομάδας | 5 - 11 Δεκεμβρίου 2022

Τοξότη, η πλέον κουραστική και νευρική βδομάδα του μήνα είναι εδώ

zarastro.jpg
Zarastro
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
toksotis.jpg

Cosmic Telegram: Ο Zarastro κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 5 - 11 Δεκεμβρίου 2022

Κριός (20 Μαρτίου - 19 Απριλίου)
Η εβδομάδα που ξεκινά είναι αρκετά έντονη και θα χρειαστεί να αλλάξεις λίγο τον σκληροπυρηνικό τρόπο που τοποθετείσαι στην καθημερινότητά σου για να αποφύγεις τη νευρική εξάντληση και τις παρεξηγήσεις. Αρχικά ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω την Τετάρτη στρέφοντας την προσοχή σου στον τομέα της καριέρας σου μέχρι τις 11/2/23. Αυτή είναι μια φιλόδοξη περίοδος για σένα αφού η εξέλιξη των επαγγελματικών σου θα είναι συνεχώς στο μυαλό σου. Θα πρέπει με υπομονή και επιμονή να αποδείξεις, πρωτίστως στον εαυτό σου και εν συνεχεία σε όσους έχουν λόγο στα πράγματα, ότι αξίζεις ευκαιρίες που θα σου επιτρέψουν την άνοδό σου. Καλή περίοδος για να στείλεις βιογραφικά, να περάσεις από συνεντεύξεις, να δραστηριοποιηθείς γενικότερα αν ψάχνεις για δουλειά, βιάσου όμως γιατί από τις 29/12 θα γυρίσει ανάδρομος. Το ίδιο ισχύσει και αναφορικά με νέα ξεκινήματα, ενάρξεις, συμφωνίες και ακριβές αγορές. Τετάρτη μέχρι και Παρασκευή είναι οι δυσκολότερες μέρες της βδομάδας, καθώς βρίσκονται κάτω από την επιρροή της ζόρικης Πανσέληνου στους Διδύμους (8/12) που σχηματίζει σύνοδο με τον ανάδρομο κυβερνήτη σου Άρη στο ίδιο ζώδιο. Η επικοινωνία θα λειτουργεί με όρους έντασης και επιθετικότητας, οι συσκευές, τα προϊόντα τεχνολογίας και το ίντερνετ μπορεί να βγάλουν θέματα, ενώ προσεκτικός πρέπει να είσαι και στις μετακινήσεις σου. Το Σάββατο περνά και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, βγάζοντας μια πιο «γειωμένη» προσέγγιση στα αισθηματικά σου.

Ταύρος (20 Απριλίου - 19 Μαΐου)
Με τον Ερμή να εισέρχεται στον Αιγόκερω την Τετάρτη ακολουθούμενος το Σάββατο από την Αφροδίτη, αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις και πνευματικές ανάγκες πέραν όλων των άλλων, έχοντας τη διάθεση να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Σε πρώτο επίπεδο αυτές μπορεί να αφορούν simply θέματα σπουδών αν βρίσκεσαι σε ανάλογη ηλικία, επομένως ίσως να σχεδιάζεις τα επόμενα σου βήματα, χωρίς φυσικά να αποκλείονται και σχέδια για μια μετεκπαίδευση, πιστοποίηση, εκμάθηση μιας ξένη γλώσσας κ.λπ. Για κάποιους αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα πάρουν επιτέλους δίπλωμα οδήγησης, άλλοι όμως θα ψαχτούν και αλλιώς, ερχόμενοι σε επαφή με νέες κουλτούρες και τρόπους σκέψης, μέσα από βιβλία, συζητήσεις, ενδιαφέρουσες συναντήσεις, σεμινάρια αυτοβελτίωσης, αλλά και ταξίδια. Ίσως μάλιστα επεξεργάζονται μια μετεγκατάσταση στο εξωτερικό μέσα στο επόμενο διάσημα, ενώ αρκετοί θα κάνουν τα ταξιδάκια τους μέσα στις γιορτές. Ωστόσο, στις 29/12 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος φέρνοντας ορισμένες καθυστερήσεις και αναποδιές στις μετακινήσεις και τις επικοινωνίες σου, γι’ αυτό κλείσε έγκαιρα σημαντικές εκκρεμότητες. Τετάρτη με Παρασκευή είναι μέρες αρκετά ζόρικες ειδικά στο οικονομικό κομμάτι, με την Πανσέληνο στους Διδύμους (8/12) να βγάζει ανασφάλεια, αλλά και πιθανόν κάτι έκτακτο προς τακτοποίηση, π.χ. έναν λογαριασμό, χωρίς να αποκλείονται επίσης αρνητικά συναισθήματα και παθητικοεπιθετικές συμπεριφορές μέσα σε σχέσεις (2ο δεκαήμερο κυρίως).

Δίδυμοι (20 Μαΐου - 20 Ιουνίου)
Η πρώτη φουλ εβδομάδα του Δεκέμβρη έρχεται με μεγαλύτερη ένταση και θα χρειαστεί ψύχραιμη διαχείριση από πλευράς σου, ιδιαίτερα από Τετάρτη μέχρι και Παρασκευή που είναι και οι πιο απαιτητικές μέρες. Με την είσοδο του κυβερνήτη σου Ερμή στον Αιγόκερω (7/9) η προσοχή σου εστιάζεται στα οικονομικά σου, θέλοντας τώρα να οργανωθείς καλύτερα σχετικά με χρέη, οφειλές, συναλλαγές με τράπεζες, εφορίες, οργανισμούς, να αιτηθείς ενός δανείου για την επιχείρησή σου κ.λπ. Όλες όμως αυτές οι κινήσεις και οι διαπραγματεύσεις, καθώς και πιθανές υπογραφές υπογραφές συμβολαίων και συμφωνιών θα πρέπει να γίνουν έγκαιρα, γιατί στις 29/12 θα γυρίσει ανάδρομος ως 18/1/23 φέρνοντας καθυστερήσεις και εμπόδια στη δράση σου. Την Πέμπτη σχηματίζεται η δυνατή Πανσέληνος στους Διδύμους που κάνει σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σου, επηρεάζοντας άμεσα τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου. Αυτό σημαίνει ότι θα είσαι γενικά «στην τσίτα», μη νιώθοντας ουσιαστικά ο εαυτός σου, αφού δεν θα μπορείς να δεις αντικειμενικά που «στέκεσαι» συναισθηματικά απέναντι στον σύντροφό σου, έναν συνεργάτη, ένα παιδί κ.λπ. Αν δε «προκληθείς» τότε πραγματικά η φάση δυσκολεύει, αφού πιθανότατα θα παρασυρθείς λέγοντας πράγματα που μετά ίσως μετανιώσεις. Η είσοδος όμως της Αφροδίτης στον Αιγόκερω (10/12) σου θυμίζει ότι είσαι και ερωτικό ον εκτός των άλλων, θέλοντας να δώσεις νέα πνοή στον τρόπο που εκφράζεσαι σεξουαλικά.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου)
Καθώς ο Ερμής περνά απέναντί σου στον Αιγόκερω (7/9) αρχίζεις να αποδίδεις περισσότερο χρόνο και ενέργεια στις σχέσεις σου, προσωπικές και επαγγελματικές. Οι επαφές και οι συζητήσεις στην καθημερινότητά σου αυξάνονται, επιδιώκοντας μια πιο συγκεκριμένη και όχι «στο περίπου» επικοινωνία με την άλλη πλευρά, διορθώνοντας και κάποιες άστοχες εντυπώσεις που είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα. Θα πρέπει, όμως, να βιαστείς αν θέλεις να ξεκαθαρίσεις μια κατάσταση, καθώς στις 29/12 θα γυρίσει ανάδρομος δυσκολεύοντας το κλίμα - δημιουργώντας παρεξηγήσεις, ανταγωνισμούς, αλλά και εμπόδια σχετικά με νέες συμφωνίες. Το Σάββατο θα περάσει και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, ανεβάζοντας τα στάνταρτς σου στον έρωτα σε περίπτωση που ψάχνεις για αμόρε, αν και θα έχεις πέραση «γκελάροντας» σημαντικά. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, ίσως πάρεις την απόφαση να προχωρήσεις σε μια επίσημη δέσμευση. Οι μέρες από την Τετάρτη ως και την Παρασκευή είναι οι πιο απαιτητικές λόγω της Πανσέληνου στους Διδύμους (8/12) που γεννά νευρικότητα και αναστάτωση τόσο σε ψυχολογικό επίπεδο, όσο και στο πεδίο της δουλειάς, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο. Οι υψηλοί τόνοι με συνεργάτες, συναδέλφους, συντρόφους είναι πολύ εύκολο να οδηγήσουν σε ρήξεις, οπότε καλύτερα να κάνεις ένα βήμα πίσω λειτουργώντας με ψυχραιμία, αν και για μερικούς μπορεί να υπάρξει ένα τέλος σε μια τοξική κατάσταση που έχει εξαντλήσει την υπομονή τους.

Λέων (22 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)
Καιρός να εξετάσεις με λεπτομέρεια τον τρόπο που κινείσαι στη δουλειά σε ένα day to day basis, σχετικά με το πώς οργανώνεις τον χρόνο σου, πώς επικοινωνείς με συνεργάτες κ.λπ. ώστε να είσαι πιο παραγωγικός, με τον Ερμή να εισέρχεται την Τετάρτη στον Αιγόκερω. Παράλληλα, θα πρέπει να μπεις στον κόπο να ασχοληθείς ουσιαστικά με την φροντίδα της υγείας σου, κάνοντας πράξη αυτά που ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις, αλλά στην πραγματικότητα συστηματικά αμελείς με τη δικαιολογία της «σαρωτικής καθημερινότητας». Πρέπει να κατανοήσεις ότι η καλή υγεία και η νεανική εμφάνιση σε βάθος χρόνου θέλουν θυσίες και καθώς πλησιάζουμε και τις γιορτές οι πειρασμοί θα αυξηθούν, οπότε χρειάζεται να έχεις σκεφτεί από πριν ένα πλάνο δράσης για να μην ξεφεύγει τελείως η κατάσταση. Το Σάββατο θα περάσει και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω βοηθώντας να κάνεις καλύτερες διατροφικές επιλογές, αλλά και να εντάξεις λίγη κίνηση στην καθημερινότητά σου. Έχε όμως υπόψη σου ότι στις 29/12 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος, φέρνοντας κάποιες εντάσεις με άτομα στη δουλειά, αλλά και καθυστερήσεις στα σχέδιά σου, γι’ αυτό βιάσου με σημαντικές ενάρξεις. Μιλώντας για εντάσεις, αυτές είναι αρκετά πιθανόν νέα συμβούν μέσα σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις με τη «θυμωμένη» Πανσέληνο στους Διδύμους, ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, άρα καλύτερα κράτα μια πιο αποστασιοποιημένη στάση, για να έχεις την ησυχία σου.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου)
Αυτή η εβδομάδα είναι ίσως η πιο απαιτητική του μήνα, βγάζοντας αρκετό ζόρι και νεύρα που θα χρειαστούν ειδική αντιμετώπιση. Ας ξεκινήσουμε όμως με τα καλά νέα, που δεν είναι αλλά από την είσοδο του κυβερνήτη σου Ερμή στον Αιγόκερω (7/12) η οποία σου δίνει μια πιο care free και διασκεδαστική προσέγγιση στην καθημερινότητα, αυξάνοντας τις επαφές, τις εξόδους με αγαπημένα πρόσωπα, τις συναντήσεις με φίλους κ.λπ. μέσα στην πιο γιορτινή περίοδο του χρόνου. Το ακόμα σημαντικότερο όμως είναι ότι σου δίνει «πόντους» στο φλερτ, φέρνοντας όμορφες νέες γνωριμίες αλλά και διάθεση για ανανέωση μέσα σε ήδη υπάρχουσες σχέσεις. Αυτή η δυναμική ενισχύεται περισσότερο και από την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω το Σάββατο που πραγματικά σε βοηθά να γοητεύεις στο διάβα σου, «προμοτάροντάς σε» και σε θέματα απόκτησης παιδιών αλλά και προβολής της δουλειάς σου, ιδίως αν ανήκεις στον καλλιτεχνικό χώρο. Στις 29/12 ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος ως 18/1/23 φέρνοντας πιθανές επιστροφές συντρόφων από το ερωτικό σου παρελθόν. Και τώρα τα δύσκολα, αφού Τετάρτη ως Παρασκευή είναι μέρες «τζιζ» λόγω της Πανσελήνου στους Διδύμους και πραγματικά μπορεί να νιώσεις ότι «δεν την παλεύεις» λόγω μιας κατάστασης στα επαγγελματικά ή στο σπίτι (2ο δεκαήμερο κυρίως). Χρειάζεται όμως κι εσύ να βάλεις τα όριά σου, αποφεύγοντας την τάση να κάνεις τον «Άγιο», τρέχοντας για όλα.

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)
Με τον Ερμή να παίρνει θέση την Τετάρτη στον Αιγόκερω και τον 4ο οίκο του ωροσκοπίου φαίνεται πως το σπίτι και τα θέματα της οικογένειας θα σε απασχολήσουν περισσότερο από δω και πέρα. Πιθανόν να ασχολείσαι με τη διακόσμηση του χώρου σου για τα Χριστούγεννα ή ακόμα και να οργανώνεσαι ήδη για το γιορτινό τραπέζι, «ξεσηκώνοντας» συνταγές, καταστρώνοντας το μενού, αγοράζοντας τα δώρα κ.λπ. ως άξιος οικοδεσπότης, αφού η αλήθεια είναι πως όταν τραπεζώνεις κόσμο το αποτέλεσμα είναι αντάξιο της «Μεγάλης Βρετάνιας» το λιγότερο! Ίσως,όμως, σκέφτεσαι και κάποιες πρακτικές αλλαγές, σε επίπεδο επισκευών, ανακαινίσεων ή ακόμη και μετακομίσεων αν είσαι σε φάση που ψάχνεις σπίτι. Σ’ αυτό θα βοηθήσει και το πέρασμα του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, στον Αιγόκερω το Σάββατο, που ακόμα είναι ευνοϊκό για αγοραπωλησίες ακινήτων αλλά και για cozy στιγμές με το αμόρε. Όμως θα πρέπει να βιαστείς σχετικά με υπογραφές, συμβολαίων, συμφωνίες, νέα σχέδια στα επαγγελματικά κ.λπ., καθώς ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στις 29/12 βγάζοντας καθυστερήσεις, καθώς επίσης και παρεξηγήσεις/υπερβολικές αντιδράσεις με τους οικείους σου. Αυτή θα είναι και η τάση Τετάρτη έως και Παρασκευή με την έντονη Πανσέληνο στους Διδύμους (8/12) που επηρεάζει ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο, φέρνοντας «αρρυθμίες» στην επικοινωνία και «αλαλούμ» στις μετακινήσεις, αφού όλοι θα είναι τρελαμένοι.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)
Η είσοδος την Τετάρτη του Ερμή στον Αιγόκερω φέρνει διαφορετικό χαρακτήρα στην καθημερινότητά σου, αφού ανοίγει μια «πόρτα» μεγαλύτερης επικοινωνιακής εξωστρέφειας και κοινωνικής αλληλεπίδρασης μέσα στην πιο festive περίοδο του χρόνου. Θέλεις να ασχοληθείς με καινούργιες ιδέες, ανθρώπους, δραστηριότητες, κάνοντας ίσως και μια «ανασύνταξη» του σκεπτικού σου, αποστασιοποιούμενος από ζοφερές ειδήσεις και καταστάσεις όσο μπορείς, λειτουργώντας με γνώμονα το προσωπικό σου sanity. Οι ρυθμοί φυσικά θα είναι αυξημένοι με επαγγελματικές επαφές, συναντήσεις, μετακινήσεις μέσα στη μέρα σου, ενώ θα πρέπει να επισπεύσεις κλεισίματα και υπογραφές νέων συμβολαίων και συμφωνιών, όπως επίσης αγορές προϊόντων τεχνολογίας και μεταφορικού μέσου, καθώς στις 29/12 ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος ως τις 18/1/23 βγάζοντας παράλληλα αρκετά προβλήματα στην επικοινωνία με συνεργάτες, αδέλφια, φίλους κ.λπ. Δυσκολίες θα υπάρξουν και αυτή την εβδομάδα κυρίως Τετάρτη με Παρασκευή εξαιτίας της έντονης Πανσελήνου στους Διδύμους (8/12) καθώς κανείς δεν θα είναι διατεθειμένος «να χαρίσει κάστανα», κάνοντας πίσω σε μια αντιπαράθεση που μπορεί να προκύψει ίσως και για οικονομικούς λόγους (2ο δεκαήμερο ιδιαίτερα). Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω το Σάββατο φέρνει επιπλέον ανάγκη για socializing, ευνοώντας παράλληλα θέματα σπουδών αλλά και ταξιδιών μέσα στην εορταστική περίοδο.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 20 Δεκεμβρίου)
Η πλέον κουραστική και νευρική βδομάδα του μήνα είναι εδώ, με σένα να βάλλεσαι άμεσα και μάλιστα σε περίοδο γενεθλίων, επομένως θα χρειαστεί «να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου» για να μην εξωθήσεις τα πράγματα στα άκρα. Αρχικά, την Τετάρτη ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιό σου και εισέρχεται στον Αιγόκερω βοηθώντας σε να οργανώσεις καλύτερα τα οικονομικά σου, τσεκάροντας το ισοζύγιο εσόδων-εξόδων, βλέποντας τι κινήσεις πρέπει να κάνεις για να βελτιώσεις την κατάσταση. Υπάρχει η δυνατότητα να προχωρήσεις σε μια ρύθμιση χρεών, ένα διακανονισμό δανείου, να ψαχτείς σχετικά με κάποιο επίδομα που δικαιούσαι, να αιτηθείς μια επιχορήγηση για την επιχείρησή σου κ.λπ., ωστόσο θα πρέπει να λειτουργήσεις γρήγορα, καθώς στις 29/12 θα γυρίσει ανάδρομος ως τις 18/1/23 φέρνοντας εμπόδια και καθυστερήσεις σε οικονομικές συμφωνίες και συμβόλαια, οπότε βιάσου με τυχόν υπογραφές. Τετάρτη με Παρασκευή είναι οι μέρες με τη μεγαλύτερη «επιβάρυνση» λόγω της δύσκολης Πανσελήνου απέναντι σου στους Διδύμους (8/12) που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο. Οι κουβέντες και οι συναναστροφές στα προσωπικά και τα επαγγελματικά διαμορφώνουν έκρυθμο κλίμα που μπορεί να οδηγήσει σε ρήξεις γι’ αυτό καλύτερα απόφυγε το να πάρεις τα πάντα προσωπικά, μένοντας παράλληλα μακριά από «μπηχτές» και τα συναφή. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω το Σάββατο θέλει προσοχή σε σπατάλες εν όψει εορτών.

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)
Οι πλανητικές αλλαγές αυτή την εβδομάδα γράφουν τ’ όνομά σου, φέρνοντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου σε πρώτο πλάνο. Την Τετάρτη ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου ως 11/2/23, δηλαδή για ένα διάστημα αρκετά μεγαλύτερο του συνηθισμένου, λόγω του ότι από τις 29/12 έως τις 18/1/23 θα κινείται ανάδρομος. Η κρίση σου γίνεται ορθότερη, είσαι πιο ανοιχτός επικοινωνιακά στις συναναστροφές με τους γύρω σου, έχοντας μεγαλύτερη πειθώ στον λόγο σου, ξεκαθαρίζοντας σχετικά με το τι πρέπει να κάνεις αναφορικά με τους στόχους σου. Θα πρέπει όμως να βιαστείς με ενάρξεις, σημαντικά νέα ξεκινήματα, λανσαρίσματα στα επαγγελματικά, εκκρεμότητες με δημόσιους φορείς, αγορές προϊόντων τεχνολογίας καθώς και διαπραγματεύσεις και υπογραφές συμβολαίων και συμφωνιών, ολοκληρώνοντας όλα τα παραπάνω πριν τις 29/12, για να αποφύγεις τα γνωστά προβλήματα και την ταλαιπωρία που θα δημιουργήσει ο ανάδρομος. Τετάρτη με Παρασκευή η ατμόσφαιρα βγάζει ένταση, κούραση και νευρικότητα με την «suigeneris» Πανσέληνο στους Διδύμους (8/12) που έρχεται για να ανάψει «φωτιές» στη σχέση με συναδέλφους, συνεργάτες, εργαζομένους κ.λπ. ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο. Αυτές τις μέρες πρέπει να φροντίζεις παραπάνω την υγεία σου γιατί είσαι επιρρεπής σε λοιμώξεις. Το Σάββατο η Αφροδίτη περνά με τη σειρά της στο ζώδιό σου χαρίζοντάς σου γοητεία που κερδίζει τους άλλους χωρίς πολλή προσπάθεια.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 17 Φεβρουαρίου)
Με τον Ερμή να προχωρά την Τετάρτη στον Αιγόκερω και τον 12ο ηλιακό σου οίκο μπαίνεις σε μια πιο εσωτερική φάση, όπου δεν προτίθεσαι να σπαταλάς άσκοπα τον χρόνο και την ενέργειά σου σε ό,τι δεν κρίνεις απολύτως απαραίτητο, περιμένοντας ίσως από τους άλλους ακόμα και να «μαντέψουν» αυτό που σκέφτεσαι αντί να μπεις στη διαδικασία να εξηγείς αυτό που και για σένα είναι τώρα «περίπλοκο». Από την άλλη, ίσως βρίσκεσαι σε μια περίοδο που δουλεύεις εντατικά πάνω σ’ ένα σχέδιο στα επαγγελματικά και πρέπει να λειτουργήσεις κάπως παρασκηνιακά σε ορισμένες περιπτώσεις ή πρέπει να αφοσιωθείς σε μια προσπάθεια για να καταφέρεις έναν στόχο που αφορά τις σπουδές σου, επομένως χρειάζεσαι απομόνωση. Σε κάθε περίπτωση αυτό θα ενταθεί από τις 29/12 ως τις 18/1/23 που ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος, οπότε φρόντισε να έχεις ξεμπερδέψει μέχρι τότε με τυχόν σημαντικές εκκρεμότητες που μπορούν να σε παιδέψουν. Τετάρτη με Παρασκευή είναι οι πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας λόγω της «θυμωμένης» Πανσελήνου στους Διδύμους που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 2ου δεκαημέρου. Ίσως αυτό το φεγγάρι κάνει στην άκρη τη «χρυσόσκονη» που υπάρχει σε μια ερωτική ή φιλική σχέση, δείχνοντάς σου ποιος πραγματικά είναι ο άλλος, αν και εντάσεις μπορεί να υπάρξουν και σε θέματα παιδιών. Το Σάββατο περνά και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, ευνοώντας τους απαγορευμένους έρωτες με άτομα μη συναισθηματικά διαθέσιμα.

Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου - 19 Μαρτίου)
Η εβδομάδα που ξεκινά είναι μάλλον η πιο δύσκολη για σένα, Ιχθύ μου, αναγκάζοντας σε ίσως να γίνεις «κάθετος» έως και δυσάρεστος για να προστατέψεις τον εαυτό σου. Βέβαια, η είσοδος του Ερμή στον Αιγόκερο την Τετάρτη κάθε άλλο παρά για δυσκολίες μιλά, αφού αυξάνει την κοινωνική σου διάθεση, τις χαρούμενες συναναστροφές, τις κουβέντες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα σε Christmas spirit, ενώ υπάρχει τώρα η δυνατότητα να επικοινωνήσεις με σαφήνεια και να κατατάξεις τύπου «αλφαβητικά» τις ανάγκες σου με συνεργάτες, συσφίγγοντας σχέσεις, βρίσκοντας ακόμα και νέους συμμάχους για τα πρότζεκτς σου. Θα πρέπει όμως να δράσεις άμεσα, προχωρώντας με καινούργια σχέδια και σημαντικές ενάρξεις, αφού στις 29/12 θα γυρίσει ανάδρομος ως 18/1/23 φέρνοντας εμπόδια, αναβολές, εντάσεις στα εργασιακά, και γενικά τα γνωστά «κουλά» του. Ίσως,όμως, υπάρξουν ερωτικές επιστροφές και δεύτερες ευκαιρίες σε παλιές σχέσεις αυτό το διάστημα. Τα δύσκολα τώρα είναι κυρίως Τετάρτη με Παρασκευή λόγω της ζόρικης Πανσελήνου στους Διδύμους, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο. Το νευρικό σου σύστημα θα δουλεύει «διπλοβάρδιες» με τον άξονα οικογένειας-επαγγελματικών να βγάζει κούραση, αυξημένες υποχρεώσεις αλλά και αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που εσκεμμένα ή μη πατάνε τα «κουμπιά» σου. Από το Σάββατο που και η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω θα έχεις, ωστόσο, μεγαλύτερη εύνοια σε ζητήματα ερωτικών προσεγγίσεων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ